anjin-san scrie:iote de aci o regula tehnica: ai o casuta mica si frumoasa in dreptul fiecarui post de-al tau: "edit" asta il poti folosi vreo trei ore din momentul postarii.
uite...ca sa nu zici cas rea, citeste atasamenul.
Moderator: anjin-san
anjin-san scrie:iote de aci o regula tehnica: ai o casuta mica si frumoasa in dreptul fiecarui post de-al tau: "edit" asta il poti folosi vreo trei ore din momentul postarii.
eliana scrie:uite...ca sa nu zici cas rea, citeste atasamenul.
, si iarasi stiu si stiam si cand am postat ca pun consecutive, yo i-am explicat asa in general alchimistului sa stie. in genere editez da mai se strumfa si sa pun doi replici unul dupa altul din diverse motive.

Am o surioarah de 3 luni asha k nu o sa cam pot sa stau pe forum
:( Plus k am shi shcoala, eu fiind clasa a VI-a:D
Caut demult un forum pe care sa impartashesc iseile mele cu altzii de rangul meu ! Ash vrea sa ne cunoashtem mai bine !
acolo era apropierea shi ideile scz

Despre linkul ala cu "poze explicite" nu stiu nimica nimicuta! Ce link, ce poze, unde, cum, cand, de ce ?
Si n-am zis domne ca nu e corecta expresia folosita de pianista noastra mica.Despre linkul ala cu "poze explicite" nu stiu nimica nimicuta!
penali baietii de pe zmei.
cateva vorbe intelepte legate de cuvantul magic "asteptare"

) etcetera 
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator