Top Useri

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 15, 2002 3:17 am

Am inteles si te felicit pentru viclenia fara margini de care dai dovada.......dar nici o sansa sa se intample ceea ce itzi doresti ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mie Mai 15, 2002 1:48 pm

Bhuttule merci ca m-ai enumerat si pe mine pe lista ta avand in vedere ca ieri m-am injurat cu lumea sa-ti iau apararea. :)
Bagheera
Junior Member

Bagheera...oops!

Mesajde bhuttu » Joi Mai 16, 2002 1:17 am

Tre' sa spun ca astazi am avut primul contact cu mult prea controversatul costasilviu. Extraordinar cat de tare stie omu' asta sa intretina atmosfera si sa enerveze pe toata lumea! Sa vedeti in ce ritm se posta pe Literatura azi pe la 2! Numai datorita lu' costa!

PS: Moshule, sper ca nu e nimic personal in faptul ca mi-ai sters un mesaj si mi-ai modificat un thread, ca atunci chiar m-as supara pe tine!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Joi Mai 16, 2002 1:33 am

Shi io avut "onoarea" sa vorbesc azi cu the one and only costasilviu...numa k pana zi ii purtam ceva respect da a zi a reusit sa ma faca sa il consider un idiot cu ceva cultura shi tare de gura(shi de cap)...argumente zero da scandal shi tzipete cat cuprinde...il propun la premiu: De ce sa taci cand potzi sa vorbesti?" categoria "mahalagioaica"
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Re: Bagheera...oops!

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 16, 2002 1:58 am

Initial trimis de bhuttu
Moshule, sper ca nu e nimic personal in faptul ca mi-ai sters un mesaj si mi-ai modificat un thread, ca atunci chiar m-as supara pe tine!

Nu ti-am modificat nici un thread ! Doar i-am schimbat titlul .pentru ca userii sa inteleaga mai bine despre ce este vorba. Chiar laud initiativa ta...de a initzia threadul respectiv !

Mesajul pe care ti l-am sters...era dat aiurea..numai pentru a mai adauga un post la cele pe care le ai !

Nu am nimic personal cu tine...doar ca....sunt mirat de faptul ca alternezi posturi de baiat destept..cu posturi de analfabet !

In incheiere itzi doresc sanatate maxima...si bafta in continuare..atat in viatza cat si pe forum.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Mai 16, 2002 7:28 am

lasa moshule nu te mai ascunde ca si mie mi-ai sters doua mesaje aici pe generalitati care nu ti-au convenit (cum o sa-l stergi si pe asta dar intre timp, pana intri tu pe net, o sa apuce sa-l mai citeasca unu/altu' sa vada ca nu esti impartial)

btw, poti sa le stergi pe toate, I don't give a shit, nu am ambitia sa am cele mai multe posturi.

case closed (adica nu mai postez pe generalitati)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 16, 2002 11:08 am

Ti-am ster un singur mesaj..ala cu boratura..si ti-am si scris de ce ...si pe generalitatzi..si pe muzica !
Al doilea mesaj...nu stiu care e !
Eu ,oricum...ma jur ...1 singur mesaj ti-am sters.

E treaba noastra..daca dorim sa ne sugem pulele reciproc ...pe acest subiect. Nu itzi place..nu te baga ! OK ???
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Mai 16, 2002 3:10 pm

OK, Moshu, verificam doar...
Si aia cu mesajele alternate e independenta de mine... am si eu toanele mele....
Oricum ma bucur ca nu e nimic personal!
bhuttu

moshule

Mesajde Joao » Joi Mai 16, 2002 9:19 pm

Cu TOT RESPECTUL pe care-l meriti din partea mea:
de ce nu-l lasi pe sopara sa-l baneze si il ameninti tu?
Asta in primul rand,iar in al doilea,ce dreacu,in ordinea ta ,subiectul asta s-a transformat in caterinca,zau.......nu ca nu ar fi misto................:o
sper sa putem schimba pareri placute si in continuare,critica mea,se vrea una constructiva..................;e
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 16, 2002 10:17 pm

Draga bhuttule si draga Joao....acest subiect nu s-a transformat in unul de caterinca...ci in unul in care vorbim despre noi..userii !
Eu zic ca este un subiect foarte bun !

Pe cine sa baneze Sopra ? (ca sa baneze Sopra pe cineva..eu trebuie sa propun...si cam asta fac )

Respect !
Oribilul Mosh
Junior Member

da

Mesajde Joao » Joi Mai 16, 2002 10:24 pm

despre top useri,desi nu la fel ca aseara,asta-seara,eu,zgubii,viitooarea prezentatoare de la atomic(un succes in cor de la tot forumul!), moshu,darky,bhhttu stam la taclale pe chat!
Joao
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 25, 2002 8:07 am

o bila alba de la mine penru stefanp care am duce imediat cu gandul la Stepan Project desi nu cred ca e vreo legatura, pe scurt, are posturi putine dar pline de continut.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 4:11 pm

Initial trimis de Zgubilici
o bila laba de la mine ...

:D Zgubi, mare atentie la greseli ca romana asta e o limba pervers fir-ar ea a dracu'!.... :D :D
bhuttu

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 4:24 pm

Si mai am ceva de spus aici. Despre costasilviu. Ati observat si voi o oarece schimbare la el in ultimul timp? Sau doar mi se pare mie? Eu cred ca sub masca lu cs se ascunde un tip de treaba, dar probabil complexat de tineretile lui si care s-a certat cu viata. Mai studiem.
bhuttu

Mesajde darkshines » Sâm Mai 25, 2002 11:58 pm

o bila laba de la mine penru stefanp care am duce imediat cu gandul la Stepan Project desi nu cred ca e vreo legatura, pe scurt, are posturi putine dar pline de continut.

hahahahahahahaha!lmfao!
zgubilici is kinky! ;n

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 26, 2002 12:35 am

mai face omu greseli, ma scuzati! oboseala...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Re: Hai ca vin si io sa mai intaresc cazemata

Mesajde Guppy » Lun Mai 27, 2002 4:01 am

Si acum daca vreti sa aruncati un ochi si in groapa:
- antipatici, stupizi si inutili din punctul meu de vedere:
nu in ultimul rand Guppy pentru ca e ofticos.

Mersi frumos Zgubi, esti o simpatica.
Guppy

Nopti albastre

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 29, 2002 10:45 am

Daca in timpul zilei..pe forum se intalnesc o gramada de certuri,injuraturi,jigniri si alte asemenea mesaje...seara,dupa ora 22,situatzia se schimba radical !

Ziua..forumul este al celor ce sunt la serviciu. Oameni cu griji,stresatzi..care se aprind repede.
Seara in schimb este o placere sa intri pe forum si pe yahoo messanger si sa vorbesti cu forumistii..care sunt la casele lor..detasatzi,joviali....prietenosi.

Cam asa a fost si aseara intre orele 22-2.
Pe forum se posta frumos,respectand toate normele bunului simtz. Iar de pe forum conversatzia a trecut pe Yahoo Messanger..unde ne-am folosit cu totzii de microfoane.

Am inceput o conversatzie in 4 : je,Darky,Aliosha & bhuttu..iar pe parcurs ni s-au alaturat Joao,Sopra Tutti,Mig 29,Zgubilici,Gabytzu...si pentru putin timp xkran.

In centrul discutziei se afla Darky...acest copil superb..care aduce zambetul pe buzele tuturor. Un copil cu adevarat minunat...care incanta la fiecare fraza rostita. Are o voce tandra. Aliosha a asemuit-o cu fetele de la 899...
O voce asemanatoare cu Darky o are Gabytzu......care ne-a cantat din repertoriul Andre.
Intre acesti doi copii...exista o frumoasa prietenie....contrar celor ce ei isi spun pe forum. Cei 2.au vorbit despre tezele pe care le dau...iar apoi si-au urat succes.
Joao...are o voce foarte groasa...ce te baga in sperietzi. El roseste cuvintele apasat....si este putin peltic...la fel ca si mine. :p
Joao...si aseara,ca in fiecare seara...ne-a incantat prin marea sa pasiune pentru reprezentantele sexului frumos.
Mig29..vorbeste foarte repide. Are un debit incredibil. De'abia il potzi urmari.
bhuttu...caterincos ca intodeauna. Radea de glumele mele la adresa lui Sopra. Sopra..care nu folosea microfonul..pentru a nu-si trezi colegul de camera.
Aliosha...era suparat aseara..in injura in continuu. Dar asta nu l-a facut mai putin simpatic.
Iar eu ? Am cantat ,am spus poezii,am comentat meciuri,am povestit,am facut caterinci........
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mai 29, 2002 7:36 pm

Genul asta de posturi ma incanta in mod deosebit si numai Oribilu are charisma sa le faca. Sincer nu il laud ca imi e prieten pt ca de obicei ma iau de el tot timpul si il tachinez si nici nu vreau sa ma sparg in complimente dar nus ce ne-am face aici fara el.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde alina » Mie Mai 29, 2002 9:27 pm

pe ce canal intrati pe yahoo messager ca poate o sa va fac o vizita ca sa va incant cu graiul meu ardelenesc !
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 29, 2002 10:30 pm

Alina..noi nu intram pe vreun canal anume..noi ne stim nickurile de yahoo....si facem conferintza.
Gasesti nickurile noastre..la detalii utilizator ! Esti binevenita sa vorbesti cu noi ! Ne-ar incanta in mod deosebit sa auzim "servus" in boxele noastre ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

hehehhe!

Mesajde Joao » Mie Mai 29, 2002 10:33 pm

da,asteptam noi camarazi de conferinte!
Joao
Junior Member

Mesajde alina » Joi Mai 30, 2002 9:11 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Alina..noi nu intram pe vreun canal anume..noi ne stim nickurile de yahoo....si facem conferintza.
Gasesti nickurile noastre..la detalii utilizator ! Esti binevenita sa vorbesti cu noi ! Ne-ar incanta in mod deosebit sa auzim "servus" in boxele noastre ! :p

ok!m-am speriat ca pe karaoke am intrat odata si m-am lecuit!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 30, 2002 9:52 pm

Sopra e un bulangiu si nu vrea sa imi dea id-ul tau de yahoo ! Il pastreaza numai pentru el !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde alina » Dum Iun 02, 2002 9:32 pm

Sopra e un bulangiu si nu vrea sa imi dea id-ul tau de yahoo ! Il pastreaza numai pentru el !

acum il ai!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 02, 2002 9:43 pm

Da...acum il am....si sunt bucuros ca ti-am auzit vocea guturala !
De asemenea...ti-am vizitat si pagina de pe portal...si am ramas nedumerit. << Preferinte culinare: mancarea chinezeasca, in general mancarea usoara >>

Tu consideri mancarea chinezeasca ca fiind una usoara ? Ca eu am mancat 1 data niste pui cu sos d'ala cu alune si mazare si ceapa si usturoi si portocale si sos iute.....de nu mai stiam de mine...si m-a durat burta 1 noate intreaga !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde alina » Dum Iun 02, 2002 9:55 pm

da!manacare grea la stomac pt mine e aia cu multe sosuri , carne de porc,ciorbe etc!
e cluj este un restaurant chinezesc excelent am mancat si austria la chinezi da asta clujean le bate pe toate!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Iun 03, 2002 3:21 am

Am citit si eu acest subiect intreg si am ramas surprins ca nimeni nu ma iubeste si pe mine asa putin macar ;P
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 03, 2002 4:14 am

Ma intreb cum ar putea sa o faca....din moment ce tzi cu Germania,atat la nivel de cluburi cat si la nivel de echipa nationala.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Iun 03, 2002 9:41 pm

Ma intreb cum ar putea sa o faca....din moment ce tzi cu Germania,atat la nivel de cluburi cat si la nivel de echipa nationala.

Hmmm? Ce are Germania eu nu inteleg, sa mor de nu'. Si nu inteleg de ce esti asa obiectiv mereu...:rolleyes:

Si ca sa nu fiu offtopic acord premiulde cel mai Subiectiv moderator la: ati ghicit si voi :D Oribilul Mosh
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma