Melodii de moment
Moderator: Shaki
Pentru astazi o melodie a maestrului Gica Petrescu . Trece timpul .
" Pai dau zece ani din viatza
Douazeci,nu ma tocmesc
Dar c'eia ce-i am in fatza
Catzi or fi vreau sa iubesc !
Ca-i asa-i omu cu pacate,
Chiar cand a trait destul
Si a trecut prin cate toate
De iubit nu e satul ! "
" Pai dau zece ani din viatza
Douazeci,nu ma tocmesc
Dar c'eia ce-i am in fatza
Catzi or fi vreau sa iubesc !
Ca-i asa-i omu cu pacate,
Chiar cand a trait destul
Si a trecut prin cate toate
De iubit nu e satul ! "

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pentru ca astazi am vazut Coyote Ugly....melodia zilei provine din film.
Se numeste The Devil Went Down To Georgia . Este de exceptzie. Ducetzi-va repede la Audiogalaxy..si downlodatzi-o.
Se numeste The Devil Went Down To Georgia . Este de exceptzie. Ducetzi-va repede la Audiogalaxy..si downlodatzi-o.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Pentru ca am o pata pe piesa asta, pentru ca n-am mai ascultat-o de mult, si pentru ca imi place, astazi: Guano Apes - Rain.
Si, desi e lalaita
, am sa i-o dedic lui SOD, impreuna cu multe si calde uraturi.
Sa ne traiesti, omule!
Si, desi e lalaita

Sa ne traiesti, omule!

If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Iar eu ascult o melodie absolut superba. Din coloana sonora a filmului Jackie Brown (care in curand va fi si la HBO) ,film regizat de Quentin Tarantino .
Melodia se numeste ....Street life .
Mergetzi la AG...si downlodatzi-o ! II datzi search la "Jackie Brown" ...ca o s-o gaseasca.
Melodia se numeste ....Street life .
Mergetzi la AG...si downlodatzi-o ! II datzi search la "Jackie Brown" ...ca o s-o gaseasca.
-
Iar is cazuta in cap, as lua un Prozac, da' se duce toata distractia, si costa si mult...
Una din cele mai sensibile piese pe care le cunosc, cu niste versuri de se zbarle paru' pe ceafa (omu' ramane cel mai bun la capitolul asta): Fish - Cliche.
I've got a reputation of being a man with a gift of words
a romantic poetic type, or so they say
but I find it hard to express the way I feel about you
without getting involved with an old cliche
Una din cele mai sensibile piese pe care le cunosc, cu niste versuri de se zbarle paru' pe ceafa (omu' ramane cel mai bun la capitolul asta): Fish - Cliche.
I've got a reputation of being a man with a gift of words
a romantic poetic type, or so they say
but I find it hard to express the way I feel about you
without getting involved with an old cliche
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Andrews Sisters
Astazi am ascultat o gramada de melodii cu Andrews Sisters ,dintre care amintesc :
Bei Mir Bist Du Schoen este o melodie cu adevarat speciala...pe care va rog sa o downlodatzi de pe audiogalaxy.
Dintre totzi de care m-am rugat am impresia ca doar Vali m-a ascultat..si a luat-o !
Melodia dateaza din 1938 si este o capodopera. Nu sunt sigur daca Andrews Sisters au cantat-o prima oara....dar merita !
- Don't sit under the apple tree
- Mr. Sandman
- Bei Mir Bist Du Schoen
- Chattanooga Choo Choo
- Winter wonderland
- Rum and Coca Cola
Bei Mir Bist Du Schoen este o melodie cu adevarat speciala...pe care va rog sa o downlodatzi de pe audiogalaxy.
Dintre totzi de care m-am rugat am impresia ca doar Vali m-a ascultat..si a luat-o !
Melodia dateaza din 1938 si este o capodopera. Nu sunt sigur daca Andrews Sisters au cantat-o prima oara....dar merita !
-
sambata seara
Pentru astazi o melodie foarte speciala,de altfel ca toate melodiile pe care le ascult eu !
Duran Duran - Ordinary World
Ia incearc-o ,Aliosho ....ca sigur itzi va placea !
Duran Duran - Ordinary World
Ia incearc-o ,Aliosho ....ca sigur itzi va placea !
-
Mig nu pot sa nu remarc ca in ultimele zile ai bagat chestii tari de tot:
Modest Mouse: am tot albumul "The Moon & Antarctica", deci si melodia pe care ai bagat-o tu.
De asemenea Asian Dub Foundation , Roots ...
And you will know us by the trail of the dead : am reusit sa fac rost acum o luna de "Source tags and codes", care e bine de tot. Foarte bine chiar ! ("Another morning stoner", "How Near How Far" cred ca o sa le bag la melodii de moment in curand")
Pentru azi, ca tot imi ascultam cd-urile cu Pink FLoyd o alta piesa care imi place foarte mult "Fearless", o piesa care incepe si se termina cu franturi din imnul celor de la Liverpool cantat de mii de voci. Ce e intre ele(adica melodia in sine) nu mai zic...
Azi am fost toata ziua plecat de acasa si am mancat la pranz intr-un loc unde baiatu de la sandvisuri baga numai chestii care fac sa se duca mancarea mai bine: Zero 7, Beta Band, Portishead si multe alte cehstii de bun gust. Si pentru ca tot a fost pe playlistul lui azi, un extra bonus al zilei: "Old -Man" - Neil Young
In concluzie: I love music !
Modest Mouse: am tot albumul "The Moon & Antarctica", deci si melodia pe care ai bagat-o tu.
De asemenea Asian Dub Foundation , Roots ...
And you will know us by the trail of the dead : am reusit sa fac rost acum o luna de "Source tags and codes", care e bine de tot. Foarte bine chiar ! ("Another morning stoner", "How Near How Far" cred ca o sa le bag la melodii de moment in curand")
Pentru azi, ca tot imi ascultam cd-urile cu Pink FLoyd o alta piesa care imi place foarte mult "Fearless", o piesa care incepe si se termina cu franturi din imnul celor de la Liverpool cantat de mii de voci. Ce e intre ele(adica melodia in sine) nu mai zic...
Azi am fost toata ziua plecat de acasa si am mancat la pranz intr-un loc unde baiatu de la sandvisuri baga numai chestii care fac sa se duca mancarea mai bine: Zero 7, Beta Band, Portishead si multe alte cehstii de bun gust. Si pentru ca tot a fost pe playlistul lui azi, un extra bonus al zilei: "Old -Man" - Neil Young
In concluzie: I love music !
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042