Hagi nu iubeshte Steaua, dak ar fi iubit-o ar fi investit bani in ea. Iar plecarea sa de pe stadion ilustreaza cat il framanta victoriile stelei!
Referitor la joc, Steaua a jucat super shi dak ar fi jucat asha tot campionatul eram lideri detashatzi!
Divizia A ,sezonul 2001-2002 : meciurile din retur - rezultate, comentarii...
72 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
farul - steua
meci extraordinar de frumos.faze de ambele parti,ocazii de gol si goluri extraordinare.pentru prima data in acest sezon neaga a aratat de ce piturca i-a acordat atata incredere.pacat ca nu se face primavara cu o singura floare.oricum,golul lui neaga este de mare clasa.mi-a dat toate rationamentele peste cap.
p.s cred ca hagi chiar iubeste steaua,dar tot tam-tamul creat de el este condus din umbra de giovani becali.
p.s cred ca hagi chiar iubeste steaua,dar tot tam-tamul creat de el este condus din umbra de giovani becali.
-
SOD - Mesaje: 6035
A pierdut Steaua!
Sunt socat! Steaua a pierdut cu Sportu'! NU pot sa cred asa ceva, imi plange sufletul. Cum e posibil sa pierzi cu o nechipa de mana a 14-a, cu o etapa inainte de final? Ce-a ajuns Steaua? Bine ca a pierdut si Rapidu' si raman sanse pentru un loc in Uefa. Da' nu trebuia sa pierdem!!!!! :cry:
MUIE DINAMO!!!!
MUIE DINAMO!!!!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
mda
io o sa vad de la fata locului ce o sa faca Steaua ultima etapa
poate cine stie pan` la urma prindem si noi UEFA... oricum de-abia astept sa strig din nou piti, piti, piti lasa-nee lasa-ne ! LASA-NEEEEEEEE !! 

Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Eu am mare incredere in baieti si sper ca vor depasi Astra. Ar fi frumos ca prin jocul rezultatelor sa prindem in extremis un loc in Cupa UEFA. Si chiar daca nu prindem nu ma supar numai sa nu ia Dinamo campionatul!
- Bagheera
- Junior Member
Initial trimis de Bagheera
Eu am mare incredere in baieti si sper ca vor depasi Astra. Ar fi frumos ca prin jocul rezultatelor sa prindem in extremis un loc in Cupa UEFA. Si chiar daca nu prindem nu ma supar numai sa nu ia Dinamo campionatul!
Da,sa ia mai bine nationalu campionatul decat dinamo.
UUUUUU dinamo!!!!!!
No Comment
-
lucianus - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
astra - Steaua
scriu de-abia acum despre acest meci pentru ca am avut ban o saptamana pt. ca am scris urat
pe forumu` andre hehehe. ;b as fi putut sa-mi fac alt user dar nu avea rost... in fine sa nu deviez.
Ce vreau sa spun este ca inca odata militia romana a dat dovada de imensa ei intelepciune... dupa cum poate stiti galeria noastra nu a stat in tribuna decat o repriza. ce s-a intamplat? - totul a inceput cu o mica disputa intre 2 baieti, iar gaborii nu au stiut sa intervina decat cu bastoanele si totul a degenerat intr-o bataie mai mare
:p drept urmare s-a hotarat sa parasim stadionul in semn de protest fata de compotamentul militiei. :fuck: evacuarea a fost facuta din nou in forta... eu personal m-am trezit cu un caine lup in spate (cu botnita din fericire), dar am fost norocos fata de cei care au fost "atentionati" cu celebrul p**an
... cam asta e... nu cred ca o sa se schimbe vreodata ceva pentru ca oricum aprope totul merge anapoda in tara asta... ei vor sa faca ordine, dar defapt produc dezordine.
despre meci numai zic nimic ca n-are rost. a fost ca tot sezonu inca o bataie de joc.

Ce vreau sa spun este ca inca odata militia romana a dat dovada de imensa ei intelepciune... dupa cum poate stiti galeria noastra nu a stat in tribuna decat o repriza. ce s-a intamplat? - totul a inceput cu o mica disputa intre 2 baieti, iar gaborii nu au stiut sa intervina decat cu bastoanele si totul a degenerat intr-o bataie mai mare

despre meci numai zic nimic ca n-are rost. a fost ca tot sezonu inca o bataie de joc.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
72 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3