Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
postul 2500
SOD....si pe mine ma enerveaza la culme papucii de piele. Nu o sa-mi iau niciodata asa ceva.
Chiar vorbeam aseara cu Aliosha (care poarta asemenea papuci) ....ca mai bine merg in papuci de palstic d'aia la 30 000 decat in papuci de piele !
Chiar vorbeam aseara cu Aliosha (care poarta asemenea papuci) ....ca mai bine merg in papuci de palstic d'aia la 30 000 decat in papuci de piele !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1.tot ceea ce tine de liceul meu infara de colegiilor mei (unii)+ex-diriga
2.ca nu pot sa invat noaptea ca dimineata tre sa dau rapotu la scoala
3.eu ca ies mai nou rau in poze ideea de a-mi lasa plete nu e prea buna
2.ca nu pot sa invat noaptea ca dimineata tre sa dau rapotu la scoala
3.eu ca ies mai nou rau in poze ideea de a-mi lasa plete nu e prea buna
addio pirata!
-
alina - Junior Member
PROSTII
stelea ca nu l-a batut mai rau pe kirita
kirita
giani kirita
kirita giani
numele de giani
colegii mei
decanu
manelistii
dance-istii
calculatoarele p166 cu 16ram
oamenii de la tipografii
stelea ca nu l-a batut mai rau pe kirita
kirita
giani kirita
kirita giani
numele de giani
colegii mei
decanu
manelistii
dance-istii
calculatoarele p166 cu 16ram
oamenii de la tipografii
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Un mic rezumat:
Nota primita de la ISP ul meu:
total upload activity : 8 GB
total download activity: 48.9 GB
Total activity over plan limit: 46.9 GB
Cat m-ar costa afacerea de luna viitoare la noile tarife daca as downloada la fel : $ 372.85
Si acum de ce am pus asta la threadul asta?????
Ca nu o sa mai pot sa downloadez aproape nimic incepand de zilele viitoare. La ce folos sa mai ai cablu atunci ????
Cat m-ar costa afacerea de luna viitoare la noile tarife daca as downloada la fel : $ 372.85
Ca nu o sa mai pot sa downloadez aproape nimic incepand de zilele viitoare. La ce folos sa mai ai cablu atunci ????
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
Un mic rezumat:
ce dracu ai uploadat atata?
ce conexiune ai?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Care-i faza, cine a bagat limite? Normativ de-al statului? Sau s-au inteles aia intre ei? Cum dracu, io aici dau pt dialup 12 parai pe luna si up/downloadez cit am chef, iar cablul nelimitat e fo 30 parai....
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Pai la dial up nu am auzit sa existe in general limite de trafic prin simplul fapt ca nu poti face mare paguba. La DSL-ul asta pe care l-am avut nu au fost limite pana azi si mergea super. Probabil ca din cazua traficului imens care se facea compania mergea in pierdere. (daca numai eu am cifrele astea intr-o luna)
La cablu unde o sa ma mut este aceeasi poveste. Trafic limitat 6 GIGA. Pai 6 Giga inseamna pentru mine....9 filme. Iti dai seama ca la conectia asta le trag in maxim 2 zile asa la plictis fara sa stau sa caut prea mult. Se gasea in oras un modem Samsung care nu inregistra traficul dar astia de la companie s-au prins si acum nu se mai gaseste pe piatza. Astia de la scoala care il au mai demult se uita la el ca la ochii din cap. Dar nu-i nimic , de acum o sa ma limitez la mp3 uri si la navigat plus ca trebuie sa impart limita cu fratele meu de 35 de kile care este o continuare a scaunului asa ca trebuie sa fim amandoi atenti.
La cablu unde o sa ma mut este aceeasi poveste. Trafic limitat 6 GIGA. Pai 6 Giga inseamna pentru mine....9 filme. Iti dai seama ca la conectia asta le trag in maxim 2 zile asa la plictis fara sa stau sa caut prea mult. Se gasea in oras un modem Samsung care nu inregistra traficul dar astia de la companie s-au prins si acum nu se mai gaseste pe piatza. Astia de la scoala care il au mai demult se uita la el ca la ochii din cap. Dar nu-i nimic , de acum o sa ma limitez la mp3 uri si la navigat plus ca trebuie sa impart limita cu fratele meu de 35 de kile care este o continuare a scaunului asa ca trebuie sa fim amandoi atenti.
-
1.bobo pentru ca e un om mediocru
2.ca nu sunt pescari pe forum
3.ca nu am sa mai postez pe anumite forumuri din cauza moderatorilor mediocri si imbracati ca niste chelneri
4.ca nu pot sa-l ucid pe neaga ca ramane copilu' fara tata
2.ca nu sunt pescari pe forum
3.ca nu am sa mai postez pe anumite forumuri din cauza moderatorilor mediocri si imbracati ca niste chelneri
4.ca nu pot sa-l ucid pe neaga ca ramane copilu' fara tata
-
SOD - Mesaje: 6035
Pai la dial up nu am auzit sa existe in general limite de trafic prin simplul fapt ca nu poti face mare paguba. La DSL-ul asta pe care l-am avut nu au fost limite pana azi si mergea super. Probabil ca din cazua traficului imens care se facea compania mergea in pierdere. (daca numai eu am cifrele astea intr-o luna)
eu stiam ca traficu e monitorizat de ceva programele (ex. http://www.ee.ethz.ch/~oetiker/webtools/mrtg/mrtg.html)
nu de modemuri. modemul meu dsl e zyxel iar switchul dsl de la isp tot zyxel si nici unul din chestiile astea 2 nu fac altceva decat sa receptioneze/trimita date...
-
tre - Junior Member
ma calca pe nervi mancarea de la KFC fiindca am facut intoxicatie cu ea si a trbuit sa imi chiem salvarea sa fac injectii. a trebuit sa ma lupt pentru drepturile mele cu WC-ul ;a si acum trebuie sa tin si regim cateva zile. sunt plin de nervi astazi.
K-gula.;a
K-gula.;a
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Initial trimis de tre cool
eu stiam ca traficu e monitorizat de ceva programele (ex. http://www.ee.ethz.ch/~oetiker/webtools/mrtg/mrtg.html)
nu de modemuri. modemul meu dsl e zyxel iar switchul dsl de la isp tot zyxel si nici unul din chestiile astea 2 nu fac altceva decat sa receptioneze/trimita date...
Spre rusinea mea nu stiu amanunte tehnice (desi ar trebui !) insa compania care iti instaleaza cablul iti monitorizeaza traficul (si ?)cu ajutorul modemului. O sa ma interesez mai exact pentru ca ma intereseaza si pe mine. Cert este ca ceva adevar este in treaba cu modemurile din moment ce modelul de care ziceam ca nu ar monitoriza a fost retras de pe piatza tocmai din cauza asta.
-
tot ce misca!!
aia care mi-au luat casu' (a se citi CUR & ly)
voi toti!!!
ca pana acum am luat 2 de 10 si un 8 si nu ma pot bucura ca maine am cu macelaru' mustacios si o sa iau 2!
aia care mi-au luat casu' (a se citi CUR & ly)
voi toti!!!
ca pana acum am luat 2 de 10 si un 8 si nu ma pot bucura ca maine am cu macelaru' mustacios si o sa iau 2!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Dobitcu ala de profesor de ISDR k tzipa la maine azi la examen k nu am auds nu stiu ce lista cu prezenta la cursuri.Da io care nu am fost la nici un curs de unde sa shtiu de asta?:Din rest ma mai oftica (la culme)ce vreo luna incoace kkt asta de vreme de afara shi faptu k iar s-a amanat examenu de carnet(pe care il sustzin ptr a 3-a oara:)) shi iar tre sa stau shi sa astept k bou!
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Spre rusinea mea nu stiu amanunte tehnice (desi ar trebui !) insa compania care iti instaleaza cablul iti monitorizeaza traficul (si ?)cu ajutorul modemului. O sa ma interesez mai exact pentru ca ma intereseaza si pe mine. Cert este ca ceva adevar este in treaba cu modemurile din moment ce modelul de care ziceam ca nu ar monitoriza a fost retras de pe piatza tocmai din cauza asta.
in fine..sa nu ne batem geaba. o fi vrun modem mai cu 3 testicule. la isp-ul unde sunt eu monitorizarea traficului se face cu grafice instalate pe fiecare conexiune (exclusiv dialup evident). du-te la site-ul ala ca au si exemple de functionare, ti-as da cu mare placere site-ul de statistici de-aici dar... nu pot

in fine la noi importanta e incarcarea canalului la ore de maxim/minim si plata e in general abonament (64, 128 k, etc.) , putini sunt clientii care opteaza pt. taxare la cat au transferat pe luna respectiva.
-
tre - Junior Member
Initial trimis de K-gula
sunt monitorizate. acum ceva vreme au veniti niste unii de la RDS si ne-au intrebat ce se petrece la noi la studio fiindca la ei este afisat un trafic destul de mare.
K-gula.
rds e bataie de joc nu isp

-
tre - Junior Member
celestii..ca nu au fost in stare sa bata maimutzele !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
2. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
3. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
4. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
5. berea din frigider ca mai sunt doar 2 sticle.
6. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
7. concertu anti-drog cu 3 sugeti & co. ca a blocat ruta mea normala si-a trebuit sa ocolesc pe strazi cu gropi gen crater.
8. aia de administreaza drumurile ca nu-mi dau banii de piese de schimb.
9. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
10. berea din frigider ca mai sunt doar 2 sticle.
I AM FUCKIN' PISSED TODAY!!!!!
ma impusc.....
2. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
3. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
4. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
5. berea din frigider ca mai sunt doar 2 sticle.
6. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
7. concertu anti-drog cu 3 sugeti & co. ca a blocat ruta mea normala si-a trebuit sa ocolesc pe strazi cu gropi gen crater.
8. aia de administreaza drumurile ca nu-mi dau banii de piese de schimb.
9. ala de electro ca nu m-a lasat s-aman examenu si m-a picat automat ca n-am putut ajunge..........sexiune de toamna here i come...
10. berea din frigider ca mai sunt doar 2 sticle.
I AM FUCKIN' PISSED TODAY!!!!!
ma impusc.....
-
tre - Junior Member
Salut!
In primul rand as vrea sa ma "introduc", avand in vedere ca asta e cam primul meu mesaj.
Sunt si eu un rocker din vremea cand eram in clasa a noua si ascultam pe programul 3 la radio emisiunile de miercuri si vineri ale lui Florin Silviu Ursulescu (si Lenti Chiriac) Studio Rock (vineri) si..nu mai stiu cum ii zicea la aia de miercuri :-), realizata de FSU impreuna cu Silvia Velicu, daca nu ma insel.
Acuma sunt cam departe de casa da tot mai trag cu urechea la ce se intampla pe acolo. Am urmarit atent dicutiile de pe-aci, de pe majoritatea forumurilor de interes, inclusiv barfele on-line.
Acuma ce sa zic, ce ma enerveaza pe mine mai mult si mai mult in momentul de fata sunt urmatoarele:
- Manelele
- faptul ca Romania nu e la mondiale
- caldura si umezeala de afara
Cam asta am avut de zis pe moment, da voi continua sa imi dau si eu cu parerea atata vreme cat o sa am ceva de zis
Comisaru
In primul rand as vrea sa ma "introduc", avand in vedere ca asta e cam primul meu mesaj.
Sunt si eu un rocker din vremea cand eram in clasa a noua si ascultam pe programul 3 la radio emisiunile de miercuri si vineri ale lui Florin Silviu Ursulescu (si Lenti Chiriac) Studio Rock (vineri) si..nu mai stiu cum ii zicea la aia de miercuri :-), realizata de FSU impreuna cu Silvia Velicu, daca nu ma insel.
Acuma sunt cam departe de casa da tot mai trag cu urechea la ce se intampla pe acolo. Am urmarit atent dicutiile de pe-aci, de pe majoritatea forumurilor de interes, inclusiv barfele on-line.
Acuma ce sa zic, ce ma enerveaza pe mine mai mult si mai mult in momentul de fata sunt urmatoarele:
- Manelele
- faptul ca Romania nu e la mondiale
- caldura si umezeala de afara
Cam asta am avut de zis pe moment, da voi continua sa imi dau si eu cu parerea atata vreme cat o sa am ceva de zis
Comisaru
- Comisaru
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma