tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde viXen » Dum Oct 25, 2009 10:29 pm

pai simplu, il iei si-l lasi uitat pe masuta la indemana sa-l apuce ea!!

si poti sa te amuzi in continuare!

eu m-am amuzat mai tare cand le-am vazut pe pisici stranutind de la parfumul pulverizat pe fire!
viXen
Junior Member

Mesajde helga » Dum Oct 25, 2009 10:52 pm

sa stiti ca daca o sa vreau caine, beagle nu-mi iau veci. nu sta locului o secunda. deja am vreo 5 fire albe. ale mele, nu ale lui.

daca nu roade cabluri, fuge dupa matz, daca nu fuge dupa matz, rastoarna tot ce intalneste in cale, daca nu rastoarna face flenduri ceva, daca nu face flenduri, mananca chestii de gen chistoace, mortaciuni, pungi de plastic, caca de pisica, daca nu mananca, da afara ce-a mancat inainte, daca nu da afara, latra la puii de pisica (ii e mai frica de pui decat de pisica mama :)) ), daca nu latra, sta foarte linistit, ceea ce iar nu-i bine ca inseamna ca mestereste ceva.
cred ca tot dialogul nostru din timpul zilei consta in "nu-i voie", "pleaca", "lasa-l in pace", "scuipa afara", "da-te jos", "sezi dracului ca ma enervezi"!
helga

Mesajde viXen » Lun Oct 26, 2009 9:38 am

pai este un caine foarte activ!! si foarte lacom, cica un beagle a gasit sacul de rontzanele si a mancat pana nu s-a mai putut ridica de jos!!
viXen
Junior Member

Mesajde eliana » Lun Oct 26, 2009 9:42 am

mai...se pare ca ai pus mana pe un beagle care mai e si tanar.

in primul rand, sa stii ca este una dintre cele mai active rase. asta e caine de luat cand ai copii relativ mici care sa alerge cu el pana le iese limba de-un cot. :D

altfel, l-ai putea lua pentru vanatoare, ca asta e originea lui.

ai putea ca sa te joci cu el sa-i stimulezi atentia, sa-i ascunzi diverse chestii intr-o zona "sigura", si sa-l lasi sa le gasdeasca: jucarele, biscuiti de caine, etc.

altfel, alearga-l. parca, strada, oricum. pt ca are muuuuulta energie.

vestea proasta: aproape toti cainii sunt bezmetici cand sunt mici.

vestea buna: unii, se linistesc dupa ce se fac mai maricei. culmea e ca desi caracteristicile generale ale raselor se respecta, unii ies din tipar teribil. :D:

hint:
Dog breeds recommended as a first dog for beginners:
Calm dog breeds, affectionate, gentle and usually easy to handle. Perfect family dog breeds. Many of the small dog breeds here are very good watchdogs.
Chihuahua, Pomeranian, Pekingese, Yorkshire Terrier, Maltese, Silky Terrier, Australian Terrier, Tibet Spaniel, Norfolk Terrier, Lhasa Apso, Westie, Pug, ShiTzu, Basset, Dachshund, Scottish Terrier, Papillon, Whippet, Sheltie, Havanese, Mini Pinscher, Border Terrier, King Charles Spaniel, Welsh Corgi, Bichon Frisé, Cairn Terrier, Toy Poodle, Tibet Terrier, Cocker Spaniel, Bedlington Terrier, Mini Schnauzer, Collie, Samoyede, Bearded Collie, Labrador Retriever, Golden Retriever, Flat Coated Retriever.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde helga » Lun Oct 26, 2009 10:02 am

dap, i know. totusi, asta nu ma face sa ma enervez mai putin...

stiu ca-i si tanar, si de vanatoare, si nesatul, si fara stare, da io n-am rabdare sa fug toata ziua cu el.... cand mi-i lumea mai draga si-i mai cald si bine in casa, hop! hai cu el afara...

ghinionu meu. n-apuc sa-l am in grija pe cand se linisteste.:))

[color="Red"]edit[/color]:[color="DarkOrchid"] http://www.drpciv.ro/info-portal/searchLegislation.do?resetForm=true&menu=dl-exam unde is testele de pe site-ul asta ca nu le vede ochii mei nici sa le dai la nervu optic!?![/color]

[color="DarkOrchid"]stiti voi alt site cu testele alea de la politie? nu altele, ca am din alea.[/color]
helga

Mesajde eliana » Lun Oct 26, 2009 10:27 am

deci nu stiu testele alea. nu le stiu.

helgu...ti-am boldit pe lista de mai jos cainii pe care eu una i-as lua oricand in casa, daca as avea casa. (din postul meu de mai jos)

e o placere si un deliciu timpul petrecut cu ei, sunt niste animale cu totul deosebite.

singurul clenci ar fi ca trebe sa ai covoare putine, cuverturi pe canapele si un aspirator buuun. :D unii au parul mai lungutz putin.

dar intre parul meu (care ESTE peste tot) si al pisicii...cred ca un collie ar fi cantitate insignifianta. :D:
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde helga » Lun Oct 26, 2009 10:38 am

io vreau un ciobanesc mioritic. si saint bernard ii fain da lasa bale cat pentru toate rasele a un loc. oricum, vreau un caine mare si bleg.
helga

Mesajde eliana » Lun Oct 26, 2009 11:06 am

incearca basset.

e mare si e bleg si are parul scurt. :)

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde helga » Lun Oct 26, 2009 11:54 am

oleaca balos. fain, da-i destul de miculut. mai mare vreau. shapoi io vreau sa merg cu el ma munte si sa tina pasu cu mine, nu sa-l car si pe el in rucsac.
helga

Mesajde Daimon » Lun Oct 26, 2009 12:12 pm

bassetu ii agitat cand ii mic, dupa ce creste se mai calmeaza. nu-i bun de mers pe munte :)
Daimon

Mesajde eliana » Lun Oct 26, 2009 12:27 pm

a da, are picioare scurte si e greoi.

poi atunci poti icnerca asa:

1. golden retriever

2. setter irlandez.

ambele vor merge cu placere cu tine oriunde. si ambele sunt jucause cand sunt mici, dar nu neaparat bezmetice ca beagle. :D

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde kant emir » Lun Oct 26, 2009 4:37 pm

viXen scrie:i foarte lacom, cica un beagle a gasit sacul de rontzanele si a mancat pana nu s-a mai putut ridica de jos!!

n-are legatura neaparat cu beagle, mai toti is prostanaci si lacomi (la modul prostesc, ca daca le place, halesc pana crapa)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde viXen » Mar Oct 27, 2009 12:10 am

kant emir scrie:n-are legatura neaparat cu beagle, mai toti is prostanaci si lacomi (la modul prostesc, ca daca le place, halesc pana crapa)

asa o fi :)

cat despre cat de cuminte este samoyedul, am aflat ca toate rasele arctice sunt foarte dificil de dresat si ca daca nu sunt bine dresati, sunt in stare sa-ti ravaseasca toata casa, fara mari probleme!!

iar bassetul daca e vorba de basset hound e o calamitate din cauza de lene, daca e cineva interesat sa rada va dau niste linkuri... altfel adorabili si foarte haiosi!!
viXen
Junior Member

Mesajde Daimon » Mar Oct 27, 2009 12:09 pm

m-am decis. daca tot ma las de fumat, ma apuc de cantat.
Daimon

Mesajde kant emir » Mar Oct 27, 2009 3:26 pm

o, nu, nu face asta!
kant emir

Mesajde anjin-san » Mar Oct 27, 2009 3:42 pm

:D: ce este emire? te indoiesti de talentul muzical al lui daimon?
anjin-san

Mesajde kant emir » Mar Oct 27, 2009 3:50 pm

nu, nici vorba

ma tem pentru economia (inter) nationala: or sa fie mai putini oameni angrenati in cultivatul si recoltatul si prelucratul tutunului, or sa fie mai putini muncitori in fabricile de tabacioc, or sa fie mai putine taxele virate catre stat de producatorii de mahoarca, or sa fie mai putini vanzatori de tigari, mai putini producatori de poze infricosatoare, mai putin personal doftoresc si nursaresc in sanatoriile tbc

mai putini producatori si transportatori de brichete (cu radacini in industria chimica si petrochimica), mai putine fetite cu chibrituri, se vor produce si comercializa mai putine scrumiere (nici la mare n-o sa mai gasesti rahaturi facute din scoici si melci, nici la munte "artizanate" si suveniruri chicioase)

la fel si cu producatorii de tigarete si porttigarete (daca ne gandim la cele din fildes, o sa se simta si in africa, pentru ca or sa moara de foame vanatorii de elefenti)

si cate altele se vor mai intampla (pana si gaura de ozon o sa intre la stramtoare)

deci, daimoane, te rog eu sa nu canti
kant emir

Mesajde Daimon » Mar Oct 27, 2009 4:00 pm

dabre, dar sprijin industria muzicala :D

fumatori se mai gasesc. talente muzicale autentice mai rar.
Daimon

Mesajde anjin-san » Mar Oct 27, 2009 4:22 pm

daimon dar bietul public ce vina are?
p.s. yo am incredere in talentul tau :D
anjin-san

Mesajde eliana » Mar Oct 27, 2009 11:48 pm

noapte buna pipal.

pese: de sus m-a napadit o reclama cu VISA. jos o reclama cu telefoane.

deci imi dau astia card, ca sa am bani sa cumpar ce recomanda ei. tare frate!

(as vrea mai putine reclame....:( :( )

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde helga » Mie Oct 28, 2009 12:52 am

ambele vor merge cu placere cu tine oriunde. si ambele sunt jucause cand sunt mici, dar nu neaparat bezmetice ca beagle.

io tot ciobanesc vreau. de fapt cred ca acum vreo luna vroiam malamut. ala sa fie. vreau sa impuna respect, fara sa fie agresiv. :D
helga

Mesajde eliana » Mie Oct 28, 2009 9:59 am

nunu.

tu trebe sa cauti un animal care sa aiba o compatibilitate f f mare cu alte animale, si cu copii. :)

si ceva mare.

si nuj de ce am im presia ca malamutul nu e din specia ciobanestilor, draga elgu.

ciobanestii sunt cainii folositi pe turme, in general de oi. cainele asta e pt tras la sanie. nu e ciobanesc. :)

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde helga » Mie Oct 28, 2009 12:35 pm

:D:
nu, nici nu am zis ca malamultul ar fi vreun soi de ciobanesc. mi-am adus doar aminte ca de fapt, vroiam malamut, nu ciobanesc.
helga

Mesajde eliana » Mie Oct 28, 2009 12:39 pm

eu vreau samoyed. :D

ba nu.

vreau bobtail!!!!

e bun si pt tine, uite:

Bobtail-ul este cel mai multumit intr-o familie cu copii. Nimic nu-l face mai fericit decat sa se joace cu copiii, dar are nevoie si de anumite clipe de singuratate. Bobtail-ii au un instinct gregar puternic, avand tendinta „de a pastori” copiii mici. Desi este un caine de talie mare, el nu este atat de activ, astfel ca e foarte posibil sa-l gasiti de multe ori lancezind pe canapea.
Bobtail-ul se poate adapta traiului intr-un apartament daca este scos zilnic la plimbari sau intr-o curte imprejmuita. Bobtail-ul este destul de activ in interiorul caminului si va fi cel mai fericit daca i se ofera o curte de dimensiuni rezonabile in care sa zburde liber.

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde viXen » Mie Oct 28, 2009 12:53 pm

malamutul este caine de sanie, foarte rezistent, dar nu atat de rapid cum e husky.
este caine care trebuie sa recunoasca in stapan seful haitei ca altfel isi face de cap. si are temperament de pisica in sensul ca de multe ori stie exact ce vrei de la el, dar n-are chef sa faca si nu face!
le place sa latre, asa ca daca ai nerfii in piuneze nu e recomandat si sapa pe sub garduri daca ai curte.

are nevoie de mult spatiu, sufera de caldura si daca nu e destul de bagat in seama devine foarte stricator( unde citisem eu, un malamut lasat singur a distrus intr-o zi, un living de 15.000 euro).
viXen
Junior Member

Mesajde helga » Mie Oct 28, 2009 1:27 pm

dap, din cauza instinctului de haita prnuntat, vroiam la un moment dat mai multi malamuti.ofcors, ii vreau cand o sa am casa si umbra.
totusi, nu-i nevoie sa ai ditamai haita de malamuti in curte ca sa fie fericiti. isi pot forma o haita din pisica ta si a vecinului, copii sau chiar tu, stapanul lui. de obicei, nu e greu ca malamutul, sau orice alt caine sa perceapa omul ca superior al lui in haita.

eee, o sa am un living de 1000 de euro sau mai ieftin.:D
helga

Mesajde Daimon » Mie Oct 28, 2009 1:32 pm

vixen, acu juma de ora era de 50 000 de euro livingu, vad ca a intrat la apa :D:
Daimon

Mesajde helga » Mie Oct 28, 2009 1:46 pm

eliana scrie:
vreau bobtail!!!!

e bun si pt tine, uite:

aha. acum am vazut. asa da.:D:
hehe. aia cu gri imi plac.
helga

Mesajde viXen » Mie Oct 28, 2009 4:06 pm

Daïmon scrie:vixen, acu juma de ora era de 50 000 de euro livingu, vad ca a intrat la apa :D:

pai am scris io gresit prima data, si cum am damblaua sa nu colportez informatii false, am corectat, dar imediat ce am dat send si mi-am luat o cadfea!
viXen
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Oct 29, 2009 10:42 am

galagieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dir::smash::scaun::scaun::??::nervos::arme::bash::shoot::please:

edit: deci nu putem pune decat 10 d'astia in mesaj. asta ca sa stiti si voi
Daimon

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma