pe mine ma amuza cat tam-tam se face in cazul lui mutu, ca a gresit ca a baut ok ok inteleg, da ce dracu a pierdut romania cu 5-0 ca nu a jucat mutu bine? hai sa fim seriosi
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web
gandu meu de azi: capu. au capu! au capuuuuuuuuu'!
ciudat e ca mereu cand beau algocalmin ma doare capul :D:
uat? [color="White"]trilioane de caractere cu alb sa nu se vada..[/color]
prioritate de dreapta. pe care cica tre sa o acorzitot timpu. mi se pare ca au si aia verde oricum, n-am stat sa analizez. da' cel mai probabil ii faza de prioritate de dreapta.
deci daca tu esti masina alba care semnalizeaza, e cam asa:
1. daca nu esti atenta la aia care vin din fata ta, in sens opus, faci accident. au buba. ii lasi sa treaca ca ei sunt intre tine si directia in care vrei sa mergi.
2. pietonii au prioritate pe trecerea de pietoni, cand au si ei verde.
semafoarele sunt acolo pentru a organiza gradele de prioritate, si timpii de trecere. :-:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
deci semaforul e prost organizat si arata verde pentru toate sensurile. minunat! la ce mai foloseste? ca daca era intersectie nesemaforizata stiam sio treaba cu prioritatea de dreapta si cu pietonii de pe sensul meu.
io nu-s masina alba care semnalizeaza ca aia are ros la semafor. io-s acolo unde nu-i nika si am verde si cedeaza trecerea. si o iau catre masina alba care are rosu.
nu bre...io ziceam...daca in poza, tu esti masina alba, si vrei sa faci stanga, faci asa:
unu: lasi pietonii sa treaca
doi: mergi pana la jumatea intersectiei. astepti sa treaca coloana de masini din fata pe langa tine (tu acuma inca semnalizezi), si apoi treci.
teoretic pietonii ar tb sa aiba rosu. da poate mai rasare unu. nah.
daca semaforul nu e in (edit: in doi*) timpi, trebe sa dai prioritate celor din sens opus, ca oricum printre ei nu poti trece.
doi timpi: o data sa ii opreasca pe aia din fata sa poti tu face stanga, si restu sa mearga inainte. apoi sa va opreasca pe voi sa mearga aia stanga si inainte. Ma rog, ai inteles tu.
ma intreaba. varianta a, b sau ambele. io zic ambele. el zice esti proasta, is toate trei raspunsurile. buuun, nu-i nimic, data viitoare nu mai pun botu.
ma intreaba: a, b sau ambele. hahaaaaaaaaaaaaaaaaa las' ca ti-o fac io de data asta!!! toate trei!:U . el: hehe, iar esti proasta. ambele (c).
buuun. acu am alta problema. cum sa impac 6 matze cu un caine strain ce locuieste pentru cateva saptamani cu noi?
motanu personal sta cu noi in camera. in bucatarie si afara stau una bucata pisica-mama si 4 pui mici. cainele nu se intelege momentan cu nici una din partile pisicesti si trebuie sa doarma singur in incinta cu nr 3. si plange de ti se rupe inima ca e singur. ce plm sa fac?!?
fa-l cat mai confortabil, da-i mancare, si ignora-l.
e un santajist mic si shmecher. a da. si joaca-te cu el ziua.