F(r)aze antologice din filme
Stiu faza cu sahu ! Dar si robotu ala translator e tare de tot ! Si e si foarte politicos !
El vorbea frumos cu Chebaka..cu domnule...si Chebaka ragea ca un necioplit !
Si a zis Han solo....sa-l lase sa castige..ca ii rupe capu...si s-a infricosat robotu' si l-a lasat !
El vorbea frumos cu Chebaka..cu domnule...si Chebaka ragea ca un necioplit !
Si a zis Han solo....sa-l lase sa castige..ca ii rupe capu...si s-a infricosat robotu' si l-a lasat !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Deci,Mig 29..iata fazele dure din American History X..pe care ziceam ca le scriu :
1.la inceput..cand Edward Norton il pune cu dintzii pe caramida ..pe negru..si ii aplica un picior in ceafa
2.cand jefuiesc ei magazinul chinezilor
3.cand joaca basket cu negrii
4.in inchisoare..cand il fute pe Norton in cur
5.la final...cand il impusca pe ala micu' in buda
Film foarte dur...din care avem numai si numai de invatzat !
1.la inceput..cand Edward Norton il pune cu dintzii pe caramida ..pe negru..si ii aplica un picior in ceafa
2.cand jefuiesc ei magazinul chinezilor
3.cand joaca basket cu negrii
4.in inchisoare..cand il fute pe Norton in cur
5.la final...cand il impusca pe ala micu' in buda
Film foarte dur...din care avem numai si numai de invatzat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Faza de final din Se7en !
Cand Morgan Freeman isi spune : <<"Lumea este frumoasa si merita sa luptzi pentru ea " ...dar pacat cu doar a doua parte este valabila.>>
Cand Morgan Freeman isi spune : <<"Lumea este frumoasa si merita sa luptzi pentru ea " ...dar pacat cu doar a doua parte este valabila.>>
-
Moshule uite aici niste poze cu norton in american history x...
http://us.imdb.com/PGallery?Norton,+Edward&source=ss
http://us.imdb.com/PGallery?Norton,+Edward&source=ss
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
am sa i-o iau inainte moshului...si postez eu 2 faze superbe din Gladiator...
In prima lupta in arena cand guvernatorul anunta cu mare pompa ca spectacolul isi propune sa recreeze batalia din Cartagina...iar cand ceata de gladiatori condusa de Russell Crowe castiga,Commodus se intoarce spre guvernator si spune:
"My history's a little hazy Cassius, but shouldn't the Barbarians lose the battle of Carthage??!!"
Finalul,cand Maximus cade la pamant si peste tot in jur e asternut un covor moale de petale de flori
fraze demne de amintit:
"We who are about to die salute you!
"What we do in life echoes in eternity"
"You have a great name.He must kill your name before he kills you."
"My name is Maximus Decimus Meridius. Commander of the armies of the North, general of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor Marcus Aurelius, father to a murdered son, husband to a murdered wife, and I will have my vengeance in this life or the next."
"At my signal...unleash hell!"
astept completarile Moshului...
In prima lupta in arena cand guvernatorul anunta cu mare pompa ca spectacolul isi propune sa recreeze batalia din Cartagina...iar cand ceata de gladiatori condusa de Russell Crowe castiga,Commodus se intoarce spre guvernator si spune:
"My history's a little hazy Cassius, but shouldn't the Barbarians lose the battle of Carthage??!!"
Finalul,cand Maximus cade la pamant si peste tot in jur e asternut un covor moale de petale de flori
fraze demne de amintit:
"We who are about to die salute you!
"What we do in life echoes in eternity"
"You have a great name.He must kill your name before he kills you."
"My name is Maximus Decimus Meridius. Commander of the armies of the North, general of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor Marcus Aurelius, father to a murdered son, husband to a murdered wife, and I will have my vengeance in this life or the next."
"At my signal...unleash hell!"
astept completarile Moshului...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
sa nu uitam de:
Choose life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.Choose good health,low cholesterol and dental insurance.Choose fixed interest mortgage repayments.Choose a starter home.Choose your friends.Choose leisurewear and matching luggage.Choose a three-piece suite on a hire purchase in a range of fucking fabrics.Choose DYI and wondering who the fuck you are on a Sunday morning.Choose sitting on that couch watching mind-numbing,spirit-crushing game shows,stuffing fucking junk food into your mouth.Choose rotting away at the end of it all,pishing your last in a miserable home,nothing more than an embarassment to the selfish,fucked up brats you spawned to replace yourself.Choose your future.Choose life.
TRAINSPOTTING
Choose life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.Choose good health,low cholesterol and dental insurance.Choose fixed interest mortgage repayments.Choose a starter home.Choose your friends.Choose leisurewear and matching luggage.Choose a three-piece suite on a hire purchase in a range of fucking fabrics.Choose DYI and wondering who the fuck you are on a Sunday morning.Choose sitting on that couch watching mind-numbing,spirit-crushing game shows,stuffing fucking junk food into your mouth.Choose rotting away at the end of it all,pishing your last in a miserable home,nothing more than an embarassment to the selfish,fucked up brats you spawned to replace yourself.Choose your future.Choose life.
TRAINSPOTTING
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
-
num-num - Junior Member
...toate spuse cu un incredibil accent scotian.
Din trainspotting imi mai aduc aminte faza aia retarda cu doi dintre ei care stand in parc si discutand despre Iggy Pop si Lou Reed trag cu pusca cu aer comprmat intr-un pitbull care isi musca direct de coaie stapanul.
Din trainspotting imi mai aduc aminte faza aia retarda cu doi dintre ei care stand in parc si discutand despre Iggy Pop si Lou Reed trag cu pusca cu aer comprmat intr-un pitbull care isi musca direct de coaie stapanul.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Pentru inceput ii dau copy/paste Mirelei....la ceea ce am scris eu despre Gladiator mai demult...ca sa nu creada ca ea e prima care a povestit despre Reconstituirea Cartaginei !
Sa ne amintim putin si de Gladiator ...si de fazele sale de antologie !
Faza mea preferata.....cand se reconstituie lupta dintre Scipio Africanul si Hannibal !
Ca un mare iubitor de istorie..va spun ca aceasta lupta..a avut loc la Zama..in Cartagina...in anul 202 i Cr. ...si Scipio Aficanul la infrant pe Hannibal ! Atunci...s-a petrecut de fapt...Caderea Cartaginei !
Eee...in Gladiator...Russell Crowe si ai lui..erau cartaginezii....iar ceilaltzi sclavi (in numar de 10 ori mai mare..dotatzi cu care si armuri) erau oamenii lui Scipio ! Russell Crowe..i-a umilit ! .....le-a busit carele...i-a bumbagit bine pe asa zisii soldatzi romani....si a iesit victorios ! Oamenii de pe Coliseum aclamau la scena deschisa ! Iar imparatul se intreba : "parca in Cartagina...nu s-a intamplat asa,nu ?"
O alta scena frumoasa si emotionanta....este cand Proximo (negutatorul de gladiatori) ii povesteste lui Maximus....despre vremurile cand el insusi era gladiator...despre cum era Coliseumul...despre cum 50 000 de suflete...sunt cu ochii pe tine cand luptzi in arena....si despre ceea ce se intampla in arena romana.
O sa revin cu mai multe !
Si va mai rugam eu : nu mai datzi copy/paste la subtitrari de film...ca nu asta este scopul subiectului de fatza !
Multumesc !

Sa ne amintim putin si de Gladiator ...si de fazele sale de antologie !
Faza mea preferata.....cand se reconstituie lupta dintre Scipio Africanul si Hannibal !
Ca un mare iubitor de istorie..va spun ca aceasta lupta..a avut loc la Zama..in Cartagina...in anul 202 i Cr. ...si Scipio Aficanul la infrant pe Hannibal ! Atunci...s-a petrecut de fapt...Caderea Cartaginei !
Eee...in Gladiator...Russell Crowe si ai lui..erau cartaginezii....iar ceilaltzi sclavi (in numar de 10 ori mai mare..dotatzi cu care si armuri) erau oamenii lui Scipio ! Russell Crowe..i-a umilit ! .....le-a busit carele...i-a bumbagit bine pe asa zisii soldatzi romani....si a iesit victorios ! Oamenii de pe Coliseum aclamau la scena deschisa ! Iar imparatul se intreba : "parca in Cartagina...nu s-a intamplat asa,nu ?"
O alta scena frumoasa si emotionanta....este cand Proximo (negutatorul de gladiatori) ii povesteste lui Maximus....despre vremurile cand el insusi era gladiator...despre cum era Coliseumul...despre cum 50 000 de suflete...sunt cu ochii pe tine cand luptzi in arena....si despre ceea ce se intampla in arena romana.
O sa revin cu mai multe !
Si va mai rugam eu : nu mai datzi copy/paste la subtitrari de film...ca nu asta este scopul subiectului de fatza !
Multumesc !
-
usual suspects
Tocmai eram pe chat cu Moshu si dintr-o vorba in alta mi-a zis foarte serios ca lui nu ii e frica pe lumea asta decat de Kaiser Soze. Cat de dezaxat poate fi acest baiat daca il pot numi asa... mor de ras
"Keaton once said, "I don't believe in God, but I'm afraid of him." Well I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze."
"Keaton once said, "I don't believe in God, but I'm afraid of him." Well I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze."
-
(Rolf), chiar trebuie sa citesc toate cele 4 pagini de postari din tema ca sa vad daca nu cumva a mai spus cineva inaintea mea "Nu trageti, dom' Semaca! Sunt eu, Lascarica!", celebra replica a lui Gheorghe Dinica din unul dintre filmele lui Sergiu Nicolaescu. Nu mai stiu care dintre filme, dar replica a ramas celebra, chiar daca se poate sa nu fie exact asa cum am citat-o eu.
- angus
- Junior Member
Nu trebe, acolo te-am atentionat ca sunt 14 pagini pentru ca banuiam ca din cauza asta traiesti cu impresia ca nu s-a mai postat de mai an, fiindca nu vedeai decit prima pagina, nu ca sa citesti totu...
Cu miinile curate, primu din seria aia...
- Rolf
- Junior Member
Initial trimis de Aliosha
Nu tre sa le citesti pe toate angus. Nu-i problema daca se repeta. Filmul nu mai stiu nici eu cum se cheama exact. Oare "Cu mainile curate ?"
Unul dintre cele 5 aparute in seria lui Sergiu Nicolaescu, ca am toata colectia "Revansa", "Cu mainile curate", "Ultimul cartus", "Duelul" si mai e ina una, nu-mi aduc aminte acum titlul.
- angus
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
Nu trebe, acolo te-am atentionat ca sunt 14 pagini pentru ca banuiam ca din cauza asta traiesti cu impresia ca nu s-a mai postat de mai an, fiindca nu vedeai decit prima pagina, nu ca sa citesti totu...
De chestia cu nr. de pagini imi dadusem seama, dar la ultimul mesaj postat ma uitam la "data inregistrarii" (cum apare la tine septembrie 2001, parca) si ma gandeam ca e data ultimei postari, din moment ce apare la ultima postare. Graba si entuziastmul inceputului...
Acum m-am uitat mai atent si am lamurit misterul.
Dar ma bucur tare ca sunteti pe faza si gata sa-mi sariti in ajutor.
In "seria aia", dupa primele 5 casete ale lui Sergiu Nicolaescu, numerotate cuminte, de la 1 la 5, mai apare brusc caseta cu nr.21, cu "Nea Marin miliardar". Cine stie ce s-a intamplat cu numele dintre ele? Am mai vazut 9 si 10 parca, "Nemuritorii" si "Mihai Viteazul", dar nimeni nu stie de restul.
Are cineva informatii competente?
- angus
- Junior Member
Aliosha..ma intreb..de ce oare nu s-a pomenit de faza noastra preferata din Deuce Bigalow : Male Gigolo .
Cand ii spune gigoloul lui Deuce Bigalow : "I'm a profesional gigolo ! " ....iar Deuce Bigalow ii replica : "Giga-who ? Giga-what ? "
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor...odata eram pe la Aliosha p'acasa...si doream sa port o discutzie omeneasca cu el...dar domul Aliosha..la fiecare intrebare de'a mea imi replica : "Gica-who ? " sau "Giga-what ? "
................
offtopic : angus..e de'bia la prima lui zi pe acest forum..si are deja 19 posturi ! daca continua in acest ritm..vom avea un candidat peste 1 luna la "Most Valuble Rookie" .
angus...da-tzi si tu data nasterii si locatzia. vei ca se afla la contul personal,informatzii personale
Cand ii spune gigoloul lui Deuce Bigalow : "I'm a profesional gigolo ! " ....iar Deuce Bigalow ii replica : "Giga-who ? Giga-what ? "
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor...odata eram pe la Aliosha p'acasa...si doream sa port o discutzie omeneasca cu el...dar domul Aliosha..la fiecare intrebare de'a mea imi replica : "Gica-who ? " sau "Giga-what ? "
................
offtopic : angus..e de'bia la prima lui zi pe acest forum..si are deja 19 posturi ! daca continua in acest ritm..vom avea un candidat peste 1 luna la "Most Valuble Rookie" .
angus...da-tzi si tu data nasterii si locatzia. vei ca se afla la contul personal,informatzii personale
-
mi-am adus aminte(10x to imdb:D) o faza tare din The Rock,cand vorbeau connery cu cage in puscarie shi cage spune k o sa fac his best la care connery zice k totzii ratazii fac their best in timp ce aia buni se duca acasa si i-o trag reginei balului.Cage spune k nevasta-sa a fost regina balului....Anyway aici e the full talk:
Stan Goodspeed: I'll do my best.
Mason: Your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen!
Stan Goodspeed: Carla was the prom queen.
Mason: Really?
Stan Goodspeed: Yeah!
Stan Goodspeed: I'll do my best.
Mason: Your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen!
Stan Goodspeed: Carla was the prom queen.
Mason: Really?
Stan Goodspeed: Yeah!
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
romeo si julieta
secventa cind romeo cumpara otrava de la negustor
negustorul: nevoia si nu vointa ma face sa primesc aurul tau
romeo: atunci nevoii tale si nu vointei ii dau aurul meu...
secventa cind romeo cumpara otrava de la negustor
negustorul: nevoia si nu vointa ma face sa primesc aurul tau
romeo: atunci nevoii tale si nu vointei ii dau aurul meu...
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
- maximus
- Junior Member
revazut aseara Shrek.....
"Ooh, this is gonna be so much fun! We can stay up late, swappin' manly stories, and in the mornin', I'm makin' waffles.!"...totul spus cu super-accentul lui Eddie Murphy
"Ooh, this is gonna be so much fun! We can stay up late, swappin' manly stories, and in the mornin', I'm makin' waffles.!"...totul spus cu super-accentul lui Eddie Murphy

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Tocmai s-a terminat Brigada diverse - "Profesorul de mima" pe antena 1:
La sfarsit, Dem Radulescu, in zeghe:
"Daca noi gasim pe strada un portofel, un portmoneu, un portvizit, anuntam imediat politia sunand la 22...22...22. "
La sfarsit, Dem Radulescu, in zeghe:
"Daca noi gasim pe strada un portofel, un portmoneu, un portvizit, anuntam imediat politia sunand la 22...22...22. "
-
Walk like a man,my son.....
Probabil astazi nu ash fi urmarit Sleepers daca nu ash fi cunoscut doi oameni.Pe Aliosha si pe Mirela. Primul mi-a spus despre acest film in urma cu ceva vreme. Intr-o seara de toamna cand mi-a dat telefon si mi-a spus : "Moshule vezi ca plec in orash.Sa te uitzi neaparat pe ProTv.Este un film numit Sleepers. Sa nu cumva sa il pierzi. Mie imi pare rau ca trebuie sa plec si-l pierd,dar asta e.".
Si i-am ascultat sfatul lui Aliosha si l-am urmarit.
Mirela stiind ca mi-a placut filmul ,mi-a adus caseta tocmai din indepartata Irlanda. Astfel incat astazi am vazut pentru a doua oara filmul. Multe amanunte le uitasem.
Si acum sa scriu cam ce f(r)aze m-au impresionat :
Si mai sunt o gramada de faze antologice...dar ii las pe Mirela & Aliosha sa le povesteasca.
Si i-am ascultat sfatul lui Aliosha si l-am urmarit.
Mirela stiind ca mi-a placut filmul ,mi-a adus caseta tocmai din indepartata Irlanda. Astfel incat astazi am vazut pentru a doua oara filmul. Multe amanunte le uitasem.
Si acum sa scriu cam ce f(r)aze m-au impresionat :
- inceputul cand Jason Patric ,in film Lorenzo 'Shakes' Carcaterra face introducerea si povesteste despre cei trei prieteni ai sai din Hell Kitchen,west side of Manhatan.
- Father Bobby cand il opreste pe strada pe un gras care isi batuse copilul de i-l bagase in spital...si ii spune ca daca se va mai repeta...va avea de a face cu un preot sa ii cante la cosciug,nu cu un doctor
- Father Bobby cand juca cu baietzii basket. "the preach with the best hook on the west side" (aici tre' sa fac o paranteza si sa spun ca jucatorul cu cea mai buna aruncare pe carlig a fost Kareem Abdul Jabbar,din cinci ori campion al NBA-ului)
- King Benny cand spune despre Father Bobby ca e bun,dar pacat ca e de cealalta parte a baricadei
- scenele din Scoala de corectie sunt de o duritate incredibila. Mi-a placut mult cum au jucat ei fotbal cu gardienii...si cum pentru cateva zeci de minute s-au simtit liberi.
- cand Lorenzo ii povesteste lu' Father Bobby despre ce au patit ei in scoala de corectie....incredibila privirea lu' Father Bobby. Mare actor obert DeNiro asta. Cu sigurantza ca unul dintre cele mai bune roluri le face in acest film.
- probabil scena mea preferata din tot filmul : cand Father Bobby vine sa depuna marturie si spune ca a fost cu baietzii la basket. Ba chiar da si detalii despre meciul : New York Knicks vs. Boson Celtics la care a asistat. Si chiar sa plange ca Kevin McHale si Robert Parish i-au ingropat pe cei de la Knicks
Si mai sunt o gramada de faze antologice...dar ii las pe Mirela & Aliosha sa le povesteasca.
-
s-a facut un studiu al filmelor americane si s-a constatat ca cea mai "antologica" FRAZA din filmele americane este "let's get the hell out of here!" . numai intr-un film (am uitat care) a fost folosita de 21 de ori...asa scenariu ...jos palaria
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ca tot vorbeam de "Citizen Kane" - iata un moment ciudat, care nu prea are nici o treaba cu restul:
THOMPSON: Well, Mr. Bernstein. We thought maybe, if we can find out what he meant by his last words as he was dying.
BERNSTEIN: That Rosebud, huh? Maybe, some girl? There were a lot of them back in the early days.
THOMPSON: It's hardly likely, Mr. Bernstein. Mr. Kane could have met some girl casually and then fifty years later on his deathbed remembered...
BERNSTEIN: Well, you are pretty young, Mr., Mr. Thompson. A fellow will remember a lot of things you wouldn't think he'd remember. You take me. One day, back in eighteen ninety-six, I was crossing over to Jersey on a ferry and as we pulled out there was another ferry pulling in and on it there was a girl waiting to get off. A white dress she had on, she was carrying a white parasol. I only saw her for one second. She didn't see me at all but I'll bet a month hasn't gone by since that I haven't thought of that girl.
O scena asemanatoare regasim, la 32 de ani distanta, intr-un alt film de referinta pt. cinematografie: American Graffiti
THOMPSON: Well, Mr. Bernstein. We thought maybe, if we can find out what he meant by his last words as he was dying.
BERNSTEIN: That Rosebud, huh? Maybe, some girl? There were a lot of them back in the early days.
THOMPSON: It's hardly likely, Mr. Bernstein. Mr. Kane could have met some girl casually and then fifty years later on his deathbed remembered...
BERNSTEIN: Well, you are pretty young, Mr., Mr. Thompson. A fellow will remember a lot of things you wouldn't think he'd remember. You take me. One day, back in eighteen ninety-six, I was crossing over to Jersey on a ferry and as we pulled out there was another ferry pulling in and on it there was a girl waiting to get off. A white dress she had on, she was carrying a white parasol. I only saw her for one second. She didn't see me at all but I'll bet a month hasn't gone by since that I haven't thought of that girl.
O scena asemanatoare regasim, la 32 de ani distanta, intr-un alt film de referinta pt. cinematografie: American Graffiti
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284