3SE live in concertul "muzica antidrog"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

3SE live in concertul "muzica antidrog"

Mesajde CCMUSIC » Vin Iun 07, 2002 2:11 pm

Ati vazut concertul?Daca da ce parere aveti.Afost live cu instrumente dar nu 100% deoarece aveau niste voci trase pe Backing.In rest mi s-a parut ca as unat bine.Astept pareri.:)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
CCMUSIC
Junior Member

Re: 3SE live in concertul "muzica antidrog"

Mesajde tre » Vin Iun 07, 2002 5:34 pm

Initial trimis de CCMUSIC
Ati vazut concertul?Daca da ce parere aveti.Afost live cu instrumente dar nu 100% deoarece aveau niste voci trase pe Backing.In rest mi s-a parut ca as unat bine.Astept pareri.:)

n-am vazut concertul (is om serios ce dracu :D ) dar sigur a fost o mare labareala...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Iun 08, 2002 12:32 am

esti chiar asa convins k a fost live?nu de alta da nu ii vad in stare de o prestatzie live...a mai fost o discutzie asemanatoare pe alte forumuri(animal x park) shi tot nu s-a ajuns la vreo concluzie k fiecare o tzine pe a lui...io zic k nu a fost live
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde djdiu » Dum Iun 09, 2002 10:51 am

Instrumentistii au fost acolo de fenta..asa de fundal, ca sa arete mai bine. daca a fost live, instrumentistii au cantat live..dar in nici un caz NU au cantat live cei 3se!
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Iun 09, 2002 12:56 pm

daca ar fi fost live nu aveau ce cauta voci de backing. deci in spatele acestei masti sa aflat un mare nesimtit playback. iar si-au batut joc de public si publicul a inghitit chifteaua.

K-gula:lol:
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Josefine^ » Dum Iun 09, 2002 1:26 pm

nu-mi amintesc sa-i fi auzit pe cei de la 3se cantand live VREODATA...nici la interviuri,nici la pubilc restrans,iar de concerte nu mai spun... :rolleyes:
Josefine^
Junior Member

Mesajde vali » Dum Iun 09, 2002 5:40 pm

am vazut recent afisul concertului... mare porcarie

in primul rand ca un asemenea concert nu are nici in clin nici in maneca ca scopul decalarat...da iese banul
some people deserve to die
vali

Mesajde tre » Dum Iun 09, 2002 11:30 pm

ce dracu batem apa-n piua atata? raspunsu e clar: n-au cantat live. de ce? pentru ca nu-mi amintesc sa fi auzit la stiri ca s-au spart geamuri prin preajma locurilor unde-au concertat. :D :D :D :D
tre
Junior Member

Mesajde CCMUSIC » Mie Iun 12, 2002 11:17 am

Eu spun ca a fost live dar astept pareri de la cei care au vazut concertul.:)
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iun 13, 2002 12:48 am

Initial trimis de CCMUSIC
Eu spun ca a fost live dar astept pareri de la cei care au vazut concertul.:)

uite ca-n seara asta am auzit si eu concertul...nu l-am vazut ca aveam treaba totusi... l-am auzit din simplul motiv ca prin locu pe unde-a fost concertu in ploiesti am avut drum... de fapt n-am mai avut c-a trebuit sa ocolesc (inca un motiv in plus sa-i urasc). asa... deci... am avut ocazia sa ascult cam 3-4 min din concert...fusese cristiana raduta si dupa aia 3 se cu ultimu hit...ala cu ... dracu stie...ala de e dat pe prima... in fine...am prins cand termina curva si-ncepeau poponarii de cantat..... atat cristiana raduta cat si 3 se sunau IDENTIC cu ce se-aude in videoclipuri. asadar si deci in concluzie 99,5% n-a fost live. 0,5% nu sunt sigur..de ce? 'ma indoiesc deci gandesc, gandesc deci exist' (descartes).
:)
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Iun 18, 2002 11:20 am

A fost 50% live 50% pacaleala.Dar e un pas inainte oricum.Cu toate ca au avut 36 de boxe,sonorizarea a fost proasta.Unde sunt rockerii de alta data.Aia stiau sa faca o toba sa sune nu cacatii astia de acum.In rest eu sunt bine sanatos si va pup pe toti.

3Se sucks.Dec C raduta nu mai vorbim.Daca stau bine sa ma gandesc nu stiu daca imi place 100% vreo trupa romaneasca in prezent.Mi-e dor de Celelalte Cuvinte,Forceps ,Tectonic si Implant pt Refuz(dar de acu 7 ani)
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde J.A.Tiranu » Mar Iun 18, 2002 2:32 pm

Si adica daca nu mai mananca kk, ci doar se manjesc cu el e pas inainte? Nu cred, sincer.
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
J.A.Tiranu
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Iun 18, 2002 2:42 pm

Initial trimis de J.A.Tiranu
Si adica daca nu mai mananca kk, ci doar se manjesc cu el e pas inainte? Nu cred, sincer.

ma rog nu am vrut sa fiu asa transant ca tine dar ai dreptate.
dadius

Mesajde Zgubilici » Mie Iun 19, 2002 8:31 am

Am vazut un concert din seria asta si daca Animal X si prezentatoarea aia care acum spune ca e cantareata nu m-au surprins deloc, la 3se a fost altfel.
Vocile au fost pe bune, plus o tipa in backing, set de tobe ca la voltaj, alt set de tobe bass pls doua clape, a sunat foarte bine, si aici vorbesc de sunet nu de muzica in sine.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde CCMUSIC » Mie Iun 19, 2002 11:37 am

In sfarsit cineva care vorbeste in cunostinta de cauza.Ma bucur zzzzzzzzzzzzzzgubi ca am cazut de acord la acest subiect.:)
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde Ana_pink » Mie Iun 19, 2002 11:47 am

Initial trimis de Zgubilici
Am vazut un concert din seria asta si daca Animal X si prezentatoarea aia care acum spune ca e cantareata nu m-au surprins deloc, la 3se a fost altfel.
Vocile au fost pe bune, plus o tipa in backing, set de tobe ca la voltaj, alt set de tobe bass pls doua clape, a sunat foarte bine, si aici vorbesc de sunet nu de muzica in sine.

Da ,da, ai dreptate.
Ana_pink
Junior Member

As fi curios ....?

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 2:03 pm

Initial trimis de Ana_pink

Da ,da, ai dreptate.

Cum va dati voi seama ca a fost la 3se 100% LIVE?
Numai prin faptul ca ati vazut instrumente pe scena ...sau ati si ascultat?Baietii aia au cantat la instrumente dar au avut ceva si pe banda (nu neaparat pe CD,pot fi dischete,mini discuri etc)
dadius

Mesajde tre » Mie Iun 19, 2002 4:38 pm

inseamna ca datorita efectului doppler am auzit eu ca suna 3se (si crisitana raduta) exact ca ce se prezinta la tv......
tre
Junior Member

Re: As fi curios ....?

Mesajde Zgubilici » Mie Iun 19, 2002 4:49 pm

Initial trimis de dadius

Cum va dati voi seama ca a fost la 3se 100% LIVE?
Numai prin faptul ca ati vazut instrumente pe scena ...sau ati si ascultat?Baietii aia au cantat la instrumente dar au avut ceva si pe banda (nu neaparat pe CD,pot fi dischete,mini discuri etc)

Moshule, am fost la concerte ... un numar de cel putin 3 cifre, cred ca stiu cat de cat sa fac diferenta intre banda si cantat pe bune si chiar daca trei sud est nu e in preferintele mele, trebuie sa recunosc - a fost LIVE, tot.
Zgubilici
Junior Member

Re: Re: As fi curios ....?

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 5:48 pm

Moshule, am fost la concerte ... un numar de cel putin 3 cifre, cred ca stiu cat de cat sa fac diferenta intre banda si cantat pe bune si chiar daca trei sud est nu e in preferintele mele, trebuie sa recunosc - a fost LIVE, tot.

Bine mai.Daca tu zici. La resita oricum a fost cum zic eu.
daca ai vazut un synt sau o orga in viata ta ai fi observat cam cate chetii poti sa faci pe ele in timp real.Nu are rost sa-ti explic date tehnice dar sa stii ca totusi sunt LIMITATE (oricat de scumpe ar fi).asa ca multe din chestile care s-au auzit la unele piese nu aveau cum sa le faca acolo pe loc INTELEGI?

In alta ordine si eu am fost la concerte,lucrez intr-un studio (mic e adevarat) ,citesc mute date tehnice in domeniu,am si cantat metal (live) la viata mea.Asa ca faptul ca tu ai fost la multe concerte poate fii relativ pt mine.CA DOAR NU AI TU UN AUZ MAI BUN CA AL MEU (poate la fel)
dadius

Mesajde Zgubilici » Mie Iun 19, 2002 6:15 pm

cred ca n-a fost subiect pana acum pe care sa nu fi insirat despre super-studio-ul tau, etc. Foarte frumos, multa bafta dar nu inseamna ca tu le stii pe toate si ca noi suntem niste mici copii pe langa tine.
Stiu ce e un sintetizator, stiu cum se realizeaza un concert si de asemenea stiu ca ce presupui tu ca face 3se ar putea face orice formatie care are in componenta un om "presupus" clapar.
Am mai si zis, erau doi oameni care butonau pe scena, eu nu am vazut concertul din Resita, alt oras, poate la tine nu a fost la fel, poate nu am auzit eu bine. Imi dau seama ca nu toate sunetele erau facute pe loc, dar dupa finalul pieselor as zice ca a fost cat se poate de live pentru o trupa dance. Si prin asta zic bravo lor, acum nu mai trebuie decat sa invete CE trebuie sa cante LIVE ;)
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 12:38 am

bine dom'le si cu auzu meu cum ramane? chiar se putea face ceva identic cu versiunea de videoclip live?

ca sa fac pace: concertul de la ploiesti a fost playback. :D
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Joi Iun 20, 2002 7:06 am

cred ca n-a fost subiect pana acum pe care sa nu fi insirat despre super-studio-ul tau, etc. Foarte frumos, multa bafta dar nu inseamna ca tu le stii pe toate si ca noi suntem niste mici copii pe langa tine.
Stiu ce e un sintetizator, stiu cum se realizeaza un concert si de asemenea stiu ca ce presupui tu ca face 3se ar putea face orice formatie care are in componenta un om "presupus" clapar.
Am mai si zis, erau doi oameni care butonau pe scena, eu nu am vazut concertul din Resita, alt oras, poate la tine nu a fost la fel, poate nu am auzit eu bine. Imi dau seama ca nu toate sunetele erau facute pe loc, dar dupa finalul pieselor as zice ca a fost cat se poate de live pentru o trupa dance. Si prin asta zic bravo lor, acum nu mai trebuie decat sa invete CE trebuie sa cante LIVE ;)

Deja cand spui "as zice" inseamna ca mai lasi loc de buna ziua.Oricum tu mi-ai dat peste nas ca ai fost la concerte si ai vrut sa ma convingi ca esti un "periculos".Atata vreme cat este cuvantul tau impotriva cuvantului meu nu putem stii care are dreptate.Daca ar fi macar vreo 10 de partea ta sau a mea atunci ar fi clar ca unul din noi greseste.Asa ca deocamdata argumentele mele sunt la fel de bune ca si ale tale.

cat despre 3se si eu zic Bravo Lor.

Si pt Tre cool

Daca la Ploiesti a fost playback atunci sa-i futi in gura si gata.nu e nici o problema.

Numai bine
dadius

Mesajde Zgubilici » Joi Iun 20, 2002 8:50 am

Nu am vrut sa ma laud ci sa spun ca stiu sa fac diferenta intre cantat pe bune si banda!
Nu e vorba de "cine e cu noi striga..." e vorba de niste pareri. 3 sud est e o formatie de rahat dar la concert a fost LIVE, nu incerc aici sa la iau apararea sau ceva, e pur si simplu o constatare.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Ana_pink » Joi Iun 20, 2002 11:08 am

Mai oamenilor ati mai vazut voi o formatie dance in Romania care sa cante live? Nu! Eu zic ,tinand cont ca ei canta dance , ca s-au descurcat destul de bine ! Ma rog , n-or fi cantand ei live 100% dar macar 50% tot au cantat live. Si fatza de cum cantau ei inainte eu zic ca e un progres!
Ana_pink
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Iun 20, 2002 11:54 am

Io cred ca la urmatorul concert s-ar putea sa-i auzim pe 3SE cantand chiar 75% live! Cine stie, poate in curand o sa ajunga chiar sa cante 95% live! Da' live 100 % nu cred!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde dadius » Joi Iun 20, 2002 12:20 pm

Nu am vrut sa ma laud ci sa spun ca stiu sa fac diferenta intre cantat pe bune si banda!

La fel si eu.Nu am vrut sa ma laud! Am vrut doar sa-ti arat ca nu sunt nici eu tampit si ca STIU ce zic.

Hai noroc
dadius

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 4:11 pm

case closed?
tre
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Iun 20, 2002 4:59 pm

Un singur lucru mai vreau sa stiu, tre cool mi-aduc bine aminte cand te-a enervat pe tine odata ca a trebuit sa ocolesti pe nu stiu ce strada cu gropi sa ajungi acasa pentru ca in centrul orasului tau era super mega concertul. Pai daca nu l-ai vazut, de ce esti asa sigur ca a fost play?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 11:48 pm

Un singur lucru mai vreau sa stiu, tre cool mi-aduc bine aminte cand te-a enervat pe tine odata ca a trebuit sa ocolesti pe nu stiu ce strada cu gropi sa ajungi acasa pentru ca in centrul orasului tau era super mega concertul. Pai daca nu l-ai vazut, de ce esti asa sigur ca a fost play?

ziceam ca am trecut pe langa locul cu pricina, si mai ziceam c-am apucat sa prin hai sa zicem 3-4 minute din el... sfarsitu unei melodii cu 3 sugeti si-nceputu uneia cu cristiana raputza. de unde eram eu mi-a mirosit a playback mai mult de 50-60%. ca mai rageau ei pe-acolo cate-un mainile sus asta-i altceva....
tre
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii