Fraze si Cuvinte care ma streseaza!
120 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Word up!
Bagheera imi place modul in care gandesti , dar intr-un fel pierzi timpul poate pentru ca incerci sa-i convingi pe unii de niste lucruri privitoare la propria persoana pe care nimeni nu le poate recunoaste...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Nu mai intra omu' cateva zile, shi cand se intoarce ii gaseshte pe totzi certandu-se...
1.Neamtzule, prefer sa ma injuri in fatza decat in gand, shi chiar dak ai fi facut-o nu m-ash fi suparat...
2.SHM, te insheli knd crezi k eu nu respect Mafia. Crede-ma k de vreo 3 ani incoace tot ashtept de la ei un album cu adevarat bun, ceva kre sa rupa gura targului shi sa ne faca sa cadem pe spate, totzi ashtia kre ii criticam. Dar n-au facut-o, deshi io ink mai sper...N-au facut decat sa ne dea tot mai multe argumente pt a-i critik, shi a-i pune pe unii precum neamtzu' in dificultate in inceracea de a-i apara...Mafia de acum e mult sub ceea ce era odata shi dak la momentul respectiv diferitele lor expresii gen "baiat de baiat" prindeau acum sunt expirate shi tot ceea ce pot creea sunt animozitatzi.
3.Varsta nu conteaza! Atata timp cat nu scrie pe o caseta "pt cei de peste 20 de ani" inseamna k shi eu, la 16 ani pot sa ascult shi pot sa imi exprim o parere. Dak parerea mea este influentzata de o lipsa de maturitate datorata varstei, atunci e de datoria voastra, a celor mai experimentatzi sa ma corectatzi, dar nu sa-mi zicetzi "taci ba k eshti prea mic sa vorbeshti"....
1.Neamtzule, prefer sa ma injuri in fatza decat in gand, shi chiar dak ai fi facut-o nu m-ash fi suparat...
2.SHM, te insheli knd crezi k eu nu respect Mafia. Crede-ma k de vreo 3 ani incoace tot ashtept de la ei un album cu adevarat bun, ceva kre sa rupa gura targului shi sa ne faca sa cadem pe spate, totzi ashtia kre ii criticam. Dar n-au facut-o, deshi io ink mai sper...N-au facut decat sa ne dea tot mai multe argumente pt a-i critik, shi a-i pune pe unii precum neamtzu' in dificultate in inceracea de a-i apara...Mafia de acum e mult sub ceea ce era odata shi dak la momentul respectiv diferitele lor expresii gen "baiat de baiat" prindeau acum sunt expirate shi tot ceea ce pot creea sunt animozitatzi.
3.Varsta nu conteaza! Atata timp cat nu scrie pe o caseta "pt cei de peste 20 de ani" inseamna k shi eu, la 16 ani pot sa ascult shi pot sa imi exprim o parere. Dak parerea mea este influentzata de o lipsa de maturitate datorata varstei, atunci e de datoria voastra, a celor mai experimentatzi sa ma corectatzi, dar nu sa-mi zicetzi "taci ba k eshti prea mic sa vorbeshti"....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
esti prost
ba cacat prost,nu sunt prietena lui,dar mi-e greata de prostia aia pe care o ai in cap,eu vb. de ceva timp cu el pe net,dar nu mi-a dat niciodata impresia ca ar avea ceva lipsa ba cacatule,mars drecu d-aci stii tu daca ne credem baietasi d cartier.......CINE ESTI TU BA SA- JUDECI PE ALTII,crezi ca daca ascultam mafia suntem baietzasi de cartier,sau cum?fa-ma sa-nteleg
P.S-taran impotent???-nu te-am futut ca sa-ti dai seama daca sunt sau nu sa stii!!!
P.S-taran impotent???-nu te-am futut ca sa-ti dai seama daca sunt sau nu sa stii!!!
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
RAZVAN2002 - Junior Member
pt. razvan
-din cate imi aduc eu aminte chestia asta cu "baietas de cartier '' a fost lansata de mafia , apoi preluata de la familia , il egal si alte trupe gangsta , deci acum (razvan 2002) te supara comparatia cu acest termen? fac pariu ca acum vre-o 3-4 ani te faleai ca esti baietas de cartier , si inca un apropo pentru tine, nu uita ca aici nu esti pe forumul bug deci fara aere si fumuri ca aici sunt si persoane putin mai cizelate .
-
LEXIC - Junior Member
PROSTIA IN FLOARE
taci ba din gura,boule pe cine faci tu impotent,te-am futut eu sa-ti dai seama....?...eu am vb. cu neamtzu de nu stiu cate ori si nu stiu de ce ti-a dat impresia ca ar fi prost....
P.S-crezi ca daca ascultam mafia ne credem baieti de cartier?
P.S-crezi ca daca ascultam mafia ne credem baieti de cartier?
CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
PENTRU BAGHEERA SI LEXIC
ba bagheera,sa lasam prostia acum ia zi care e problema cu semnatura,si in legatura cu maica-mea,poate vin in BUCURESTI sa te invat ce inseamna sa respecti in primul rand un om,si in al doilea rand ceea ce respecta el...
pentru lexic:ai spus ca sa las fumurile ca nu sunt pe forumu MAFIA ....iti reamintesc ca tu ai facut acelasi lucru pe forumu nostru ..si apropo de sintagma BAIAT DE CARTIER,ma cunosti tu personal sa spui ca ma cred asa....sau cum,ca nu-nteleg?....atata timp cat tu intri pe forumu MAFIA si scoti pula la noi...ai figuri in cap,fac ce vreau pe orice forum unde am impresia ca sunt oameni prosti pesta limita admisa,(nu ma refer la tine,nu te speria)...in legatura de persoanele cizelate....NO COMMENT....nu m-am falit eu ca sunt baiat de cartier,citeste mai intai EVENIMENTUL ZILEI de acum cativa ani,in acre mafia explica intelesul cuvintelor....sper sa-ntelegi si tu la randul tau.SI O ULTIMA CHESTIE:izvorul de incultura care spui tu ca e mafia:incultura asta e venerata de multi(ma refer la orasul meu)....asa ca si pe mine si pe ei:ne doare-n pula,noi nu analizam epitetele,inversiunile,metaforele(NEAMTZU DE ACORD CU TINE)...asa ca PA!si lasati-l pe neamtzu...
pentru lexic:ai spus ca sa las fumurile ca nu sunt pe forumu MAFIA ....iti reamintesc ca tu ai facut acelasi lucru pe forumu nostru ..si apropo de sintagma BAIAT DE CARTIER,ma cunosti tu personal sa spui ca ma cred asa....sau cum,ca nu-nteleg?....atata timp cat tu intri pe forumu MAFIA si scoti pula la noi...ai figuri in cap,fac ce vreau pe orice forum unde am impresia ca sunt oameni prosti pesta limita admisa,(nu ma refer la tine,nu te speria)...in legatura de persoanele cizelate....NO COMMENT....nu m-am falit eu ca sunt baiat de cartier,citeste mai intai EVENIMENTUL ZILEI de acum cativa ani,in acre mafia explica intelesul cuvintelor....sper sa-ntelegi si tu la randul tau.SI O ULTIMA CHESTIE:izvorul de incultura care spui tu ca e mafia:incultura asta e venerata de multi(ma refer la orasul meu)....asa ca si pe mine si pe ei:ne doare-n pula,noi nu analizam epitetele,inversiunile,metaforele(NEAMTZU DE ACORD CU TINE)...asa ca PA!si lasati-l pe neamtzu...
CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
si daca tot vb de lucruri care ne streseaza ... sa spun si eu ce ma streseaza ... astia care cred ca daca ai 15 - 16 ani esti prost ... esti mic ... nu ai "experienta" necesara sa vb despre niste lucruri. pai sa va spun eu ceva ... daca voi (aia care zicetzi ca cei de 15 - 16 ani n-au voie sa vb) nu v-ati trait viata decat de la 20 de ani asta nu inseamna ca noi (astia de 15 - 16 ani) nu stim ce-i aia viata si nu stim despre ce vb ... asa ca va invit sa va tineti gura acasa si sa nu vb fara sa stiti despre ce ... that's all i had to say ... latez
P.S. scuzati gramatica ... dar asta e...
P.S. scuzati gramatica ... dar asta e...
If you don't know me...DON'T judge me!!!
- verysweetgirl69
- Junior Member
stau si ma minunez...
o reteta sigura:
1.se ia cativa romani
2.se amesteca usor pe un forum
3.topeste una bucata de hh romanesc
4.se adauga 1 subiect de discutie despre hh-ul romanesc (ai grija e deja fierbinte)
5.iar compozia mai sus mentionata se lasa la foc mic si se lasa acolo... ca e amara rau!
1.se ia cativa romani
4.se adauga 1 subiect de discutie despre hh-ul romanesc (ai grija e deja fierbinte)
5.iar compozia mai sus mentionata se lasa la foc mic si se lasa acolo... ca e amara rau!
- zoster
Re: stau si ma minunez...
Initial trimis de zoster
o reteta sigura:
1.se ia cativa romani
indiferent de distanta sau minciuna in aceasta oala de romani amestecati in cazanul de HH te afli si tu o data ce ai postat aici.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
ai dreptate
Razvan2002 , esti genul de om cu care nu are rost sa te certi...Poate mergi in Bucuresti?Mijto amenintare , pun pariu ca Bagheera tremura deja...daca asha crezi tu ca se invatza shi se preda respectul....Shi prin faptul ca incultura e venerata de multi inseamna ca ea nu mai e incultura...stii tu ... "multzi , da'prosti!"...
Eh , daca stau sa ma gandesc , Zoster ai totushi dreptate!
Eh , daca stau sa ma gandesc , Zoster ai totushi dreptate!
-
Suryia - Junior Member
!
hm... ma faci sa rad ganja,e extrem de misto sa vb. despre persoanele pe care nu le cunosti...
).eu n-am zis ca asa se invata si se predda respectu',dar el cand se refera la maica-mea se vede ca nu stie ce-i ala respect...daca vrei prea multa cultura du-te la FILARMONICA,EU SHTIU,la teatru...poate deja ma consideri incult,sau mai stiu eu cum...daca ne-am intalni vreodata ti-as demonstra ce inseamna cultura reprezentata nu de preferinte muzicale,ci de cec...p@#! mea ai invatat in scoala,si da,ai dreptate,sunt genul ala de om..

CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
cover-ul de la e.p.-ul parazitilor
eu sincer m-am speriat...
am vazut filme de groaza...chiar si pe viu...da chestia aia care banuiesc ca-i femeie...mi-a facut greata...
da melodia merita sa fie ascultata ...
a... ca mi-am adus aminte,iar cu tot respectu' ...alt lucru care ma enerveaza... fazele de genu:
El/Ea:"-Nu te cred ca traiesti in ny?...minti!"
Eu(scos din sarite):"-De ce p**a mea sa mint?"
sa ma fac inteles ...eu nu sunt din ny...eu sunt din buc...sunt roman... dar din cauza familiei, am aterizat aici in queens...si nu am ce sa fac decat sa-mi vad de viata...orice om normal ar fi facut la fel...
am vazut filme de groaza...chiar si pe viu...da chestia aia care banuiesc ca-i femeie...mi-a facut greata...
da melodia merita sa fie ascultata ...
a... ca mi-am adus aminte,iar cu tot respectu' ...alt lucru care ma enerveaza... fazele de genu:
El/Ea:"-Nu te cred ca traiesti in ny?...minti!"
Eu(scos din sarite):"-De ce p**a mea sa mint?"
sa ma fac inteles ...eu nu sunt din ny...eu sunt din buc...sunt roman... dar din cauza familiei, am aterizat aici in queens...si nu am ce sa fac decat sa-mi vad de viata...orice om normal ar fi facut la fel...
- zoster
zoster i get the same thing so it's ok ... tre sa te obisnuiesti doar ... numai ca eu ii ignor pe aia care nu au altceva de facut decat sa se contrazica cu mine de unde sunt ...
- verysweetgirl69
- Junior Member
mda
Zoster: ia o gura de aer, si adu pe cineva langa tine ca sa nu te mai sperii cand te uiti la copertile celor de la parazitii
sweetfafvsdvsbs: girl chill! Astia care nu "ne" cred de unde suntem trebuie ignorati...nu puneti la suflet toate cacaturile!
pace
sweetfafvsdvsbs: girl chill! Astia care nu "ne" cred de unde suntem trebuie ignorati...nu puneti la suflet toate cacaturile!
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
am vazut ca cineva pe-aci zicea ceva de deceneu...ma faci sa rad...ba,tu nu meriti nici sa-i mananci negrul de sub ungie omului astuia care stie ce inseamna hh.v-au bagat astia de la mafia in cap chestia asta cu respectul,ati talmacit-o si ati rastalmacit-o dar tot nu ati inteles.daca tot o tineti voi cu respectul,voi de ce nu ii respectati pe altii?bug nu mai au nimic de spus de mult(doar de plagiat).si voi,fani bug stiti asta,dar nu vreti sa o recunoasteti.nu stiti ce e aia o discutie pe o anumita tema(la fel ca si Alin Demeter,care nu a putut sa dea nici un interviu in viata lui).nu stiti decat "imi bag pula","vin in bucuresti sa te bat"daca cineva va contrazice.nu stiti sa contraatacati verbal.cate carti ati citit in viata voastra?asa ca nu va mai luati voi de deceneu si alti oameni care stiu ce e ala hh si cu ce se mananca,ca tot voi cadeti de prosti.asa ca nu mai vorbiti voi de respect daca nu stiti ce e ala.ce,voi daca vedeti un om ca mananca cacat pe strada il respectati pentru ca asa trebuie?ganditi-va inainte sa vorbiti.
sa va spun un secret:in romania nu exista west coast sau gangsta(zi tu cum vrei) pentru ca este copie fidela a ceea ce exista afara.
sa spun si ce cuvinte ma streseaza:baieti de baieti,baietas de cartier si un vers tot al lui Alin Demeter:treaba e treaba ce face treaba sa mearga treaba.:con: eu m-am chinuit foarte mult timp sa-l inteleg,i-am intrebat si pe prietenii mei dar tot n-am dezlegat enigma.poate ma luminati si pe mine,fani bug.io
sa va spun un secret:in romania nu exista west coast sau gangsta(zi tu cum vrei) pentru ca este copie fidela a ceea ce exista afara.
sa spun si ce cuvinte ma streseaza:baieti de baieti,baietas de cartier si un vers tot al lui Alin Demeter:treaba e treaba ce face treaba sa mearga treaba.:con: eu m-am chinuit foarte mult timp sa-l inteleg,i-am intrebat si pe prietenii mei dar tot n-am dezlegat enigma.poate ma luminati si pe mine,fani bug.io
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Re: mda
Initial trimis de original
Zoster: ia o gura de aer, si adu pe cineva langa tine ca sa nu te mai sperii cand te uiti la copertile celor de la parazitii
pace
1. am zis doar asa sa-l "consolez" pe zoster faza cu ignorul ...
2. nickul este verysweetgirl69 in caz ca nu stiai ... fost Madalina ... sup?:)
- verysweetgirl69
- Junior Member
wow!
Vorbesc despre persoane pe care nu le cunosc dar le intuiesc...shi sunt destule dovezi care sa ma faca sa cred ca am intuit bine!...Shi ce daca nu stie ce e ala respectul?...daca tu ai fi cu adevarat demn de respect , atunci nerespectandu-te pe tine el nu s-ar respecta in primul rand pe el , si ar fi de ajuns!
Apropos...shi sa shtii ca din cand in cand ma mai duc shi la teatru , la filarmonica...mai citesc...potzi sa incerci shi tu , nu-i daunator!
Apropos...shi sa shtii ca din cand in cand ma mai duc shi la teatru , la filarmonica...mai citesc...potzi sa incerci shi tu , nu-i daunator!
-
Suryia - Junior Member
Fara suparare.
Probabil am sa jignesc pe multi de aici. Vreau si eu sa dau doua definitii ce am impresia ca la noi in tara au fost interpretate gresit.
HUSTLER = Mare smechier, deeler, cineva ce rupe in doua un cartier.
HOMEBOY = baietas de cartier, cel ce face pe sclavul marelui smechier, cineva menit doar sa linga pantofi altuia.
Ganditi-va bine care sintagma vi se potriveste mai mult si pe care ati preferao de fapt.
HUSTLER = Mare smechier, deeler, cineva ce rupe in doua un cartier.
HOMEBOY = baietas de cartier, cel ce face pe sclavul marelui smechier, cineva menit doar sa linga pantofi altuia.
Ganditi-va bine care sintagma vi se potriveste mai mult si pe care ati preferao de fapt.
-
afra - Junior Member
PTR. GANJA...
iar ma faci sa rad ganja:)),ZICI CA POT SA-ncerc,scuze ca-ti spun dar nu ne putem compara inca..in ceea ce priveste adevarata cultura(totusi habar n-am daca totusi esti culta sau nu..),daca vrei am putea discuta pe mirc sa-ti demonstrez ce e aia cultura,si in ceea ce priveste cartile necitite de mine...
..gaseste to o carte si daca n-am citit-o..ma retrag de pe forum.in legatura cu respectu...nu sunt eu ala care a zis cuiva tzaran obraznic si impotent,OBRAZNIC poate,treaca de la mine,deci n-am inceut eu cu cearta,SI AM TOT DREPTUL DIN LUME SA-I ZIC SA-L LASE PE NEAMTZU SA STII ASA DE LA MINE.....

CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
fara# pentru AFRA !!!
--afra spune bine ce spune adica acesta e adevarul , voi de ce parte sunteti??? asta pentru razvan , si apropo cred ca ne stim bine afra ??? este????
-
LEXIC - Junior Member
Initial trimis de popalin
am vazut ca cineva pe-aci zicea ceva de deceneu...ma faci sa rad...ba,tu nu meriti nici sa-i mananci negrul de sub ungie omului astuia care stie ce inseamna hh.v-au bagat astia de la mafia in cap chestia asta cu respectul,ati talmacit-o si ati rastalmacit-o dar tot nu ati inteles.daca tot o tineti voi cu respectul,voi de ce nu ii respectati pe altii?bug nu mai au nimic de spus de mult(doar de plagiat).si voi,fani bug stiti asta,dar nu vreti sa o recunoasteti.nu stiti ce e aia o discutie pe o anumita tema(la fel ca si Alin Demeter,care nu a putut sa dea nici un interviu in viata lui).nu stiti decat "imi bag pula","vin in bucuresti sa te bat"daca cineva va contrazice.nu stiti sa contraatacati verbal.cate carti ati citit in viata voastra?asa ca nu va mai luati voi de deceneu si alti oameni care stiu ce e ala hh si cu ce se mananca,ca tot voi cadeti de prosti.asa ca nu mai vorbiti voi de respect daca nu stiti ce e ala.ce,voi daca vedeti un om ca mananca cacat pe strada il respectati pentru ca asa trebuie?ganditi-va inainte sa vorbiti.
uite, in caz ca nu ai inteles prima data, bag pula-n deceneu si in capul tau cultivat. na, io inteleg ca omu se stie bazat in domeniu cunoaste etc, da nu a zis nimeni ca si face bine... te-ai speriat atat de rau te rog frumos, iarta-ma
- ckride
- Junior Member
Oka...
Razvane , cum vrei , nu ma deranjeaza...astept sa-mi demonstrezi daca chiar ai ceva de demonstrat...Iar despre Neamtzu...el poate sa-si ia singur apararea , doar il consideri suficient de destept pentru asta , nuh?
-
Suryia - Junior Member
Initial trimis de neamtzu
uite, in caz ca nu ai inteles prima data, bag pula-n deceneu si in capul tau cultivat. na, io inteleg ca omu se stie bazat in domeniu cunoaste etc, da nu a zis nimeni ca si face bine... te-ai speriat atat de rau te rog frumos, iarta-ma
esti atat de prost cum numai in vis un demon se arata.
apropo,te-ai spalat pe dinti inainte de a vorbi de deceneu?
:fuck:
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de popalin
esti atat de prost cum numai in vis un demon se arata.
apropo,te-ai spalat pe dinti inainte de a vorbi de deceneu?
:fuck:
ma scuzi, am uitat. si asta e nu, nu toti sunt destepti ca tine
- ckride
- Junior Member
=
ba,eu nu mai zic nimik ca poate se supara si POPALIN asta.decat ca deceneu e de kkt.
CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
120 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4