Cu cine votati in turul 2?

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Cu cine votati in turul 2?

Traian Basescu
9
60%
Mircea Geoana
6
40%

Voturi totale : 15

Mesajde Daimon » Joi Noi 26, 2009 10:28 am

inutilitatea demersului nu face decat sa il duca in ridicol.

asa-i ciuh, dar trebe umpic de maturitate sa ajungi la concluzia asta
Daimon

Mesajde adonys » Joi Noi 26, 2009 10:30 am

bine, discutam filosofie atunci..

asa trebuiau sa spuna si grecii atunci cand au venit persii peste ei.. s'aleaga raul cel mai mic, nu?

"bai, ce mama dracu' facem, luam bataie, sau luam bataie si ne'o mai si trag pe din dos?!!"

stii, uneori moneda nu are doar o fata, sau celalalta.. se mai intampla sa cada si pe cant..
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde Ciuhandru » Joi Noi 26, 2009 10:32 am

adonys scrie: pai cum nu? n'auzisi nu mai ce parerea doamnei eliana? cum ca nu orice opinie (politica) trebuie respectata, ci eventual tolerata. s'aia doar conceptual vorbind, la o adica :D

Parerea Elianei este cat se poate de corecta si subscriu la ea cu ambele maini. Si nu numai opiniile politice intra sub acest regim, ci orice fel de opinie.

Pot tolera o imbecilitate, dar nu sunt obligat s-o si respect. Pot sa respect pe oricine, dar nu sunt obligat sa-i respect si opiniile.
Regele si Patria! Nihil sine Deo!
Ciuhandru
Burghez monarhist

Custom user title: Burghez monarhist

Mesajde adonys » Joi Noi 26, 2009 10:32 am

exact pe'asta o spuneam si eu, cu inutilitatea demersului.. insa nu toti are cuvintele mestesugit potrivite ale d'nului daimon :P

si bine mai ciuhandrule, nu te obliga nimeni sa respecti ceea ce nu'ntelegi. da' sa nu te'astepti sa fii la randu'ti respectat, ci doar tolerat :)
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde viXen » Joi Noi 26, 2009 10:33 am

nu ma enervati ca v-am zis ca-s nedormita!
Acusi declar oficial ca-l votez pe Geoana!

uite, io cu pacha mergem sa-l votam pe Geoana!
parerea mea!
viXen
Junior Member

Mesajde Ciuhandru » Joi Noi 26, 2009 10:34 am

adonys scrie:bine, discutam filosofie atunci..

asa trebuiau sa spuna si grecii atunci cand au venit persii peste ei.. s'aleaga raul cel mai mic, nu?

"bai, ce mama dracu' facem, luam bataie, sau luam bataie si ne'o mai si trag pe din dos?!!"

Raul cel mai mic pentru greci era tocmai rezistenta. Dar vorba Daimonului, iti trebuie maturitate ca sa intelegi asta.
Ciuhandru
Burghez monarhist

Mesajde adonys » Joi Noi 26, 2009 10:39 am

Ciuhandru scrie:Raul cel mai mic pentru greci era tocmai rezistenta. Dar vorba Daimonului, iti trebuie maturitate ca sa intelegi asta.

sa mori tu?!! hai ca m'ai facut sa rad in dimineata asta :D :D :D cred ca istoria ta antica e un pic si'anume cam neclara.. eufemistic vorbind :P macar de'ar fi doar aia antica, si nu si celelalte..

si mai usor cu maturitatea, ca mistouri de'astea ieftine pot sa fac si eu. numai vorbesc de cat de prost este ales subiectul.. exact asta cu maturitatea.. da' vorba voastra, chiar iti trebuie maturitate s'o'ntelegi :)

oricum, ne racim gura de pomana, cainii latra, caravana trece. ce o sa fie trist e ca dupa inca 4 ani de domnie, cu siguranta n'o sa'mi arda de "v'am zis eu".
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde Ciuhandru » Joi Noi 26, 2009 10:46 am

adonys scrie:sa mori tu?!! hai ca m'ai facut sa rad in dimineata asta :D :D :D cred ca istoria ta antica e un pic si'anume cam neclara.. eufemistic vorbind :P macar de'ar fi doar aia antica, si nu si celelalte..

Prietene, iti dau un sfat: nu te baga in lucruri pe care nu le cunosti si nu incerca sa fii mai destept decat pari. Nu de alta, dar ai putea ajunge sa te iei in serios, ratand astfel sansa de a evolua.
Ciuhandru
Burghez monarhist

Mesajde eliana » Joi Noi 26, 2009 10:47 am

adonys scrie:insa nu toti are cuvintele mestesugit potrivite ale d'nului daimon :P

ba am io :D si eliana e ebraic, nu grecesc. :D:

iaodi: bravo ciuh!
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde adonys » Joi Noi 26, 2009 10:52 am

nu me refeream la id, ci la ce e scris dedesubt. ce sa zic, bine ca esti tu desteapta.. sau si'aia e ebraica?!! :P

Ciuhandru scrie:Prietene, iti dau un sfat: nu te baga in lucruri pe care nu le cunosti si nu incerca sa fii mai destept decat pari. Nu de alta, dar ai putea ajunge sa te iei in serios, ratand astfel sansa de a evolua.

Prietene, iti dau acelasi sfat! din pacate, se pare ca prea tarziu, sansa ta de'a evolua se pare ca este nula si neavenita :) ne batem in istorie antica, ce spui?!! ca 's tare curios s'aud argumentatia aberatiei de'ai scos'o mai sus, stii tu, aia cu raul cel mai mic, pui de herodot ce'mi esti..
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde ZOROX » Joi Noi 26, 2009 10:55 am

kant emir scrie: uita ca geoana e (chiar e!) un prostanac, uita ca in spatele lui e ilici si hrebe si nastase si toata clica

da, o sa fim inconjurati de exact aia de acum 20 de ani. doamne maica domnului! chiar daca aia de acu 20 de ani ar fi fost niste conducatori exceptionali si tot e complet aiurea sa se rencarneze la puterea cea ma inalta(presedintie) dupa atata timp. de ce nu vor sa ei sa opereze mai pe la spate, sa fure linistiti mai pe la periferie. vor neaparat la televizor! iar?! futu-va-n gurA!
ZOROX
Junior Member

Mesajde Ciuhandru » Joi Noi 26, 2009 11:23 am

Poate nu stiati, dar in timp ce Basescu era ministru in guvernul lui Iliescu, Mircea Geoana era prezent in Piata Universitatii --- dixit Dinu Patriciu aseara la Irealitatea TV.

Si va informez ca presedintele cel mai bun a fost Iliescu in al doilea mandat, iar cel mai bun premier a fost Adrian Nastase --- dixit, tot acolo, Sorin Ovidiu Vantu.

Apropos de emisiune: jos palaria Corina Dragotescu si... Andreea Pora. :D
Ciuhandru
Burghez monarhist

Mesajde kant emir » Joi Noi 26, 2009 12:11 pm

Ciuhandru scrie:... nu te baga in lucruri pe care nu le cunosti si nu incerca sa fii mai destept decat pari.
...

eu as fi formulat asa: nu incerca sa pari mai destept decat esti
ca părutul pare, intodeauna, mai uşurel decat fiitul (si chiar este, dar nu la orice masa)

dar mai bine citez (ideea) dintr-o reclama: bleah! n-ai cu cine, mah; niste tarani
Apropos de emisiune: jos palaria Corina Dragotescu si... Andreea Pora.

am vazut si eu niste bucati din emisiunea aia - de acord

adonys - ma plictiseste teribil ideea sa incerc sa leg o conversatie (nu mai zic de explicatul poantelor!) cu cineva atat de arogant; daca ai renunta la aceasta maniera peltica de a ne lua pe toti de sus (de foarte sus), poate ca ti s-ar mai imprastia norisorii aia de suficienta si nu te-ai mai repezi sa-ti dai cu pararea despre calitatile sau defectele celorlati; stii cum se spune (perfect intemeiat): pe forum n-ai cum sa fii mai mult decat ceea ce scrii
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde pacha » Joi Noi 26, 2009 12:21 pm

ciuhandru-"In majoritatea situatiilor de viata, alegerile pe care le avem de facut nu sunt intre bine si rau, ci intre un rau mai mare si unul mai mic"

asta e geniala!
Si asta trece !
pacha

Mesajde Invincible » Joi Noi 26, 2009 12:25 pm

eee... acum va bateti ca_chiorii, care e mai patat, in loc sa fi scos din palarie unu nou-noutz ca Vadim, asa... :D
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Daimon » Joi Noi 26, 2009 12:26 pm

kant emir scrie:cum se spune (perfect intemeiat): pe forum n-ai cum sa fii mai mult decat ceea ce scrii

da.. si nu chiar, pentru cine stie sa vada nu ai cum sa fii mai mult decat ceea ce esti in realitate.
Daimon

Mesajde kant emir » Joi Noi 26, 2009 12:29 pm

pacha scrie:asta e geniala!

dap

surprinzatorul pacha

daimoane, tu incerci sa nuantezi acolo ceva
kant emir

Mesajde Daimon » Joi Noi 26, 2009 12:31 pm

nu nuantez nimic, spun de-a dreptul.

iaodi: modul in care e perceputa activitatea unui presedinte este legat si de conjuntura internationala, mai ales retroactiv.
Daimon

Mesajde Ciuhandru » Joi Noi 26, 2009 12:38 pm

adonys scrie:ne batem in istorie antica, ce spui?!! ca 's tare curios s'aud argumentatia aberatiei de'ai scos'o mai sus, stii tu, aia cu raul cel mai mic, pui de herodot ce'mi esti..

Pentru mine istoria in general, si istoria antica in particular, nu sunt nici ciomege, nici topoare, ci obiecte de studiu si reflectie. Bataia imi este straina; in lumea mea se cunoaste cel mult duelul, si acesta in cadrul unor reguli stricte, dintre care prima este ca nu poate avea loc decat intre persoane de rang egal. Ma tem ca in momentul de fata aceasta conditie nu este indeplinita. Daca vei invata sa vorbesti si sa scrii cuviincios, lucrurile s-ar putea schimba; y si no, no! (asta ca sa nu ne cantonam in Antichitate, ca doar si Evul Mediu este la fel de interesant).
Ciuhandru
Burghez monarhist

Mesajde eliana » Joi Noi 26, 2009 12:58 pm

va cramponati de "ce banuiti" in spatele scriiturii, si in loc sa va bateti in idei si atat.

adonys, nu cobori tu din norisori, sa discuti calm, fara sa te simti persecutat?
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde adonys » Joi Noi 26, 2009 1:46 pm

nu sunt pe nici un norisor, si nici nu m'a nascut mama persecutat. si am discutat extrem de calm, tinand cont de circumstante. si mai mult, am preferat sa nu raspund mojiciilor la persoana care'au fost aruncate pe'aici.

oricum, toata "discutia" asta n'a facut altceva decat sa'mi aminteasca de ce nu mai dadeam pe'aici decat sa'mi mai updatez mazgalelile mele proprii si personale.

mare prostie..
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde viXen » Joi Noi 26, 2009 1:50 pm

nu cred ca e corect

parerea mea, omul a spus ce a simtit, si eu nu pot sa dau cu pietre in el!
viXen
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Noi 26, 2009 1:51 pm

avem si rezultatele finale ale votului. prezenta a fost de aproximativ 55%. deci.. toate aiurelile media nu au reusit sa convinga foarte multa lume.

se pleaca de la situatia :

Traian Băsescu 32,44%
Mircea Geoană 31,15%

cu siguranta se va lasa cu o numaratoare cu scandal in decembrie.
Daimon

Mesajde Ciuhandru » Joi Noi 26, 2009 1:52 pm

Daïmon scrie:prezenta a fost de aproximativ 55%. deci.. toate aiurelile media nu au reusit sa convinga foarte multa lume.

Tinand cont de prezenta la vot la precedentele alegeri, e un procent neasteptat de ridicat.
Ciuhandru
Burghez monarhist

Mesajde pacha » Joi Noi 26, 2009 2:20 pm

tanand cont de prezenta la ultimele alegeri io cred ca e marsavita cifra. cat sa treaca si un cacat de plebiscit. 50,ceva. adica s-a validat. ma lasi traiane? pe mine ma cheama decebal!
Si asta trece !
pacha

Mesajde viXen » Joi Noi 26, 2009 2:24 pm

eu votez cu tine pacha!

hai ca mi s-a aplecat!
viXen
Junior Member

Mesajde pacha » Joi Noi 26, 2009 2:27 pm

te rog sa te abtii si sa vomezi in cabina de vomat,pardon,votat!
Si asta trece !
pacha

Mesajde viXen » Joi Noi 26, 2009 2:28 pm

deci voi face tot ce pot, ca sa pun stampila alaturi de basescu!
viXen
Junior Member

Mesajde Invincible » Joi Noi 26, 2009 2:44 pm

Votati cu mine! Va aduc dictatura, da' de-aia, sanatoasa.

Imagine
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Joi Noi 26, 2009 2:46 pm

io cred ca e marsavita cifra

bai pacha, ca esti (default) pe-alaturi nu se mira nimeni, si face parte din farmecul tau

dar nu mai dezvolta si nu mai lungi, ca se depaseste sfera simpatiei

ce dracu, s-a calcat lumea pe picioare la urne, n-au incaput sa voteze toti care au vrut, si tu te mai plangi ca is cifrele umflate? daca zicea un vadimist, mai intelegeam, ca ala tipa din orice

da' de la tine parca tot mai aveam (macar atata) pretentie

urarea mea pentru tine, adaptabila pentru orice ocazie:
-geoana be with you!
-merry geoană an a happy new ilici!
-paşte fericit, alături de geoană!
-spor la geoană
-să trăiţi geoană
-[color="White"]futu-vă[/color] geoana in [color="#ffffff"]cur[/color]

si pe urma:
-să vă fie geoana uşoară

deci voi face tot ce pot, ca sa pun stampila alaturi de basescu!

aham, alaturi de basescu e geoana; peste tot, in jurul lui basescu, e geoana; sa ai, deci, si tu, parte de geoana

eu voi fi multumit sa va stiu pe voi fericiti; serios, o sa ma bucur pentru voi; numai si numai pentru voi
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica