Dinamo Campioana

Forum dedicat echipei Dinamo si tuturor cainilor rosii!

MERITA DINAMO TITLUL?

DA
6
38%
NU
10
63%

Voturi totale : 16

Dinamo Campioana

Mesajde cutuma© » Sâm Iun 01, 2002 6:54 pm

Dinamo este in cele din urma campioana in Divizia A. Intrebarea pe care v-o adresez este dak merita cainii roshii titlul?
Parerea mea este cred eu cunoscuta dar o voi mai repeta inca o data:
NU!!! DINAMO NU MERITA TITLUL!
motive
1.Au aparut extrem de multe articole in presa in care echipa era suspectata de blat, in total fiind vorba de cca 27p
2.Deshi a fost penalizata de FRF, a implicat politicul in fotbal recuperandu-shi astfel punctele(decisive in lupta pt titlu)
3.Nu au avut un parcurs constant, dezamagind in dese randuri:vs.Farul,Otzelul,etc.
Ar mai fi multe de adaugat dar probabil k ash fi acuzat de subiectivism. Drept concluzie nu pot sa fiu decat de acord cu spusele lui MM Stoica: Titlul trebuia reportat!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde SOD » Sâm Iun 01, 2002 7:07 pm

intr-un campionat bantuit de blaturi si jafuri la drumul mare,dinamo s-a impus gratie celor 3 celebre puncte date inapoi.nu cred ca au castigat toate meciurile in mod sportiv,nu cred ca toti jucatorii echipei din stefan cel mare se pot numi sportivi,nu cred ca meciul de la craiova din ultima etapa a fost curat,nu cred ca acest titlu este in totalitate al cainilor!
dar fiind roman,urez succes echipei DINAMO BUCURESTI in Champions League si un traseu cat mai lung!

forza steua!forza focsanii!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde MiG29 » Sâm Iun 01, 2002 10:12 pm

DA!Merita acest titlu...Decret sa nu uitam k shi mult iubita voastra echipa a dezamagit inpotriva otelului.shi de fapt oftica voastra cea mai mare e k am luat noi titlu shi nu voi...Am batut shi Steaua shi Rapidul cand i-am prins shi pe 5iunie in cupa o sa ii mai batem odata pe rapid.Sper ca nu vom fii acuzati de blat shi in cupa...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cutuma© » Dum Iun 02, 2002 5:11 pm

Mig, iar n-ai priceput nimic. Nu era vorba despre cum a jucat Steaua, era vorba despre dak merita Dinamo sau nu titlul...
tzi-am mai spus-o shi tzi-o mai spun pana pricepi : nu m-ar fi deranjat sa ia dinamo titlul dak n-ar fi fost cele 3 puncte enuntzate in postul anterior,asha k fa bine shi gaseshte contra-argumente la ele shi nu mai caracteriza pe dinamo prin paralele cu alte echipe...

cutuma©

Mesajde Bagheera » Dum Iun 02, 2002 5:26 pm

Cand au castigat titlul acum 2 ani cainii chiar aveau o echipa competitiva si un joc bun. Anul acesta in schimb nu au excelat decat prin "meciuri amicale" si declaratii date de niste retardati din interiorul clubului. Avem un campionat mizerabil intr-o tzara mizerabila condus de niste infractori care se bat cu pumnul in piept si nu rateaza nici un prilej de a se afisa in emisiuni televizate. Nu Dinamo nu merita sa ia titlul!! Dar nici o alta echipa nu merita acest lucru. Dar daca ne oprim un pic si vedem cata mizerie este in acest campionat realizam Ca dinamo a primit recompensa pe care o merita. A castigat un campionat murdar si blamat de toata lumea civilizata a fotbalului. (Pana si casele de pariuri nu aveau in program toate meciurile). Si asta spune foarte multe mai ales ca pe un buletin de pariuri se poate observa cu usurinta cum apar meciuri din Turcia 2 sau Cupa Bosni-Herzegovina. Si chiar daca voi fi acuzat ca nu sunt un bun roman eu nu o sa tin cu Dinamo in cupele europene si le doresc un esec cat mai mare pentru a reveni toata lumea cu picioarele pe pamant. Dar asta se va vedea peste vreo luna cand incep preliminariile. Pana atunci GO England la C.M din Coreea si Japonia!
Bagheera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Iun 02, 2002 9:13 pm

da mah decret ,ce sa ii faci asa sunt eu mai prost de felu meu shi nu inteleg nimica.Dak tot la vechiu vostru subiect cu cele 3 puncte va intoarcetzi,atunci sa precizam k shi nationalu a fost criticat de cateva ori cu privire la meciuri asa zise strategice,cum ar fii cele cu gloria sau fc arges.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cutuma© » Mar Iun 04, 2002 8:46 pm

Nu am insinuat k ai fi prost draga mig dar modul subiectiv in kre priveshti lucrurile referitoare la dinamo itzi intuneca uneori privirea.
P.S. cand am zis 3 puncte ma refeream la cele 3 puncte de discutzie!!

cutuma©

Mesajde Rosu Oana » Mie Iun 12, 2002 6:26 pm

Am votat varianta a doua,adica NU.Desi tin cu Dinamo,
nu cred ca meritam campionatul,iar daca luam si cupa
ar fi fost deja prea mult.Am votat astfel ca sa fim corecti.
Decret,nu-mi vine sa cred!Zici ca Dinamo era suspectata
de blat,cca 27p?Cred ca aia care au publicat asta,erau
dusi cu pluta.Daca asa ar fi stat treaba,pai lua UMT-ul
campionatul!Revino cu picioarele pe pamant!
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 12, 2002 6:49 pm

Iata un prim fan dinamovist care este sincer si corect...si recunoaste ca Dinamo nu merita sa ia campionatul !
Bravo Oana !

Dar..cine crezi ca ar fi meritat campionatul ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde satori » Joi Iun 13, 2002 1:06 pm

Desi tin cu Craiova si am votat nu in poll, parerea mea este ca cine ia campionatul ala il merita. Avem un campionat de toata ... frumusetea si o campioana pe masura. Sa ne traiasca.
satori
Junior Member

Mesajde Rosu Oana » Sâm Iun 15, 2002 9:49 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Iata un prim fan dinamovist care este sincer si corect...si recunoaste ca Dinamo nu merita sa ia campionatul !
Bravo Oana !

Dar..cine crezi ca ar fi meritat campionatul ?

Ti-am spus cine...Natzional !
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 16, 2002 10:22 am

National nu merita sa fie campioana. Au avut destinul in mainile lor...si au fost fraieri.
Trebuiau sa rupa terenul in Craiova....iar ei ce au facut ???
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rosu Oana » Mar Iun 18, 2002 10:00 am

Pai atunci,Moshule cine merita campionatul?Dinamo NU,
Natzional NU,atunci cine?Pacat imi pare rau pentru
Natzional!Acest lucru nu mai conteaza prea mult,sa
vedem ce vor face Dinamo in Champions League si
Natzional in Cupa UEFA. Le doresc mult succes!
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 18, 2002 5:56 pm

Nu merita sa ia nimeni campionatul. Unii sunt blatisti,altzii sunt hotzi,altzii sunt prosti !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rosu Oana » Mar Iun 18, 2002 10:45 pm

Blatistii sunt dinamovistii, prostii bancarii,iar hotii cumva
rapidistii sau stelistii???Da,intr-un fel ai dreptate.
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Iun 19, 2002 8:22 pm

Shi ash putea shti de ce sunt stelishtii hotzi, dak nu cer prea mult?

cutuma©

Mesajde Rosu Oana » Joi Iun 20, 2002 6:28 pm

Decret,eu am presupus lucrul asta...Daca o fi adevarat
nu stiu...steaua hoatza...
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 04, 2002 5:36 pm

Daca imi permiteti. Nu cred ca Dinamo merita sa ia campionatul. De fapt, daca stam bine sa ne gandim, nu Dinamo a castigat titlul, ci l-a pierdut FC National. Sau, ca sa fiu si mai explicit, a fost mana lui Netoiu. De fapt, acum, la trei luni de la evenimente, acest lucru este arhicunoscut. Si la fel de cunoscut este si faptul ca Dinamo nu a castigat nici macar Cupa Romaniei. De data asta nu pentru ca a pierdut finala. Oricum, abia astem editia viitoare de campionat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Razorblade Kiss » Vin Aug 16, 2002 12:55 am

L-a luat, deci il merita. "restul, e fantezie"
Razorblade Kiss

Înapoi la FanClub Dinamo