Vai de capu' unora dintre voi ...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Nimic interesant

Mesajde Fester » Mie Apr 10, 2002 12:26 am

Esti previzibil Decret ma asteptam la raspunsul asta. Ar trebui sa-ti dea de gandit.
Adios amigos!;P
Fester
Junior Member

Mesajde punkylove » Sâm Apr 13, 2002 9:35 pm

Initial trimis de Kryszti
Bai, ce-mi place mie la hip-hop i Romania:
Acum vreo 3 ani, ne povesteau tataie si puya cum e cum viata in cartier, ce greu e, cum rezisti, cum te lupti, de parca era cel putin jungla. Si uite asa, incepe o goana nebuna dupoa dusmani imaginari, cautam getto-uri in Bucuesti...
Mai misto e sa mergi intr-un oras ca Pascani, de exemplu, cu 5 case si 3 blocuri sa vezi cum iti vorbesc hip-hoperi de acolo despre "viata in cartier"...
Ce dracu' ma, eliminicilor?! Chiar ati pierdut contactul cu realitatea?!

pana cum vreo juma' de an la fel gandea shi eu shi pe bune iti spun ca e najpa rau ce gandesti! in cazul asta pot spune ca tuh nu esti cel cre nu se trezeste la realitate ! tre sa intelegi ca odata ce vrei s afii cum vrei tuh asha cum iti place imediat iti apar dusmani shi ,....... inca multi , sunt baieti care pur shi simplu nu te accepta asha cum esti. asta, in cazul in care vrei s afii cu adevarat asha cum esti tuh. dar daca vrei sa le fii pe plac normal ca vezi totul in roz. shi nimeni nu are nik cu tine!
nu sunt de acord cu tine shi pe bune ..... incearca sa fii tuh insutzi shi apoi raspundemi la mesaj!
punkylove
Junior Member

asa este

Mesajde mika » Mar Iun 04, 2002 8:26 pm

Initial trimis de LinX
Pt tine Goddess, care nu m-am prins ce esti (M/F) pana la urma ("ca sa-mi iaueea era ca se poate spune totusi, oricat de subiectiv ai fi, ca instrumentatia muzicii rock (si ma refer la rock, nu la Limp Bizshit) este mult peste a celorlalte genuri (exceptand aici jazzul, bluesul, sau alte de-astea). Cat despre afirmatia ta : rockul "a fost, este si va fi intotdeauna o chestie de underground" chiar nu-i vad logica. Asa s-a nascut muzica punk poate... A fost jazzul, din el a aparut rock 'n rollul, apoi rockul clasic, heavyul si metalul in paralel si tot asa, curente care la baza n-au avut nimic de-aface cu undergroundul. Mai mult, nu trebuie sa ma imbrac neaparat in piele, sa-mi las plete sau sa ma droghez pt a ma considera 'rocker'.
Original ne-a oferit acordurile la Stan ... nu mai zic nimic , doar ca ma intreb cum s-ar descurca 'trupa' de sunetisti si muzicieni ai lui Eminem dc ar fi pusi la producerea unui album Metallica (ca tot luai tu numele asta in bataie de joc, original).
Si faza cu "Acceptati-va unii pe altii si eventual sa ne unim fortele", asta se intampla in momentul asta cu muzica rock, si nu sunt absolut deloc de acord cu ce ascult. Ai dreptate insa cand spui ca fiecare cu parerea lui si cel mai destept ar trebui sa cedeze, asa e, dar parca nu pot sa ma abtin cand vad tot circul asta, ma revolta muzica asta si pentru mesajul ei (si ma refer aici la rapul social) si ok, recunosc ca sunt formatii de rap care au ceva de spus... BUG Mafia in nici un caz nu se numara printre ele!

BUG Mafia au mesaje trase la xerox. Nimic altceva decat cum fac ei bani si cat de buni sunt fata de celalti.
mika
Junior Member

Mesajde tre » Mie Iun 05, 2002 4:20 am

probabil c-am sa fiu offtopic in cele ce urmeaza dar...cui ii pasa?
o cunostinta de-a mea zicea ca 'rimele n-au profunzime' intr-o vreme cand incepusem sa ascult mai mult hip-hop si tind sa-i dau dreptate. cand faci textul pentru o melodie hip-hop te gandesti in primul rand la rima si faci mici/mari compromisuri in materie de logica/mesaj/whatever.
in alta ordine de idei hip-hop e mai mult atitudine in timp ce rock-ul mai are si o mica mare parte pentru suflet. ca o observatie pur subiectiva zic ca cei ce fac hip-hop sunt mai mult egocentrici decat artisti in timp ce la rock stau altfel, mult altfel lucrurile (cu exceptiile care confirma regula).
fericiti aia de-asculta/fac techno pentru ei nefiind problema asta a atitudinii sau a mesajului transmis. ei se rezuma la muzica in cel mai propriu sens al cuvantului.
da, ascult si techno.
'rockerii' infocati va rog sa va abtineti de la comentarii, "nu putem compara mere cu pere" zicea cineva.
si cum zicea altcineva (linx parca) nu-i nevoie sa te-mbraci in piele/bea/droga pentru a asculta ceea ce se numeste muzica rock. chestiune valabila si pentru punk(-rock).
a da, uitasem de punk. punk's not dead.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde SatyR » Mar Oct 08, 2002 12:20 am

Initial trimis de Fester
A ascultat cineva Lake of Tears, Anathema, The Gathering, Elend, Moonspell, Graveworm,Canaan,Therion, Dead can Dance?

da eu :)))))
e intradevar muzica buna .
DcD snt geniali,unicati,lake of tears ,un goth bun,the gathering iar o trupa cu greutate ,vezi "in motion",elend sumbri rau da marfa,moonspell heeh asta da trupa de dark,metal de cea mai buna calitate ,poate una dintre cele mai reprezentative si mai originale trupe ale anilor 90,therion ,bunicei si ei.....etc..
SatyR

ok...

Mesajde m0rgul » Joi Iun 09, 2005 12:26 am

acu...am si eu o nelamurire... k stau de-o ora si va citesc aberatile: cine sunteti voi sa-i judecati pe altii? vine unu si vorbeste despre Phoenix... da... respectele mele... vine altu si ii injura... amice...du-te la un concert Phoenix sau Iris sau Colibri sau ceva...sa vezi ce e aia! sa simti energia unei formatii batrane de 20-30 de ani! sa vezi cum e... nu ai idee ce e aia! crede-ma

vine altu si injura Mafia... sunt niste tzarani... poate... dar sincer care dintre cei de aici e la talia lor?! care din cei care ii injura stie ce e aia viata de cartier? aaa...le dau dreptate intr-o chestie acelor oameni... k Mafia sau altii fac muzica pt bani...da! si pt asta ii scuip si eu... dar au rezistat atatia ani pt k totusi fac ceva de calitate! ceva original cel putin pt Romania...

uitati-va la formatii precum Phoenix sau Iris sau Metallica...sau chiar la Malmsteen (k am vazt ceva legat si de el....). pe cine respectati mai mult? pe Iris? pe Malmsteen? sau pe unu care ii copiaza si isi zice "ARTIST"... optez pt varianta 1... si cred ca si voi... si ii respectati pt k sunt originali...sunt unici... ei bine...acelasi respect si pt Mafia, Eminem, 2Pac, etc! au "facut" ceea ce au facut...si pt asta respect! nu imi plac in mod deosebit, dar ii respect si nu ii critic!

vreti cunostinte muzicale? uitati-va la artistii anilor 70-80....rock, rap, punk, jazz, blues...

vine unu si zice de rock... ce stii tu despre asta?! ah...k ai ascultat St. Anger si esti mare fan Metallica... o Doamne!!! mai ai multe...

vine altu si zice de 2Pac...a ascultat si ala 3 melodii si e fan! ia mai asculta... sa vezi ce zice si cum zice...

vreti un sfat prietenesc? ascultati muzica de calitate! nu ma intereseaza genul... dar ascultati muzica de calitate! muzica facuta de dragul artei nu de dragul banilor! muzica din inima, nu din buzunar (traiasca menelele!!!)

concluzie: nu mai criticati atat ce fac altii...faceti-o voi k sa vedeti cum e... sa puna un rocker mana pe un mixer sa vada ce e aia...sa puna un rapper mana pe o chitara si sa se ridice macar la nivelul lui Covaci... si atunci sa comenteze... comentariile sunt usor de facut... faptele nu! asa k... PEACE!
m0rgul
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Iun 09, 2005 1:59 am

m0rgul - nu stiu cu cine vrei tu sa te mai certi, ca povestea-i destul de moarta. Da' o BR tot ti-as da, ca m-ai facut sa citesc toata spurcarea asta si uite ce-am gasit:
bigmamou scrie:iti pot da exemple de moldoveni capabili pana maine dimineata. vrei sa incep cu Stefan Cel Mare? asta a futut intr-o zi cat o sa futzi tu toata viata (daca te-o tine mana).
.............
daca vrei bancuri cu moldoveni ..... si iti spun cate te-o tzine kuru'.

M-am cracanat de ras (loale si michimausi tavalitori).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Sioux » Lun Iun 20, 2005 12:14 am

Bre morgule, n-am mai intrat pe aci de-0 suta de ani, da' ma starnisi !
Nu de alta, da vreau sa-ti continui ideea gandului din cap - careva's zica nu iti place ca unii critica sau isi spun parerile ! Na, da' matale ce facusi in aproape 2000 de cuvinte ? Au numa unii are voie si altii n-are ? Nu ca sa stiu....
Mozart was a punk. Signed : Salieri.
Sioux
Junior Member

Mesajde matzaa » Mar Iun 21, 2005 9:36 pm

si totushi..pana la urma..nu am habar despre ce incercati sa demonstrazti..am citit nijte chestii care nu ma fac sa continuu sa citesc mai departe..2 bad zic eu'..aceleashi kkturi..comparati hip-hopu cu rock..sau ce?unlight me
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde Green_Eyez » Mar Iun 21, 2005 9:51 pm

libertatea de alegere,and yeah......2pac is still the best...
Some things will never change...
Green_Eyez
Junior Member

Mesajde matzaa » Mar Iun 21, 2005 9:56 pm

si cum am scotocit prin arhivele subiectului..ca sa ma lamuresc ashe mai bene...am vazut ca nenea lynxu' se cam facea sau incerca sa se faca auzit prin epitete si comparatii..au'acolo..spirite de dugheana si aa..de gunoi adik cum cum adik..ati auzit de phoenix..si dup aia te iei sau ii implici si pe hip hoperi sau pe cine zici u acolo..da cum ai ajuns asa dintro data la ei?si da muzik aia are un mesaj....are fff multe mesaje care is puse in evidentza prin rime vorbe trancaneli sau whateva'...spre diferentza de ce asc u....care se foloseste de cu totu alte mijloace pt a exprima mesaju ala..ce dreq maaaaa...dak ai asc bug mafia nu inseamna ca ai asc tot ce inseamna hip-hop asa ca te rog frumos inainte de a face comparatii...aluzii..sau jiginiri la alte adrese...incearca sa gasesti pe cineva mult mai apt pentru a reprezenta un stil anume..si cum zicea cineva nu poti compara''merele cu perele''..si pardon dak vam facut sa cititi atata vorba...asta e:P
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii