tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
ella87, I have never been to London. cat despre locomania tu stii bine ca nu se scrie in aceasta perioada deoarece prietenul tau piskeshu este in concediu.
kant emir, sa stii ca locomania e cel mai animat dintre toate cele trei forumuri. eu si piskeshu suntem printre cei mai mari forumisti din toate timpurile si garantam un show unic. dar acum e perioada de vacante. o sa revenim puternic cu grila de toamna. tu ai fost cam netot stergandu-ti contul de acolo. imi pare rau ca nu e lasat Invincible sa scrie pe loco. am ajunge peste softpedia ! eh. asta e.
eu in concediu am mers la Ranca, la Novaci, pe Valea Jiului, apoi la Lupeni de unde am urcat la Straja (e superb acolo. sa te duci daca nu ai fost.) Deva, iar de acolo pe Valea Ariesului am iesit in Turda. Ca repere ai orasele Brad, Campeni si Abrud. M-am intors acasa prin Targu Mures, Sighisoara, Brasov, Valea Prahovei. Iar inainte de concediu din Romania am fost o saptamana in Barcelona. mai am doua saptamani de concediu, dar nu stiu cand o sa le iau.
kant emir, sa stii ca locomania e cel mai animat dintre toate cele trei forumuri. eu si piskeshu suntem printre cei mai mari forumisti din toate timpurile si garantam un show unic. dar acum e perioada de vacante. o sa revenim puternic cu grila de toamna. tu ai fost cam netot stergandu-ti contul de acolo. imi pare rau ca nu e lasat Invincible sa scrie pe loco. am ajunge peste softpedia ! eh. asta e.
eu in concediu am mers la Ranca, la Novaci, pe Valea Jiului, apoi la Lupeni de unde am urcat la Straja (e superb acolo. sa te duci daca nu ai fost.) Deva, iar de acolo pe Valea Ariesului am iesit in Turda. Ca repere ai orasele Brad, Campeni si Abrud. M-am intors acasa prin Targu Mures, Sighisoara, Brasov, Valea Prahovei. Iar inainte de concediu din Romania am fost o saptamana in Barcelona. mai am doua saptamani de concediu, dar nu stiu cand o sa le iau.
-
Haggis McMutton - Junior Member
tu ai fost cam netot stergandu-ti contul de acolo
prefacandu-ma ca n-am bagat de seama "netot" [color="White"](ca si alte afirmatii de-ale altora: rauvoitoare, in necunostinta de cauza ori, pur si simplu, prostănăceşti)[/color]: n-am avut de ales, si, in consecinta, nu regret
[color="White"]iar dar daca ai mai si scotoci nitel la memorie, poate ai scoate de acolo "greata" pe care ti-o provocam eu, faptul ca nu mai postai deloc etc - toate astea au plecat odata cu mine[/color]
dar, daca te intereseaza, afla ca am petrecut de minune si pe locomania (am recitit -cu maxima placere - acu' vreo luna, activitatea de pe la sfarsitul lui 2007, chiar perioada sarbatorilor: foarte misto, fara certuri si fara prostie agresiva, fara reprosuri idioate si invinovatiri neintemeiate), asa ca, daca tin neaparat sa ma gandesc la forumul ala, nu e musai sa-mi amintesc fazele cele nasoale
ai dreptate cu invincibilul, s-ar potrivi locomaniei dupa cum i se potriveste si locomania lui - dar daca "regulile voastre" nu permit, asta e: suferiti si voi, sufera si el
in fine, e limpede ca pe mine, dintre forumurile cunoscute, nu ma mai poate interesa decat fc
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
e, pl. era asa o greata pentru ca trebuia sa fie cineva personajul negativ, in speta tu. ai fost folositor pentru locomania, se discuta foarte mult pe vremea ta si cred ca si tie iti facea placere.
-
Haggis McMutton - Junior Member
eu nu sufar absolut deloc. poa sa ma debaneze acu si tot nu scriu. sau poate scriu sa-l intreb pe aristotel ce bicicleta e aia de face inconjuru lumii in 80 de zile.suferiti si voi, sufera si el
kanti, maine sa te-mbraci in roshu.

Nea Jim, Moco creste doar cand imi fac eu clone

-
Invincible - Mesaje: 2145
greaseala tipo.
vai, spyrytualule, cum sa nu fiu eu un ordinar? aia am vrut sa scriu, iarta neatentia
cica nu le permite papa de la Roma
dai si tu o atentie, acolo, si nu te mai pipaie nimeni
- kant emir
neata. io plecai spre balea (lac) cu intentia de a cobori repejorla vidraru si napoi acasa. da gresii traseu sham ajuns fix in crestetu negoiului
.
se vede fain de pe acoperis, nu zic nu, da m-am tinut bine de tot de stalpu pe care scria negoiu 2535 m ca sub mine era ditai ha~u si varfu n-avea prea multi metri patrati.
sa fie clar ca pe moldoveanu nu calc veci!

se vede fain de pe acoperis, nu zic nu, da m-am tinut bine de tot de stalpu pe care scria negoiu 2535 m ca sub mine era ditai ha~u si varfu n-avea prea multi metri patrati.
sa fie clar ca pe moldoveanu nu calc veci!
- helga
pai nu-i momentul potrivit pentru vacanta? de ce sa stai sa nadusesti in fata monitorulu, cand poti sa transpiri direct in apa marii?
eh, mai avem vreo luna sa ne bucuram de soare, dupa care ne reintram in rutina muncii si a forumelii - vorbim atunci
eh, mai avem vreo luna sa ne bucuram de soare, dupa care ne reintram in rutina muncii si a forumelii - vorbim atunci
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma