de cutuma© » Joi Iun 13, 2002 9:18 pm
Scuzatzi-ma un moment. Urmeaza un urlet:
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Acest cuvant l-am rostit eu, ieri dimineatza, dupa aproape 2 ore de suspans, aflandu-ma in fatza televizorului, la aprox 10cm, in genunchi shi cu mainile in palmele-mi umezite de lacrimi. Favorita mea, favorita aproape a unei intregi lumi era eliminata. Echipa cu cele mai multe vedete era eliminata. De ce Doamne, tzi-ai intors de tot fatza de la argentinieni??? De ce Doamne, de ce? Sunt o tzara saraca, mai saraca chiar ca noi, de ce trebuia sa le iei shi singura lor bucurie, chiar atat de mult or fi greshit?Argentina a jucat frumos, a combinat bine, a avut posesie net superioara shi a avut shi ocazii clare de gol insa mingea nu a vrut sa intre in poarta, in schimb, Suedia la primul sau shut pe poarta a inscris. Inca o data tzin sa remarc falimentarea echipei de catre acest Bielsa, al carui nume ash vrea sa il uit kt mai repede posibil. Nu pot sa nu ma intreb, de ce Crespo a fost rezerva, de ce Saviola shi Riquelme nu au prins un loc in lot, de ce a jucat cu Almeyda in loc de Simeone, de ce a jucat cu un singur varf shi lista poate continua...
Dupa Frantza a ieshit shi Argentina, probabil k va ieshi shi Portugalia, Italia mi s-a parut tare shubreda iar pe nemtzi nu i-am vazut ink jucand cu un adversar de mare calibru. Ca o concluzie, Brazilia este invitata sa ia titlul. Pakt, tare pakt...
ADIO BIANCO-CELESTI! We Will Cry For You ARGENTINA...