Ce spuneti de Daniela Gorfy
77 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
eu am vazut-o din intamplare la academia vedetelor duminica trecuta...mi se pare ca venise sa o incurajeze pe Cristina ("regina r&b")...mi-a lasat o impresie...dupa ce ca arata saraca jalnic dupa parerea mea,s-a mai si inghesuit la karaoke si behaia si ea pe acolo ce apuca...inca o data,jalnic... :a
-
Josefine^ - Junior Member
Re: Curva!
Initial trimis de Codrutza
Dupa cum se poarta iti dai seama ca ii curva, proasta, si o mataita!
ideal e ca motto-ul/semnatura/etc. din sfarsitul post-ului sa fie mai scurta decat mesajul propriu-zis, dar nu neaparat. eu zic sa scoti versurile de la vreo 2-3 melodii de la biugi (sacmi) si sa le pui...ce zici?
chiar tre sa ma iau de toata lumea azi?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: Re: Curva!
Initial trimis de tre cool
inca n-ai ajuns la mine

-
Josefine^ - Junior Member
Re: Re: Curva!
ideal e ca motto-ul/semnatura/etc. din sfarsitul post-ului sa fie mai scurta decat mesajul propriu-zis, dar nu neaparat. eu zic sa scoti versurile de la vreo 2-3 melodii de la biugi (sacmi) si sa le pui...ce zici?
1. Nu is singura
2.SE SCRIE B.U.G , NU biugi sau cum draq ai scris tu!
B.U.G.= Bucuresti underground
________ tradu plz. ca nu am inteles(sacmi) si sa le pui...ce zici?
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Re: Re: Re: Curva!
2.SE SCRIE [B]B.U.G , NU biugi sau cum draq ai scris tu!
________ tradu plz. ca nu am inteles [/B]
nu, da' se citeshte biugi (cu accent pe ultimu' i).
trecetzi ma baietzi o data peste faza asta, lasatzi pubertatea, e daunatoare :mad: (vorbesque de totzi care s-au trezit peste noapte periculoshi da~ cartier)
p.s. inchidetzi o data topicu'!!!!!!!!!!!!!!
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
Re: Re: Re: Curva!
1. Nu is singura
2.SE SCRIE [B]B.U.G , NU biugi sau cum draq ai scris tu!
________ tradu plz. ca nu am inteles [/B]
ma codruta ma... chiar trebuie sa te-njur? nu sunt capabil de retorica la ora asta dar incerc sa ma abtin ca esti de sexu feminin...
1. nu esti singura care pune semnatura mai mare ca post-ul propriu-zis nu? bravo. esti o fidela adepta a spiritului de turma
2.inchipuie-ti ca stiu cum se scrie, nu sunt ignorant, desi uneori mi-as dori sa fiu, dar am scris asa ca sa subliniez lipsa de respect (putin spus) pe care le-o port.
biugi sacmi... sacmi era rima la biugi adica in traducere libera 'bugmafia sa ma suga'.... ai inteles?
codruta sacmi...n-are rima da probabil ca e mai placut...
-
tre - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Curva!
ma codruta ma... chiar trebuie sa te-njur? nu sunt capabil de retorica la ora asta dar incerc sa ma abtin ca esti de sexu feminin...
1. nu esti singura care pune semnatura mai mare ca post-ul propriu-zis nu? bravo. esti o fidela adepta a spiritului de turma
2.inchipuie-ti ca stiu cum se scrie, nu sunt ignorant, desi uneori mi-as dori sa fiu, dar am scris asa ca sa subliniez lipsa de respect (putin spus) pe care le-o port.
biugi sacmi... sacmi era rima la biugi adica in traducere libera 'bugmafia sa ma suga'.... ai inteles?
codruta sacmi...n-are rima da probabil ca e mai placut...
Nu zau!:mad:
Sa ii sugi tu pe toti mafiotzii si pe toti de pe langa ei.... tzaranule!
Eu vorbeam frumos si tu... te iei in gura! Sa o iei in gura!
Si cu asta am terminat cu tine!
Tacke a hicke asshole!
;f :fuck: :M
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Curva!
Nu zau!:mad:
Sa ii sugi tu pe toti mafiotzii si pe toti de pe langa ei.... tzaranule!
Eu vorbeam frumos si tu... te iei in gura! Sa o iei in gura!
Si cu asta am terminat cu tine!
Tacke a hicke asshole!
;f :fuck: :M
ma asteptam la un raspuns pe masura...
-
tre - Junior Member
Initial trimis de poison
hmm... danilela gorfy( mai bine zis boarfa), bovina sexy care n-are nici o tangenta cu muzica, invitata la televiziuni pt ca mareste audienta cu prostia si vulgaritatea ei
ba nu mai facetzi asociatzia asta "daniela gyorfi" cu "sexy". nu e nimic sexy la ea, e toata vulgara shi penala din cap pina-n picioare, ma repulsioneaza imaginea ei :mad:
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
Initial trimis de qeru
ba nu mai facetzi asociatzia asta "daniela gyorfi" cu "sexy". nu e nimic sexy la ea, e toata vulgara shi penala din cap pina-n picioare, ma repulsioneaza imaginea ei :mad:
ai lasa ca la 50k/bj (si nu e vorba de green day) ar fi buna...
-
tre - Junior Member
Ba, Daniela e tarfulita si de multe ori penibila, dar nu mi se pare proasta de loc. Profita de societate si de unele lucruri date de la natura dar isi vede lungul nasului, nu e inconstienta (ideile ei despre viata, despre relatia barbat- femeie chiar imi plac).
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Initial trimis de J.A.Tiranu
Ba, Daniela e tarfulita si de multe ori penibila, dar nu mi se pare proasta de loc. Profita de societate si de unele lucruri date de la natura dar isi vede lungul nasului, nu e inconstienta (ideile ei despre viata, despre relatia barbat- femeie chiar imi plac.
Sa intelegem ca astea le stii de cand ai iesit tu la o bere cu Gyorfy? (Si inchide dracu' parantezele)
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510

-
tre - Junior Member
singurul lucru .....
singurul lucru la care ma gandesc cand o vad pe D Steorfi e ca i-as trage-o.Probabil ca asta vrea si ea.
Cool
Cool
-
dadius - Mesaje: 779
Initial trimis de bhuttu
Sa intelegem ca astea le stii de cand ai iesit tu la o bere cu Gyorfy? (Si inchide dracu' parantezele)
Nu Bhuttule, astea le-am concluzionat din ceea ce am vazut prin ziare si la televizor, si nu am nici un fel de pretentie ca eu am dreptate, dar asta e opinia mea.
It's nice to be important, but it's more important to be nice...
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Re: Re: Daniela Gyorfy in 1994
Initial trimis de Ramona Opran
Deci putem spune ca Daniela Gyorfy si arheologul ce mai au "viziuni largi" in tara asta. Restul.........nu intelegem nimic.
Totusi.......am vazut-o in emisiuni, reportaje, etc....se ingrijeste, face sport, si duce o viata echilibrata. As spune totusi ca imaginea pe care si-a facut-o nu o reprezinta. Oricum, poate vorbesc putin si in necunostinta de cauza, insa e o tipa sensibila si mai ales are un necaz pe care nu cred ca il doreste cuiva. Are mama paralizata si nu a parasit-o. Nu stiu cati sunt in stare sa mai aiba grija de parintii lor, dupa o varsta, sau chiar in postura de vedeta. In fine, sa nu deviem, oricum, raman la parerea ca D. Gyorfy e alta decat vrea sa para. A reusit sa socheze cu imaginea ei, dar cred ca asta pentru ea reprezinta un mod de a se face observata in muzica si atat!
O fi ea o tipa sensibila, nu zic nu, dar voce din parti... Am vazut-o intr-o emisiune in care ar fi trebuit sa cante live numai ca a luat-o pe aratura rau de tot, pana si un afon si-ar fi dat seama... Si ca sa spele un pic rusinea a-nceput sa se scalambaie pe langa realizatorii emisiunii cu un dans in care nu stiu exact ce vroia sa demonstreze...
Concluzia mea e urmatoarea: Nu are pic de talent, nici ca dansatoare si nici ca artist!
Eu zic sa se reprofileze. Ii ofer eu un contract in Turcia!

- zulu
- Junior Member
PROSTI SI FOARTE PROSTI!
Pt necunoscatori artistii din ROM.sunt de 2 feluri:PROSTI si FOARTE PROSTI!!
- mausy2000
- Junior Member
Re: PROSTI SI FOARTE PROSTI!
Initial trimis de mausy2000
Pt necunoscatori artistii din ROM.sunt de 2 feluri:PROSTI si FOARTE PROSTI!!
eh...sunt si ceva artisti buni, categoriile astea 2 de le-ai enumerat sunt majoritare doar....doar, auzi...
-
tre - Junior Member
cred ca e cea mai mare tarfa a muzicii romaesti vrea sa isi arate bucile oriunde merge dovada emsiuneaq de la acasa cand si-a dat chilotii jos
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
77 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii