tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
-
Daimon - Mesaje: 5074
smile scrie:-Lubenitza, ma! In ce tara sunteti?
in ardeal (mai ales partea vestica) ii zice fix lebenita
pacha scrie:salut emire,merge treaba?
merge
aveai telefonul inchis duminica seara, ca eram in cluj si am incercat sa te sun
smile scrie:Mosule, esti bulangiu! Am citit ca nu poti dormi decat 3 ore pe noapte. Pai si daca nu dormi, de ce nu intri colea sa vorbesti cu somnambulii nostri (Anjin, Paca, Kantemir, nec sum si io, cateodata, daca ma culc devreme)? Iti dai seama ce postari pline de substanta ar iesi? despre mancare, despre litaretura,(ca acu esti si tu cult), faci o gluma fina cu ei...
...
Kantemire, tu ai inceput iar sa umbli dupa curve de nu mai scrii pe-aici? Craca ti se trage de la Vera. Chiar, ce-o mai face Vera? In legatura cu vizita ce i-ai facut-o
nu i-am facut nicio vizita (si am motive intemeiate sa cred ca nici n-o sa-i fac vreodata); am zis ca am dormit la rona, nu la vera; rona de sus, de langa sighetu marmatiei
iar in prima parte a citatului - da, ai dreptate, ai face niste discutii superculte si pline de tot felul de substante (tu cu oribilu cel fin)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
la faza cu lebenitza creca e din cauza ca aia-s melci, le e lene sa-si tuguie buzele sa pronunte cuvantu' ca lumea. deja ii vad pronuntand cuvantul intocmai ca Carstoiu, cu ochii pe jumatate inchisi si curgandu-le balele prin coltzul drept al gurii.
eu cu mosu pot purta discutii fine numai in domeniul pedofiliei si a ciclismului, ca doar asta avem in comun.
-----------------
m-am intors de la munci, fara bicicleta. am lasat-o in birou, dupa cum puteti vedea in fotugrafii.
Vez moshule, e mai veche si mai turata decat bicla de dinaintea aleia, a lu tibi, si tot e-n forma. vez ce-nsamna sa fii injiner?
eu cu mosu pot purta discutii fine numai in domeniul pedofiliei si a ciclismului, ca doar asta avem in comun.

-----------------
m-am intors de la munci, fara bicicleta. am lasat-o in birou, dupa cum puteti vedea in fotugrafii.
Vez moshule, e mai veche si mai turata decat bicla de dinaintea aleia, a lu tibi, si tot e-n forma. vez ce-nsamna sa fii injiner?

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

-
Invincible - Mesaje: 2145
in primul rand nu danutz ci stantul dan sau danutz cel ortodox
uite aci: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=20001 si aci:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=19964

uite aci: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=20001 si aci:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=19964
-
anjin-san - Mesaje: 1045
Mai Cretule , te-am cam injurat, ca primeam cel putin 20 de mesaje pe zi , de la tine (cu acelasi continut)..Dar am inteles ca era o problema de sistem...S-a rezolvat...Ma speriasem naiba , ca nu intelegeam de unde atata pasiune?!
-
MYKA - Junior Member
altu ma ia la pula in lipsa si nu ii modifca nimeni posturile , iar sfaturile mele crestinesti vor fi cenzurate?!?!?!
clar va fi mana diavolului.
myka nu e vina mea, din cate stiu nu poti face nimic cat timp esti banat. se joaca copii astia cu ghiavolu.
clar va fi mana diavolului.
myka nu e vina mea, din cate stiu nu poti face nimic cat timp esti banat. se joaca copii astia cu ghiavolu.
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
MYKA scrie:Mai Cretule , te-am cam injurat, ca primeam cel putin 20 de mesaje pe zi , de la tine (cu acelasi continut)..Dar am inteles ca era o problema de sistem...S-a rezolvat...Ma speriasem naiba , ca nu intelegeam de unde atata pasiune?!
hahahahaha...
si nimeni nu il vrea..
nana, nanana, nana....
nici chiar mamica sa,
nana nana nanaa...

-
viXen scrie:salut
foarte cald, dar la mare cred ca e bine.....
la mare nu e bine ca e scump. poti foarte bine sa-ti bagi picioarele-n intr-un lighean cu apa si sare de bucatarie. asta in tim ce monitorul iti iradiaza fata. ca sa fie tabloul complet, pui la winamp o melodie cu valurile marii si te-ai scos.

-
okei, sa mut monitorul in baie ca sa vad peretii albastrii de faianata, cam ca ochii lui zdreanta si sa stau cu picioarele in apa cu sare( de muraturi, nici macar de bucatarie), sa pun valurile marii, dar unde-s valurile?? aud?
-
viXen - Junior Member
Daca pana mai ieri ma dadeam cu parfum "Impossible" inainte de a ma aseza la calculator, de-acum inainte voi posta imbracat in camasa asta, sa stiti care-i tatal vostru.
Peste ceva ore ma duc la Orsova, la o nunta. Ma gasiti acolo daca aveti trebi razboinice cu mine.
Peste ceva ore ma duc la Orsova, la o nunta. Ma gasiti acolo daca aveti trebi razboinice cu mine.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma