echipa artistilor vs. echipa politicienilor
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
echipa artistilor vs. echipa politicienilor
acum sunt intr-o mare stare de veselie, dupa ce m-a binedispus meciul de fotbal pe care tocmai l-am vazut la antena1 asa ca cine l-a vazut la televizor sau pe viu(adica aia care au prins si playbacku' :hehe: ) sa ne zica si noua niste impresii, revin dupa ce ma opresc din ras, dar scrieti...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
postu` sics handrid
da de cand e hagi artist?Shi stelea shi toni dobos politicieni?meciu a fost kterinca...da nu m-am uitat decat la prima repriza k m-am plictisit...horia brenciu e penibil rau..... a si plouat.....tricourile erau naspa....
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
zgubi,acum fara suparare,de cand e asta subiect de pus pe muzica?nu era mai nimerit pe generalitati?
eu cred ca de aia nu se mai gasesc subiecte "fierbinti", ca se posteaza anapoda si ca nu sunt arsi de moderatori userii respectivi la timp.
departe de mine gandul de a cobi impotriva lui zgubi.dar mai mare e dezamagirea cand vad un post ca asta din partea ei!
eu cred ca de aia nu se mai gasesc subiecte "fierbinti", ca se posteaza anapoda si ca nu sunt arsi de moderatori userii respectivi la timp.
departe de mine gandul de a cobi impotriva lui zgubi.dar mai mare e dezamagirea cand vad un post ca asta din partea ei!
-
SOD - Mesaje: 6035
pai meciul s-a intamplat mai mult pentru ca au participat artistii, artistii fac muzica, implicit l-am pus pe muzica, daca vrea cineva sa-l mute, e liber sa o faca.
crede-ma ca dupa ce am facut "minunea" am ras doua ore in continuu, toata lumea se impiedica in minge, ploua, brenciu ala e un idiot si pana si comentariile lui de faceau sa razi. :hehe:
Hagi si restu a fost normal sa joaca: in primul rand sa mai aduca ceva spectatori si in al doilea rand - trebuia sa stie cineva fotbal.
SOD, ce te deranjeaza ca am deschis subiectul asta?
crede-ma ca dupa ce am facut "minunea" am ras doua ore in continuu, toata lumea se impiedica in minge, ploua, brenciu ala e un idiot si pana si comentariile lui de faceau sa razi. :hehe:
Hagi si restu a fost normal sa joaca: in primul rand sa mai aduca ceva spectatori si in al doilea rand - trebuia sa stie cineva fotbal.
SOD, ce te deranjeaza ca am deschis subiectul asta?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Daca a fost cineva la concertele de dupa si are de comentat lasam aici. Daca nu, se muta pe generalitati (probabil il muta Aliosha deseara, pina atunci ragaz pentru eventuale comentarii la concert).
- Rolf
- Junior Member
concertul a fost un semiesec.de ce SEMIesec?pt ca au fost niste formatii care au reusit sa il faca semiesec(sa nu fie MEGAesec) si care cred io ca nu stiu sa faca playback.vitadevie au facut(nu stiu cum) sa sune "basu si cu toba mare" foarte bine,in timp ce candy n-au fost in stare nici macar un playback k lumea sa faca(daca exista asa ceva).iris au fost si ei f tari(ca de obicei).holograf s-au facut de kkt cu ajutorul dlui bittman,care nici macar nu isi tinea microfonu la gura ca playbacku era la el acasa.despre meci inteleg ca nu am voie sa scriu......
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
la meci am ras cum n-am mai ras de mult.a fost dl rica raducanu fenomenal si ne incanta privirile cum facea odata.prestatia lu hagi a fost stearsa,dar presarata din cand in cand cu faze tehnice,ceea ce nu mai vedeai acolo.stelea a facut cam ce a vrut atat pe teren,cat si in poarta. artistii s-au miscat f greu,n-au dat deloc dovada de forma fizica.dintre toti,as putea sa-l remarc pe adrian enache si putin pe lucian viziru.a fost misto ca in ciuda faptului ca o repriza a durat 20 min,pauza a fost cam tot de 20.
nu pot sa spun prin cuvinnte restul,dar va asigur ca a fost minunat;).

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
10 mesaje
• Pagina 1 din 1