lmatredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
salutare.
ce coincidenta, bucataria. prima incapare in care ma indrept sio eu acum ca am facut ochi.
ce coincidenta, bucataria. prima incapare in care ma indrept sio eu acum ca am facut ochi.

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-

eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
nu tocma in anglia deocamdata, ci numa oleaca mai incolo de unde am stat, ca-i musai.
apoi lasa ca te bazai io dupa ce trec zilele astea doua, ca nu cred ca apuc sa ma mut si sa am net pana atunci. greu ii sa te muti...
cafeluuut, uni mi-ai fost ca te-am cautat?!? las ca vine el netu si la mine in ograda shapoi vorbim.:-*
apropo. am doua mate de dat. sau de lasat aici sa inghete de frig si sa moara de foame... zau, chiar am mate de dat. pui. doi. nu stiti niscaiva iubitori de pisici de prin cluj?
apoi lasa ca te bazai io dupa ce trec zilele astea doua, ca nu cred ca apuc sa ma mut si sa am net pana atunci. greu ii sa te muti...
cafeluuut, uni mi-ai fost ca te-am cautat?!? las ca vine el netu si la mine in ograda shapoi vorbim.:-*
apropo. am doua mate de dat. sau de lasat aici sa inghete de frig si sa moara de foame... zau, chiar am mate de dat. pui. doi. nu stiti niscaiva iubitori de pisici de prin cluj?
- helga
-

Daimon - Mesaje: 5074
-

Daimon - Mesaje: 5074
salut!
azi a fost frumooooos! am fost la patinoar, nu am cazut si totu a fost fain.
imi place la patinoar, dar as prefera mai putina lume.
voi ce faceti?
azi a fost frumooooos! am fost la patinoar, nu am cazut si totu a fost fain.
imi place la patinoar, dar as prefera mai putina lume.
voi ce faceti?
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-

eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma