tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
pai nu pentru ca el de fapt nu intelege ce simti cu adevarat din niste litere. poate sa banuiasca, sa incerce sa-si faca singur o parere (ptr ca nu stie) din ce ii scri tu. el isi inchipuie cum e. numai prin voce, prin privire isi poate da seama ce simti cu adevarat.
dar intr-o scrisoare ii poti spune ca ai fost la piata si s-au scumpit rosiile si te deranjeaza lucrul asta.
dar intr-o scrisoare ii poti spune ca ai fost la piata si s-au scumpit rosiile si te deranjeaza lucrul asta.
-
maximilian - Junior Member
deci prostie mai mare n-am auzit in viata mea!!
sute de ani, oamenii si-au scris scrisori, si-au exprimat sentimentele in acele scrisori, si nu au avut probleme cu faptul ca nu aveau pe nimeni in ochi!
s-au scris poezii, ode, epistole, romane epistolare!! si nimeni nu a avut probleme cu exprimarea sentimentelor prin slove!
ca daca cineva vrea sa te induca in eroare cred ca o poate face foarte usor si prin viu grai!
sute de ani, oamenii si-au scris scrisori, si-au exprimat sentimentele in acele scrisori, si nu au avut probleme cu faptul ca nu aveau pe nimeni in ochi!
s-au scris poezii, ode, epistole, romane epistolare!! si nimeni nu a avut probleme cu exprimarea sentimentelor prin slove!
ca daca cineva vrea sa te induca in eroare cred ca o poate face foarte usor si prin viu grai!
-
viXen - Junior Member
una
doua
trei
maxi, unii dintre noi sunt gata sa comunice sincer si deschis, si chiar o fac
unii dintre noi sunt gata sa creada ceea ce au scris altii
altii stau posaci si nu fac decat sa caute nod in papura si sa-i suspecteze pe cei din jur de nesinceritate si de interese ascunse
stii cum e? primele doua categorii (care, de fapt, is o singura categorie)i, chiar daca "iau teapa" (in sensul ca se poate intampla sa-si faca o parere prea buna despre vreu nemernic), n-au nimic de pierdut cu-adevarat, ca investitia de incredere si de prietenie nu e niciodata o pierdere
nu te mai baza tu pe conversatia fata in fata, ca un smecher versat duce, oricand, de nas, un fraier credul (si sunt de acord ca, desi nu-ti plac smecherii versati, nici in categoria fraierilor creduli n-o sa accepti sa sezi; dar asta nu inseamna nimic, pentru ca orice nas isi are nasul lui)
sau daca vrei un raspuns mai scurt:
maximilian scrie:da dar nu empatizezi cu ceilalti indiferent ce artficii ai face. e o falsa impresie.
doua
maximilian scrie:adica e o falsa impresie ca faci schimb de sentimente (bune, rele). astea se pot transmite doar prin voce sau fata in fata.
trei
maximilian scrie:pai nu pentru ca el de fapt nu intelege ce simti cu adevarat din niste litere. poate sa banuiasca, sa incerce sa-si faca singur o parere (ptr ca nu stie) din ce ii scri tu. el isi inchipuie cum e. numai prin voce, prin privire isi poate da seama ce simti cu adevarat.
maxi, unii dintre noi sunt gata sa comunice sincer si deschis, si chiar o fac
unii dintre noi sunt gata sa creada ceea ce au scris altii
altii stau posaci si nu fac decat sa caute nod in papura si sa-i suspecteze pe cei din jur de nesinceritate si de interese ascunse
stii cum e? primele doua categorii (care, de fapt, is o singura categorie)i, chiar daca "iau teapa" (in sensul ca se poate intampla sa-si faca o parere prea buna despre vreu nemernic), n-au nimic de pierdut cu-adevarat, ca investitia de incredere si de prietenie nu e niciodata o pierdere
nu te mai baza tu pe conversatia fata in fata, ca un smecher versat duce, oricand, de nas, un fraier credul (si sunt de acord ca, desi nu-ti plac smecherii versati, nici in categoria fraierilor creduli n-o sa accepti sa sezi; dar asta nu inseamna nimic, pentru ca orice nas isi are nasul lui)
sau daca vrei un raspuns mai scurt:
viXen scrie:deci prostie mai mare n-am auzit in viata mea!!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kant emir scrie:sa fac papuci la caine
ohohohoo, da' ce te mai scotoceste!
da uite, fa ca brahma: il sedezi, il dai cu lac si zici ca-i bibelou
sau: il imbeti bine si il pui in spate, la luneta, si zici ca e catel dintr-ala care da din cap (si ca e stricat, de aia arata ca un motan beat)
sau: ii bagi un belciug prin nas si il atarni la chei, zici ca e breloc
sau: intai il inveti limbi straine (cum ar fi latratul), ca doar intelege si el ca merge in strainatate ii indesi un carnacior un cur (nu de tot, sa se vada putin) si il prezinti drept hot dog (numai sa nu uite sa latre, ca de cald is sigur ca ramane cald)
Ai mila, TU, Doamne!
Rad ca bomfaierul la gard, de 5 min, de cand am citit asta!
Emire, cu prima ocazie iti fac cadou o matza (daca promiti ca o mancam impreuna. Adica, ma rog, eu dau matza, tu faci grataru' si ne aducem si prietenii ca sa nu se intristeze anjin, pe motiv ca invit pe altii la masa si nu gusta si el un copan de matza.)
- Alchimistul
- Junior Member
o poezie exprima doar ideea intentiei nemarginite de a transmite cuiva faptul de fi de exemplu indragostit de persoana pe care versurile o au in vedere. o poezie mai poate incerca sa arate o stare (care e a autorului) prin comparatie si proiectie, dar fiecare simte ce vrea muschiul lui de cealalta parte.
-
maximilian - Junior Member
kant emir scrie:am mai multe decat imi trebuie
Rezolvam, le mancam pe ale tale...

Abia ma scapi de grija transportului ca tre'i sa o aduc in viata, de dragul prospetimii, nu?!
kant emir scrie: da-s cam gingas la mancare - aspect care nu m-ar impiedica sa ti-o prepar
aduce baiatu' mustar si mirodenii, tot ti-ai dori.
plus ca berea de "dupe" poate inlatura orice inconvenient.
si te alegi si cu o pereche de "botosei" (doar sa-ti manifesti optiunea pentru culoarea blanitei. vaz la fetele astea, ca anu' acesta se poarta negrul)

Hopa, a zis cineva "dragoste", "sex"??!! (a zis si n-a facut? sau invers, a facut si tace malc ?!)
- Alchimistul
- Junior Member
intunericul de afara + lumina monitorului nu = love.
imi e dor de celalalt birou, ca era mai multa lumina.
imi e dor de celalalt birou, ca era mai multa lumina.
-
Daimon - Mesaje: 5074
aprinde lumina 
alchy - se poarta si maro si gri. si alb. da pisica nu se poarta. sa nu lansam o noua moda. ok?

alchy - se poarta si maro si gri. si alb. da pisica nu se poarta. sa nu lansam o noua moda. ok?

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
-
aprinde dom'le lumina aia, ca alfel te doare capul, ca pe mine.
pana rezolvi altfel.
pana rezolvi altfel.

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
io nu te cert. vreau doar sa iti fie bine. 

-
eliana - Administrator
-
nu e chiar asa dramatic sa lucrezi sambata, drept e ca depinde ce faci. si si mai drept e ca si niste vesti bune fac ziua mai usoara.
-
nu, cele ale caror importanta o uitam cel mai repede.
IC de bucuresti in schimb poate fi uneori o veste buna.
IC de bucuresti in schimb poate fi uneori o veste buna.
-

iarasi iau in calcul mutatul in spatii mai calde, unde nu exista iarna si noaptea nu tine toata ziua cateva luni pe an.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma