Buuunnn , dar v-ati gindit vreodata ce implica ??
Marea voastra majoritate nu folositi un prezervativ cind va implicati in acest tip de sex defapt in orice fel de sex

Pentru barbati se zice ca ofera mai multa placere , asta este datorita faptului ca anusul este "echipat" cu un set de muschi care are rolul de a tine fecalele in rect. Acesti muschi fac ca strinsoarea anusului sa creeze o placere aparte.
Pentru femei .In primul rind o femeie NU simte placere la un astfel de act .De ce ? pentru ca in anus nu sint nervi care sa excite sexual. Peretii anusului au doar 1 mm (vaginul are 5 cm ), ceea ce face ca acest tip de sex sa fie foarte riscant pentru o femeie. O femeie din 2 care practica are rupturi de tesut intern , care in general se supra infecteaza datorita microbilor si sint extrem de greu de vindecat si/sau hemoroizi . Barbatii in general cer dar nu se gindesc la ce simte ea .
Un sexolog foarte cunoscut in SUA si Canada(Sue locuieste in acelasi oras cu mine , Toronto-Canada) spunea ca un barbat care cere asa ceva trebuie sa experimenteze el insusi acest fel de sex.
Este degradant pentru o femeie sa accepte fara sa puna intrebari , din nefericire tocmai acest lucru se intimpla in Romania .Din punct de vedere sexual femeile nu stiu prea multe , valabil si la barbati insa .
Avind in vedere ca doar cca 30% dintre femei au orgasm restul de 70% trec prin viata fara asa ceva si eu cred ca este pacat , orgasmul este ceva extraordinar dar ei prefera sa se satisfaca pe ei insisi si nu pe ea.
Deci ce parere aveti ?