tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
eo ma gandeam ca vb de keshu.
kantemiru sa maipuleze?
sa se poata numi invartitul in jurul cozii asa? daca ma gandesc mai bine, devine plauzibil.
kantemiru sa maipuleze?

-
Invincible - Mesaje: 2145
cred s-au simtit toti cei cu care am avut conflicte
of, doamne, ce manipulare la nivel national! sau european, de ce nu?
(da' cu cine n-ai avut tu conflicte?)
exemplul meu ramane nenumit
siiigur, se stie el, nu?
eu repet presupunerea: poate il doare la basca (si cand zic asta, nu ma gandesc fix la mine, ca vai, ma simt eu cu musca pe ipocrita mea caciula; ma gandesc asa, ca multi dintre cei pe care ii consideri tu - sau altcineva - dusmani, ei nici nu stiu, saracii)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kantemir, parca am fi la gradinita, iti tot repet un lucru si tu numa nu bagi sub freza: io nu am dusmani, nici reali iar virtuali e imposibil. de ce insisti s aimi arati cat de superficial esti cand ai pretentia ca ma cunosti?
uite, de data asta chiar m-am saturat de discutiile cu tine ca e evident ca io vorbesc io m-aud
si nu, nu te consider ipocrit, dar acum chiar nu mai conteaza asta pt mine
uite, de data asta chiar m-am saturat de discutiile cu tine ca e evident ca io vorbesc io m-aud
si nu, nu te consider ipocrit, dar acum chiar nu mai conteaza asta pt mine
- Ayala
io nu am dusmani
spui lu' mutu'
ai atata mueret cu care impungerea e nu doar traditie, ci aduce chiar a mod de viata, si tu vrei sa te cred ca crezi ca n-ai dusmani?
acum chiar nu mai conteaza asta pt mine
of, tu leit aghen!
- kant emir
fata, iti tranchilizahi creeru?
sau nu cititsi nimica pe fightclub? sa-l fi vazut: dadea cu muci-n fasui, pe urma isi punea strachina-n cap si-o spargea cu parul
sau nu cititsi nimica pe fightclub? sa-l fi vazut: dadea cu muci-n fasui, pe urma isi punea strachina-n cap si-o spargea cu parul

-
Invincible - Mesaje: 2145
e plin netu de toante si idioti care simuleaza inteligenta, nu mi-e greu sa te includ in masa asta mare
papushea, de ce vrei tu sa ma plictisesti? ca uite, si inconstientul asta de invincibil (si nu cred ca exagerez deloc, chit ca el o sa se simta insultat), ca si alti stralucitori si muieri de diverse ... (ma rog, diverse diverse) simtiti imboldul sa ma luati de sus, si cu condescendenta (sau obida) sa ma alaturati vreunui grup pe care il antipatizati, ori dispretuiti, ori altceva
tu chiar crezi ca esti prima care vrea sa ma includa si sa ma alature? nu, papushea, nici vorba, s-au mai gasit si alte superioritati d'astea dezamagite - au poate vreti osanale? poate e nevoie sa ma prefac prost, ca sa nu se simta careva atacat?
pe scurt: nu-s in perioada cea mai potrivita, asa ca mai scutiti-ma o vreme
[color="White"]
tot maimuzoiu din cusca se uita la lume si filozofeaza: oare cum dracu puteti sa va petreceti toata viata aia bicisnica dupa gratii?[/color]
- kant emir
tocmai kantemire, tocmai asta e, tu ai inceput cu atitudinea asta pe care o stiu f bine si de care m-am saturat si m-am convins ca nu poti mai mult si te las in boii tai sa te crezi destept si cunoscator si imposibil de fraierit
tu nu-ti dai seama ca daca ti-as cauta posturi vechi as gasi exact aceleasi idei, si nu o data? am si eu rabdarea mea
tu nu-ti dai seama ca daca ti-as cauta posturi vechi as gasi exact aceleasi idei, si nu o data? am si eu rabdarea mea
- Ayala
m-am convins ca nu poti mai mult si te las in boii tai
ok, do it!
cine naiba te obliga (sau a facut-o vreodata) sa te conversezi cu mine?
daca ti-as cauta posturi vechi as gasi exact aceleasi idei
n-am inteles, trebuie sa-mi schimb principiile si discursul? sau ce-ar fi trebuit sa reiasa, ca-s prost si acuma exact cum eram si alta data?
sa fii sanatoasa, au si prostii dreptul sa respire, sa se inmulteasca, sa voteze
daca tu, de la inaltimea destaptaciunii tale lucide* m-ai catalogat drept tont si idiot si fudul si ce mai vrei tu, e foarte bine, bucura-te de rezultatele descoperii tale; n-am sa te deranjez, n-am sa incerc sa te conving de contrariu
intru incheiere: vrei ceva de la mine? au reprosurile tale vreo finalitate, sau vorbesti degeaba, ca te-ai suparat tu pe lume?
daca nu incapi de mine, te invit sa ma pui pe ignore
si un edit, ca mi-a scapat mai sus:
e plin netu de toante si idioti care simuleaza inteligenta
simularea asta prinde (stiu, am mai zis-o si pe asta, si inca de mai multe ori) la cei mai prosti decat impostorul; nu poti sa prostesti pe unul mai destept decat tine si sa-l convingi ca esti mai destept decat el (in niciun caz cand ai niste mii de posturi), nu poti decat sa te faci de rusine
tot asa de bine cum nu poti sa-l convingi nici pe prost ca e prost - e programat sa nu te creada
*ce sa fac, am citit! te-a turnat cineva si am citit
- kant emir
Daïmon scrie:pote helga-i mai convingatoare
adica sa-l conving pe pachu sa divorteze si sa se marite cu zoli?:D
neeeeeh elianuco, no fun. cu parintii si cu socrii s-ar termina ziua cea mirifica in doua ore...
apropo, noapte buna. ma duc sa-mi fac somnul de frumusete.
- helga
am inchis de trei ori expandul ala cu BCR si nu se inchide, frate!
parca ducesa promisese ceva legat de asta, sau nu mai tin eu minte?
iaodi: buna seara. glicemie scazuta.
dit: ce zi mirifica, fetitza? o sa sfarsesti cea mai frumoasa zi+noapte din viata ta (teoretic...) intr-o rochie plina de praf, de culoare incerta, cu picioarele umflata, cu parul incalcit si plin de fixativ si mirosind a fum de tigara, cu cea mai teribila durere de spate(de la tocuri), cu un barbat probabil beat si umpic pe langa intreaga actiune(invitati, muzica, etc.), si vei incepe dimineata prin a numara plicurile de bani ca sa vezi daca iesi sau nu pe minus.
eu vreau ca ziua nuntii mele sa fie pentru mine, nu pentru distractia celorlalti. sa ma simt bine, sa fiu vesela si linistita.
parca ducesa promisese ceva legat de asta, sau nu mai tin eu minte?
iaodi: buna seara. glicemie scazuta.
dit: ce zi mirifica, fetitza? o sa sfarsesti cea mai frumoasa zi+noapte din viata ta (teoretic...) intr-o rochie plina de praf, de culoare incerta, cu picioarele umflata, cu parul incalcit si plin de fixativ si mirosind a fum de tigara, cu cea mai teribila durere de spate(de la tocuri), cu un barbat probabil beat si umpic pe langa intreaga actiune(invitati, muzica, etc.), si vei incepe dimineata prin a numara plicurile de bani ca sa vezi daca iesi sau nu pe minus.
eu vreau ca ziua nuntii mele sa fie pentru mine, nu pentru distractia celorlalti. sa ma simt bine, sa fiu vesela si linistita.
-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
eliana scrie:
mmmmnup.

si ziua nuntiii ne-am planificat-o complet singuri, asa ca e pentru distrctia noastra si a prietenilor.

edit. in plus, nu la sala e toata nunta.
e distractiv sa vorbeasca toata lumea despre treburi serioase cum ar fi reclamele si ipocritii iar eu ...tot paralela cu orice discutie.

- helga
-
Daimon - Mesaje: 5074
eliana scrie:dit: ce zi mirifica, fetitza? o sa sfarsesti cea mai frumoasa zi+noapte din viata ta (teoretic...) intr-o rochie plina de praf, de culoare incerta, cu picioarele umflata, cu parul incalcit si plin de fixativ si mirosind a fum de tigara, cu cea mai teribila durere de spate(de la tocuri), cu un barbat probabil beat si umpic pe langa intreaga actiune(invitati, muzica, etc.), si vei incepe dimineata prin a numara plicurile de bani ca sa vezi daca iesi sau nu pe minus.
de unde concluzionez ca nu e bine sa portzi tocuri

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma