tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
Buna seara.Am fost la o carciuma...La o terasa , de fapt.Inautru era o nunta de fitze.Ce fetze acre...!!!!Parca erau la priveghi.Se auzea muzica clasica , ici colo cate o melodie veche, romaneasca...si ma intrebam...Ei cum dracu' sa pasesti fericit in viata , cu asemenea nunta???Oamenii au uitat sa fie fericiti ,sa rada , sa planga , asa ..din tot sufletul...Ce trist..!!!!
Ma gandeam , ce-ar fi fost sa ma duc la ei , sa-i invat "dansul pinguinului"..???Ha..cred ca mi-as fi luat-o...
Ma gandeam , ce-ar fi fost sa ma duc la ei , sa-i invat "dansul pinguinului"..???Ha..cred ca mi-as fi luat-o...
-
MYKA - Junior Member
acum o luna si o saptamana o avut loc aici, in severin. mirii, de la mine, din sat. mancarea a cam lasat de dorit dar eu am fost fericit sa ma-ntalnesc cu tot satul. am mai fost eu la nunti, nunti mult mai bogate, dar cunosteam foarte putini oameni si nu m-am simtit in largul meu ca la asta.
probabil ca aia de la nunta pe care ai vazut-o nu se cunosteau intre ei si fiecare voia sa para altcineva decat era.
probabil ca aia de la nunta pe care ai vazut-o nu se cunosteau intre ei si fiecare voia sa para altcineva decat era.

-
Invincible - Mesaje: 2145
Oamenii au invatat sa joace rolul asta de persoane importante.Nu mai stiu sa fie copii..Chiar m-a intristat ceea ce am vazut.E trist sa vezi cum isi otravesc sufletul , cum poarta masti care pana la urma le schimba interiorul ....il deterioreaza..Devin falsi si...tristi.Nemultumiti de propria lor fiinta , de propria lor viata...
Va doresc sa aveti o noapte frumosa si vise indraznete...
Va doresc sa aveti o noapte frumosa si vise indraznete...
-
MYKA - Junior Member
Iata o istorioara in imagini- [color="Blue"]Andromedolls Carwash [/color]
Acum o sa vrea si Moshu fete care sa-i spele Loganul.
Acum o sa vrea si Moshu fete care sa-i spele Loganul.

-
-
Daimon - Mesaje: 5074
MYKA scrie:E trist sa vezi cum isi otravesc sufletul , cum poarta masti care pana la urma le schimba interiorul ....il deterioreaza..Devin falsi si...tristi.
Bine spus, MYKA, trist dar adevarat.
Si eu am vazut o ciudatenie din asta: intr-o sala de restaurant nuntasii stateau la mese, nici macar nu se auzeau vorbind si nu ca ar fi fost vreo muzica prea tare pe fundal (probabil sopteau intre ei). Daca nu vedeam mireasa si mirele nici nu mi-as fi dat seama ca e o nunta.
Acum, si daca nu se cunosteau intre ei, erau totusi la o petrecere, unde se presupune ca lumea isi mai uita inhibitiile si-si da fatza acra la intors.

-
liebling - Junior Member
Problema (pentru ca este o problema ), este ca omul zice asa..."pana mea, acum sunt om de afaceri , patron ...ca mama dracu'...Chiar daca imi place o lautareasca , la naiba-n puii mei , nu mai cadreaza cu pozitia mea sociala...Ia mai bine sa ascult io un Chopin ...Chiar daca nu inteleg nimic din muzichia asta , prostesc lumili si ii oblig , cumva sa ma respecte.."
Si ete cum se dezvolta snobismul ...
Si ete cum se dezvolta snobismul ...
-
MYKA - Junior Member
Foarte interesant acest subiect, un fel de underground al forumurilor in anaconda mea.
O sa mai postez pe aici, ca pe merluc m-a luat baixo la puli fara sa-i fac nimic. Zici ca-i forumu lu, frate. Asa se comporta. Si nici daca era asa n-avea dreptu.
Invincible, ultima oara cu bicla s-au luat 3 caini de mine in 3 locuri diferite. Urasc din tot sufletul aceste vietuitoare vagaboante.
anjin san, tu cum ai ajuns pe forumuri ? vad ca scrii pe toate 3 si inainte nu erai.
O sa mai postez pe aici, ca pe merluc m-a luat baixo la puli fara sa-i fac nimic. Zici ca-i forumu lu, frate. Asa se comporta. Si nici daca era asa n-avea dreptu.
Invincible, ultima oara cu bicla s-au luat 3 caini de mine in 3 locuri diferite. Urasc din tot sufletul aceste vietuitoare vagaboante.
anjin san, tu cum ai ajuns pe forumuri ? vad ca scrii pe toate 3 si inainte nu erai.
-
Haggis McMutton - Junior Member
Anjin San e Matei... 
Da ma, Moshule, am citit ca s-au luat cainii dupa tine si c-ai accelerat. daca eram in locul tau opream si-i infruntam. Fugind, nu faci dacat sa le dai curaj. Stiu eu... Eu asa procedez. Ma opresc si ma fac ca iau o piatra de jos. sa-i vezi cum franeaza si fac cale-ntoarsa. daca te sui iara pe bicicleta, se iau iar dupa tine. Asa ca te sfatui sa astepti un pic, sa se imprastie haita si dupa aia iti poti relua drumul.
Da-l in plm pe Baxu si pe fosilele alea de pe merluc; ma refer la haita lui de odinioara. si-aici, tot cu pretentii basite vine si se ia de useri. Creca tanjeste dupa vremile apuse ale inchizitiei CM-iste. Acu s-a terminat, e "democraceala" vorba palarielului aluia (citisi articolu' ala?).
Si-mi tot staruie cuvantu asta in mintecuvantul asta, "democraceala"... democraceala, democraceala... si tot repetand eu cuvantul asta am ajuns la conculzia ca o zis bine mosu ala, ca de cand s-a dus comunismul ne-au cracit toti veneticii (vezi privatizarile pe 1 $) de-am ajuns sa importam faina si rosii de la altii.. Tz-tz-tz!

Da ma, Moshule, am citit ca s-au luat cainii dupa tine si c-ai accelerat. daca eram in locul tau opream si-i infruntam. Fugind, nu faci dacat sa le dai curaj. Stiu eu... Eu asa procedez. Ma opresc si ma fac ca iau o piatra de jos. sa-i vezi cum franeaza si fac cale-ntoarsa. daca te sui iara pe bicicleta, se iau iar dupa tine. Asa ca te sfatui sa astepti un pic, sa se imprastie haita si dupa aia iti poti relua drumul.
Da-l in plm pe Baxu si pe fosilele alea de pe merluc; ma refer la haita lui de odinioara. si-aici, tot cu pretentii basite vine si se ia de useri. Creca tanjeste dupa vremile apuse ale inchizitiei CM-iste. Acu s-a terminat, e "democraceala" vorba palarielului aluia (citisi articolu' ala?).
Si-mi tot staruie cuvantu asta in mintecuvantul asta, "democraceala"... democraceala, democraceala... si tot repetand eu cuvantul asta am ajuns la conculzia ca o zis bine mosu ala, ca de cand s-a dus comunismul ne-au cracit toti veneticii (vezi privatizarile pe 1 $) de-am ajuns sa importam faina si rosii de la altii.. Tz-tz-tz!

-
smile, sunt doar anjin, anjin cel sfant
(vad ca multe razboaie mai porti pe aci)
mosule, ajunsei pe merluc intamplator, de acolo am intrat si pe fc cand s-a produs schisma crestineasca, pe loco am intrat de curiozitate.
e buna sfanta bere rece pe aceasta pardalnica caldura

mosule, ajunsei pe merluc intamplator, de acolo am intrat si pe fc cand s-a produs schisma crestineasca, pe loco am intrat de curiozitate.
e buna sfanta bere rece pe aceasta pardalnica caldura

-
anjin-san - Mesaje: 1045
da, port razbeluri de cand ma stiu, ca vez mata, mentalitatea e asa: iote si pe asta, se crede invincibil. hai sa-i arat ca nu-i asa! Si se ia de mine crezand ca-s un mucea-flaimucea nestiind ca eu fac scrum tot ce-ating. [color="Blue"]ia uite[/color] ce insusiri are invincibilul. vezi de la a II-a postare. 
eu am facut mancare fara voie. o sa scriu mai incolo ce-am facut si cum. daravera mare... Ma duc sa manac acum ce-am facut, ca a iesit.... nu stiu cum o iesit ca n-am pus sare, ca eu nu stiu sa dozez sarea. ultima data, in facultate, cand m-am apucat de sarat, am sarat-o prea mult si-a trebuit s-arunc bunatate de fasui. Beau ci eu vin dulceag cu sifon...
reviu mai incolo, ca tre sa termin nebunia aia de proiect ce m-a sechestrat tot weekendu' in casa. si cand ma uit afar, la ceru asta ca oglinda, mai sa mor de nacaz ca nu mi-am facut asara o clona.
auz, da nu-tz pui avatar? un avatar ca poza din [color="Blue"]profilu' meu[/color] ar merge' la tine.

eu am facut mancare fara voie. o sa scriu mai incolo ce-am facut si cum. daravera mare... Ma duc sa manac acum ce-am facut, ca a iesit.... nu stiu cum o iesit ca n-am pus sare, ca eu nu stiu sa dozez sarea. ultima data, in facultate, cand m-am apucat de sarat, am sarat-o prea mult si-a trebuit s-arunc bunatate de fasui. Beau ci eu vin dulceag cu sifon...
reviu mai incolo, ca tre sa termin nebunia aia de proiect ce m-a sechestrat tot weekendu' in casa. si cand ma uit afar, la ceru asta ca oglinda, mai sa mor de nacaz ca nu mi-am facut asara o clona.
auz, da nu-tz pui avatar? un avatar ca poza din [color="Blue"]profilu' meu[/color] ar merge' la tine.

-
anjin sa mai dai si pe loco.
Invincible, dar kant emir e plecat in concediu ? nu l-am mai vazut pe aici. a plecat la bai ?
m-a banat baixo pe cm pe merluc. Invincible, poate faci o poezie pe aceasta tema
Invincible, dar kant emir e plecat in concediu ? nu l-am mai vazut pe aici. a plecat la bai ?
m-a banat baixo pe cm pe merluc. Invincible, poate faci o poezie pe aceasta tema

-
Haggis McMutton scrie:anjin sa mai dai si pe loco.
dau , dau si pe loco, desi cre'ca acolo am cele mai multe sanse sa fiu banat.
kant emiru e disparut.
banat?

-
anjin-san - Mesaje: 1045
da', kant emir e in concediu, la Herculane. I-am dat cheile vilei mele si i-am spus sa faca ce vrea, da sa nu intre cu muieri in dormitorul meu ca-l ologesc. a zis ca nu face el de-alea si ca vine sa-si dreaga oasele, ca nu mai poate de-atata stat cocosat in fata calculatorului.
-----------------
foarte tare, moshule! banat!
. da-i breh, dreac, de merluci nasoi! vino inco ca aici ii familia ta forumista. aici poti fi sigur ca nu-ti infige nima cutitu-n shele. Fa-te moderator aici si ologeste-l pe baxu pe unde-l prinzi.
----------------
mika, vez ca avem thread de bucatarit. cheama-le pe suratele tale ca lumea aia e prea mica pt voi si veniti aici si ne invatati una-alta.
eu sunt maestru bucatar. de-ai sti ce mancare am facut.... Inchipuie-i ca am inceput de la un suc de rosii cu morcovi, facut in blender si am ajuns sa fierb pe foc ditamai oala cu ciorba
. N-o sa va vina sa credeti ce-am facut cand voi scrie dar o iesit foarte bun si nu zic asta fiindca e facuta de mine. chiar o iesit buna ciorba, sau cum s-o numi... ca aduce a piureu foarte subtire...
-------------
helga, nu stiu. eu zic sa-i dai o palma sau sa-l zgacini ca poate-si vine in simtiri.
-----------------
foarte tare, moshule! banat!

----------------
mika, vez ca avem thread de bucatarit. cheama-le pe suratele tale ca lumea aia e prea mica pt voi si veniti aici si ne invatati una-alta.
eu sunt maestru bucatar. de-ai sti ce mancare am facut.... Inchipuie-i ca am inceput de la un suc de rosii cu morcovi, facut in blender si am ajuns sa fierb pe foc ditamai oala cu ciorba

-------------
helga, nu stiu. eu zic sa-i dai o palma sau sa-l zgacini ca poate-si vine in simtiri.

-
si eu sunt singur pe loco. cred ca e plecat si piskeshu in concediu, nu doar kant emir. asta imi da de gandit. daca piskeshu e de fapt kant emir ? daca tot acest timp am fost amagiti ?
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma