Intrebari pentru prietenii nostri: Vali, Kickass si (?)Manelesux

ce-a fost pe Muzici o data

Intrebari pentru prietenii nostri: Vali, Kickass si (?)Manelesux

Mesajde gaga » Mar Sep 25, 2001 3:15 pm

Tot navigand eu pe forum dau de voi certandu-va cu unul si cu altul si ma framanta cateva intrebari la care numai voi imi puteti raspunde fiindca eu acolo nu postez. Deci:

Intai pentru toti trei: de ce va puneti la mintea alora? Nu este evident gradul (ca sa nu zic halul) de prostie care e insamantat in unii ca Sandy (cu Y i se scria si in buletinul romanesc, probabil) si gabi? Nu numai ca va pierdeti timpul, dar nu era nimic constructiv in "dialogurile" respective, numai injurii si raspunsuri la intrebari nepuse. Desi recunosc ca injuriile au savoarea lor. Daca voiati sa le-o trageti, parerea mea, trebuia sa o faceti in propozitii cat mai scurte la care sa primiti si raspuns nu sa-i imbracati in fraze stufoase in care sa-si piarda rasuflarea.

Vali- "am auzit ca daca-ti dai foc mori sufocat". Nu trebuia sa inchizi topice atata timp cat si voi ati aruncat cu rahat (pana peste ocean!). Nu a fost fair-play (desi cu anumite tagme fair-play-ul e o greseala fatala).

Kickass - ai fost cel mai tare la faza cu mingiutele de ping-pong, dar atunci ai nimerit ca mingiuta in perete dandu-le tuturor sansa sa-ti raspunda asemanator (super poanta, de unde ai scos-o?)

Manelesux- desi (ca si vladonne) ai incercat sa destepti neuronul adormit prin vreun tomberon la McDonalds, ca de obicei ai devenit foarte, foarte agresiv. Asta fiindca iei ca pe un afront personal tot ce nu e in ograda ta sau pe toti cei care nu sunt de acord cu tine? Repet, nu sunt contra bocancilor in maxilare americane (sau alte nationalitati inlocuitoare), dar tu nu incerci niciodata sa porti o discutie constructiva, in toate te caracterizeaza ofensiva. Gandeste-te cand sari la glanda ca s-ar putea sa bei sange infestat.

Sper sa nu va suparati, nu am inteles de ce trebuie sa desteptati ratiunea adormita, trebuie lasata sa moara in liniste.
Daca imi puteti satisface curiozitatile bine, daca nu, nu.

p.s. imi doresc din tot sufletul sa nu intre aici manelistii cu suflet americano-tzigano-manelesc si sa-mi raspundeti doar voi (voi=rockeri)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde curly » Mar Sep 25, 2001 11:08 pm

nu stiu ce mortii masii are calc !!!voiam sa zic ceva destept da'pesemne ca lui nu i s-a parut si asa ca ma las pagubas.......pe scurt ideea era ca eu cred ca unui rocker ii sta bine mai bagator de picioare mai jemenfichist cum zic prietenii nostri care se plimba prin Place Pigalle
rau de gura!
curly
Junior Member

Re: Intrebari pentru prietenii nostri: Vali, Kickass si (?)Manelesux

Mesajde manelesux » Mie Sep 26, 2001 2:08 pm

Initial trimis de DANA
Tot navigand eu pe forum dau de voi certandu-va cu unul si cu altul si ma framanta cateva intrebari la care numai voi imi puteti raspunde fiindca eu acolo nu postez. Deci:

Intai pentru toti trei: de ce va puneti la mintea alora? Nu este evident gradul (ca sa nu zic halul) de prostie care e insamantat in unii ca Sandy (cu Y i se scria si in buletinul romanesc, probabil) si gabi? Nu numai ca va pierdeti timpul, dar nu era nimic constructiv in "dialogurile" respective, numai injurii si raspunsuri la intrebari nepuse. Desi recunosc ca injuriile au savoarea lor. Daca voiati sa le-o trageti, parerea mea, trebuia sa o faceti in propozitii cat mai scurte la care sa primiti si raspuns nu sa-i imbracati in fraze stufoase in care sa-si piarda rasuflarea.

[b]Vali
- "am auzit ca daca-ti dai foc mori sufocat". Nu trebuia sa inchizi topice atata timp cat si voi ati aruncat cu rahat (pana peste ocean!). Nu a fost fair-play (desi cu anumite tagme fair-play-ul e o greseala fatala).

Kickass - ai fost cel mai tare la faza cu mingiutele de ping-pong, dar atunci ai nimerit ca mingiuta in perete dandu-le tuturor sansa sa-ti raspunda asemanator (super poanta, de unde ai scos-o?)

Manelesux- desi (ca si vladonne) ai incercat sa destepti neuronul adormit prin vreun tomberon la McDonalds, ca de obicei ai devenit foarte, foarte agresiv. Asta fiindca iei ca pe un afront personal tot ce nu e in ograda ta sau pe toti cei care nu sunt de acord cu tine? Repet, nu sunt contra bocancilor in maxilare americane (sau alte nationalitati inlocuitoare), dar tu nu incerci niciodata sa porti o discutie constructiva, in toate te caracterizeaza ofensiva. Gandeste-te cand sari la glanda ca s-ar putea sa bei sange infestat.

Sper sa nu va suparati, nu am inteles de ce trebuie sa desteptati ratiunea adormita, trebuie lasata sa moara in liniste.
Daca imi puteti satisface curiozitatile bine, daca nu, nu.

p.s. imi doresc din tot sufletul sa nu intre aici manelistii cu suflet americano-tzigano-manelesc si sa-mi raspundeti doar voi (voi=rockeri) [/B]

Una din marile noastre calitatzi este plictiseala.Asha de mare incat ajungem sa vorbim singuri.Ca sa evitzi asta e bine sa intri pe cate un forum sa dai in stanga shi in dreapta.Eu personal nu agresez persoane ci opinii.Nu ofensez direct pe cel cu care nu sunt de acord decat in clipa in care el o face primul.Daca te uitzi pe forumu ala,inainte sa devin agresiv mi s-au adus cateva jigniri la persoana,shi nu la opinie,cum ar fi fost fair.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Merci de raspuns

Mesajde gaga » Mie Sep 26, 2001 2:13 pm

Dar si tu ai raspuns cu ofense personale asa ca ai coborat o treapta pe care probabil ai urcat-o greu. Si nu uita ca atunci cand ti-am raspuns (legat de muzici) la un subiect m-ai trimis intr-un loc la care visez de mult, dar nu-i frumos sa o faci publica.
gaga

Re: Merci de raspuns

Mesajde manelesux » Mie Sep 26, 2001 3:30 pm

Initial trimis de DANA
Dar si tu ai raspuns cu ofense personale asa ca ai coborat o treapta pe care probabil ai urcat-o greu. Si nu uita ca atunci cand ti-am raspuns (legat de muzici) la un subiect m-ai trimis intr-un loc la care visez de mult, dar nu-i frumos sa o faci publica.

Am spus deja ca la injuraturi raspund cu injuraturi.Principiul de baza e :Daca vrei sa tai un porc trebuie sa intri in grajdul lui.Chiar daca te faci cu rahat pe picioare.I can cope with it.Deci voi cobori acea treapta de cate ori va fi nevoie.

Cu respect,manelesux since 1918.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Sep 26, 2001 3:49 pm

Poate ca anii iti vor inabusi spiritul de luptator, chiar daca asta va insemna resemnare. Si daca trebuie sa intri in rahat e bine sa o faci cat mai direct (parerea mea), adica sa-l iei pe dobitoc de gat nu sa injuri un idiot pe net fiindca nu-i poti schimba opinia decat cu parul. Si daca-i dai m**e live e mai bine si pentru sanatatea ta ca cyberm**a asta e un fel de frectie la picior de plastic si pe romanii aia care au trecut oceanul (de rahat) nu ai cum sa-i aduci inapoi ca sa-i ineci in propriul lor salam de soia. Pe mine m-au atacat rau topicurile alea dar nu vreau sa postez in alta parte ca i-as fi facut albie din care le-au supt copii.

Cu stima, Dana (fan Megadeth)
gaga

my love

Mesajde Vizitator » Joi Sep 27, 2001 4:04 am

dana, apreciezi faptul ca ne porti de grija, ne vedem pe 1 la o bere

stii ce se zice: pe fraieri e si pacat sa nu ii arzi

nu am aruncat cu rahat, am impuscat cu dreptatea in mana. eu nu injur, eu omor cu argumente
Vizitator

Mesajde gaga » Joi Sep 27, 2001 6:27 am

Vali, sorry dar eu chiar am citit ce ati postat asa ca explicatiile tale... hm. Am sa scurtez...

Mesaj pueril detectat will be deleted from my memory. Unde e substanta dom'le, ca numai cu dreptate nu ai impuscat.
gaga

hai sa fim seriosi

Mesajde Vizitator » Joi Sep 27, 2001 10:23 pm

mai dana

tie ti se par legile corecte? ti se par corecte deciziile pe care le iau colegii sau sefii tai?

dar atunci cand unul intra si in jura pe toata lumea (nu numai pe mine) fara motiv, doar pentru ca el nu are argumente si doar pentru ca noi nu il aprobam ca pe un mare maastru al gandirii contemporane, intai il atentionam shi pe urma il dau dracului afara, ca nu trebuie sa suporte nimeni tampeniile lui
Vizitator

motherfucker!

Mesajde gaga » Vin Sep 28, 2001 9:00 am

In principiu (dar numai in principiu) e bine sa moderezi un forum cu parul ca sa nu sara toti cretinii gardul. Un pic de dictatura Valiana nu strica nimanui (poate doar mie si lui shomi ca noua ne dilesti posturile) dar intrebarea mea pe care nu ai deslusit-o ascunsa printre frazele-mi stufoase (sper ca nu esti american, vali...), reply: intrebarea e: de unde stii dom'le cand ai dreptate ?

Defineste dreptatea, e legata de faptul ca te sustin cei doi "gemeni" (hehehe) in gandire?! ---m****x si kickass; sau e dreptatea ta, sau e legata de numarul de persoane care sunt de acord cu dreptatea ta. Ca in functie de asta imi dau si eu seama la ce sa ma raportez cand bat tastele, sa nu le bat aiurea, sa fac febra la muschii degetelor si apoi sa ma trezesc... pleosc fara rezultatul muncii ( a se citi post ). Si sa stii ca si lui m***x i-ai sters niste posturi misto, aciditatea e buna in anumite cazuri (indeparteaza tartrul de pe creier).
gaga

Re: motherfucker!

Mesajde Vizitator » Vin Sep 28, 2001 6:02 pm

pai tocmai cu parul as intra shi eu
dar numai ca nu imi permit

mai dana, eu am fost "ales" sa fac un job, in speta sa ii tin locul adminului cand el nu e pe aici, in special noaptea, cand eu stau si frec menta. de accea consider ca as avea ceva dreptate. cum se face o promovare? pai se observa cum se comporta membrii shi apoi se intreaba "dana, vre sa fii moderator pe forumul rock?". uneori se accepta, alteori se refuza (btw, oferta ramane valabila)
de aici rezulta ca eu, daca am fost cuminte pana acum si nu am aberat, s-ar zice ca sunt unb tip cu capul pe umeri si pot modera cu incredere forumuri.

tu nu ai inteles ca tie shi lui shomi va sterg posturile ca sa nu ma intreceti in numarul lor. :)

acum pe serioase, voi aberati cel mai mult...uite, citeam mai devreme un topic unde tu avea nu mai putin de 4 mesaje succeesive. foloseste "modifica" mesajul!!!

topicul ala il am salvat inainte de a face curat in el...si ma mai seaca si mozii de acolo, in loc sa zica mersi ca le-am facut treaba in locul lor, ei ma reclama sus. anyway, la cate posturi am eu...mi se iarta

msux si kickass nu sunt gemeni in gandire, ei au unele opinii asemanatoare si si le sustin separat, chiar daca asta afce sa para ca o fac impreuna

andrei, lasa-l dracu de invatat si treci pe forum. ne vedem luni seara ppl!!! ma duc la tara sa beau vin cu butoiul
Vizitator

Vali...

Mesajde gaga » Lun Oct 01, 2001 7:16 am

1. - oferta ta ar fi valabila daca eu asi avea putina gandire sub peruca. Dar cum zicea un bun prieten de-al meu, redactor pe ici pe colo, cand i-am spus ca am fost invitata la o emisiune la radio: "bai, tu ai putea sa fii in direct doar daca e si cineva langa tine sa te traga de maneca, fiindca ti se aprinde repede beculetul si reactionezi inainte sa gandesti". Cam asa e si aici. Cand am vazut la un moment dat un post al lui m****x, l-asi fi sters fara drept de apel si asi fi pierdut ocazia unor discutii constructive. Multam pentru propunere (si incredere), dar nu stii (inca) cu cine ai de-aface.

2. Cateodata prefer sa postez mai multe topicuri succesive decat unul lung pt. ca pe mine ma obosesc cele excesiv de lungi si cred ca sunt putini care le citesc, deci, lasa-ma in pace. Nu tin neaparat sa am mai multe posturi decat tine, daca vrei ma reinregistrez si plec de la zero daca asta e problema ta.
gaga

Înapoi la De pe muzica