tatuajele si piercingul,un mod de viata sau o greseala tinereasca?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

tatuajele,un mod de viata sau o greseala tinereasca?

Mesajde SOD » Lun Iun 10, 2002 10:39 pm

initial am vrut sa deschid acest thread pe rock,dar m-am gandit ca nu numai noi suntem tatuati!

va pare rau ca v-ati tatuat? va mai tatuati ,sau il scoateti?
credeti ,ca odata tatuati,sunteti marcati si unele usi sunt inchise definitiv?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 10, 2002 11:24 pm

Pai sa imi expun si eu in cateva randuri umila parere. Eu nu ma tatuez pentru ca nu ma intereseaza. Daca imi doream ma tatuam.

1.greseala tinereasca : pentru aceia care isi fac tatuaj din teribilism,pentru a impresiona.

2.mod de viatza : pentru marii iubitori. de exemplu pentru celebrul Denis Rodman,tatuajul reprezenta un mod de viatza

Daca ar fi sa ma tatuez ash alege un cap de cobra viu colorat,pe umar.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iun 11, 2002 7:44 am

Mie, fiindca-mi plac desenele in genere si desenez imi plac. Nu-mi plac cele teribiliste (cum avea ala, omul shoparla asha ceva) dar un cal, unicorn sau ferrari mi-ash face si eu. Daca nu mi-ar fi frica de ace.

Si apropos de asta, ia uitatzi adevaratzii fani megadeth si tatuajele lor:

AICISHA

cool, huh?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde MiG29 » Mar Iun 11, 2002 1:37 pm

Eu as vrea sa imi fac un tatuaj ca a lui Maradona ,adik un capul lui Che Guevarra sau o stea rosie ,eventual.Dar ca shi Danei mi-e frica de ace...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Mar Iun 11, 2002 6:09 pm

M-a batut gandul sa ma tatuez dar nu am facut-o si asta nu din cauza restrictiilor.
Tin sa raportez ca am purtat 2 cercei in urechea stanga din clasa a 7 a pana anul trecut, am fost vopsit diferite culori etc...
Nu m-am tatuat pentru ca m-am gandit eu ca ma voi plictisi repede si pe urma o sa raman cu oarece pareri de rau.

Oricum, ce as fi vrut sa imi fac : dragonul cu cap de lup al dacilor (semnul dacilor, sau cum se cheama), pe gamba. Nimic altceva !

EDIT: mi-am adus aminte ca defapt am fost semiofftopic:

Pentru unii tatuajele sunt un mod de viatza dar aia deja nu mai au 2 cm patrati liberi pe tot corpul.

Din teribilism se fac foarte multe si nu pot eu sa cred ca o lacrima sub ochi este facuta din simplu motiv estetic.

Desi esteticul (perceput diferit) este un punct comun la cei tatuati majoritatea pictatilor nu au mai mult de 1-2 tatuaje facute clar din dorinta de a arata mai bine (d.p lor d.v)

Ce clasificare de kkt am facut :cool:

In incheiere vreau sa zic ca cel mai retard tatuaj l-am vazut pe plaja la Mangalia unde o localnica avea tatuata pe buca o sageata cu varful inspre pi**a ,deasupra careia scria "Fuck me"
Va rog sa ma credeti.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mirela » Mar Iun 11, 2002 9:42 pm

hmmm....in zilele noasre tatuajele tin mai mult de teribilism decat " de amorul artei".din cand in cand se mai vad pasionti de respectiva arta(eu una asa o consider) dar de foarte multe ori ni le facem ca sa fim la moda,sa fim cool,chiar de i"infrumusetare",sau de ce nu? ca sa atraga atentia asupra unor parti ale corpului care se merita scoase in evidenta(asta fac in general fetele)

si pe mine m-a batut gandul sa-mi tatuez pe umar cuvantul "armonie" cu caractere chinezesti....foarte ironic,avand in vedere faptul ca de multe ori sunt inconjurata de un haos total...asta a fost stadiul "am 17 ani,sunt plecata de acasa,abia am dat de libertate,colegele isi fac piercinguri peste piercinguri,las´ca le arat eu ce tupeu am,imi fac un tatuaj"...pana la urma nu mi l-am mai facut,intre timp venindu-mi mintea la cap.
mai tarziu,o noua "faza"...timp de aproape 2 luni am avut pe spate un dragon multicolorat(tatuaj temporar).....avand in vedere ca era in mijlocul lui ianuarie,numai eu stiam ca se afla acolo,iar cand de ziua mea l-a observat lumea in sfarsit...m-au dezgustat exclamatiile de "how cool!" si a doua zi dimineata m-am frecat cu peria pana s-a sters,deoarece era ceva "intim" numai pt.mine si nu pt.a fi admirat...

daca mi-as face un tatuaj acum(ceea ce n-am sa fac ca mi-e frica de ace si n-am incredere)...trebuie sa reprezinte ceva cu totul si cu totul special,sa insemne ceva si de asemenea sa stiu ca nu e "patat" de asemenea exclamatii ca mai sus.mi-as tatua un hipopotam...sa-l am acolo toata viata...
hmmm...partial offtopic,da´ma rog...sper ca am dat o lamurire
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 12, 2002 6:43 pm

Bai ,SOD....dar tu de ce nu povestesti nimic in acest subiect ? Doar l-ai initiat si gata ?
Ia spune-ne ce reprezinta tatuajele tale si de ce ti le-ai facut ? Itzi pare rau ca le-ai facut ? Ai vrea sa le dai jos ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Iun 12, 2002 6:48 pm

observ ca toti antevorbitorii mei ar vrea sa se tatueze dar nu o fac din varii motive.de asemenea tuturor le plac tatuajele dar nu vor sa se "pateze" pe viata.
eu sunt tatuat si posed 3 asemenea "pete", pe maini si respectiv gamba dreapta.sunt mari,negre si hidoase,toate reprezentand niste domni morti cam de multicel.nu imi pare rau si n-o sa-mi para rau niciodata ca le-am facut.
primul l-am facut din teribilism si pe celelalte doua din placere.
nu cred ca aceste tatuaje mi-au inchis oarece orizonturi,fiindca a fost vointa mea de a le face.nu ma consider "marcat" pe viata,tatuajele reprezentandu-ma in oarecare masura.

am vazut o droaie de oameni care se uita dezaprobator la mine.m-i se rupe de ei,deoarece conteaza mult mai mult parerea mea decat a lor.ma simt bine in pielea mea,asa "patata"cum e,decat se simt ei in pielea lor care n-a facut niciodata nimic iesit din comun sau macar comun.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Joi Iun 13, 2002 8:43 am

bah, ale tale-s marfa tauajele (de pe gamba, zic), mi-as face si eu dar ce sa fac daca mi-e frica de ac?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 13, 2002 2:04 pm

SOD,te-a durut cand tzi le-ai facut ?
Ca poate imi fac si eu unul..cand termin facultatea. Asa...sa am amintire ! :D
Aliosha..ne facem ,ma ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Joi Iun 13, 2002 2:22 pm

Nu am nimic cu fericitii posesori de tatuaje, dar eu nu mi-as face nici in ruptul capului. Pentru ca nu ma intereseaza a atrage privirile celorlalti asupra mea in acest fel. Ba chiar m-ar deranja sa se zgaiasca tot omul la eventualul meu tatuaj.
angus
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Iun 13, 2002 8:17 pm

Cea mai potrivita caracterizarea a tatuajelor a facut-o un prieten odata cand zice ca "tatuajele sunt ca o tunsoare. O ai, iti place, dar la un moment dat te plictisesti de ea". Tipu' are un Yin-Yang cu patru tepi facut permanent. Ma rog... eu zic asa:
Cele mai bune sunt tatuajele temporare, pentru ca poti sa le tii cat ai chef si sa scapi de ele cand ai chef. Daca te hotarasti sa-ti faci unul permanent, ar fi bine sa te gandesti nitel inainte, pentru ca o sa fie mai greu sa te razgandesti dupa. Si pana la urma, e chestie de gusturi. Eu nu mi-as face nimic permanent.

O mentiune speciala (numai si numai spre incantarea si placerea mea) pentru tatuajul lui Miki (Cuvantul "Extasy" scris cu caractere chinezesti in partea dreapta a abdomenului). Ala imi place. :D (Repet: la paragraful asta nu vreau comentarii!)
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde alina » Joi Iun 13, 2002 10:10 pm

imi plac mult tatuajele atata timp cat sunt facute cu mult gust a se citii calitate si multe altele !

am de gand sa-mi fac unu peste cativa ani cand voi iesi definitiv si iremediabil de sub tutela parintilor mei.de ce?ca asa cred ca e mai bine!

ce nu va spun.unde habar n-am!

tre sa recunosc ca deja mi-e frica cand ma gandesc la acu ala care-mi va penetra pielea dar cum se zice 'frumuesetea cere sacrificii'
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Iun 14, 2002 5:03 am

Initial trimis de bhuttu
O mentiune speciala (numai si numai spre incantarea si placerea mea) pentru tatuajul lui Miki (Cuvantul "Extasy" scris cu caractere chinezesti in partea dreapta a abdomenului). Ala imi place. :D (Repet: la paragraful asta nu vreau comentarii!)

pai pe abdomen si l-a facut ma si ea? Nu de alta dar e cam durdulie si abdomenu se cam flescaie... :p

Moshule, ne tatuam dar ne facem dealea de tin 3-4 ani ca eu ma plictisesc repede. Promit ca daca ma atasez de el il fac permanent.

Acum lasand gluma la oparte poate ne poate spune si noua cineva detalii despre tatuajele biologice (daca nu gresesc) care din cate am inteles se fac cu nus' ce chestii naturale care in timp se estompeaza si dispar.
Aliosha

Mesajde SOD » Vin Iun 14, 2002 9:32 am

tatuajele biologice se bat cu tusuri naturale,obtinute din plante.intr-adevar,ele dispar,dar sa nu va asteptati ca intr-o buna dimineata ,cand va sculati ,el sa nu mai fie acolo.pana se degradeaza complet, tatuajul se descompune incetul cu incetul si astfel aflam ca la un moment dat,o sa aveti pe piele un amalgam de culori si linii din care nu se intelege nimic.

tatuajele permanente trebuie facute numai la profesionisti,deoarece ele raman cu noi pana la moarte.evident ca si acestea se pot scoate,dar este o operatie dureroasa,dificila si nu in ultimul rand extrem de costisitoare.nu trebuie sa mai spun ca va ramane si cicatrice nu tocmai placuta.

durerea pe care o suportam atunci cand ne facem un tatuaj,este,zic eu,un pret mult prea mic platit pentru dorinta de a fi tatuat.este o durere suportabila,care se estompeaza odata cu inaintarea lucrarii.daca la inceput pisca,la sfarsit nu o sa mai simtiti nici o durere,plictiseala si dorinta de a fi cat mai repede gata luandu-i locul.exceptie ar face tatuajele care sunt executate pe parte osoasa.atunci exista durere cu adevarat.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde bhuttu » Vin Iun 14, 2002 9:03 pm

Initial trimis de Aliosha

pai pe abdomen si l-a facut ma si ea? Nu de alta dar e cam durdulie si abdomenu se cam flescaie... :p

HRRR!:mad: :mad: :mad: Bai Aliosha, parca zisesem ca nu vreau comentarii. Acu' daca tot... afla ca, desi are intr-adevar tendinta sa se ingrase, saraca Miki munceste carca sa-si intretina corpul: 8 ore/ saptamana fitness plus ore de sauna si bazin. A facut si ceva culturism. si nu mai vorbesc de sedintele de machiaj, cosmetica si toate prostiile alea. Gata, da? :mad:
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Piercingul, Tatoo &Stuff

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 10, 2003 12:19 am

Ia sa va vad acum. Care din voi aveti "podoabe" in diferite parti ale corpului si care aveti tatuaje? Pe cei care au, cat si pe cei care nu au i-as ruga sa-mi expuna si mie care cred ei ca este IMPACTUL asupra individului in momentul in care se aplica un tatuaj sau un cercel pe "ici colo". Care este impactul asupra persoanelor din jurul lui?? Mai simplu....
Ce credeti despre o persoana cu un cercel in nas, buza, ureche, arcada sau o persoana tatuata?
Care este primul gand care va vine in minte cand vedeti o astfel de persoana?
Credeti ca e bine sa judeci un om DIRECT si NUMAI dupa cercel sau tatuaj? sau ca sa caracterizezi un om trebuie sa-l si cunosti?
:o
Love2Fly
Junior Member

Mesajde SatyR » Vin Ian 10, 2003 12:39 am

Nu am nici una nici alta nici piercing nici tatuaje.....oricum asta nu inseamna ca am ceva impotriva lor,fiecare face ce vrea cu corpu lui nu ma intereseaza,nu ma deranjeaza...si nu judec omu dupa aparentze pentru ca de multe ori te poti insela.
SatyR
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 10, 2003 12:49 am

Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Ian 10, 2003 8:02 pm

si tatuajele si piercingurile imi plac. mi-as face un piercing in arcada, dar mi-e frica. mi-as face un tatuaj pe omoplat sau spatele inferior dar nu ma lasa mama :D intre timp am doar 8 cercei in urechi(5 la stanga, 3 la dreapta). dar in viitor se poate sa-mi pun un cercel in arcada...

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Ian 10, 2003 8:11 pm

Eu am cercei in amindoua urechile...sau mai bine zis, gauri, ca nu am purtat cerceii de mult.

Darkshines...un sfat: nu pune cercelul la arcada vara sau iarna! Ce-l mai bine este in primavara!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Ian 10, 2003 8:27 pm

am avut 2 cercei in spranceana stanga,8 cercei in urechea stanga si 2 in dreapta.acum mai port doar unul in stanga si ocazional si in dreapta.
nu suport cerceii in nas la baieti.iar moda asta cu cercel sub buza ma tracaseaza!le-as rupe gura!

cum vine caldura m-am hotarat sa ma tatuez pe tot bratul stang.si vreau sa iasa o capodopera!
FOUR OF A KIND
SOD

Still not on topic....

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 10, 2003 9:27 pm

Dar nu mi-ati raspuns la ceea ce ma interesa cel mai mult.
Cum priviti VOI un om cu tatuaj sau piercing(ce impresie va lasa la prima vedere?) si cum credeti ca privesc ALTII pe cei tatuatzi sau "intzepatzi"?

Darkshines...un sfat: nu pune cercelul la arcada vara sau iarna! Ce-l mai bine este in primavara!

De ce?:con:

Vreau sa aud studentzii care au astfel de chestii pe si prin corp!:) si mai ales vreau sa-i intreb pe EI cum reactioneaza profesorii cand ii vad mai "altfel"? influentzeaza de exemplu un cercel in arcada o nota la examen?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Ian 10, 2003 9:39 pm

Dupa cum am mai zis... daca am mai zis...prin calsa a 8-a am ramas la 2 materii din cauza ca aveam cercei in urechi. Si prin liceu aveam mereu probleme dar nu atat cu notele cat cu atitudnea profesorilor. Notele erau mici oricum. :p

Asadar, poate influenta nota in unele cazuri. Ce sa-i faci, lumea inca traieste in trecut.
Aliosha

Mesajde diana_2205 » Vin Ian 10, 2003 9:42 pm

Cre` c`ar avea o influenta negativa la un examen..in majoritatea cazurilor...si la scoala, cu profii, in general...daca vad vreun cercel in plus, gata...ori e bagaboanta , ori bagabont...fuck them teachers...
Mie`mi plac si tatuajele si piercingurile..da` n`am...
O sa`mi fac poate un tatuaj..da` micut, discret..inca nu m`am hotarat unde...da` o voi face. ;)
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
diana_2205
Junior Member

Hmmm...varsta?

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 10, 2003 10:24 pm

Credeti ca exista o varsta LIMITA pentru a avea un cercel pe undeva? Adica daca ai cercel la 16 ani esti normal dar daca ai cercel la 21 de ani:) esti anormal?

daca am mai zis...prin calsa a 8-a am ramas la 2 materii din cauza ca aveam cercei in urechi.

Tu Aliosha ce zici? ti-ai mai pune ACUM cercel pe undeva daca ai vrea asta?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Aragorn » Vin Ian 10, 2003 10:26 pm

Imi aduc si acum aminte in clasa a 6-a cand un coleg de-al meu si-a pus cercel in ureche ce scandal a iesit la scoala...si la sedinta cu parintii pana si mamele unor copii au facut scandal ca cica ar fi un exmplu negativ acel individ...
Oricum conceptie de kkt in Ro...

Aici in Canada am vazut si tipi cu 10+ cercei de la gura, nas, ureche, etc.

Tatuajele mi se pare ok atata timp cat nu-s gigantice si prea multe...adika unu e fain sa ai...parerea mea.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Hmmm...varsta?

Mesajde Aliosha » Vin Ian 10, 2003 10:42 pm

Initial trimis de Love2Fly

Tu Aliosha ce zici? ti-ai mai pune ACUM cercel pe undeva daca ai vrea asta?

Da normal. Pe aia nu ii mai port pt ca pur si simplu m-am saturat de ei. I-am purtat 9 ani de zile.
Aliosha

Mesajde darkshines » Vin Ian 10, 2003 11:41 pm

de cate ori vin cu parul prins la scoala numai profesorul de romana(de 54 de ani) se ia de mine din cauza urechilor pline de cercei in rest nada. am avut un clip-on in buza odata si s-au mirat dar nu a avut efect asupra notei

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Piercing...

Mesajde Komoara » Vin Ian 10, 2003 11:50 pm

Eu ca sa va spun ,am primit "cadou" dupa capacitate, un piecing...unde doresc eu(codou de la parinti). Si am ales buricul(mi se pare ca la fete merge mai bine decat arcada, buza, sau alte locuri). Am mers cu maica-mea la biju sa mi-l iau, apoi la doctor, mi l-am pus.. nu a avut probleme de infectii sau alte faze mai grave. Well, din moment ce am un pierce, nu critic pe cei care au si ei, imi place in general piercingul si tatuajul, atata timp cat este unul discret. Cat despre parerea celor din jur, numai de bine.Prietenii si colegii erau uimiti ca m-au lasat ai mei sa mi-l pun, mai ales ca era ideea lui taica-miu (plecata de la o aluzie de-a mea), iar profii, ce sa zic.. chiar s-au mai pus la punct cu ceea ce se poarta. Nu am avut probleme, am primit complimente de la profi pt podoaba mea. Cred ca sunt un caz norocos. In viitor mi-ar placea un pierce in nas, unul mic, mic, aproape sa nu se vada.
Komoara
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma