muzica si campaniile antidrog!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
muzica si campaniile antidrog!
mai multe formatii au inceput campanii antidrog ,voi ce ziceti....parerea mea este ca sunt o irosire de banii,prea multi bani irositi decat sa dea banii pe astfel de concerte de rpost gust mai bine ar mai face niste centre de dezintoxicare.....
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: muzica si campaniile antidrog!
Initial trimis de Rockeru'Somer
mai multe formatii au inceput campanii antidrog ,voi ce ziceti....parerea mea este ca sunt o irosire de banii,prea multi bani irositi decat sa dea banii pe astfel de concerte de rpost gust mai bine ar mai face niste centre de dezintoxicare.....
mai multe...? In afara de 3Se , Animal (pi)X si cristiana Raduta nu mai cunosc pe nimeni..eventula Jojo...
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
eu am mai zis si o zic inca o data.fix in cur ii doare pe sponsorii acestui turneu de drogati.fix in cur le doare si pe formatiile sus amintite.pai,cred ca baga astia de la animal marijuana in ei ca intr-un spital de urgenta.
a fost un pretext ieftin pentru promovarea noului album 3se si de asemenea cineva a mai castigat ceva mii bune de parai.
daca vor sa ajute drogatii cu adevarat,sa se duca in pantelimon sau in berceni.
someru are dreptate!cu banii astia se facea sau macar se amenaja undeva o sectie de dezintoxicare.
a fost un pretext ieftin pentru promovarea noului album 3se si de asemenea cineva a mai castigat ceva mii bune de parai.
someru are dreptate!cu banii astia se facea sau macar se amenaja undeva o sectie de dezintoxicare.
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de SOD
eu am mai zis si o zic inca o data.fix in cur ii doare pe sponsorii acestui turneu de drogati.fix in cur le doare si pe formatiile sus amintite.pai,cred ca baga astia de la animal marijuana in ei ca intr-un spital de urgenta.
pai..asa e ..dar nu numa` albumul sau ce vrea sa fie aia al celor de la 3sujetzi ci si EP (mi se pare ca de album nu se poate vorbi ca ...ma mrog este o ratata care isi face paTul cu laurentiu Duta... ) sa ma scuze fanii 3se !
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Initial trimis de djdiu
pai..asa e ..dar nu numa` albumul sau ce vrea sa fie aia al celor de la 3sujetzi ci si EP (mi se pare ca de album nu se poate vorbi ca ...ma mrog este o ratata care isi face paTul cu laurentiu Duta... ) sa ma scuze fanii 3se !
Cristiana nu are nici o relatie de gaenul asta cu Duta.
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Initial trimis de SOD
sau in Salajean... sau.... sau.... e frectzie la picior de lemn "campania" pixului
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Re: muzica si campaniile antidrog!
Initial trimis de djdiu
mai multe...? In afara de 3Se , Animal (pi)X si cristiana Raduta nu mai cunosc pe nimeni..eventula Jojo...
ar mai fi si zob care o meldie....
oricum e o mare peridere de bani..acum vad si eu...astia sunt asteptati aici cu mii de afise in tot orasu'....iar daca ar veni un Iris sau un Cargo nu ar pune afis nici la intrare....
cam asta e...risipa de bani!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
din turneul asta am priceput asta...
nu lasa drogurile sa te schimbe....schimba-le tu!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Initial trimis de Rockeru'Somer
din turneul asta am priceput asta...
ha ha ...Buna de tot rockere...
Stiu ca mesajul meu e total offtopic dar din cand in cand am voie ca sunt dom arbitru :p
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Sunt de acord cu muzica antidrog.Insa nu stiu de ce nu au inceput cu asta acum 4-5 ani?Acum se face prea mare tam-tam.De ce nu s-a facut inca de la inceput?
- AMIRA SIMONA
- Junior Member
NONSENS CU DROGU' IN VINE!!
Chestia cu drogu' a ajuns o intimitate acuta asa ca muzica antidrog o sa se faca la baie!!Mai e ceva de zis: anii o sa treaca asa cum o sa treaca si bashitzii astia care habar au de muzica si ma refer la animalutzte si la 3 studenti in materie de MUZICA!!E o mare fericire sa raman cu mine!!Asta sa o ziceti pe trei voci ca sa auda si animalele!!Pe patru voci ar suna cum suna CHIRILA CAND E BEAT DAR SI ATUNCI SE AUDE MAI BINE ASA CA DROG EXISTA SI LA 3 metri de mine!!Forta uneori se gaseste si in asemenea nonsensuri!!ARTA TE MACINA DAR E PLACUT!!NUMAI SI NUMAI ARTA NU ANIMALE SI SUDISHTI!!!
- mausy2000
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1