Despre cafea,dimineata,munca si alte nedumeriri existentiale
Moderator: anjin-san
intra pe mess, te rog
Anjine, lasa mistoul ca cica plange o copila ranita (rfmaria, parca zicea vixen)
fuji si da primu' ajutor
gata, acu tre'i sa plec. o seara linistita
Anjine, lasa mistoul ca cica plange o copila ranita (rfmaria, parca zicea vixen)
fuji si da primu' ajutor
gata, acu tre'i sa plec. o seara linistita
- Alchimistul
- Junior Member
neatza!
dormiti pe voi?
nicio miscare, nicio cafea, nicio maslina, niciun un chilot pe lampa (asta era pentru tartoru' principal, padre anjin
)
dormiti pe voi?
nicio miscare, nicio cafea, nicio maslina, niciun un chilot pe lampa (asta era pentru tartoru' principal, padre anjin

- Alchimistul
- Junior Member
sa-ti traiasca sf tivismoc, iar tie sa-ti treaca de sfintii cu ochii oblici.
de stat, nu stau, merg sa mai distilez oarece, poate reusesc sa scot aur dintr-o combinatie de prune cu struguri. Ce zici, o iesi?!
de stat, nu stau, merg sa mai distilez oarece, poate reusesc sa scot aur dintr-o combinatie de prune cu struguri. Ce zici, o iesi?!
- Alchimistul
- Junior Member
voi ce parere aveti despre o fata (obisnuita, nu profesionista) care da show-uri pe web cam unui nescunoscut dornic sa o admire?
-
maximilian - Junior Member
poi nu m-am gandit prea mult la asta, ok nu e profesionista dar face bani pe asta nu? (ca banuiesc ca nu face numai din placere) sa zicem ca sunt fete cu idei ceva mai liberale (evident pacatoase
) yo nu am nimic cu ele, dar personal nu as accepta ca prietena mea sa faca asa ceva.
rfmaria unde ai fost ca plang de doua zile dupa tine, cu alchimistul am glumit, de la gina vroiam doar informatii despre starea vremii in ardeal, cu vixen am o relatie strict platonica. doar pe tine te iubesc

rfmaria unde ai fost ca plang de doua zile dupa tine, cu alchimistul am glumit, de la gina vroiam doar informatii despre starea vremii in ardeal, cu vixen am o relatie strict platonica. doar pe tine te iubesc

-
anjin-san - Mesaje: 1045
neatza
@ajin-san si care ma gandeam sa te fac fericit astazi , tinand cont ca sunt departe
@helga las msg deschis pt tine, azi sunt acasa mai toata ziua ,buzz me
Edit: am fost prin zona ma bat cu ploaia
, i miss you too
Te cheama Helga mai nou ??:O:O:O
@ajin-san si care ma gandeam sa te fac fericit astazi , tinand cont ca sunt departe

@helga las msg deschis pt tine, azi sunt acasa mai toata ziua ,buzz me
Edit: am fost prin zona ma bat cu ploaia

Te cheama Helga mai nou ??:O:O:O
[color="Red"]A human being respond to the human feelings,don't try to find that at Me.[/color]
-
rfmaria - Junior Member
rfmaria scrie:neatza
@ajin-san .............
@ las msg deschis pt tine, azi sunt acasa mai toata ziua ,buzz me
pai n-am id tau

helga, fat frumos, luceafarul cel bland, inger pazitor, pot fi orice pentru tine

maximilian, nu stiu or fi exhibitioniste, nu am o parere anume, nu te astepta sa le critic pana la dumnezeu, yo in genere sunt o persoana ceva mai toleranta.
-
anjin-san - Mesaje: 1045
anjine, lasa vrajeala cu fetele si hai sa gustam basamacu'.
Tocmai ce am alchimizat niste boasca, dublu fermentata, ca e frig si noua ne place tare
(daca acu', cand nici n-ai adulmecat licoarea magica esti gales ca un amorez, sa te tii ce inspirat o sa fii dupa ce-l gusti!).
Tocmai ce am alchimizat niste boasca, dublu fermentata, ca e frig si noua ne place tare
(daca acu', cand nici n-ai adulmecat licoarea magica esti gales ca un amorez, sa te tii ce inspirat o sa fii dupa ce-l gusti!).
- Alchimistul
- Junior Member
anjin-san scrie:rfmaria unde ai fost ca plang de doua zile dupa tine, cu alchimistul am glumit, de la gina vroiam doar informatii despre starea vremii in ardeal, cu vixen am o relatie strict platonica. doar pe tine te iubesc
deci da, in mod clar cu mine are o relatie platonica, adica eu doar il demoralizez in timpul utreniei cand el are nevoie sa se reculeaga cu bombaneli depresive nocturne
-
viXen - Junior Member
aoleu ce cuvinte grele!
"demoralizare", "utrenie", "bombaneli depresive nocturne"... Hai, mai,asta pentru ca nu a gustat "basamacu'" preparat de alchimist, ca-i trecea de chestii d'astea grele. Bine, presupun ca-i venea de altele, la fel de grele, dar ne dam doar cu presupusul...
Anjineeeee, unde ai fugit fratele meu, ca ne-ncoltesc fetele p'acilea, de ramanem fara scapare!!
"demoralizare", "utrenie", "bombaneli depresive nocturne"... Hai, mai,asta pentru ca nu a gustat "basamacu'" preparat de alchimist, ca-i trecea de chestii d'astea grele. Bine, presupun ca-i venea de altele, la fel de grele, dar ne dam doar cu presupusul...
Anjineeeee, unde ai fugit fratele meu, ca ne-ncoltesc fetele p'acilea, de ramanem fara scapare!!
- Alchimistul
- Junior Member
maximilian scrie:voi ce parere aveti despre o fata (obisnuita, nu profesionista) care da show-uri pe web cam unui nescunoscut dornic sa o admire?
maximilian scrie:nu vreau. dar ce parere aveti despre o asemenea persoana?
neprihanitule maxi, daca vrei sa te prihanesti oleaca, arunca o privire aici
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
vad ca momentan va roade de Nutii, spaima virtutii...hai, mah, iar va ganditi la prostii?!
io am dat. Si peste asta si peste ala cu despartirea "cu binisoru'" ca sa nu se darame drobu' si peste ... eh!
io am dat. Si peste asta si peste ala cu despartirea "cu binisoru'" ca sa nu se darame drobu' si peste ... eh!
- Alchimistul
- Junior Member
kant emir scrie:nutii, spaima cafelutii
nu tiu
Emire, suntem doi barbati delicati, ca ocolim cu eleganta cuvantul care denumeste chestiunea a carei spaima suprema e de fapt, nutii.
- Alchimistul
- Junior Member
kant emir scrie:spaima maimuţii? sau numai a lăbuţii? sau a revoluţii? sau a constituţii?
[color="White"]
sau poate era vorba de Nulii?[/color]
asa, asa! cum spui domnia ta!
- Alchimistul
- Junior Member
in perioada asta a anului iau in calcul locatii mult mai calde.
nu zic mai multe ca cine stie la ce ajungeti voi.
nu zic mai multe ca cine stie la ce ajungeti voi.
-
Daimon - Mesaje: 5074
kant emir scrie:neprihanitule maxi, daca vrei sa te prihanesti oleaca, arunca o privire aici
am vazut eu ce are lumea in cap
-
buna de-dimineata
Da' ce cauti sa te uiti matale in capu' oamenilor?
(la mine sa nu tragi cu ochiu' c-o sa te traga curentu' de atata gol...)
maximilian scrie:am vazut eu ce are lumea in cap
Da' ce cauti sa te uiti matale in capu' oamenilor?
(la mine sa nu tragi cu ochiu' c-o sa te traga curentu' de atata gol...)

- Alchimistul
- Junior Member
nu poti sa nu observi cand iti trece prin fata ochilor.
nu mai am somn de o saptamana, de cand am scris mailul ala. sunt zombi. si nici chef de citit.
nu mai am somn de o saptamana, de cand am scris mailul ala. sunt zombi. si nici chef de citit.
-
buna dimineata!
azi mai relaxat, dar numai cu foaaaaarte putin.
necesit, pentru buna desfasurare a vietii mele:
- intre 2 si 4 ore mai mult pe zi, pentru a face tot ce imi trebuie.
- intre 2 si 4 ore de somn mai mult, pentru a duce orele alea in plus de program.
- angajator care sa inteleaga limpede ca daca iti bati joc de un angajat, care chiar daca e linistit si nu te injura (nici macar printre dinti), la un moment dat va pleca pe o oferta mai buna. mai ales daca-l duce capul.
capacitatea de a nu simti cu cei mai mici ca tine, a unora, mi se pare strigatoare la cer.
incepe de la dispret, si se ajunge la violente si ura. si totul vine din...nimicnicia omului-fara-de-dumnezeu. (fara-de-lege ar zice altii...eu stiu...).
azi mai relaxat, dar numai cu foaaaaarte putin.

necesit, pentru buna desfasurare a vietii mele:
- intre 2 si 4 ore mai mult pe zi, pentru a face tot ce imi trebuie.
- intre 2 si 4 ore de somn mai mult, pentru a duce orele alea in plus de program.
- angajator care sa inteleaga limpede ca daca iti bati joc de un angajat, care chiar daca e linistit si nu te injura (nici macar printre dinti), la un moment dat va pleca pe o oferta mai buna. mai ales daca-l duce capul.
capacitatea de a nu simti cu cei mai mici ca tine, a unora, mi se pare strigatoare la cer.
incepe de la dispret, si se ajunge la violente si ura. si totul vine din...nimicnicia omului-fara-de-dumnezeu. (fara-de-lege ar zice altii...eu stiu...).
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma