Concertul Antidrog

Forum dedicat trupei 3se si fanilor acesteia

3SE LIVE 100%- TURNEUL MUZICA ANTIDROG. CUM S-AU DESCURCAT?

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Sep 08, 2002 7:10 pm

SUNT CEI MAI TARI .
9
82%
ASTA A FOST PT PARAZITII
0
Niciun vot
AU FOST PE MASURA ASTEPTARILOR
1
9%
M-AU DEZAMAGIT PUTIN
1
9%

Voturi totale : 11

3se Live 100%.turneul Muzica Antidrog.

Mesajde SHOWMASTER » Sâm Mai 11, 2002 6:55 pm

RED
FOCSANI - BUZAU ,2 CONCERTE PE CARE LE-AM VAZUT SI CARE AU FOST MINUNATE.3SE AU CANTAT LIVE. ANIMAL X AU FOST VARZA SI RESTUL NU NE INTERESEAZA ,IMPORTANT E FAPTUL CA BAIETII S-AU DESCURCAT DE MINUNE...
ASTEPT IMPRESIILE VOASTRE DESPRE ACEST TURNEU SI EVENTUAL CATEVA DISCUTII LEGATE DE CONSUMUL DE DROGURI.:cool: :cool: :sal: :sal:
SHOWMASTER
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Mai 13, 2002 1:12 pm

sa dea dumnezeu sa cante cum au spus. live

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde rammonny » Mie Mai 15, 2002 2:33 pm

da...au cantat live.....cel putin 3se au cantat live toate piesele.....si aveau 2 vocalisti in spate.....vocea tipei nu prea se potrivea da' mergea at last......si animal x au cantat live.....mai putin o piesa "Iubirea mea"(stiu ca nu sunt aici pe forumul animal x dar mai sunt persoane care intra si pe acolo si care se indoiesc de prestatia live)......
rammonny
Junior Member

k-gula

Mesajde sandrino » Lun Mai 20, 2002 6:41 pm

te asigur ca au cantat live... :> am fost la concert si am auzit cu urechile mele...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Anna|s » Lun Mai 20, 2002 9:12 pm

in bucuresti ink nu a fost concertul, dar de ce ultima optiune nu e pur si simplu "m-au dezamagit"? sau "m-au dezamagit foarte mult"? :p
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Re: k-gula

Mesajde K-gula » Mar Mai 21, 2002 1:33 am

Initial trimis de sandrino
te asigur ca au cantat live... :> am fost la concert si am auzit cu urechile mele...

asa sa fie. daca da, atunci jos palaria pt. incercare, daca nu atunci sunt nesimtiti fiindaca una spun si alta fac. oricum ramane de vazut daca vor rezista atatea concerte consecutive nu numai fizic dar si vocal. cam greu de crezut.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde sandrino » Mar Mai 21, 2002 7:21 am

K-gula sincer sa fiu si eu am ramas uimit cand am vazut ... nu-mi venea sa cred .. dar uite ca au reusit sa cante live si sa stii ca au cantat frumusel...
In privinta oboselii, cred ca e problema mare... toti sunt rupti... fizic sunt terminati... le-am vazut fetele si am ramas masca... cel putin Mihai si cu Viorel aveau nijte ochi in cap ... nu stiu .. nu pot sa va spun... si abia sa miscau...
Si sa stii ca in ciuda oboselii.... aici la Botosani au facut un concert super ... felicitarile mele
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Mie Mai 29, 2002 11:30 pm

a fost live 100%!!! a fost mult mai mult decat ma asteptam!!!
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Mai 30, 2002 8:30 am

vedeti nu sunt singurul care spune asta ...
nu vreau sa le tin apararea dar daca asa a fost cum a zis
k-gula .. jos palaria..
sandrino
Junior Member

Toti Te Plac Asa Cum Esti

Mesajde Mihaita » Dum Oct 27, 2002 3:02 am

Buna fanilor de pretutindeni,se pare ca in ultimul timp mania acestei trupe a cam capatat proportii ce sar fi intamplat daca in perioada cand sau lansat ar fi fost o gramada de trupe asa cum sunt acum si care trebuie sa recunoastem ca sunt si ele bune in spirit de fair-play oare ar fi luat ei titlul de regii muzicii dance?
Acum e clar ca iubim aceasta formattie.
Multi spun ca daca ar fi fost mai multe trupe in 97 nu arfi ajuns 3se formatia de acum oare chiar asa ar fi fost?
Fişiere ataşate
fan 3se.jpg
fan 3se.jpg (143.96 KiB) Vizualizat de 3764 ori
Mihaita
Junior Member

buna

Mesajde mariutza » Lun Dec 30, 2002 4:03 pm

personal nu cred ca lipsa aglomeratiei pe piata muzicala din 1997 a facut din 3se cea ce sunt acum
mai mult a contat si conteaza in continuare talentul lor, munca sustinuta pe care au depuso in ultimii 5 ani, hotararea de a face ceva in muzica romaneasca
si succesul lor nu cred ca a fost intamplator avand in vedere ca au inspirat si au compus pentru atat de multi alti artisti si multi dintre ei au ajuns chiar departe
sa ne gandim numai la animal x,cristiana raduta,candy si lista ar putea continua
asta am avut eu de spus, poate altii cred cu totul altceva, si fiecare are dreptul sa-si exprime parerea proprie
mariutza
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Joi Ian 02, 2003 1:00 am

Referitor la titlul topicului,am auzit ca vor sa faca un nou turneu tot pe tema drogurilor,daca mai stiti si voi ceva...
Sonya17
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Ian 02, 2003 1:07 am

suntem tineri
ce ne pasa
cand iarba e asa frumoasa
poti sa fumezi
cat doresti
toti te plac drogat cum esti!
spuneti nu drogurilor!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Sonya17 » Joi Ian 02, 2003 1:43 am

lol,hai ca-mi placi.Se vede ca romanul e nascut poet
Sonya17
Junior Member

Mesajde Dracushor » Joi Apr 24, 2003 4:11 pm

Au fost foarte inspirati!
Sunt foarte buni...
Sunt un dracusor care incanta pe toata lumea, dar care nu se lasa stapanit de nimeni si nimic...
Dracushor
Junior Member

Mesajde mariutza » Joi Iun 26, 2003 4:50 pm

Initial trimis de rammonny
da...au cantat live.....cel putin 3se au cantat live toate piesele.....si aveau 2 vocalisti in spate.....vocea tipei nu prea se potrivea da' mergea at last......si animal x au cantat live.....mai putin o piesa "Iubirea mea"(stiu ca nu sunt aici pe forumul animal x dar mai sunt persoane care intra si pe acolo si care se indoiesc de prestatia live)......

ai dreptate 3rei sud est au cantat live si poate ca si animal x dar nu cred sa fi cantat live si Cristiana Raduta
cat despre vocile din spate, nici eu nu sunt de acord ca vocea Laurei s-a potrivit
dar cine stie poate au avut si alte motive sa o ia cu ei in turneu
voi ce spuneti?
:)
mariutza
Junior Member

Înapoi la 3 Sud Est