Marita sa ne amestecam in treburile altora?
59 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Marita sa ne amestecam in treburile altora?
Ai dori sa aflu mai multe pareri despre hotararea pe care a luat-o Parlamentul Romaniei de a lupta alaturi de americani impotriva teroristilor!!!
- Michelangelo
- Junior Member
Re: Marita sa ne amestecam in treburile altora?
Initial trimis de Michelangelo
Ai dori sa aflu mai multe pareri despre hotararea pe care a luat-o Parlamentul Romaniei de a lupta alaturi de americani impotriva teroristilor!!!
pe scurt ca n-am prea mult timp uite punctul meu ; nu-mi pot da cu parerea decat la modul foarte superficial cu putintza din cauza catorva factori si anume ;
1 am nevoie de o definitie foarte clara a conceptului "razboi impotriva terorismului" pt a proni la lupta.
2 ce are Romania de cashtigat din asta ( ca de pierdut are cu sigurantza) pt ca daca e vorba de NATO personal prefer sa ramanem unde suntem fara sa fie nevoie sa-mi vad familia omorata intr-un razboi care nu-i al nostru.
3 situatia actuala a resurselor petroliere din tara e ceva la care ar trebui sa ne gandim . Din toate punctele de vedere.
4 cu anume o sa lupte Romania?! adica practic si concret vorbind ?
si-ar mai fi , deci sunt impotriva acestei decizii.Ba mai mult tind sa cred ca parlamentarii nostrii care de regula dorm in scaune fara rushine habar n-au despre ce vorbesc!
the radical
- Vizitator
Re: Re: Marita sa ne amestecam in treburile altora?
Mai, e vorba de niste chestii protocolare. A ca si cu condoleantele. Nimeni nu-i va transmite lui Bush ca Iliescu a declarat condoleante familiilor americane. dar, daca domnul nostru Ilici nu ar fi facut-o, sa fi sigur ca toata lumea ar fi stiut. Asa este si acum. Ii doare pe NATO in kur de planoarele noastre, si ale cam 50 si vai de mama lor. Nici nu avem destul cherosen sa zburam cu ele. Dar, daca nu declari din timp ca pui la dispozitia Aliantei toate resursele tale militare, ce sanse sa mai ai. desi nu s-a prea scris in presa, fiti siguri ca si Ungaria si Bulgaria au declarat acelasi lucru. Mai ales Ungaria.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Re:
decizia Parlamentului este o chestiune pur formala. intai se vorbeste de lupta impotriva terorismului. fireste, e vorba de o simpla declaratie. protocol. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a considerat ca este oportun ca Romania sa puna la dispozitia NATO spatiul sau aerian, terestru si maritim. Ion Iliescu a cerut Parlamentului aprobarea. Intai insa, cererea lui iliescu a trecut pe la comisiile de aparare ale Senatului si Camerei Deputatilor. Acolo, cererea lui Iliescu a suferit ceva modificari, in sensul ca membrii comisiei de aparare nu au fost de acord cu formularea: " in virtutea art 5 al Tratatului NATO( orice agresiune impotriva unui aliat este un atac la adresa tuturor aliatilor), Romania va pune la dispozitia NATo spatiul sau....". Comisiile de aparare au spus ca Romania nu este membru NATO deci nu e vizata de art 5. Dar, pune spatiul sau la dispozitia NATO, pentru ca Romania este partener strategic al SUA si membru al parterenriatului pentru Pace. Revenind, decizia Parlamentului este o chestiune formala pentru ca are un articol f. important care spune ca actiunile CONCRETE vor fi decise conform competentelor legale. Adica, daca, de exemplu, NATO ne cere trupe in afara granitelor, decide Guvernul, presedintele sau se intruneste din nou Parlamentul, sa hotarasca din nou.
De altfel, este putin probabil ca NATO ne va cere ceva, asa cum a spus si KickAss. Ministrul apararii, Mircea Pascu a spus la un moment dat, ca putem ajuta NATO cu 3 MIG-uri (sic!) si ceva barcutze pe Dunare. Ridicol. NATO stie foarte bine ca nu se poate baza pe noi decat intr-o masura infima. MIG-urile romanesti sunt kamikaze adevarate, cad ca melcii.
In concluzie, Parlamentul a luat o hotarare DE PRINCIPIU.
De altfel, este putin probabil ca NATO ne va cere ceva, asa cum a spus si KickAss. Ministrul apararii, Mircea Pascu a spus la un moment dat, ca putem ajuta NATO cu 3 MIG-uri (sic!) si ceva barcutze pe Dunare. Ridicol. NATO stie foarte bine ca nu se poate baza pe noi decat intr-o masura infima. MIG-urile romanesti sunt kamikaze adevarate, cad ca melcii.
In concluzie, Parlamentul a luat o hotarare DE PRINCIPIU.
- Eve
- Junior Member
Re:
Initial trimis de KickAss
desi nu s-a prea scris in presa, fiti siguri ca si Ungaria si Bulgaria au declarat acelasi lucru. Mai ales Ungaria.
s-a scris in presa. Bulgaria a spus clar ca e de partea NATO, cu trupe si tot ce e nevoie.
- Eve
- Junior Member
Re: Marita sa ne amestecam in treburile altora?
Initial trimis de Michelangelo
In primul shi in primul rand nu sunt foarte sigur ca nu este shi lupta noastra , dar asta este alta poveste . Eu personal cred ca este bine sa fim in tabara cashtigatoare , fiind o tzara mica shi prost imbracata. Ceea ce cu adevarat m-a deranjat , a fost excesul de zel al aleshilor poporului care s-au oferit sa ajute cu oaste shi armament (lol) NATO . De parca fara noi, aliantza ar fi vai de mama ei . Este strigator la cer cum de pitzo-palmishtii din parlament se baga in seama devenind efectiv penibili . Parca il shi vad pe nenea Powell comentand propunerea romanilor .
- vladonne
- Junior Member
care-i hotararea
mai eu nu prea stiu care a fost hotararea luata de Parlamentul Rromaniei ca nu prea am avut timp de tv. Explikatimi si mie care-i treaba va rog . o sa spun si eu parerea mea
- patryk
Re: Re: Marita sa ne amestecam in treburile altora?
Nu te agita asa mai radicalule, fiindca nu v-a cerut nimeni nimic si nici nu are nimeni nevoie de voi! Asa ca traiti-va linistiti buna existenta si impresionantul "lifestile", doar luati in consideratie ca nu o sa mai prea aveti bani pompati de la US. Dar poate o sa va trimita Talibanul Afg!!! Poate ar fi cazul sa-i treziti pe cei care dorm in posturi de conducere ca ar mai fi cazul natiunea toata sa mai si munceasca cinstit!!! Nu doar cu "noua ce ne pica?" "O para malaiata peste botul lui natafleata!!!"Hi! Mai aveti in topuri cintecul acela cu "Desteapta-te romane?!!!" Hi!Succes!
S
S
Initial trimis de Anonim
pe scurt ca n-am prea mult timp uite punctul meu ; nu-mi pot da cu parerea decat la modul foarte superficial cu putintza din cauza catorva factori si anume ;
1 am nevoie de o definitie foarte clara a conceptului "razboi impotriva terorismului" pt a proni la lupta.
2 ce are Romania de cashtigat din asta ( ca de pierdut are cu sigurantza) pt ca daca e vorba de NATO personal prefer sa ramanem unde suntem fara sa fie nevoie sa-mi vad familia omorata intr-un razboi care nu-i al nostru.
3 situatia actuala a resurselor petroliere din tara e ceva la care ar trebui sa ne gandim . Din toate punctele de vedere.
4 cu anume o sa lupte Romania?! adica practic si concret vorbind ?
si-ar mai fi , deci sunt impotriva acestei decizii.Ba mai mult tind sa cred ca parlamentarii nostrii care de regula dorm in scaune fara rushine habar n-au despre ce vorbesc!
the radical
- Sendy
- Junior Member
Re: Re: Re: Marita sa ne amestecam in treburile altora?
[quote]Initial trimis de Sendy
[B]Nu te agita asa mai radicalule, fiindca nu v-a cerut nimeni nimic si nici nu are nimeni nevoie de voi! Asa ca traiti-va linistiti buna existenta si impresionantul "lifestile", doar luati in consideratie ca nu o sa mai prea aveti bani pompati de la US. Dar poate o sa va trimita Talibanul Afg!!! Poate ar fi cazul sa-i treziti pe cei care dorm in posturi de conducere ca ar mai fi cazul natiunea toata sa mai si munceasca cinstit!!! Nu doar cu "noua ce ne pica?" "O para malaiata peste botul lui natafleata!!!"Hi! Mai aveti in topuri cintecul acela cu "Desteapta-te romane?!!!" Hi!Succes!
Sandy tata , de data asta chiar ai dat-o in bara rau de tot . Ca sa potzi sa te avntzi intr-o asha discutzie trebuie sa cunoshti intr-o oarecare masura una alta in materie politica ... Shi neshte treburi care s-au consumat . Romania nu uita , prin pozitzia pe care o are , este un punct destul de strategic shi foarte util americanilor . Poate nu chiar la nivelul la care tot bat ai noshtrii moneda , insa ceva ceva tot este avand in vedere ca suntem ca cea mai mare tzara din zona asta shi suntem shi vecini cu rushii "prietenii" traditzionali ai americanilor(vecini in ideea in care Moldova prin noua conducere este vasala Kremlinului) . Cat despre fondurile pe care le tot primim de la americani sa nu mai discutam ca nu are nici un sens. Sa nu uitam ca razboiul din fosta Iugoslavie a impus shi un anume embargou , in urma caruia , dupa ce ca suntem vai de mama noastra, am mai shi pierdut de ne-am kkt pe noi . Urma sa primim despagubiri(urmand aceste despagubiri sa se concretizeze in ajutoare) pentru pierderile suferite in urma embargoului impus Iugoslaviei . Tu ai cunoshtintza sa fi primit Romania vre-un cent pentru chestiunea in spetza? Ca eu nu am auzit . Discutziile cu Banca Mondiala treneaza . Nici macar imprumut nu ni s-a dat nimic ... Iar despre sumele de imprumut... lol! e vorba de cateva sute de milioane de para shi aia in transhe ... Da' dupa ce ne mai plimba nitzel de colo pana colo . Cam asta este povestea . Desigur asta nu ar trebui sa ne faca fratzi cu Afganii , dar nici sa pupam in cele moi neconditzionat , pentru ca de la nivelul la care ne privesc marile puteri cam asta inseamna avantul muncitoresc al parlamentarilor - pupat in cur 100% .
PS : nu imi dau seama foarte exact cum se intampla , insa cum ajungetzi in tzari straine , totzi, dar absolut totzi, fara exceptzie, va transformatzi in "noi" shi "voi" shi ca prin minune suntetzi mai antiromani decat oricare alta natzie care nu ne poate suporta .
Totzi cei care ajung in vest ne codamna pe noi ca nu facem nimic shi ca duin vina noastra se intampla ce se inmtampla . Mare adevar , caci , vorba aia "omul sfintzeshte locul", insa daca tot e vorba de "noi" shi "voi" , la faza asta nu avetzi nici un cuvant de spus, pentru ca noi suntem aici shi deshi o minoritate am ales lupta drepata sau mai putzi drepata cu majoritatea trandava, cu proastele obiceiuri, cu ideile preconcepute samd . Shtii ? Este foarte ushor sa faci filosofie cu burta plina , dara shi mai ushor e sa faci pe patriotul din America, atata timp cat nu te-a deportat nimeni din tzara ta .
[B]Nu te agita asa mai radicalule, fiindca nu v-a cerut nimeni nimic si nici nu are nimeni nevoie de voi! Asa ca traiti-va linistiti buna existenta si impresionantul "lifestile", doar luati in consideratie ca nu o sa mai prea aveti bani pompati de la US. Dar poate o sa va trimita Talibanul Afg!!! Poate ar fi cazul sa-i treziti pe cei care dorm in posturi de conducere ca ar mai fi cazul natiunea toata sa mai si munceasca cinstit!!! Nu doar cu "noua ce ne pica?" "O para malaiata peste botul lui natafleata!!!"Hi! Mai aveti in topuri cintecul acela cu "Desteapta-te romane?!!!" Hi!Succes!
Sandy tata , de data asta chiar ai dat-o in bara rau de tot . Ca sa potzi sa te avntzi intr-o asha discutzie trebuie sa cunoshti intr-o oarecare masura una alta in materie politica ... Shi neshte treburi care s-au consumat . Romania nu uita , prin pozitzia pe care o are , este un punct destul de strategic shi foarte util americanilor . Poate nu chiar la nivelul la care tot bat ai noshtrii moneda , insa ceva ceva tot este avand in vedere ca suntem ca cea mai mare tzara din zona asta shi suntem shi vecini cu rushii "prietenii" traditzionali ai americanilor(vecini in ideea in care Moldova prin noua conducere este vasala Kremlinului) . Cat despre fondurile pe care le tot primim de la americani sa nu mai discutam ca nu are nici un sens. Sa nu uitam ca razboiul din fosta Iugoslavie a impus shi un anume embargou , in urma caruia , dupa ce ca suntem vai de mama noastra, am mai shi pierdut de ne-am kkt pe noi . Urma sa primim despagubiri(urmand aceste despagubiri sa se concretizeze in ajutoare) pentru pierderile suferite in urma embargoului impus Iugoslaviei . Tu ai cunoshtintza sa fi primit Romania vre-un cent pentru chestiunea in spetza? Ca eu nu am auzit . Discutziile cu Banca Mondiala treneaza . Nici macar imprumut nu ni s-a dat nimic ... Iar despre sumele de imprumut... lol! e vorba de cateva sute de milioane de para shi aia in transhe ... Da' dupa ce ne mai plimba nitzel de colo pana colo . Cam asta este povestea . Desigur asta nu ar trebui sa ne faca fratzi cu Afganii , dar nici sa pupam in cele moi neconditzionat , pentru ca de la nivelul la care ne privesc marile puteri cam asta inseamna avantul muncitoresc al parlamentarilor - pupat in cur 100% .
PS : nu imi dau seama foarte exact cum se intampla , insa cum ajungetzi in tzari straine , totzi, dar absolut totzi, fara exceptzie, va transformatzi in "noi" shi "voi" shi ca prin minune suntetzi mai antiromani decat oricare alta natzie care nu ne poate suporta .
Totzi cei care ajung in vest ne codamna pe noi ca nu facem nimic shi ca duin vina noastra se intampla ce se inmtampla . Mare adevar , caci , vorba aia "omul sfintzeshte locul", insa daca tot e vorba de "noi" shi "voi" , la faza asta nu avetzi nici un cuvant de spus, pentru ca noi suntem aici shi deshi o minoritate am ales lupta drepata sau mai putzi drepata cu majoritatea trandava, cu proastele obiceiuri, cu ideile preconcepute samd . Shtii ? Este foarte ushor sa faci filosofie cu burta plina , dara shi mai ushor e sa faci pe patriotul din America, atata timp cat nu te-a deportat nimeni din tzara ta .
- vladonne
- Junior Member
Patriotism
Initial trimis de vladonneInitial trimis de Sendy
Nu ai facut decit sa intaresti ce am scris eu mai sus! Asteptati intotdeauna de la altii sa pice! Chestia cu "filozofia cu burta plina" e o remarca cretina care nici nu merita comentata.
Linistiti-va ca nu are nevoie nimeni de voi si nu va cere nimeni nici un fel de sacrificii, numai tu crezi ca ati putea fi importanti. Poate ptr. Afg.!Ca vor avea nevoie de voluntari!
E vina Americii ca majoritatea romanilor sint cum sint si au toate defectele posibile si au ruinat o tara?! Nu. Asta e doar treaba voastra. Si vrei sa-ti mai spun ceva, cindva m-a interesat, acum putin imi mai pasa, mai ales dupa conversatiile de aici!
- Sendy
- Junior Member
Re: Patriotism
Nu ai intzeles nici macar cat negru sub unghii ce am vrut eu sa spun . Este adevarat ca la 19 ani nu intzelegi prea mare lucru din ce se intampla in jurul tau , parerile fiind in curs schimbare shi imbunatatzire, dar numai daca sunt alimentate de multa multa carte shi nu mtv , dar noi ce vina avem ? Mai vorbim peste vreo 10 ani.
- vladonne
- Junior Member
Re: viata la 19 ani
Initial trimis de vali
nu are a face varsta
lucrurile se vad altfel de dincolo de ocean
Te contrazic, insa nu trebuie sa te simtzi lezat - exista shi shi pushti jos palaria , carora le merge capul mai bine decat multora cu 10 ani mai mari ...20, 30 samd. Pentru asta este nevoie de studiu shi cat mai putzina ignorantza : daca nu shtiu eu nu exista , ce shtiu eu e cel mai adevarat, cel mai corect , cel mai, numai parerea mea conteaza, totzi sunt nishte tampitzi numa' eu le shtiu pe toate ...Chestii care pana la urma seamana al draq cu porcushoru isteric . Comeeenteeezi ????
- Vizitator
Initial trimis de Sendy
Nu ai facut decit sa intaresti ce am scris eu mai sus! Asteptati intotdeauna de la altii sa pice! Chestia cu "filozofia cu burta plina" e o remarca cretina care nici nu merita comentata.
Linistiti-va ca nu are nevoie nimeni de voi si nu va cere nimeni nici un fel de sacrificii, numai tu crezi ca ati putea fi importanti. Poate ptr. Afg.!Ca vor avea nevoie de voluntari!
E vina Americii ca majoritatea romanilor sint cum sint si au toate defectele posibile si au ruinat o tara?! Nu. Asta e doar treaba voastra. Si vrei sa-ti mai spun ceva, cindva m-a interesat, acum putin imi mai pasa, mai ales dupa conversatiile de aici!
pustoaico urmaresc cu interes prostiile care le debiti , ziceti canu aveti nevoie de noi ?
Atunci cum ar zice neamtul " poti sa te f u t i in genunchi" ca nici noi de voi :p
Asteptam sa ne pice ?
Ma doare fix in **** de nato si de e.u. , ca pana la urma doar ne costa bani , in fiecare an ne pierdem bugetul pe iei , si dupa cum stau lucrurile intram in e.u & nato la pu-li-vara !!!
Noi si taliban ?
Jamais !!!
i whon't join any of the fanatics , neither the afg or the usa :p !!!!
Ie vina Americii ca majoritatea romanilor sint cum sint si au toate defectele posibile si au ruinat o tara?!
daaaaaaaaaaaaaaaaaa
asa ie daca o crezi sau nu :p
am fost ***uti ca tot restul lumii

Poti sa fii mandra de tine , ai depasit orice ungur

i don't know u very well but i can see that u never lived in romania , ai lipsa completa de dragoste fata de tara , poate economia ie data in bara , poate cativa smekeri au apucat ocazia dupa " revoulutie " :rolleseyes: si au ajuns la putere , poate un inginer roman castiga mai putin decat cel mai mic salariu in germania , poate ne certam ca prosti fara motiv ,dar sa stii ceva , nici ce mai rea disputa nu ma poate face sa imi uresc tara si fratii romani .
in ochii mei tu iesti un produs tipic al societati americane , cauti sa iti impui parerea , nu iti iei timpul sa asculti argumentele date de contra , si mergi inainte pe placa ta ca un megafon stricat, " inrolativa la afg " " imi faceti sila " inrolativa la afg " ...... ,ai putea sa inveti un chimpanzeu sau pur si simplu un compatriot american de pe strada :p sa scrie acele trei sau patru fraze care le tot repeti , ca sa nu ne mai chinui cu prezenta ta :o !
Fratilor i'm outta here , nu are sens sa discuti cu o " natie" care dupa un studiu european citeste in medie 10 pagini pe an :p !!
cat despre tine miss sandy , nu mai iti obosi neuroni sa raspunzi ca tot suna lafel :p
--------------------------------------------------
Never judge a nation after a single man & never judge a man after a nation .
p.s. stiu ca exista si americani , rari intradevar ,dar destepti ( cum faceti sa ii ascundeti ??? )
- Vizitator
Prisma
Corect, sint prea multe considerente care tin de ...imaginatie pentru mentalitatea noastra. Dar, crede-ma ca ele exista aici.
Initial trimis de vali
nu are a face varsta
lucrurile se vad altfel de dincolo de ocean
- Sendy
- Junior Member
Patriotism
[quote]Initial trimis de cunoscut neplacut
[B]
pustoaico urmaresc cu interes prostiile care le debiti , ziceti canu aveti nevoie de noi ?
Atunci cum ar zice neamtul " poti sa te f u t i in genunchi" ca nici noi de voi :p
Asteptam sa ne pice ?
Mai vedem asta. dar sa nu urlati cind o sa aveti nevoie ca atunci o sa va invitam la...cum ar zice neamtul si tu " poti sa te f u t i in genunchi" ca tot nu o sa vedeti NIMIC.
Ma doare fix in **** de nato si de e.u. , ca pana la urma doar ne costa bani , in fiecare an ne pierdem bugetul pe iei , si dupa cum stau lucrurile intram in e.u & nato la pu-li-vara !!!
Categoric si stii de ce?! Nu inaca?! Reciteste ce timpenii spui!
Foarte bine ca exista un ocean la propriu si la figurat intre US si voi!
Noi si taliban ?
Jamais !!!
Ya, right!!
Ie vina Americii ca majoritatea romanilor sint cum sint si au toate defectele posibile si au ruinat o tara?!
daaaaaaaaaaaaaaaaaa
la punctul financiar .
Sigur, America e de vina in toate belelele voastre, nu mentalitatea voastra de rahat! Oricine altcineva e de vina dar niciodata voi!! Ha!
Da, afla ca sint mindra de mine!
i don't know u very well but i can see that u never lived in romania , ai lipsa completa de dragoste fata de tara , poate economia ie data in bara , poate cativa smekeri au apucat ocazia dupa " revoulutie " :rolleseyes: si au ajuns la putere , poate un inginer roman castiga mai putin decat cel mai mic salariu in germania , poate ne certam ca prosti fara motiv ,dar sa stii ceva , nici ce mai rea disputa nu ma poate face sa imi uresc tara si fratii romani .
Americanii sint de vina de conducerea voastra incompetent aleasa, de sistemul corupt total, de proasta servire, de furturi peste tot, de minciunile permanente la toate nivelurile, pina si de inginerii prost platiti!!!! Nu urasc Ro, pacat de istoria acestei tari, dar sint complet impotriva mentalitatii oamenilor si conform unei zicale tot romanesti "Omul face locul". Asa ca mai slabeste-ma cu sentimentalisme ieftine! Ai vrea tu sa fii "un produs ieftin" american, dar de!!...mai trebuie sa si meriti ca sa faci parte din aceasta societate!Bingo! Pot insa sa-ti spun ca nu-mi face deloc placere dicutia de aici si ca sa nu va mai stresez va las in totala voastra armonie de opinii si mai ales...in rahatul in care sinteti!
Sendy
[B]
Asteptam sa ne pice ?
Mai vedem asta. dar sa nu urlati cind o sa aveti nevoie ca atunci o sa va invitam la...cum ar zice neamtul si tu " poti sa te f u t i in genunchi" ca tot nu o sa vedeti NIMIC.
Noi si taliban ?
Jamais !!!
Ya, right!!
daaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sigur, America e de vina in toate belelele voastre, nu mentalitatea voastra de rahat! Oricine altcineva e de vina dar niciodata voi!! Ha!
Americanii sint de vina de conducerea voastra incompetent aleasa, de sistemul corupt total, de proasta servire, de furturi peste tot, de minciunile permanente la toate nivelurile, pina si de inginerii prost platiti!!!! Nu urasc Ro, pacat de istoria acestei tari, dar sint complet impotriva mentalitatii oamenilor si conform unei zicale tot romanesti "Omul face locul". Asa ca mai slabeste-ma cu sentimentalisme ieftine! Ai vrea tu sa fii "un produs ieftin" american, dar de!!...mai trebuie sa si meriti ca sa faci parte din aceasta societate!Bingo! Pot insa sa-ti spun ca nu-mi face deloc placere dicutia de aici si ca sa nu va mai stresez va las in totala voastra armonie de opinii si mai ales...in rahatul in care sinteti!
Sendy
- Sendy
- Junior Member
Initial trimis de SendyInitial trimis de cunoscut neplacut
[B]
Asteptam sa ne pice ?
Noi si taliban ?
Jamais !!!
Ya, right!!
daaaaaaaaaaaaaaaaaa
am fost ***uti ca tot restul lumiila punctul financiar .
Sendy
Asha o fi ca prea le spui cu foc ...Da' de ce traieshti cu senzatzia ca toata lumea vrea sa ajunga in America ? Nu cred ca este dcazul ca prin prisma ingustei tale vederi sa judeci pe toata lumea . Poate ca tu ai visat shi ziua shi noaptea sa ajungi acolo , dar nu toata lumea vrea treaba asta . Fa-ne un bine shi mai du-te la plimbare . Ai un dar rarisim de a scoate la suprafatza tot ce este mai rau intr-un om . Nu vezi ca in afara de retardatul de Gabi shi prietena ta Exotica nu poate nimeni sa se laude ca te-a vorbit de bine ? Nu uita un singur lucru - nu este un merit ca ai ajuns in america . Este un statut . Pt care insa vad ca eshti dispusa sa oferi placeri efemere la orice ora . Verticalitatea unui om incepe de la memoria locurilor shi statutului din shi de la care a plecat . Cel care uita chestiile astea este un simplu parvenit .
- Vizitator
Parvenire!!!
Initial trimis de Anonim
Nu uita un singur lucru - nu este un merit ca ai ajuns in america . Este un statut .
Complet gresit! Nu poate fi un Statut fara a fi meritat!
Poate ca tu esti acea exceptie de 1 la X milioane care vor sa emigreze din Ro!!!! Foarte bine Bravo tie!!
Pt care insa vad ca eshti dispusa sa oferi placeri efemere la orice ora .
La ce dracu te referi?! Iar o chestie complet specifica romanilor!!!
Verticalitatea unui om incepe de la memoria locurilor shi statutului din shi de la care a plecat . Cel care uita chestiile astea este un simplu parvenit .
Verticalitatea unui om incepe intii cu Adevarul, cu faptele lui, cu ceea ce creaza si felul in care-si cizeleaza spiritul. Si in ultimul rins amintirile unei tari (referitor la romani special) care nu a facut decit sa ma dezamageasca.
S
- Sendy
- Junior Member
Re: Parvenire!!!
Initial trimis de Sendy
Verticalitatea unui om incepe intii cu Adevarul, cu faptele lui, cu ceea ce creaza si felul in care-si cizeleaza spiritul. Si in ultimul rins amintirile unei tari (referitor la romani special) care nu a facut decit sa ma dezamageasca.
S
Adevarul shi aptele unui om sunt continuarea fireasca . Inainte de ele sunt cele ce tzi le-am spus . Un om nu poate fi sincer atata vreme cat ishi reneaga originile shi uita de la ce nivel a plecat . Aia se numeshte minciuna shi dupa cum spuneam shi mai devreme - parvenitism .
Cat despre povestea cu statutul de emigrant nu este un merit . Un merit in chestiunea asta putem atribui unui numar foarte restrans de persoane . Una dintre aceste persoane este Jonny Raducanu, care a primit cetatzenie americana shi distinctzia de cetatzean de onare al SUA (asta cu mult timp inainte de revolutzie !!!!!) ca purtator de stil (Jazz) . ...Iar chestia cu dezamagirile hai sa nu discutam . Itzi pot spune doar ca nu tu ai inventat apa calda .
- vladonne
- Junior Member
Idiotenie si invidie!
[quote]Initial trimis de vladonne
[B]
Nu mai atribui tuturor ceea ce crezi tu! Pentru tine sint o parvenita si probabil pentru toti amicii tai de opinie! Perfect! Eu stiu ce sint si sint foarte multumita si mindra de mine! Nu am uitat de unde am plecat, fiindca acela a fost stimulentul meu si sint recunoscatoare lui Dzeu in fiecare clipa ca m-a ajutat sa ies din confuzia in care traiti si voi. Pina una alta sintem NOI si VOI prin mentalitate. N-are rost sa ne mai tot certam ca oricum nu rezolvam nimic si nici nu va poate nimeni schimba opinia. Asa ca puteti balacari cit vreti, ma doare undeva, fiindca eu sint aici si sint mindra de tara in care traiesc si imi pare sincer rau de toti romanii cu conceptiile voastre, dar care-si merita ce au!
Si apropos, Jonny Raducanu este prieten de familie!
[B]
Nu mai atribui tuturor ceea ce crezi tu! Pentru tine sint o parvenita si probabil pentru toti amicii tai de opinie! Perfect! Eu stiu ce sint si sint foarte multumita si mindra de mine! Nu am uitat de unde am plecat, fiindca acela a fost stimulentul meu si sint recunoscatoare lui Dzeu in fiecare clipa ca m-a ajutat sa ies din confuzia in care traiti si voi. Pina una alta sintem NOI si VOI prin mentalitate. N-are rost sa ne mai tot certam ca oricum nu rezolvam nimic si nici nu va poate nimeni schimba opinia. Asa ca puteti balacari cit vreti, ma doare undeva, fiindca eu sint aici si sint mindra de tara in care traiesc si imi pare sincer rau de toti romanii cu conceptiile voastre, dar care-si merita ce au!
- Sendy
- Junior Member
Re: Idiotenie si invidie!
OK ! M-am convins ca nu meritzi nici macar un singur raspuns pe forumul asta . De cand ai venit aici nu faci altceva decat sa arunci cu rahat in toata lumea . Unii o meritau , altzii nu. Nu te mai obosi sa imi raspunzi, pt ca in ceea ce ma priveshte din momentul asta am sa te ignor . In primul shi in primul rand pentru ca habar nu ai despre ceea ce ar putea insemna un dialog . Tu nu ai venit aici sa discutzi , ci sa ne schimbi parerile. Ceea ce dovedeshte ca nu potzi shi nu vrei sa respectzi parerile shi principiile altora . Prin ceea ce ai scris mai sus , m-ai convins 100% .
- Vizitator
Re: Re: Idiotenie si invidie!
Mesajul de mai sus imi apartzine .
- vladonne
- Junior Member
Re: Re: Re: Idiotenie si invidie!
That's fain with me! Good look!
s
s
- Sendy
- Junior Member
sendy , exotica - va faceti de tot rasul !
sendy , nu pot sa cred cat de aberanta esti ! vin aici si citesc pe larg si nu-mi vine sa cred ca la absolut toate posturile tu ori exotica va simtiti obligate sa va asterneti prostia Doamne! atat de crasa , cu atata generozitate .
Nu dezbat mai mult ca e clar pierdere de timp cu cineva ca voi care n-au nici macar cei 7 ani de acasa ; singura mea nedumerire e faptul ca desi mi se pare clar ca sunteti intr-un fel tolerate aici , din ce motive nu stiu ! poate de amuzament , nu va prindeti !!!!!!
Oare cat ia sa realizati ca va lipseste educatia si o ANUME scara a valorilor.!!
PS; o intrebare ,ati calatorit vreodata in eurpoa si milled/far east (aici nu includ summer and sky resorts sau casinos) sa vezi de ce efectiv toti europeni si asiatici dispretiuesc americanii si-i cred the "thickest peopel ever"?
ma indoiesc ; asa ceva ar fi educativ si parca are cineva interesul in a va scoate din ignorantza in care va complaceti .
PS; again ,on the other hand take such trip ,call it a life time journey ,LEARN TO BE ASHAMED OF WHAT YOU ARE , AND MAKE A CHANGE!IT WILL DO YOU GOOD.
la revedere
Nu dezbat mai mult ca e clar pierdere de timp cu cineva ca voi care n-au nici macar cei 7 ani de acasa ; singura mea nedumerire e faptul ca desi mi se pare clar ca sunteti intr-un fel tolerate aici , din ce motive nu stiu ! poate de amuzament , nu va prindeti !!!!!!
Oare cat ia sa realizati ca va lipseste educatia si o ANUME scara a valorilor.!!
PS; o intrebare ,ati calatorit vreodata in eurpoa si milled/far east (aici nu includ summer and sky resorts sau casinos) sa vezi de ce efectiv toti europeni si asiatici dispretiuesc americanii si-i cred the "thickest peopel ever"?
ma indoiesc ; asa ceva ar fi educativ si parca are cineva interesul in a va scoate din ignorantza in care va complaceti .
PS; again ,on the other hand take such trip ,call it a life time journey ,LEARN TO BE ASHAMED OF WHAT YOU ARE , AND MAKE A CHANGE!IT WILL DO YOU GOOD.
la revedere
- Vizitator
Re: Idiotenie si invidie!
Initial trimis de SendyInitial trimis de vladonne
[B]
Deh,shi io-s prieten de familie cu familia Lloyd.Da banuiesc ca voi acolo pe plantatzie nu atzi auzit de ea.Go and peace yerself...
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Initial trimis de manelesux
Deh,shi io-s prieten de familie cu familia Lloyd.Da banuiesc ca voi acolo pe plantatzie nu atzi auzit de ea.Go and peace yerself...
lol sper ca nu la mine te treferi ; as in the familly LLoyd! LOL
brehhhhhhhhh ce faci???!! lol
- Vizitator
Invitatie
"
Initial trimis de the authority
sendy , nu pot sa cred cat de aberanta esti ! vin aici si citesc pe larg si nu-mi vine sa cred ca la absolut toate posturile tu ori exotica va simtiti obligate sa va asterneti prostia Doamne! atat de crasa , cu atata generozitate .
ma indoiesc ; asa ceva ar fi educativ si parca are cineva interesul in a va scoate din ignorantza in care va complaceti ."
Mai ..."prealuminata (hi!) autoritate" iti recomand tie o calatorie "in schimb de experienta" (poate!!!) in US sau poate Marea Britanie ca sa vezi si tu ce inseamna civilizatie si sa te dai cu capul de pereti de parerea de rau dupa aia! O.K.? Looser!
"S; again ,on the other hand take such trip ,call it a life time journey ,LEARN TO BE ASHAMED OF WHAT YOU ARE , AND MAKE A CHANGE!IT WILL DO YOU GOOD."
Da, mi-a fost rusine de ce eram (traind in Ro, datorita unora ca tine!) si AM FACUT SCHIMBAREA IN BINE!
Esti un looser!
Sendy
la revedere
- Sendy
- Junior Member
"QUOTE]Initial trimis de manelesux
Deh,shi io-s prieten de familie cu familia Lloyd.Da banuiesc ca voi acolo pe plantatzie nu atzi auzit de ea.Go and peace yerself... [/QUOTE]"
Ai vrea si tu sa traiesti pe..."plantatie"! Dar nu acceptam looseri ca tine!!! Sux!
S
Deh,shi io-s prieten de familie cu familia Lloyd.Da banuiesc ca voi acolo pe plantatzie nu atzi auzit de ea.Go and peace yerself... [/QUOTE]"
Ai vrea si tu sa traiesti pe..."plantatie"! Dar nu acceptam looseri ca tine!!! Sux!
S
- Sendy
- Junior Member
59 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii