tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
deci ma duc sa fac un dush, poa' imi mai trece durerea de cap provocata de pitucutii ce alearga prin cerebelul meu neinteles nici macar de mine in aceste momente (brahma cat de curand trebe sa facem un dush impreuna, mi se nazari mie asa de dimineata
)

-
anjin-san - Mesaje: 1045
mai angine, nu vezca nu tine treaba cu insistenta?
fa-te si tu indiferent o vreme, poate tactica aia e mai buna o vreme.
[color="White"]plus ca indiferenta merge de minune cand joci pe mai multe terenuri...[/color]

fa-te si tu indiferent o vreme, poate tactica aia e mai buna o vreme.
[color="White"]plus ca indiferenta merge de minune cand joci pe mai multe terenuri...[/color]

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
ca de obicei zoroxita e geniala, vorbele ei sunt pline de intelepciune, iar cand glumeste ma amuz foarte mult de glumele ei, totusi are o suparare ce-i apasa pe suflet: nu fi trista zoroxita, in curand se va legaliza fenomenul homosexual si la noi si atunci nu va mai trebui sa te ascunzi.
-
anjin-san - Mesaje: 1045
o noo saptamana. ii astept deja partea a dooa.
decida, ceea ce simteam in aer de acum 10 zile, incepe sasentample. vine tuamna.
decida, ceea ce simteam in aer de acum 10 zile, incepe sasentample. vine tuamna.
-
Daimon - Mesaje: 5074
-
Daimon - Mesaje: 5074
partea najpa e ca era sa cedez nervos.
partea buna e ca nu am facut-o. am multa rabdare. cu unii prea multa.
oameni buni, munca nu e bunaaaaaaaaaaaaaaa. uitati la anjinsan. e vesel si sanatos. sa-i urmam exemplul
partea buna e ca nu am facut-o. am multa rabdare. cu unii prea multa.
oameni buni, munca nu e bunaaaaaaaaaaaaaaa. uitati la anjinsan. e vesel si sanatos. sa-i urmam exemplul

-
eliana - Administrator
anjine...dap.
am anuntat sefii ca eu nu sunt de fapt la lucru. am bagat in urechi Dire Straits la maximum, si ma ocup de o traducere din engleza in romana, una din chestiile mele preferate. traducerile, zic.
ca nu mai am cifre, nu mai am coloane si calculeeeeeeeeeee.
deci...da. invidiaza-ma.
fac ce vreau si ma pregatesc de CONCEDIU.
am anuntat sefii ca eu nu sunt de fapt la lucru. am bagat in urechi Dire Straits la maximum, si ma ocup de o traducere din engleza in romana, una din chestiile mele preferate. traducerile, zic.
ca nu mai am cifre, nu mai am coloane si calculeeeeeeeeeee.
deci...da. invidiaza-ma.

-
eliana - Administrator
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma