tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
hahahahaha. chiar ma intrebam cand apari pe aici. daca nu erai o biata pisi si aveai putina mandrie nu mai calcai pe aici. dar nah, si eu vreau multe.
-
Daimon - Mesaje: 5074
tot proasta cu faruri rosii ai ramas. si pocaita scarboasa. am vazut pe tren niste pocaiti de-ai tai, mi te si imaginam pe tine cu ei cu tot sub rotile trenului, cu rosu, mult rosu.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
tu esti pe 14 subiecte impartit?
ha?
scrie ca sunt 72 de vizitatori da io numarai 86 pe pagina principala
cum faci tu asta cu numaratul? (gen "doi la prefectura, doi la primarie etc"?)
am realizat insa cateva lucruri de 2 zile incoace, ceea ce ma face sa ma simt bine!
ai aflat ca ti-au murit dusmanii, ca ti s-au inmultit prietenii, ai castigat la loto sau ce?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kant emir scrie:ha?
ai aflat ca ti-au murit dusmanii, ca ti s-au inmultit prietenii, ai castigat la loto sau ce?
dusmani nu stiu sa am, si daca-i am, treaba lor!
prietenii sunt cativa cam de 20 de ani, si e bine si asa! n-am castigata la loto, ci trebuie sa muncesc sa castig ceva!
dar s-a intamplat ceva bun, pe neasteptate asa ca sunt vesela, am dreptul??
-
viXen - Junior Member
pacha scrie: apaai daca aduni numerele nu bat cu totalul. tu nu ai numarat niciodata?
nu mi-ar putea trece prin cap una ca asta
viXen scrie: asa ca sunt vesela, am dreptul??
chiar datoria
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nene pacha, nu numeri bine, vezi ca ii socotesti pe unii de doo ori.
trebuie sa numeri numai totalurile pe forumuri, de la categoriile: cultura, social, ce ne place, si administrativ (care are el mai multe csectiuni acolo).
doar alea sunt forumurile mari, acolo e totalul. ce e intre ele, de ex. la cultura sunt: muzica, carte, film, teatru, stiinta, acolo apar iar vizitatorii pe categorii.
trebuie sa numeri numai totalurile pe forumuri, de la categoriile: cultura, social, ce ne place, si administrativ (care are el mai multe csectiuni acolo).
doar alea sunt forumurile mari, acolo e totalul. ce e intre ele, de ex. la cultura sunt: muzica, carte, film, teatru, stiinta, acolo apar iar vizitatorii pe categorii.
-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma