MAFIA DROGURILOR versus 3REI SUD EST :INCIDENTUL DE LA BISTRITA -NASAUD DIN 21 MAI

Forum dedicat trupei 3se si fanilor acesteia

Mesajde verysweetgirl69 » Joi Mai 30, 2002 11:55 pm

pai mah ... ei am incercat sa micsoreze numarul de drogati... daca n-au putut macar niste bani sa faca nu? ca mai nou in romania faci o fapta buna doar daca primesti si niste bani in schimb........
If you don't know me...DON'T judge me!!!
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 02, 2002 8:20 am

Eu nu zic nu ... ;j
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Dum Iun 02, 2002 10:46 am

Si in alte tari e asa.Oricum e de laudat ca au venit cu ideea asta.Bineinteles ca nu or sa faca pe nimeni sa se lase de droguri,e imposibil dar poate cei care au de gand sa se apuce de ele n-or s-o mai faca.In fond aceasta campanie incearca sa previna consumarea drogurilor nu sa o stopeze.
Sonya17
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Dum Iun 09, 2002 2:37 pm

Initial trimis de MiG29

Ma bucur ca stii shi cuvinte in limba romana...faci progrese!!!In caz k inca mai stai pe ganduri era o gluma(poanta.k terinca) shi ma refeream la felu cum pronunta badugarzii(adik bodyguards) cuvantul 'explicatzi" k ei "e" ceva mai limitati....se pare k shi tu:D

E foarte usor sa-ti gasesti "iecsplicatzi".
P.S. Si neaparat pronunta cu "cs", sau numai tu ai lipsit din scoala cand au spus ca acest cuvant se scrie cu "x"
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Lun Iun 10, 2002 4:13 am

Initial trimis de Mis Vierme

E foarte usor sa-ti gasesti "iecsplicatzi".
P.S. Si neaparat pronunta cu "cs", sau numai tu ai lipsit din scoala cand au spus ca acest cuvant se scrie cu "x"

tocmai ti-o explicat omul ca a facut o gluma ... dar vad ca tu tre sa continui cu chestia asta si sa incepi o cearta ... sheesh
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Iun 10, 2002 7:47 am

BA.... GATA CU CEARTA !!!!!!!
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Lun Iun 10, 2002 11:52 am

Initial trimis de sandrino

Nu eu am inceput-o, dar o termin.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Lun Iun 10, 2002 1:52 pm

lol ... u'r funny ... dar ai dreptate :)
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 11, 2002 7:03 pm

pai daca alta varianta nu aveam... asa poate vad si ei ce scriu :)
sandrino
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Vin Iun 14, 2002 9:03 pm

Ofer nota 10 pentru ei.Desi primarul nu i-a lasat sa tina concertul unde au vrut (tot orasul era impanzit de afise mentionandu-se ca la casa sindicatelor va avea loc) si la radio si la tv se anuntase ca nu vor mai canta,ei tot au venit si au tinut un concert super.Altii probabil ca n-ar mai fi cantat in conditiile astea.
Sonya17
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Iun 15, 2002 8:40 am

Initial trimis de Sonya17
Ofer nota 10 pentru ei.Desi primarul nu i-a lasat sa tina concertul unde au vrut (tot orasul era impanzit de afise mentionandu-se ca la casa sindicatelor va avea loc) si la radio si la tv se anuntase ca nu vor mai canta,ei tot au venit si au tinut un concert super.Altii probabil ca n-ar mai fi cantat in conditiile astea.

ma bucur sa aud asta..
sandrino
Junior Member

Mesajde mariusbt » Lun Iun 17, 2002 7:39 pm

Ca si Snicks ma gandesc ca baietii au reusit cu campania anti- drog sa puna un pic pe ganduri traficantii, ceea ce autoritatile nu au reusit de atata timp sa faca.
Eu ma gandesc, ca desi Politia afirma ca se ocupa de aceste cazuri si nu descopera nimik se poate ca sa fie si ei implicati in asta, ceea ce eu dat dovada ca nu i-au aparat acolo la discoteca
mariusbt

Mesajde Madalina » Lun Iun 17, 2002 11:39 pm

Initial trimis de mariusbt
Ca si Snicks ma gandesc ca baietii au reusit cu campania anti- drog sa puna un pic pe ganduri traficantii, ceea ce autoritatile nu au reusit de atata timp sa faca.
Eu ma gandesc, ca desi Politia afirma ca se ocupa de aceste cazuri si nu descopera nimik se poate ca sa fie si ei implicati in asta, ceea ce eu dat dovada ca nu i-au aparat acolo la discoteca

de unde ai scos-o si pe asta? ii doare undeva pe traficantii vechi de droguri de campania asta ... asta o sa-i faca si mai rau deoarece se enerveaza si o sa fie ca niste copii mici ... cand le zici sa nu faca ceva atunci ei se duc si exact aia fac ... deci nu-ti fa tu sperantze degeaba ca e in zadar ...
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

Mesajde Madalina » Lun Iun 17, 2002 11:40 pm

btw ... eu sunt verysweetgirl69 dar cu nickul vechi...
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iun 18, 2002 10:48 pm

btw... madalino hotarashte-te cu ce nick ramai.... mai bine stai pe madalina... ca e mai practic...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde sandrino » Vin Iun 21, 2002 9:37 am

mada eu unul zic sa ramai cu madalina e mai cool :P imi place mai mult mie .. acu.. noah.. faci cum vrei :) pe mine unul nu ma deranjeaza ca esti cu doua usere :)
sandrino
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Vin Iun 21, 2002 7:26 pm

Initial trimis de Gabytzu
btw... madalino hotarashte-te cu ce nick ramai.... mai bine stai pe madalina... ca e mai practic...

daca mai intru cu Madalina asta e ca e din greseala ... si sincera sa fiu nu stiu de ce mai intra cu Madalina ... si lasa ca n-ai sa mori ... cand intru cu Madalina iti spun daca sunt eu sau daca nu spun inseamna ca o intrat prietena ... lol ... confusing dar ata ete :p
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iun 21, 2002 10:15 pm

mare confuzie, da' prietena aia a ta nu are si ea ni9ckul ei? ce ii e lene sa si-l puna? trre' sa ne de-a pa noi p[este cap
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde verysweetgirl69 » Sâm Iun 22, 2002 6:57 am

are nickul ei ... nu l-ai vazut? mai uita-te o data ... si daca tot n-ai priceput eu nu ma mai chinui sa-ti explic ... e confusing asta e ...
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Iun 22, 2002 12:53 pm

mada.. deci cu care ramai pana la urma :))
sandrino
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Sâm Iun 22, 2002 3:51 pm

mada.. deci cu care ramai pana la urma :))

lol ... am sa fac tot posibilul sa raman cu asta :) :p
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 25, 2002 4:37 pm

asa sa faci :)
sandrino
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Mar Iun 25, 2002 5:28 pm

vedeti? n-am mai intrat cu Madalina ... i'm so nice :) nu va mai bag in ceata :)
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iun 26, 2002 3:35 pm

:o
sandrino
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Joi Iun 27, 2002 1:51 pm

hehehe :)
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 27, 2002 2:23 pm

Oare cati bani l-a iesit la faza asta celor de la 3SE ? la concertul asta antidrog?
sandrino
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Vin Iun 28, 2002 4:47 am

destui ... iti dai seama cate bilete s-au vandut si alte chestii ...
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde fanQ » Sâm Iun 29, 2002 6:41 pm

Si se zice ca presa nu are nici o putere. Atunci cum o reusit sa faca un popor intreg ca tot ce s-o intamplat aici in BN e din cauza politistilor. Voi chiar credetzi ca cei de la 3SE sau Animal X vor recunoaste ca ei au provocat scandalul ( tre' sa fie chiar tampiti ). Am fost in seara aia la discoteca si tot ce va pot spune e ca partea cu ruptul posterelor e adevarata ( numa' ca a fost facuta de nishte copii carora chiar nu le place acest gen de muzica ). Mai departe, bodyguarzii i-au luat pe acesti copii la intrebari si mangaierii. Faza e la hotel este shi ea adevarata, cu exceptia ca nu au fost mai mult de 3-4 masini. Politia i-a aresta pe bodyguarzi tocmai din cauza celor intamplate la discoteca, cu acei copii care au facut plangere la politie. Si apropo de paza discotecii, discoteca era pazita de vreo 3 jandarmi, care nu au avut ce face intr-un asemenea scandal.

Asa ca mai ganditzi-vasi voi ca cei care nu au luat parte la scandal si care au fost acolo, nu au nici un motiv sa invarta adevarata poveste, ci numai sa spuna exact ce s-a intamplat.
.:: The world is only in your mind ::.
"Mr. Kane"
fanQ
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 30, 2002 10:46 am

Interesant ... ceea ce ai spus tu fanQ .. posibil sa fie adevarat ce ai spus tu .. eu nu zic nu ... si tot ce pot sa inteleg este ca ce s-a spus la Tv .. nu este adevarat?
sandrino
Junior Member

Mesajde fanQ » Dum Iun 30, 2002 1:03 pm

Nu in integime. Ce m-a inervat pe mine cel mail mult a fost articolul din Bravo, care a fost complet o aberatie. Tot ce spuneau in acel articol era exagerat.

Nu vreau sa va fac sa va schimbati opinia in legatura cu incidentul, puteti crede ceea ce vreti, numai sa nu va faceti o opinie proasta despre Bistrita, sau ceea ce se intampla aici.

Si inca ceva .... atacatorii de la hotel ( nu cei din discoteca ) nici nu erau din Bistrita, ci au venit special aici dupa formatii, si au plecat si mai departe si in celelalte orase. Numai ca de data asta cei de la 3SE si Animal X au fost paziti mai bine.

Si cam atat. Bye:) :) :) :)
.:: The world is only in your mind ::.
"Mr. Kane"
fanQ
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la 3 Sud Est