Despre Dj Star
Fain! :)
Initial trimis de PreferatA
de ce foloseste 69 ? ii place oare?
PreferatA mai stii ?:) poate.. ai incerca ?:D
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Okei
Initial trimis de Alexya
hai mah andrei lasa omu` in pace daca ii foame shi tu:)
danutz saracu` dupa cat o sa munceasca numa de gajici o sai mai arda
Alexya nu fii asa de sigur .. va munci doar in weekend` dar in rest va sta degeaba .. :-) presupun ...
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
bau
Initial trimis de Andrei
Alexya nu fii asa de sigur .. va munci doar in weekend` dar in rest va sta degeaba .. :-) presupun ...
Andrei
o sa puna muzika prin cluburi sau prin discoteci in restul saptamanii .. mai mult ka sigur
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Lolza
Initial trimis de PreferatA
o sa puna muzika prin cluburi sau prin discoteci in restul saptamanii .. mai mult ka sigur
PreferatA crez gresit .. nu va face asa ceva
Andrei ;-)
-
AnDrEi - Junior Member
Pai ce poate face altceva ??
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Yeap
Initial trimis de Alexya
exact, poate merge sa se dea cu tzoagla sau cu rolele sau stai...s-au inventat scuterele:))
oricum e treaba lui.
nu?:)
Korekt Alexya ... este viata lui personala

Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Oricum e super tipu` ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Ups
Initial trimis de sandrino
Oricum e super tipu` ...
mey sandrino .. Dj Star face parte din Hi-Q Team .. so .. este exact ca ei .. adika smart guy
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Am intrat si EUUUUUUUU!!!!!!!!!
De azi am si eu cont pe fanclub.ro, ca prea v-am auzit pe toti vb de acest forum! Si, in plus, imi sunteti simpatici!:-)
Andrei, Allidda, DeeDee, Sly, Alexy, CloClo, PreferatA , am intrat si eu in gasca voastra pe net.
De miercuri, 19 iunie, vom fi cu toti la mare de unde va vom transmite salutari "calde"... si "ude":-)
Semneaza: Danutz, DJ STAR, danutz69.
Andrei, Allidda, DeeDee, Sly, Alexy, CloClo, PreferatA , am intrat si eu in gasca voastra pe net.
De miercuri, 19 iunie, vom fi cu toti la mare de unde va vom transmite salutari "calde"... si "ude":-)
Semneaza: Danutz, DJ STAR, danutz69.
- DJ STAR
Bine ai venit!
Danutz bine ai venit ... eu unul astept ziua ta .. si nu uita ca vreau sa beau
.. apropos.. in legatura cu "poza aia " se numeste avatar si dupa ce faci 100 mesaje ai sa poti sa iti pui si tu .. dar lasa ca am sa te ajut eu cu faza asta ... si inca odata iti spun BINE AI VENIT PRIETENE!
yessss esti printre noi .. si care se ia de DJ STAR ;a jar mananca
deci danutz .. pe 23 iulie bem
Andrei :bye: byez pallz!

Andrei :bye: byez pallz!
-
AnDrEi - Junior Member
Bun venit Danutz printre noi!
sper sa te simti bine
sper sa te simti bine

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Dj.. bine ai venit.. si sper sa te simti bine alaturi de noi....
Imi pare rau ca nu m-ai bagat si pe mine in gaska aia ;P
)) loale.. fie
nu conteaza... oricum Bine Ai Venit !!!! :o ..
Imi pare rau ca nu m-ai bagat si pe mine in gaska aia ;P

nu conteaza... oricum Bine Ai Venit !!!! :o ..
-
sandrino - Junior Member
Andrei da si ce am zis eu ceva rau ...
-
sandrino - Junior Member
Cul :) (cool i mean..)
Noah ca a venit shi nea DJStar pe forum si in FanClub
....W3lc0m3 man!!!

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
buna danut............bine ai venit.......... madalina
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
Fain!
Deci vad ca pana acum au fost numai urari de bine adresate` lu danutz .. tineti`o tot asa :-)
P.S.Madalina mai lasa netu si invata ca acusica ai BAC`ul
sly : ne vedem la mare da? si bem si noi doi un stelaj de bere ce dreaq .. din aia rece
Andrei :-)
P.S.Madalina mai lasa netu si invata ca acusica ai BAC`ul
sly : ne vedem la mare da? si bem si noi doi un stelaj de bere ce dreaq .. din aia rece

Andrei :-)
-
AnDrEi - Junior Member
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeee
BAVVVOOOOOOO!!!!!! a venit dijeiu!!! sa ne puna muzik shi sa ne faca sa ne simtem zoper!
uelcome!!!!
:A ;r
uelcome!!!!
:A ;r
- Alexya
- Junior Member
salut Dj Star, imi pare bine ca ai venit si tu printre noi si sper sa ne vedem curand, mie imi este tare dor de voi, aici este super cald, si am sa-ti povestesc prin ce peripetii am trecut, ok?
sper sa te distrezi la mare, si inca ceva, iti sta super bine cu sapca aia alba....
Te pupa cu mult dor CloClo
apropos ai vazut pozele(stii tu de unde)
sper sa te distrezi la mare, si inca ceva, iti sta super bine cu sapca aia alba....
Te pupa cu mult dor CloClo
apropos ai vazut pozele(stii tu de unde)
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
- forever_clo
- Junior Member
hmm.. sa inteleg si pe 23 iulie se vor intalni cativa?
-
sandrino - Junior Member
bai eu ii urez La Multi Ani ! de pe acum .. vreau sa fiu primul care-i ureaza LMA
) lool Dj.. sa ne traieti o mie de ani 

-
sandrino - Junior Member
salutaree!!
salutare Dj Star si bine ai venit.... desi eu sunt mai nou ca tine ca deabia am o zi de cand am cont:)
- mariusbt
Initial trimis de sandrino
bai eu ii urez La Multi Ani ! de pe acum .. vreau sa fiu primul care-i ureaza LMA) lool Dj.. sa ne traieti o mie de ani
![]()
hai doua sandrino

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
LOve ya !
Initial trimis de Alexya
nu e asha mie kiar mie drag andrei!!! deci nu am nimika cu el <cel putin eu>
shi ni plange ca shi eu sunt curioasa deci o sa murim impreuna:))))
:bye:
Alexya si tu imi esti draga

Andrei
-
AnDrEi - Junior Member