tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Alchimistul » Vin Noi 20, 2009 2:27 pm

Neatza tuturor, din nou!

Multumesc, Eliana. Sunt relaxat. Si amuzat. Te asigur.
Alchimistul
Junior Member

Mesajde viXen » Vin Noi 20, 2009 3:06 pm

pana la urma.... sunt de parerea emirului, nu-i nicio mirare.

cand am avut chef sa fac ceva, am facut si o data am fost domnisoara. si atunci am facut fix ce-am avut chef.
viXen
Junior Member

Mesajde Alchimistul » Vin Noi 20, 2009 5:41 pm

Asa, vixen, ia-i partea emirului si tineti-va tari!
Desi nu va contrazice nimeni. Nici in gluma, nici la modul serios.
Dar n'are a face, haideti sa combatem.
Cum zicea cineva, "haideti sa haidem!" (underground)
Alchimistul
Junior Member

Mesajde dutchess » Vin Noi 20, 2009 5:47 pm

haidem sa fie weekend, dragilor! si haidem sa ajungem la munte sanatosi, voiosi, voinici! spor si soare!
[color=Indigo]"Somnul ratiunii naste monstri"[Francisco Goya][/color]
dutchess
Junior Member

Mesajde cr3tz » Sâm Noi 21, 2009 8:52 am

da sex nu faceti?
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde viXen » Sâm Noi 21, 2009 10:43 pm

ba facem, cum nu!
viXen
Junior Member

Mesajde cr3tz » Dum Noi 22, 2009 10:37 am

felicitari si fir intins.
cr3tz

Mesajde Alchimistul » Dum Noi 22, 2009 12:29 pm

Inteleg ca asta cu sexul e o chestie de tip "eveniment" daca tre'i popularizata si necesita felicitari, nu?!
Bun, in aceste circumstante o sa-mi adresez singur, pe forum, cate un "felicitari Alchi", de cate ori prestez in domeniu.
(Mda, am fost usor acid... dar numai putin, asa, la un coltz.)

Citeam acum 2 zile ceva pe un site si am gasit o chestie geniala. Un tip povestea despre neimplinirile unei relatii si la un moment dat zicea oarece de genul: eu te caut pe tine, iar tu inca mai cauti sensul pulii (scuzati exprimarea). Si acum rad.
Mda... Totusi tipul are mare dreptate. Poate denumirea antropologica de homos erectus nu vine de la momentul cand specia noastra s-a ridicat la verticala, ci vine de la clipa cand am devenit constienti ca ni se scoala, nu?
Alchimistul
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Noi 22, 2009 2:29 pm

o sa-mi adresez singur, pe forum, cate un "felicitari Alchi", de cate ori prestez in domeniu

bun

dar sa nu uiti sa bifezi si esecurile, sa putem sa tinem un scor cinstit

te bagi?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Alchimistul » Dum Noi 22, 2009 7:06 pm

Dap, ma bag!
Cinstit si onest, pana la capat.
Alchimistul
Junior Member

Mesajde cr3tz » Dum Noi 22, 2009 8:12 pm

kant emir scrie:ma bucura ca raportezi tot ce se intampla la persoana ta

bre coane. eu am intrebat asta dupa sugestia facuta catre liviu. nu dupa un post adresat mie. drept urmare nu ma raportez doar la ceea ce mi se intampla.

scoate capul din butoane, trage ochelarii mai bine pe ochi si citeste atent.

Alchimistul scrie:nteleg ca asta cu sexul e o chestie de tip "eveniment" daca tre'i popularizata si necesita felicitari, nu?!

alchimistul prost ca si pana acum. singura ta scuza ar fi ca esti inca la gradinita si nu stie lumea ca stai pe net.

pai in mm*, hai ip* si mars la olita.

p.s. unde cuvintele cu steluta inseamna fix cat te duce pe tine, cititorule, capul
cr3tz

Mesajde kant emir » Dum Noi 22, 2009 8:46 pm

cr3tz scrie:bre coane. eu am intrebat asta dupa sugestia facuta catre liviu. nu dupa un post adresat mie. drept urmare nu ma raportez doar la ceea ce mi se intampla.

scoate capul din butoane, trage ochelarii mai bine pe ochi si citeste atent.

bre coane, dintr-o simpla/singura sugestie nu trage nimeni concluzii ca "ai fetishul asta cu nickurile"

ma insel? ca mai atent de atata nu pot citi, oricat as trage eu ochelarii pe ochi, cu capul scos dintre butoane, bre coane

ps - ti-am dat un pm sa te intreb, dar vad ca ai disparut si poate nu mai intri sa editezi: te-a suparat alchimistul cu ceva? te simti dator sa-l penalizezi pentru vreo agresiune la adresa forumului?
kant emir

Mesajde eliana » Lun Noi 23, 2009 12:38 am

cr3tz, potoleste-te.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde Alchimistul » Lun Noi 23, 2009 12:39 am

cr3tz scrie:alchimistul prost ca si pana acum. singura ta scuza ar fi ca esti inca la gradinita si nu stie lumea ca stai pe net.

pai in mm*, hai ip* si mars la olita.

p.s. unde cuvintele cu steluta inseamna fix cat te duce pe tine, cititorule, capul

Multumesc. Eu am o scuza.

A ta care ar fi???!!!!
Alchimistul
Junior Member

Mesajde eliana » Lun Noi 23, 2009 12:48 am

Alchi, nu are rost. :) Scuza lui cr3tz e plictiseala, probabil.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde Alchimistul » Lun Noi 23, 2009 12:55 am

Deh, stiu si eu?

Cat de plictisit sa fii incat sa jignesti degeaba si inca de 2x, o persoana cu care n-ai nimic de impartit? Sau ai?
Alchimistul
Junior Member

Mesajde cr3tz » Lun Noi 23, 2009 9:00 am

eliana atunci cand imi mai adresezi astfel de posturi te rog frumos sa imi citesti semnatura, sau sa iti cauti postul :P

alchistule atat timp cat ai chef de marlanisme cu mine, iti voi raspunde la fel. hai pa in mm*.
cr3tz

Mesajde Alchimistul » Lun Noi 23, 2009 1:25 pm

buna dimineata.

Marlanisme? Care? Unde? Serios nu-mi dau seama unde am fost eu marlan cu tine?
Daca poti sa faci dovada, imi cer scuze. Daca nu, atunci s-ar cuveni sa-ti ceri tu.
Alchimistul
Junior Member

Mesajde eliana » Lun Noi 23, 2009 2:29 pm

cr3tz scrie:eliana atunci cand imi mai adresezi astfel de posturi te rog frumos sa imi citesti semnatura, sau sa iti cauti postul :P

cr3tz, daca nu te linistesti si continui neprovocat, vei sfarsi la zmei.

si atata vreme cat omul nu ti-a zis nimic urat, interpretabil (decaty poate ca raspuns la ideile tale fixe), eu iti repet sa te potolesti. faptul ca folosesti stelutze si alte shmenuri sa iti ascunzi insultele, nu te va ajuta multa vreme.

si posturile mele nu sunt material de destrabalare pentru tine. ~r

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde ZOROX » Lun Noi 23, 2009 2:46 pm

eliana, cand faci sex oral cu prietenu tau il dai jos pe iisus de pe perete? de ce esti tu religioasa cu dumnezeu? care-i problema ta?
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Noi 23, 2009 2:56 pm

permisiunea de a scrie pe langa subiect sau chiar fara nicio legatura cu acesta nu e totuna cu libertatea de a agresa

asa ca pe cr3tz il somam sa ne indice marlanismele pe care "le-a incercat Alchimistul", sau contorizam cele doua avertizari

in ambele cazuri il rugam insistent sa inceteze
kant emir

Mesajde Alchimistul » Lun Noi 23, 2009 3:28 pm

multumesc emire.

Repet, sunt lipsit de ipocrizie cand afirm ca sunt de acord sa-mi cer scuze daca imi demonstreaza ca l-am lezat cumva pe el,ca persoana, prin postarile mele. (Este certitudine ca n-am facut-o intentionat, n-as fi avut de ce, dar ma gandesc ca din gresala, cine stie?)

Later edit: Rasp pentru Kant emir

Uite, hai sa fiu mai explicit, ca sa vezi de unde aparenta noastra contradictie.

1. Este incontestabil ca sexul este o activitate placuta.

2. De acord ca n-are legatura cu statului persoanei, dupa ce "i-a prins gustul". Comentariul meu era o ironie la adresa unei prejudecati.

3. Falsa contradictie dintre noi apare de la o discutie mai veche, a mea cu anjin-san, discutie in care eu remarcam cum ca intensitatea perceptiilor placute legate de sex este amplificata de iubirea pe care o ai fata de partener.
Adica, partea afectiva potenteaza placerea sexuala. Era o concluzie bazata pe experienta personala si nu incercam s-o generalizez.
Anjin ma contrazicea, cum ca e tot aia, fie c-o iubesti, fie ca nu!

De aici toata aparenta controversa cu tine, emire.
Alchimistul
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Noi 23, 2009 3:58 pm

De aici toata aparenta controversa cu tine, emire.
ha? dar cine a vorbit despre controversa ta cu mine, a mea cu anjin, a ta cu anjin sau altii? singura problema cu-adevarat suparatoare este ca vine cr3tz si te face prost, asa, din senin

poate are dreptate si chiar esti prost - cine stie si cui ii pasa? cata vreme n-ai spus pe aici tone de prostii supergogonate si (mai ales) obraznice, nimeni n-are voie sa te insulte in acest fel, chiar daca are 3000 de posturi in plus, chiar daca e mai vechi (aici) decat tine cu 5 ani

(fie vorba intre noi, cr3tz nu era asa: el era jucaus, glumet, deloc suparacios, deloc ofticos, se baga oricand in joaca si in caterica si nu se supara prea tare nici macar cand lua ban pe nedrept, de pe la prostovanii pe care ii stresa pe alte forumuri; nu stim ce s-a intamplat cu el, ca de o buna bucata de vreme s-a facut irascibil, ofticos, razbunator, fara pofta de jucat si de glumit; ori ne-am schimbat noi si de aia nu-l mai putem intelege, ori s-a schimbat el si de aia nu ne mai putem intelege; unii dintre noi inca mai spera ca schimbarea lui nu este definitiva, ca nu asta este maturitatea domniei sale - dar noi nu hotaram, noi doar constatam)
kant emir

Mesajde Alchimistul » Lun Noi 23, 2009 4:30 pm

Raspunsul meu era la acest post al tau. Tu ai dedus ca eu comentez fata de placerea sexului, ca altfel de ce sa te stradui sa ma convingi de contrariu?!

kant emir scrie:
ce-are statutul de domnisoara cu placerea sexului? sau poate crezi ca femeia (fata, domnisoara) n-are alta placere decat bucurie decat prin parcuri cu o (oricare) carte in mana si falfaitul din gene? man, parerea mea (care nu-i nicio descoperire epocala) e ca oamenii (fete si baieti, barbati si femei, domnisoare si domnisori) adora sa faca sex (mai ales dupa ce-i dau de gust, ca sa zic asa), numai ca unii dintre noi (datorita educatie, auto-educatiei sau datorita vreunei caramizi care le-a cazut in cap) ori n-o reunosc (asa cinstit, cum ar trebui) ori nici macar n-o accepta ca pe un fapt firesc cu care ne-am nascut si spun ca n-are cum, asa ceva nu exista; aia e pentru animale (bine, mai recunoastem si etapa adolescentina cand zicem ca sexu e cah, pe cand dragostea e papabun; da' asta ar cam trebui sa treaca cu timpul - la varsta adulta am putea sa zicem ca sexul e bunbunbunbun, iar dragostea e sigur ca daaa, o poezie, sigur, cum sa nuuu, e ca o floooaaare, ca un criiiin. si ca sexul e super, cum naiba nu ne mai saturam si nu ne mai ajunge)

adica si domnisoarele (in toata delicatetea lor feciorelnica, ca doar nu-i musai sa fie cordaciuni ordinare) si-ar pune-o pe rupte

Da, asa e poate chiar sunt ultimul prost si ar putea fi o scuza convenabila pentru toti. ~p
Din pacate tre'i si dovedit, fiindca altfel e exact cum ziceai.

Imi pare rau pentru metamorfoza lui cr3tz. Sper sa fie episodica si sa-si revina. Eu, personal, n-am resentimente fata de el.
Toti mai gresim, e in firea lucrurilor. Frumos e cand reusim sa ne dam seama si sa ne oprim sa repetam gresala. Dar, asta depinde de alegerile fiecaruia.
Alchimistul
Junior Member

Mesajde Daimon » Lun Noi 23, 2009 5:06 pm

nu manjurati.. da' parca am nimerit pe un forum de adolescenti :P

bonzi
Daimon

Mesajde Alchimistul » Lun Noi 23, 2009 5:47 pm

nu te-njuram. ai dreptate
:))
Alchimistul
Junior Member

Mesajde viXen » Lun Noi 23, 2009 5:52 pm

bre pe voi va apuca trancanitul numai cand nus eu in zona??
cred ca sunt discriminata:)
viXen
Junior Member

Mesajde Daimon » Lun Noi 23, 2009 5:53 pm

bun, io ma pregatesc de meci. sper sa fie bine de data asta.

vixen las' ca sio mai patesc de-astea.
Daimon

Mesajde eliana » Lun Noi 23, 2009 6:24 pm

ZOROX scrie:eliana, de ce esti tu religioasa cu dumnezeu? care-i problema ta?

Poi, hai sa ii raspund:
Sunt protestanta, deci nu am icoane. Viata mea particulara ma priveste.
Religioasa nu sunt, doar credincioasa. Poti sa insisti pe treaba asta, dar e ca si cum mi-ai reprosa culoarea parului. Daca vrei sa vorbim civilizat, o putem face, desigur.
Altfel, tare treaba asta cu netu mobil.:D

Imagine
eliana
Administrator

Mesajde cr3tz » Lun Noi 23, 2009 10:34 pm

alchimistule ti-a gasit emirul scuza. spune ca esti cam nefutut.

cum comentezi acest lucru?

p.s. emire tu contorizeaza acolo.
cr3tz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma