Suntetzi fani DARUDE???

Forum Dedicat Celor Ce Sunt Cu Adevarat In Lumea Muziki House

Mesajde sly » Lun Mai 27, 2002 7:45 pm

nu disperati mai oameni buni...o sa mai fii ocazii de a va intalni..revenind la topul lui andrei este un top reusit numai bun de ascultat la o petrecere...
sly

Mesajde Stormy Lady » Mar Mai 28, 2002 4:29 pm

ce ocazii,mah?Peste catzi ani?:cry: :cry: :cry:
:confused:

E greu de crezut...Cum de nu s-au uitat ashtia dupe mine??!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Mar Mai 28, 2002 4:32 pm

De fapt,cu Raven pot sa ma intalnesc oricand(sau aproape),dar cu Andrei...?
BTW,Raven e cam lenesh sau asha mi se pare ,ca nu prea are chef sa iasa prin orash...:D
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde Raven » Mar Mai 28, 2002 6:46 pm

Initial trimis de Stormy Lady
...
nu credeam c-o sa ratam seara aia... :(

Da, nici eu...
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Deci ..

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 28, 2002 6:53 pm

Deci sa stabilim ceva .. eu am fost in Iasi pe data de 25 Mai 2002 , am venit cu cei de la Hi-Q , cei care doreau sa ma cunoasca trebuiau sa vina la DIscoteca.. sa intrebe de mine , sa se uite dupa mine , precum a facut Raven , uite , eu eram pe scena si ma ocupam cica de security :D , a venit un tip si mi`a zis .. Andrei ?!!!?!?! eu am raspuns "DA" , ghici cine era , Raven , si uite asa am stat cu el , am fost in camera la mine unde stateam cu Florin Grozea ( Hi-Q ) ne`am distrat , am stat ceva timp si la masa in Discoteca , si in fata la Scutere .. deci cine vroia sa dea de mine o putea face... eu ce dreaq sa fac .. sa ma uit prin discoteca dupa o tipa cu un tricou sau bluza neagra pe care scrie DARUDE ??!?!? prea complikat .. lasa ca .. a-ti ratat ocazia de a`mi vedea face`u :D

Andrei :-) bye bye
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Raven » Mar Mai 28, 2002 6:54 pm

ce ocazii,mah?Peste catzi ani?:cry: :cry: :cry:
:confused:

E greu de crezut...Cum de nu s-au uitat ashtia dupe mine??!

Cum naiba nu m-am uitat, mah ? Pai dupa cum am si crezut, era destul de greu sa vezi pe cineva in toata populatia aia, mai ales ca toti se miscau de colo-colo si era mereu dangeru' sa fii si tu printre aia!!! Io personal am stat cel mai mult langa cubul din stanga de la intrare... Acolo m-am stabilit, cel putin, ca pana atunci m-am plimbat pe toate partile si am calcat pe multi (si-am fost calcat de multi) pe picioare...

Asta e... Vorba lui Sly, ocazii sunt garla, vointa sa fie destula... din partea voastra...
Raven
Junior Member

Mesajde Raven » Mar Mai 28, 2002 6:59 pm

De fapt,cu Raven pot sa ma intalnesc oricand(sau aproape),dar cu Andrei...?
BTW,Raven e cam lenesh sau asha mi se pare ,ca nu prea are chef sa iasa prin orash...:D

Io n-am chef de iesit prin oras ? Pai de cate ori n-ai zis tu ca n-ai voie in oras ca nu te lasa mamitica si taticutu', eh ? De cate ori nu v-am zis voua (tie si lui sly) sa veniti incoace, in Tudor, ca e mai simplu asa, ca stiti unde este, e un punct de reper in Iasiul asta... Dar sly ba este peste cap de ocupat, tu esti tzanc si nema voie afara la joaca (apropo: ai pieptanat azi papusile Barbie ???)... Sau ziceai ca e prea departe din centru, pe unde stati voi, pana in Tudor... Aia e distanta, mah ? Da-o naibii de treaba!!!
Raven
Junior Member

Hmmmmmmmmmmmm

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 28, 2002 7:03 pm

Daca va mai certati mult .. nu va mai dau ciocolata iar tie Raven .. nu te mai las sa te joki cu "fata de pe scuter" ( stii tu care :D )

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Deci ..

Mesajde Raven » Mar Mai 28, 2002 7:38 pm

Initial trimis de Andrei
Deci sa stabilim ceva .. eu am fost in Iasi pe data de 25 Mai 2002 , am venit cu cei de la Hi-Q , cei care doreau sa ma cunoasca trebuiau sa vina la DIscoteca.. sa intrebe de mine , sa se uite dupa mine , precum a facut Raven , uite , eu eram pe scena si ma ocupam cica de security :D , a venit un tip si mi`a zis .. Andrei ?!!!?!?! eu am raspuns "DA" , ghici cine era , Raven , si uite asa am stat cu el , am fost in camera la mine unde stateam cu Florin Grozea ( Hi-Q ) ne`am distrat , am stat ceva timp si la masa in Discoteca , si in fata la Scutere .. deci cine vroia sa dea de mine o putea face... eu ce dreaq sa fac .. sa ma uit prin discoteca dupa o tipa cu un tricou sau bluza neagra pe care scrie DARUDE ??!?!? prea complikat .. lasa ca .. a-ti ratat ocazia de a`mi vedea face`u :D

Mah, pai sa nu-mi aduc aminte cat am stat in fata discotecii inainte de a intra inauntru sau (Andrei, mai tii minte?) cat am stat noi in ploaia aceea marunta, inainte de a ne duce la scutere, sa ne uitam dupa o fata imbracata (obisnuit, zic io), singura diferenta fiind inscrisurile de pe tzoale.... :mad:
Raven
Junior Member

Re: Hmmmmmmmmmmmm

Mesajde Raven » Mar Mai 28, 2002 7:42 pm

Initial trimis de Andrei
Daca va mai certati mult .. nu va mai dau ciocolata iar tie Raven .. nu te mai las sa te joki cu "fata de pe scuter" ( stii tu care :D )

Andrei

Care, mah ?! Aia de "sus" ? :D

BTW: ce naiba ati facut pana la urma cu vinu' ala si cu apa minerala ? V-au priit macar ? Ce naiba: cre' ca trebuia va dau un autograf, mah, pe ele ! :D:cool:
Raven
Junior Member

Noah!

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 28, 2002 9:50 pm

Initial trimis de Raven

Care, mah ?! Aia de "sus" ? :D

BTW: ce naiba ati facut pana la urma cu vinu' ala si cu apa minerala ? V-au priit macar ? Ce naiba: cre' ca trebuia va dau un autograf, mah, pe ele ! :D:cool:

Da mah aia de "sus" dar las` ca o fo` fain .. se auzea numa fosnetu` sprayului .. sau .. cumva Frischa? :-) & in legatura cu Vin` .. neah .. nu o baut nimeni .. ca ne`am cinstit cu sampanie :D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Deci ..

Mesajde Stormy Lady » Mie Mai 29, 2002 12:30 pm

Initial trimis de Andrei

Shtii ce,Andrei?Mie mi se pare ca ai inceput sa-ti dai aere de vedeta...De unde sa shtiu eu ca vii cu Hi-Q?Sunt pe forumul lor?Sau eshti cumva noul membru al formatziei??Shi cum te-ash fi recunoscut?Eu ma bazam pe Raven,in primul rand nu shtiam sigur ca ai sa vii...Da,intr-adevar,tare greau era sa te uitzi dupa o bluza neagra pe care scrie Darude...!De parca n-as fi fost singura!Era mai usor daca iti spuneam ca am ochi verzi shi par roshcat(cu mov,de fapt)?Oricum,n-am stat intr-un singur loc,chiar m-am plimbat destul printre mese in speranta ca voi da de cineva sau va da cineva de mine;
Stormy Lady
Junior Member

Re: Noah!

Mesajde Raven » Mie Mai 29, 2002 4:56 pm

Initial trimis de Andrei

Da mah aia de "sus" dar las` ca o fo` fain .. se auzea numa fosnetu` sprayului .. sau .. cumva Frischa? :-) & in legatura cu Vin` .. neah .. nu o baut nimeni .. ca ne`am cinstit cu sampanie :D

Andrei

Ma al naibii spray, dar mult mai tinea...

Si cum mah, n-a baut nimeni vinu'? Pai ce naiba ati facut cu el ?? Imi lasa gura apa numai cand ma gandesc la el... :o :D
Raven
Junior Member

:)

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 30, 2002 2:01 pm

Initial trimis de Raven

Ma al naibii spray, dar mult mai tinea...

Si cum mah, n-a baut nimeni vinu'? Pai ce naiba ati facut cu el ?? Imi lasa gura apa numai cand ma gandesc la el... :o :D

Mey Mihaitza .. :D l`am baut dar inainte de a ne culca .. deeeh si cu sampania a fost o gluma :p

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: :)

Mesajde Raven » Vin Mai 31, 2002 6:26 pm

Initial trimis de Andrei

Mey Mihaitza .. :D l`am baut dar inainte de a ne culca .. deeeh si cu sampania a fost o gluma :p

Andrei

Okay, m-am mai linistit, mah ! :D Imi dadusei fiori ca ati dat cu bunatate de licoare... ;)
Raven
Junior Member

Hehehehehhe

Mesajde AnDrEi » Vin Mai 31, 2002 6:48 pm

Initial trimis de Raven

Okay, m-am mai linistit, mah ! :D Imi dadusei fiori ca ati dat cu bunatate de licoare... ;)

So .. noah .. ai dreptate ca era bunatate de likuare :p

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Mai 31, 2002 11:43 pm

"tata cand m-a conceput/m-a conceput beat mort/ m-am nascut betmort/ tu citesti ce scriu ... beat mort".

cam asta e parerea mea despre ce am citit mai sus. mai bine o dadeati pe vodka ca sfarsitul era sigur happy (sau cel putin asa cred).

apropo o parte din versurile alea sunt ale formatitiei VIta de Vie. ce nu inteleg eu e ce legatura au fanii darude cu ce ati facut voi la concertul cu hi-q.
intoxic8
Junior Member

Mesajde Raven » Vin Iun 07, 2002 12:25 am

Initial trimis de tzepo0o
"tata cand m-a conceput/m-a conceput beat mort/ m-am nascut betmort/ tu citesti ce scriu ... beat mort".

cam asta e parerea mea despre ce am citit mai sus. mai bine o dadeati pe vodka ca sfarsitul era sigur happy (sau cel putin asa cred).

apropo o parte din versurile alea sunt ale formatitiei VIta de Vie. ce nu inteleg eu e ce legatura au fanii darude cu ce ati facut voi la concertul cu hi-q.

Corect. Insa nici eu nu inteleg (sau poate nu vreau sa inteleg): Vita de vie le face versurile celor de la Parazitii ? :rolleyes:
Raven
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Vin Iun 07, 2002 11:28 am

Mah,v-atzi dat seama cat de OFF-TOPIC e discutzia asta?????Nu ca n-ash fi contribuit shi eu....
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde Raven » Vin Iun 07, 2002 3:15 pm

Mah,v-atzi dat seama cat de OFF-TOPIC e discutzia asta?????Nu ca n-ash fi contribuit shi eu....

Hai da' mai lasa-ne in pace cu off-topicurile astea... :mad:
Raven
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 08, 2002 12:40 am

melodia aia e cantata in colaborare cu Parazitii.

cat despre Off topic: tu de ce crezi ca am scris versurile alea???
intoxic8
Junior Member

Mesajde Raven » Sâm Iun 08, 2002 1:21 pm

melodia aia e cantata in colaborare cu Parazitii.

cat despre Off topic: tu de ce crezi ca am scris versurile alea???

Nu stiu, ia lamureste-ne...
Raven
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 08, 2002 10:21 pm

de obicei lumea abereaza, sau in cazul nostru e off topic cand e beata moarta, sau cand posteaza doar ca sa posteze.

io am preferat prima varianta, ilustrand prin versurile alea ce se intampla pe aici. nici nu vreau sa ma gnadesc ca varianta a doua e valabila.
intoxic8
Junior Member

Mesajde Raven » Dum Iun 09, 2002 12:13 am

de obicei lumea abereaza, sau in cazul nostru e off topic cand e beata moarta, sau cand posteaza doar ca sa posteze.

io am preferat prima varianta, ilustrand prin versurile alea ce se intampla pe aici. nici nu vreau sa ma gnadesc ca varianta a doua e valabila.

Hahaha, pai cam ai dreptate, in toate cazurile, ca asa se intampla cand lumea nu mai are ce zice despre subiectul respectiv: abereaza, deviaza de la subiect, doar de dragul bagarii in seama, a aflatului in treaba, etc... Motive de gasit sunt multe... ;)

PS: Nici eu nu fac exceptie...
Raven
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Dum Iun 09, 2002 11:48 pm

pai nimeni nu face exceptie!!! nici nu trebuie!!!!!
da totusi cred ca 4 pagini s-a aberat cam mult!!!!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Iun 10, 2002 10:06 am

heheh.. ma bucur ca nu faceti exceptii ... ma gandeam ca voi va credeti perfectii si-i judecati pe ceilalti.. dar nu-i asa... ma bucur chestia asta...
acu nu stiu ce sa spun .. s-au scris ele 4 pagini .. poate ca s-a aberat cam mult dar sunt sa stii care nu au scris un cuvant aici .. de ex. eu...

si ce sa spun darude ... cool ... super... cel putin aici se asculta la greu darude.. unde te introci.. auzi DARUDE... ;)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Joi Iun 13, 2002 10:34 am

CHIAR ASHA???

Lasa,in toamna vom avea ce discuta despre Darude...Fiti siguri ca eu voi veni cu noutati...;) :cool:
Stormy Lady
Junior Member

Ups

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 13, 2002 11:51 pm

CHIAR ASHA???

Lasa,in toamna vom avea ce discuta despre Darude...Fiti siguri ca eu voi veni cu noutati...;) :cool:

Stormy Lady de ce tocmai atunci ? de ce tocmai in toamna? give us some "explikatii"

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

'explikatii':

Mesajde Stormy Lady » Vin Iun 14, 2002 11:19 am

...in toamna lanseaza albumul.
Consecinte:fani isterizatzi,clasamente demolate,show-uri,cluburi zdruncinate din temelii...
Stormy Lady
Junior Member

Mercic!

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 14, 2002 12:01 pm

...in toamna lanseaza albumul.
Consecinte:fani isterizatzi,clasamente demolate,show-uri,cluburi zdruncinate din temelii...

Stormy mercic mult ! :-) acum am inteles .. thnx

Andrei
AnDrEi
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la House