Moderator: anjin-san
nu e bine sa agravezi lucrurile spunandu-i ca ai pe cineva, ptr ca indiferent ce vei face tot va suferi si daca-l mai si "inseli" va fi mai rau ptr el (mai greu de suportat).
incercind sa ramin cit se poate de obiectiva s corecta , chiar daca asta n_o sa_l *incalzeasca* prea mult .Stii era ceva original pentru mine , mi_a placut faptul ca avea o personalitate puternica s ca puteam sa invat ceva de la el ...asta probabil m_a atras (nu evb de relatii sexuale ) s am trecut cu vederea faptul ca fizic nu_mi placea absolut deloc ,pur si simplu la nivel moral ne intelegem bine ..;; dar pentru mine asta nu e suficient ...nu pot sa ma impun sa_l plac ,in viziunea mea dragostea implica mai multe ..daca ii spui asa cum stau lucrurile, ca nu-l placi si ai facut o greseala el o sa ramana cu parerea ca esti o fata care nu stie sa-l aprecieze si o sa califice ca proasta
daca ii zici de inselat o sa o ia ca pe o bataie de joc
plus onoarea patata si in plus tot va suferi dupa tine
ce pufuri mai ai si tu, cu batutul jocului(dar atunci va suferi dupa o persoana care si-a batut joc de el)
(nu evb de relatii sexuale )
sa recunoasca ca nu-l place si ca a fost o greseala nu e o lipsa de respect
No intreb si eu ca pana sa citesc tot ce s-a discutat aici retinusem urmatoarele : "ne intelegem infailibil, da mi-e rusine cu el ca fizic suntem discordanti si familia si prietenii si fanii mei nu-l vor
." Dar am priceput ca nici nu-l iubesti, desi tii la el (sau ziceai ca nu prea tii?...oricum irelevant daca nu-l iubesti). So daca acum ti-e greu, peste ceva timp o sa-ti fie si mai greu daca o mai lungiti asa. Si de fapt o sa-ti fie greu oricand te vei hotari sa pui punct. Iar faptul ca vrei sa o faci printr-o scrisoare (scuze maximilian ca ma bag peste solutia ta), nu cred ca e chiar o idee minunata in conditiile in care nu vrei sa sufere prea tare. In primul rand pentru ca e de cacao sa te desparti de cineva prin telefon sau mail sau scrisoare sau mesaj, are si el dreptul la o discutie civilizata fata in fata (cu atat mai mult cu cat zici ca e om bun si a facut diverse pentru tine). Asa ca lasa lasitatea la o parte, la fel si senzatia de penibil (ca doar nimanui nu-i plac despartirile) si vorbeste cu el clar si raspicat (ca tot vrea sa i se spuna pe sleau neste chestii). Nu-i irosi timpul nici lui, nu ti-l irosi nici tie...si scapati amandoi de stres (ca daca zici ca i-ai cam aratat ca nu prea te omori dupa relatia asta si spui si ca e inteligent, presupun eu ca si-a cam dat si el seama, dar speranta moare ultima, asa ca da-i in cap sperantei, tacticos asa si delicat). Si-n al doilea (e de cacao sa pui punct relatiei prin scrisoare, re-adaug sa se inteleaga firul logic) rand c-o mai vrea si el sa te vaza odata, si nu cred ca ai sa mori dintr-atata
. Si cred ca gata, atat am avut eu de zis...
). Eh si eu care ziceam sa fiu corecta si obiectiva
(desigur, in felul asta nu prea se mai cheama despartire prietenoasa
)
s_au incins spiritele pe aici :d ...sinteti niste scumpi
chiar mi_au fost de folos 

.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator