tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
-
Daimon - Mesaje: 5074
voi vorbiti de o specie sub-omeneasca acolo, care nu-i suprarealista deloc
pai uite una din literatura: hai mah, cheama-ma si pe mine la pomana lu frati-tu, ca acusi moare si frati-miu si te chem si eu pe tine
si una povestita direct (doi frati, N si D, mai marisori, aveau in grija pe fetitele gemene - unul pe A, celalat pe C; A s-a imbolnavit si a murit, iar N, cel care o avea in grija tzopaia fericit prin curte): ce bine-mi pare ca a murit, ca am scapat de leganat
iar asta cu cersitul este parfum; pai "juramantul" cel raspandit: sa moara mama, sau sa moara sor-mea, sau sa moara... nushcine
iaca, asa am obtinut si eu o permise, cand slujeam patria: mi-am aranjat o telegrama, ca a murit bunicu'
(e drept ca nu mai aveam niciun bunic in viata, da' orisicat, tot un soi de cerseala pe baza unei povesti mincinoase care sa starneasca mila si compasiunea, nu? si inca sa vezi ce suparare am mai afisat eu pe-acolo!)
pai uite una din literatura: hai mah, cheama-ma si pe mine la pomana lu frati-tu, ca acusi moare si frati-miu si te chem si eu pe tine
si una povestita direct (doi frati, N si D, mai marisori, aveau in grija pe fetitele gemene - unul pe A, celalat pe C; A s-a imbolnavit si a murit, iar N, cel care o avea in grija tzopaia fericit prin curte): ce bine-mi pare ca a murit, ca am scapat de leganat
iar asta cu cersitul este parfum; pai "juramantul" cel raspandit: sa moara mama, sau sa moara sor-mea, sau sa moara... nushcine
iaca, asa am obtinut si eu o permise, cand slujeam patria: mi-am aranjat o telegrama, ca a murit bunicu'
(e drept ca nu mai aveam niciun bunic in viata, da' orisicat, tot un soi de cerseala pe baza unei povesti mincinoase care sa starneasca mila si compasiunea, nu? si inca sa vezi ce suparare am mai afisat eu pe-acolo!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
stilul asta de poveste/intamplare nu e compatibil cu gandirea mea, si nici nu vreau sa fie.
iar povestile spuse de tine, pot fi puse pe seama lipsei de minte (in toate cele trei cazuri, ca nici tu nu erai decat tinerel si fara minte), respectiv a unor limitari intrinseci a oamenilor alora din prima conversatie. aia e. saracii, nu pot mai mult.
traim intr-o luma sadica. rau de tot. nu imi place.
iar povestile spuse de tine, pot fi puse pe seama lipsei de minte (in toate cele trei cazuri, ca nici tu nu erai decat tinerel si fara minte), respectiv a unor limitari intrinseci a oamenilor alora din prima conversatie. aia e. saracii, nu pot mai mult.
traim intr-o luma sadica. rau de tot. nu imi place.
-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
gabuba e atins de schizofrenie, da-l drac'.
insistenta cu care posteaza pe jurnal si continutul postarilor is dovada.

-
Invincible - Mesaje: 2145
io pot fi si foarte cinic asa ca nu ma mira si nu ma ating bancuri sau discutii de genul asta.
e un umor si in asta, sinistru.. dar exista totusi.
inca n-ash merge asa departe. inca. dar asta se poate spune despre mai multi
e un umor si in asta, sinistru.. dar exista totusi.
inca n-ash merge asa departe. inca. dar asta se poate spune despre mai multi
-
smile scrie:
mai...gabuba e un om care zice multe si o face criptic.
asta nu e un motiv sa sarim pe el cu totii. si faptul ca scrie de mult timp, in acelasi loc inseamna ca o face cu un motiv. asta e parerea mea.
cat despre prima parte a afirmatiei tale, sezi potolit, ca oricine poate zice asta si despre tine. si nu ar fi nici ok, nici bine. si nici nu ti-ar placea. asa ca ce rost are?
-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Utilizatori Activi: 47 (4 membri si 43 vizitatori)
anjin-san, eliana, smile
cine e undecover? repede prezentarea.
neatza. diseara joaca romania cu austria in preliminariile cm2010, intr-un meci contand doar pentru palamares. multumim pe aceasta cale domnului barbugiu profesionist(pardon am vrut sa spun antrenor da nu mi-a iesit) nea piti si lui mircel sandel.
cre'ca am gresit thread-ul da se intelege acu' m-am trezit abia mi-am facut una bucata ness.
anjin-san, eliana, smile
cine e undecover? repede prezentarea.
neatza. diseara joaca romania cu austria in preliminariile cm2010, intr-un meci contand doar pentru palamares. multumim pe aceasta cale domnului barbugiu profesionist(pardon am vrut sa spun antrenor da nu mi-a iesit) nea piti si lui mircel sandel.
cre'ca am gresit thread-ul da se intelege acu' m-am trezit abia mi-am facut una bucata ness.
-
anjin-san - Mesaje: 1045
deci,voiam sa injur mai demult da m-am abtinut.
deci imi bag pula in reclamele la care trebuie sa cauti x-ul de inchidere. am plecat de pe forumul acesta tocmai din cauza reclamelor agresive. am tot revenit sperand ca ceva se schimba si bineinteles si datorita nostalgiei. geaba.
deci ma cac pe reclamele voastre caci imi strica buna dispozitie,si cum este a mea,voi lua masuri.
sa creasca mari smeii,poate ne vedem pe alte forumuri!
deci imi bag pula in reclamele la care trebuie sa cauti x-ul de inchidere. am plecat de pe forumul acesta tocmai din cauza reclamelor agresive. am tot revenit sperand ca ceva se schimba si bineinteles si datorita nostalgiei. geaba.
deci ma cac pe reclamele voastre caci imi strica buna dispozitie,si cum este a mea,voi lua masuri.
sa creasca mari smeii,poate ne vedem pe alte forumuri!
Si asta trece !
- pacha
multumesc de intrebare, voinica, nu asa sanatoasa zilele astea, dar ma "caut" de rele 
cum ziceam, o sa facem ceva cu reclamele in cel mai scurt timp; mersi de intelegere

cum ziceam, o sa facem ceva cu reclamele in cel mai scurt timp; mersi de intelegere
[color=Indigo]"Somnul ratiunii naste monstri"[Francisco Goya][/color]
-
dutchess - Junior Member
ei, pai daca toti suntem voinici si oarecum sanatosi, atunci e bine. avem putere de munca, mai in folosul patriei, mai al firmei, mai al nostru propriu si in al altora.
hmm cred ca-s adormit si vorbesc prostii. bondimne
edit: chiar si statistic vorbind, vorbesc prostii statistice.
hmm cred ca-s adormit si vorbesc prostii. bondimne
edit: chiar si statistic vorbind, vorbesc prostii statistice.
-
sa stea in orasul
pai statul in sine poate sa fie plicticos
ce nu intrebi: vrea cineva sa traiasca o viata agitata si plina de sex, droguri si violenta in Puchenii Mari? sa vezi ce repede s-ar umple lista
- kant emir
eu si maria mea! Si ne credem amandoua
va credeti destepte, si aveti impresia ca nimeni nu mai e ca voi
bantuite la randul nostru de astenia de toamna
detaliaza, ca pare exploatabil subiectul
- kant emir
eliana scrie:nop. nu prea cred. imi place Bucurestiul
vedetzi ca sunt zilele bucurestiului in perioada asta. implineste 550 de ani de la atestarea documentara. azi de exemplu o sa fie o bataie cu flori la sosea

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
tanar rau orasul ala
mai sunt o gramada de evenimente unele relativ interesante (teatru, noapte alba, concerte.. etc)

mai sunt o gramada de evenimente unele relativ interesante (teatru, noapte alba, concerte.. etc)
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma