tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
nu ai pt ce antonia.
acuma intre noi fie zis, forumul asta trebuie sa fie: un loc prietenos de schimbat pareri si de discutat cam orice.
si eu stranut de la soare, viXen.
acuma intre noi fie zis, forumul asta trebuie sa fie: un loc prietenos de schimbat pareri si de discutat cam orice.
si eu stranut de la soare, viXen.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
-
Daimon - Mesaje: 5074
helga scrie:cum ai putea sa fii offtopic pe tredu asta?!?
cand nu zici ce gandesti. sau cand gandesti ce nu zici.
sau cand...cand...GATA STIU!!!
CAND ESTI POLITICIAN!!! SAU POPA. sau un Cretan, ca aia sunt oricum cu totii mincinosi.

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
politicienii sau cretanii?
eu vorbeam de cine poate fi offtopic
eu vorbeam de cine poate fi offtopic

-
eliana - Administrator
Asa Vixen, ia atitudine si da cu pumnu'n masa! Sa stie lumea ca nu e de saga cu pleonasmele
. Eu te sustin.
Deci neatza tuturor. Si se mai duce o saptamana si e tot frigggg si m-as duce prin parc...Deci o sa trec pe rockareala
si lectura- "Adela"
!
P.S. Mos Craciuuuuun, sa stii ca te-asteeeept

Deci neatza tuturor. Si se mai duce o saptamana si e tot frigggg si m-as duce prin parc...Deci o sa trec pe rockareala

P.S. Mos Craciuuuuun, sa stii ca te-asteeeept

-
Brahma - Junior Member
as dori eu o cafea, va rog. una tare.
orice mai putin si imi pierd concentratia. numai Dumnezeu stie cum am reusit sa fac azi tot ce am avut de facut.
spor la restul lumii.
deci sa inteleg ca despre cretani era vorba. pai cine sunt eu sa zic de ei? eu vorbeam de paradox-ul acela interesant si ghidus.
orice mai putin si imi pierd concentratia. numai Dumnezeu stie cum am reusit sa fac azi tot ce am avut de facut.

spor la restul lumii.

deci sa inteleg ca despre cretani era vorba. pai cine sunt eu sa zic de ei? eu vorbeam de paradox-ul acela interesant si ghidus.

-
eliana - Administrator
dovleac copt
grav
am trecut iar prin ungurime, am vazut sute de dovleci la porti, iar cand m-am hotarat ca la prima oferta opresc - gata, s-a taiat! n-a mai fost nicio poarta, niciun bostan
a inceput muntele si zapada
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
pai daca nu circuli un an, ai uitat tot ce nici n-ai apucat sa inveti - cum sa nu te lase sa conduci? pai ce, e ca la promotii? inevti acuma, conduci la anu'?
normal ca ai voie, inca din clipa in care te declara politistul admis si iti da dovada (aia care tine loc de permis pana la eliberarea permisului de plastic)
numai ca ai limitele de viteza ceva mai jos, cu vreo 20 km/ ora mai jos (si si sanctiunile mai mari, by default; adica daca ai calcat pe bec acuma, in prag de iarna si esti incepatoare, iti ia permisul pe 3 luni ca sa treaca iarna pe langa tine, sa fii si tu mai in siguranta, si si strazile patriei)
normal ca ai voie, inca din clipa in care te declara politistul admis si iti da dovada (aia care tine loc de permis pana la eliberarea permisului de plastic)
numai ca ai limitele de viteza ceva mai jos, cu vreo 20 km/ ora mai jos (si si sanctiunile mai mari, by default; adica daca ai calcat pe bec acuma, in prag de iarna si esti incepatoare, iti ia permisul pe 3 luni ca sa treaca iarna pe langa tine, sa fii si tu mai in siguranta, si si strazile patriei)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nu bre.
fata zice ca nu ai voie sa circuli AFARA din tara cu masina, ca sofer.
[color="Blue"]apel catre detinatorii de pisici:[/color]
matzele voastre se plimba zilnic cu pungi pe cap in fiecare zi? mai precs...sa se bage intr-o punga shutita si sa inceapa sa mearga asa...prin casa?
as vrea sa stiu daca are rost sa o dezvat de obicei...si cum.
fata zice ca nu ai voie sa circuli AFARA din tara cu masina, ca sofer.
[color="Blue"]apel catre detinatorii de pisici:[/color]
matzele voastre se plimba zilnic cu pungi pe cap in fiecare zi? mai precs...sa se bage intr-o punga shutita si sa inceapa sa mearga asa...prin casa?
as vrea sa stiu daca are rost sa o dezvat de obicei...si cum.

-
eliana - Administrator
Buna seara, buna seara, n-am venit cu sanioara ca inca nu ninge! Ma bucur ca sunteti ok si nu v-ati intoxicat de la atatea cafele. Je va doreste o seara placutaaa, cu un pahar de vin fiert in mana daca se poate, un film relaxaaaant si cam atat 
Era sa uit: hai steauaaa!!!!

Era sa uit: hai steauaaa!!!!
-
Brahma - Junior Member
ba da, ca maine e sambata.
si o sa fie o sambata cu somn de dimineataaaaa....pana la doishpeeeee...

si o sa fie o sambata cu somn de dimineataaaaa....pana la doishpeeeee...

-
eliana - Administrator
imi place optimismul tau 
dar pana maine mai e azi care e iarasi o zi plina, ceea ce nu e neaparat rau.

dar pana maine mai e azi care e iarasi o zi plina, ceea ce nu e neaparat rau.
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma