Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
k am luat 8 la dr.roman(sau 7 nu shtiu sigur:D) desi nu invatzasem mare lucru..k azi am stat cu 2 cutii de carlsberg reci cu o punga de semintze shi 2 ciocolatzi cu mere shi m-am uitat la meciuri...k shi maine o sa fac la fel.....i luv thiz stuff:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
faptul ca parintii mei dragi vor pleca 10 zile in Antalya(sau cum se scrie , e aia din turcia in orice caz
) iar eu voi ramane singura acasa...10 zile in care voi face NUMAI ce vreau EU.yay

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
valeu...darky singura acasa 10 zile??....cine stie ce va face copila asta de una singura in tot acest rasptimp...
azi...
ca aseara a plouat marunt si frumos
ca de la ferestra mea se vede orasul superb,mai ales dupa lasatul intunericului....oaaaah!!(si io care tomaíeri mi.am dat seama...)
noul meu avatar....de fapt nenea Dali e o incantare in sine!!
ca e soare si orasul freamata de viata
ca ieri iesind din metrou m-au "intampinat" cateva fraze intr-o romaneasca aspra si fermecatoare
melodia de la radio...care zice "i´ll be home,i´ll be home soon..."
rabdarea mea nou castigata incepand ieri un puzzle de 500 piese la care m-am chinuit fo´4 ore(si abia sunt la jumate....)
un mail continand o felicitare cu un fermecator hipopotam mare si urat
azi...
ca aseara a plouat marunt si frumos
ca de la ferestra mea se vede orasul superb,mai ales dupa lasatul intunericului....oaaaah!!(si io care tomaíeri mi.am dat seama...)
noul meu avatar....de fapt nenea Dali e o incantare in sine!!
ca e soare si orasul freamata de viata
ca ieri iesind din metrou m-au "intampinat" cateva fraze intr-o romaneasca aspra si fermecatoare
melodia de la radio...care zice "i´ll be home,i´ll be home soon..."
rabdarea mea nou castigata incepand ieri un puzzle de 500 piese la care m-am chinuit fo´4 ore(si abia sunt la jumate....)
un mail continand o felicitare cu un fermecator hipopotam mare si urat

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Nationala Irlandei..ca a egalat in minutul 92 Germania ! Bravo lor ! Mi-au umplut inima de bucurie !
Am sarit de nebun prin casa !
Hai Irlanda ! Hai Anglia !
Am sarit de nebun prin casa !
Hai Irlanda ! Hai Anglia !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Iar eu am ras de m-a durut burta alaturi de Aliosha. Cum mi-a zis ma ? Ca am uitat ! Cu ce apelativ mi te-ai adresat ???
De asemenea ma bucur sa vad ca Darky are posturi din ce in ce mai mature !

De asemenea ma bucur sa vad ca Darky are posturi din ce in ce mai mature !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
SOD, mi-aduci aminte de bunica-mea, care nu mai este, basarabeanca (deci stia cu cratita!).... orice masa la ea era prilej de incintat sufletul (si burtile)..... ciulamale, chiftelute, crema de zahar ars, lapte de pasare, supa cu taitei de casa si bors, mincare de castraveti cu costite.... ma, pina si cacaua cu lapte facuta de ea era mai buna ca alte zeci de cacaue cu lapte.....
- Rolf
- Junior Member
pai astazi mi-au incantat doua lucruri sufletul:
-plimbarea de dupa ore din cishimigiu cu colegii [ca de obicei]... ca schcoala se termina VIVA!
-si... amintirea intrebarii retorice pe care mi-o pusese bunica-mea in momentul in care ma kksem pe mine, la varsta de 2 ani : "ai afctu cacalau?!"
-plimbarea de dupa ore din cishimigiu cu colegii [ca de obicei]... ca schcoala se termina VIVA!
-si... amintirea intrebarii retorice pe care mi-o pusese bunica-mea in momentul in care ma kksem pe mine, la varsta de 2 ani : "ai afctu cacalau?!"

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
He,he..Gabytzu ca orice lazarist veritabil..se plimba prin Cismigiu dupa terminarea orelor .
..........
La incheierea editziei de astazi...imi incanta simtzurile un vin alb..adus de un prieten din judetzul Vrancea !
Chiar acum il sorb. Din pahar cu picior...ca asa se beau marile vinuri !

..........
La incheierea editziei de astazi...imi incanta simtzurile un vin alb..adus de un prieten din judetzul Vrancea !

Chiar acum il sorb. Din pahar cu picior...ca asa se beau marile vinuri !
-
6 spre 7 iunie
A fost iar una dintre acele noptzi frumoase pe forum. Noptzi albastre,cum le numesc eu.
Am inceput seara la celebra terasa "Fanutza" ,la mine in cartier,alaturi de catziva prieteni.Atmosfera era mai frumoasa ca deobicei. Au adus mese si umbrele noi. Betzivii de acolo,care in mod normal discuta de blaturile din campionatul nostru...acum discutau plini de patos..despre fenomenala nationala a Urugoayului. Si cum sa nu discute despre eschipa celesta..cand aceasta a practicat un joc frumos impotriva Frantei ?
Am servit 1 Silva bruna,floricele,biscuitzi si bake rolls.
Dupa bericica..am facut o plimbare prin jurul stadionului national 23 August. O seara cam friguroasa pentru luna iunie. Ajuns acasa am constatat ca pe forum se postase ceva. M-a bucurat acest fapt. E bine ca forumul a inviat. Totul a plecat de la Aliosha,care a deschis subiectul despre Conu' Leonida. El a fost promotorul acestei reinvieri a forumului. (Dana...sa nu crezi ca il laud ca sunt tovarash cu el. Il laud...pentru ca este un user minunat..cum putini sunt. Dar de fapt..tu crezi ce vrei..nu e treaba mea) .
Am constatat mesajul lui Zgubilici de adio. M-am bucurat sa avd ca e un om de cuvant si ca se retrage. Chiar daca a plecat de pe forum pe usha din spate...macar a plecat. Si-a tinut cuvantul.
Forumul nu are nevoie de oameni ca ea. Razvratitori. Cu 2 saptamani inainte..era super incantata de forum. Iar acum scuipa pe el. Nu,nu..nu avem nevoi ede astfel de oameni. Du-ca-se ! (La revedere,itzi spunem la revedere...la revedere..Zgubi..la revedere).
Putin mai tarziu am facut o conferintza...alaturi de un triou de mare anvergura : SOD,Rolf ,Aliosha. Ei sunt oamenii de care are nevoie forumul. Am mai schimbat si noi cateva pareri..nuneaprat legate de forum.
Acum ora e tarzie..cucuvelele au inceput sa cante....iar eu ma pregatesc de culcare. Opaitzul apropare ca s-a stins...iar in odaia mea e o lumina placuta.
Noapte buna,va spun !
Azi la pranz. Dupa cum vedetzi aici e un fel de Pulp Fiction. Episoadele nu se succed cronologic. La pranz...am ras cu lacrimi alaturi de Aliosha. Omu asta e nebun. E terminat cu zile. Nu stiu ce o fi in mintea lui. Domnilor..am ras de ma doare si acum burta.
Cam asta m-a incantat astzazi....daca e sa fac un mic rezumat. Asta si cele spuse mai sus .
Am inceput seara la celebra terasa "Fanutza" ,la mine in cartier,alaturi de catziva prieteni.Atmosfera era mai frumoasa ca deobicei. Au adus mese si umbrele noi. Betzivii de acolo,care in mod normal discuta de blaturile din campionatul nostru...acum discutau plini de patos..despre fenomenala nationala a Urugoayului. Si cum sa nu discute despre eschipa celesta..cand aceasta a practicat un joc frumos impotriva Frantei ?
Am servit 1 Silva bruna,floricele,biscuitzi si bake rolls.

Dupa bericica..am facut o plimbare prin jurul stadionului national 23 August. O seara cam friguroasa pentru luna iunie. Ajuns acasa am constatat ca pe forum se postase ceva. M-a bucurat acest fapt. E bine ca forumul a inviat. Totul a plecat de la Aliosha,care a deschis subiectul despre Conu' Leonida. El a fost promotorul acestei reinvieri a forumului. (Dana...sa nu crezi ca il laud ca sunt tovarash cu el. Il laud...pentru ca este un user minunat..cum putini sunt. Dar de fapt..tu crezi ce vrei..nu e treaba mea) .
Am constatat mesajul lui Zgubilici de adio. M-am bucurat sa avd ca e un om de cuvant si ca se retrage. Chiar daca a plecat de pe forum pe usha din spate...macar a plecat. Si-a tinut cuvantul.
Forumul nu are nevoie de oameni ca ea. Razvratitori. Cu 2 saptamani inainte..era super incantata de forum. Iar acum scuipa pe el. Nu,nu..nu avem nevoi ede astfel de oameni. Du-ca-se ! (La revedere,itzi spunem la revedere...la revedere..Zgubi..la revedere).
Putin mai tarziu am facut o conferintza...alaturi de un triou de mare anvergura : SOD,Rolf ,Aliosha. Ei sunt oamenii de care are nevoie forumul. Am mai schimbat si noi cateva pareri..nuneaprat legate de forum.
Acum ora e tarzie..cucuvelele au inceput sa cante....iar eu ma pregatesc de culcare. Opaitzul apropare ca s-a stins...iar in odaia mea e o lumina placuta.
Noapte buna,va spun !
Azi la pranz. Dupa cum vedetzi aici e un fel de Pulp Fiction. Episoadele nu se succed cronologic. La pranz...am ras cu lacrimi alaturi de Aliosha. Omu asta e nebun. E terminat cu zile. Nu stiu ce o fi in mintea lui. Domnilor..am ras de ma doare si acum burta.
Cam asta m-a incantat astzazi....daca e sa fac un mic rezumat. Asta si cele spuse mai sus .
-
postez de bucurie...merge netu` k pe roate dak pot sa spun asha...am luat de pe Ag in 30 de min 5 melodii...un total de 18 mega....inca sunt uluit....da ca orice minune o sa tzina numa 3 zile va zic io....mai sunt incantat de faptu k natzionala de futbal a frantzei joaca prost shi de faptu k am o stare generala buna, shi azi m-am surprins cantand pe strada(se uita lumea la mine cam ciudat:D).De asemenea faptu` k am mancat 2 top gun cu vanilie shi am baut un carlsber combinat cu 1 kil de pepsi shi am reusit sa imi uploadez pagina in sfarsit(desi nu ie gata inka).Cam asta r fii...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
1.am luat examenul de TTI (Tehnica Tensiunilor Inalte)
2.l-am luat cu nota 7 (sapte) :A
3.am mancat shawarma
2.l-am luat cu nota 7 (sapte) :A
3.am mancat shawarma
-
azi sunt incantata deoarece:
am dormit azi-noapte 14 ore
nu mai sunt bolnava
e iar soare si cald
pe plaja e superb
am primit azi vreo 12 mailuri,dintre care se remarca unul pe care il asteptam cu drag
una bucata conversatie placuta si inteligenta
am dormit azi-noapte 14 ore
nu mai sunt bolnava
e iar soare si cald
pe plaja e superb
am primit azi vreo 12 mailuri,dintre care se remarca unul pe care il asteptam cu drag
una bucata conversatie placuta si inteligenta
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Eu nu am mai mancat pufuletzi de a 5 ani !!!!!
..........
Sunt bucuros pentru calificarea Paraguayului. Tot mai sper la un gol din partea lui Chilavert.

..........
Sunt bucuros pentru calificarea Paraguayului. Tot mai sper la un gol din partea lui Chilavert.
-
1.Ca am mai luat un examen si scorul acum este 3-0 ! :p
2.Ca am mancat inghetzata de vanilie :p
2.Ca am mancat inghetzata de vanilie :p
-
Conversation over time
Initial trimis de B-O-B-O
Bhutuu te-as intreba cum te poate bucura ziua de nastere a cuiva pe care nici nu stii...dar ma rog o fi vreo explicatie logica pe aici.
B-O-B-O te-as intreba ce **** mea te **** grija? Da' n-o fac, ca incerc sa raman rational. Nu stiu de ce m-am bucurat si de ce am dat beri la lume de ziua lu' Miki. Si eu banuiesc ca exista explicatie logica, da' n-am chef s-o caut.
Sunt enervat rau... M-a incantat visul pe care l-am avut acu' vreo doua nopti. Dupa ce m-am trezit, totul a inceput sa mearga prost, si vad ca inca mai continua. In oniric sta salvarea noastra. In momentele astea as vrea sa-mi dorm toata viata si sa ma mai trezesc o data cand o trebui sa mor, sa-mi privesc si eu moartea in ochi...
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
azi m-a incantat....scoala!..ca s-a terminat?!...da,si de asta...dar l-am vazut pe colegul meu preferat,care e dj-ul liceului..tip de treaba...i s-a dat nu stiu ce premiu special si era tot un zambet... e un tip de gasca si-mi place...o sa-mi fie dor de el...N-am sa uit zambetul de azi...
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Pai da-tzi intalnire cu el in vacantza..daca ti-a placut atat de mult ! 

-
Astazi ,fiind vineri,m-am dus pana la Mega Image pentru obisnuitele cumparaturi dinaintea week-end-ului.
Pe drum,fiind incheierea anului scolar,o gramada de liceene.
Am vazut bulane marfa si tzatze bengoase. Ce frumoase sunt fetele la 17 ani !
Ajuns acasa m-am asezat in fatza calculatorului...si am redevenit acelashi rinocer morocanos,din totdeauna !
Pe drum,fiind incheierea anului scolar,o gramada de liceene.
Am vazut bulane marfa si tzatze bengoase. Ce frumoase sunt fetele la 17 ani !
Ajuns acasa m-am asezat in fatza calculatorului...si am redevenit acelashi rinocer morocanos,din totdeauna !
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma