Despre cafea,dimineata,munca si alte nedumeriri existentiale
Moderator: anjin-san
fenecul "matur" era probabil susprins cand avea blanitza ciufulita.
cel de la NG e cam surprins. al meu ruuulzz!
liebling, nu. nu am cu cine, si singura nu am tragere de inima.
cel de la NG e cam surprins. al meu ruuulzz!
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
eliana scrie:
ok, atunci poate mai vorbim despre asta. poate din primavara incolo... stiu un loc.

Daïmon, ma bucur sa aflu, dar in momentul asta sunt descurajata de faptul ca eu abia-abia am imblanzit un motan...

ma refer si la adaptarea lor cu usurinta la alte medii decat cele cu care sunt obisnuite, chiar daca sunt luate de pui si crescute.
kant emir, tu nu mai zici nimic?
sau nu mai bei cafea?

[SIZE="1"]"In the beginning there was nothing.
God said ‘Let there be light'
And there was light.
There was still nothing, but you could see it a lot better."[/SIZE]
And there was light.
-
liebling - Junior Member
pai asa trebuie, natural, adica cufulit si cifut, nu sa-i faca poza dupa ce in prealabil isi moaie laba-n gura si-si da cu ea prin par si ia o mina de parca tocmai ar fi mancat cartofi prajiti cu cotlet de mistret.fenecul "matur" era probabil susprins cand avea blanitza ciufulita.
"Super IQ". Induce sentimentul ca interlocutorii sunt foarte destepti si pastilatul e calm.da???
si ce pastile iei??
s-a delogat ca sa ma citeasca

-
Invincible - Mesaje: 2145
sau nu mai bei cafea?
care-i legatura?
beau si zic
chiar ziceam cuiva ca s-au inmultit vulpile prin zona pe unde am eu slujba, si am vazut intr-o noapte o jivina care semana a vulpe umflata cu pompa, ca era cat un caine (dar cu urechi si bot si coada de vulpe; nu avea subtirimea vulpii, si nici culoarea, ca era - in loc de roscatul clasic - un maroniu, destul de inchis; si neuniform - blana de pe spinare era mai inchisa la culoare decat pe picioare si cap si gat)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
liebling scrie:Daïmon, ma bucur sa aflu, dar in momentul asta sunt descurajata de faptul ca eu abia-abia am imblanzit un motan...![]()
ehh.. lasa ca si motanii pot fi destul de persuasivi

-
Daimon - Mesaje: 5074
kant emir scrie:care-i legatura?
beau si zic
chiar ziceam cuiva ca s-au inmultit vulpile prin zona pe unde am eu slujba, si am vazut intr-o noapte o jivina care semana a vulpe umflata cu pompa, ca era cat un caine (dar cu urechi si bot si coada de vulpe; nu avea subtirimea vulpii, si nici culoarea, ca era - in loc de roscatul clasic - un maroniu, destul de inchis; si neuniform - blana de pe spinare era mai inchisa la culoare decat pe picioare si cap si gat)
tot carnivore sunt!
-
viXen - Junior Member
-
Ciuhandru - Burghez monarhist
- Custom user title: Burghez monarhist
Daïmon scrie:motanii pot fi destul de persuasivi
e si asta, dar nu cunosc multi oameni care sa aibe perseverenta si hotararea lui

emire, era legatura cu faptul ca te vazusem pe pagina dar nu ziceai nimic pe "subiect" si m-am gandit ca nu te mai pasioneaza cafeaua, ca vulpile si pisicile stiu ca nu te innebunesc

poate doar framantarile existentiale...

And there was light.
And there was light.
-
liebling - Junior Member
daca iei un fenec d'ala, apoi faci urechi la vreo zece pisici din cat material are acolo
lib ling: n-am nimic cu pisicile (nu-mi sunt la fel de simpatice ca alte jivine, cum ar fi cainii, dar asta nu inseamna ca le dusmanesc), iar cu vulpaciunile n-am de unde sa am ceva conturat/clarificat - is salbatice, deci musai independente, deci musai merita un alt fel de abordare
cu vazutul: e slujba de citit; de scris scriu daca am vreme (iar unele subiecte cer mai multa vreme la un raspuns decat toate celelalte subiecte/raspunsuri impreuna) si/sau chef
lib ling: n-am nimic cu pisicile (nu-mi sunt la fel de simpatice ca alte jivine, cum ar fi cainii, dar asta nu inseamna ca le dusmanesc), iar cu vulpaciunile n-am de unde sa am ceva conturat/clarificat - is salbatice, deci musai independente, deci musai merita un alt fel de abordare
cu vazutul: e slujba de citit; de scris scriu daca am vreme (iar unele subiecte cer mai multa vreme la un raspuns decat toate celelalte subiecte/raspunsuri impreuna) si/sau chef
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Daïmon scrie:liebling.. incep sa ma intreb la ce te referi exact
eh, si tu acuma...

(imagineaza-ti ce e mai rau

And there was light.
And there was light.
-
liebling - Junior Member
oamenii sunt asaaaaaaaa de usor de aburit si de influentat
~p~p
liebling, asta nu are legatura cu discutia noastra

liebling, asta nu are legatura cu discutia noastra