Top Useri

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde bhuttu » Mar Iun 04, 2002 11:10 pm

Mai am de remarcat vreo cativa:
Dinozauri: manelesux si vali (nu-i mai prinsesem cu posturi noi pana de curand)
Newcomers: tre cool si vladonne.
Un post frumos, cu descrieri, care sa supere pe toata lumea... cat de curand!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Aliosha » Mar Iun 04, 2002 11:31 pm

Bhuttule , vladonne numai noutate nu e. Scrie de cand lumea si pamantul pe barfe. Cauta-i posturile si ai sa te convingi.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 06, 2002 11:40 am

Dupa Zgubilici...tin sa va anuntz..ca nici Joao nu mai doreste sa posteze pe forum.
Vorbind aseara cu domnul Joao pe yahoo , mi-a declarat ca nu va mai posta pe forum pana cand nu se lamureste situatzia cu Sopra. Spunea el ca Sopra nu l-a bagat in seama..intr-o nu mai stiu care conferintza.

Sopra..ce ai de zis ? Itzi permitzi sa pierzi un user important precum este Joao ?

Zgubilic ...a fost optiunea ei sa paraseasca forumul..nu intra in discutzia noastra. Dar Joao ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Iun 06, 2002 11:47 am

Ce e cu rebeliunea asta???

Cum adica nu a fost bagat in seama ? Pai pe Sopra il prinzi si asa rar la taclale, chiar si in conferinte.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 06, 2002 11:49 am

Ba..nu stiu. Cam asa s-a exprima Joao. Mi-a zis ca Sopra nu i-a dat atentzie. Era destul de suparat...si cred ca s-a suparat si pe mine...ca nici eu nu prea l-am luat in serios.

Oricum..eu imi cer scuze fatza de Joao,daca l-am suparat cu ceva.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iun 14, 2002 5:53 pm

Da' ma, acum cred ca e momentul sa fac postulala lung pe care il tot planificam. Ca acuma pot sa zic ca am si eu ceva experienta de fanclub si ii stiu ceva mai bine pe userii "grei" ai fanclubului. Asa ca, daca aveti chef sa cititi tot postul asta, pregatiti-va sa vedeti ceva pupaturi in cur, ceva lovituri cu cacat si... mai vedeti voi ce. Oricum, astea sunt clisee ale fanclubului si banuiesc ca suntem toti obisnuiti cu ele. Partie ca incep:

Sopra Tutti - incep tot cu el, ca de, el e administratorul. Oricum, ordinea in care va iau o sa fie intamplatoare, asa ca nu va legati de asta daca nu va convine ceva. Asa, ziceam de Sopra... Sopra care, dupa mine, se apropie tot mai mult de ideea de bot, de comportamentspecific unui computer. Si spun asta in urma scandalului care a facut-o pe zgubilici sa plece de pe fanclub. Asa ca Sopra... nu poate sa treaca peste algoritmii lui, respecta pana in panzele albe regulamentul, te enerveaza cand iti spune ca gresesti, ...la fel ca un calculator. Mai e si dinamovist. am si o bila alba pentru Sopra, ca posteaza si sta de vorba de la egal la egal cu toti userii, si ca, de exemplu, n-o sa-mi starega postul asta. Asta ce-l mai ridica in ochii mei!

DANA - cunoscuta si ca "tzakapaka", "it was just another day", "asa va trebuie daca sunteti dependenti de alool", "Megadeth", "mamut", "magarita nesuferita", "scorpia si ghionoaia". Am numai cuvinte de lauda pentru ea :). Desi n-o sa-i iert niciodata faptul ca mi-a inchis nejustificat threadul despre Beatles, desi e o sofista pur-sange si nu recunoaste, desi e aproape mereu gica-contra, desi e o rockerita exclusivista, limitata in orizonturi si inchistata in gusturile ei, nu intotdeauna cele mai bune, desi e o alcoolica inveterata care n-a depasit inca etapa postarii pe fanclub, cu toate ca ar fi trebuit,desi are multe alte defecte, repet, am numai cuvinte de lauda pentru ea! :)

onk - pentru ca tot eram la mozii de pe literatura. despre onk am spus la un oment dat ca mi separe aroganta. Acum nu stiu ce sa zic... Am impresia ca e vorba de aroganta omului care stie ca e mai valoros decat ceilalti. Ca are dreptate sau nu, asta nu pot sa-mi dau seama. In tot cazul, e citita! Si m-a facut sa-mi pun o gramada de intrebari cand a zis ca ar putea avea "14 ani, virgina si se pastreaza pentru casatorie". Atunci m-am framantat nitel, ca adica asa fete de 14 ani avem noi pe planeta asta? Onk, sa nu mai faci nicodata asa ceva!

Rolf - ca sa ramanem in aceeasi zona, Tineretului, si pe acelasi palier valoric, al treilea. Raman la parerea mea de data trecuta, anume ca lui Rolf ii lipseste ceva. Spontaneitate, atitudine, originalitate, personalitate, una din astea, nu-mi dau seama exact. O fi el un Google al forumului, dar Google-ul nu inseamna decat o unealta, o chestie cu multi de o care asteapta sa-i pui intrebari. N-are pic de personalitate! Pai e bine asa, bai Rolf? Lui Rolf ii datorez multumiri ca in istoria fanclubului pe care a facut-o (si ea obiectiva si bine documentata, ca toate posturile lui Rolf), apare si numele meu. Mersi Rolf, ma simt onorat!

Oribilul Mosh - pentru ca deja cred ca incepe sa fiarba ca nu e in primii 5. Moshul are in fiecare noapte acelasi vis: Se facea ca era in ultimul meci din Playoff-ul NBA, si ca echipa lui, Titan Old Boys (unde era si proprietar, si antrenor, si vedeta echpei) era condusa de LA Lakers. Dar dupa un atac reusit al Oribilului, si o finalizare de trei puncte, echipa lui se dezlantuie. Johnson, Jordan, O'Neal, Pippen, Rodman, Malone sunt de neoprit. Bineinteles ca prestatiile lor sunt eclipsate de cea a Oribilului Mosh, care marcheaza cos dupa cos, reusind sa bata recordul de puncte/meci reusite de un jucator si de puncte reusite in intreaga cariera. Lakers sunt invinsi cu 266-36, iar Moshul, dupa ce e aclamat de un intreg mapamond pentru castigarea playoffului, se intoarce acasa. Prima data se uita in carnetul de student: 5 examene si 2 colocvii luate cu 10, un colocviu cu 9. Se gandeste la greul meci de fotbal care-l asteapta maine, cand nationala Romaniei(al carei capitan este) joaca finala cu Slovenia (optimi: 2-1 cu Franta, sferturi: 8-0 cu Italia, semifinale: 5-2 cu Brazilia). "O sa batem" isi spune, dupa care intra pe fanclub.ro. PM de la xkran: "Vezi ca tre' sa refacem pagina". PM de la Sopra: "Moshule, au bagat astia net la mine in comuna si nu stiu sa instalez Messengeru. Ma ajuti?". PM de la manelesux: "Moshule, scuza-ma ca am fost obraznic. Meritam banu'. N-o sa se mai intample." Moshu rade. O sa-i impace pe toti. Dar mai intai trebuie sa-i dea ban Danei, care l-a jignit ca are cele mai multe posturi de pe fanclub. Ii da. Rade. Dupa care se trezeste. Azi o sa piarda semifinala Mondialului, ca e de dimineata si el are examen si o sa pice. Realitatea e cruda, Moshule!

xkran - nu e tocmai un user, dar isi merita locul pe lista asta, ca de, are si el cateva posturi. Xkran face bine ce face, cu mentiunea ca eu personal as vrea sa vad mai multe posturi ale lui. Si mai e si baiat de treaba.

vali - am impresia ca e un mamut reinviat. Nu stiu ce as zic... un rocker care face siteuri, dar caruia ii place Miki de la Kpital? Hmmm, studiem...

manelesux - alt mamut multlaudat al fanclubului, cu care nu m-am intalnit decat intr-un post, in care mi-a zis ca sunt prost ca nu imi place Dune. E si el...

Aliosha - Probabil ca s-a saturat sa manance copii si sa asculte muzica anonima. cel putin asa mi s-a parut de cate ori am vorbit cu el pe Messenger. Sincer sa fiu, alaturi de SOD (despre care voi vorbi mai jos), e userul pe care-l apreciez cel mai tare.

SOD - despre el n-o sa spun prea multe ca s-ar putea sa n-aiba chef. Oricum, SOD se apropie (si nu spun cuvinte mari) de modelul meu in viata. Pacat ca e gras, urat si tatuat. A, si metalist!

darkshines - sau darky, pentru prieteni. Un copil, nu stiu daca mai deosebit, mai frumos, sau mai destept decat alti copii e varsta ei. Dar a fost prima din 30, face pagini web si posteaza pe fanclub. Darky!

Hai ca ma opresc aici deocamdata, ca nu ma mai concentrez. Revin dupa o scurta pauza!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 14, 2002 6:09 pm

Cat de bun poate fi baiatul asta ! Am ras in hohote....la descrierea mea !...care este foarte adevarata !
Bhuttule esti incredibil de bun in manuirea cuvintelor ! Esti un mare maestru al propozitziilor.
Mie personal imi pare rau...ca pe perioada verii te vei retrage in barlogul tau si nu ai sa mai scrii pe forum !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iun 14, 2002 8:15 pm

Partea a doua(ca n-a incaput tot mesajul intr-un post): gata, am revenit! sa recapitulam: a fost Sopra, Dana, onk, Rolf, Moshu, xkran, vali, manelesux, Aliosha, SOD, darky. Ce-ar mai fi? Pai ar mai fi...

KickAss - si el un gica contra in felul lui.Nu-i vorba, mie imi place de KickAss si de ideile lui, dar tipu' e un revoltat. Daca KickAss in realitate e acelasi KickAss de pe fanclub, cred ca i-ar fi mai comod sa se impace cu lumea.

curly - scris cu litera mica, pentru ca acest saltimbanc de oltenia sufera de falsa modestie. curly si-a castigat aprecierea mea printr-un singur post: ala cu care a fondat threadul "Cine/ce ne enerveaza" de pe Rock. Si cu inca doua chestii: "mi-e sila sa fiu simplu si mi-e lene sa fiu complicat" si "Incerc tot ce-i place vulgului: daca nu-mi place sunt merituos, daca-mi place, nu sunt idiot.". In afara de astea, curly face si el parte din gasca aia exclusivista si xenofoba de rockeri care isi au locul si rolul lor binr definit pe fanclub (Dana, Rockeru'Shomer, curly, vali, Kicku' si alti cativa)

mirela - am scris-o doar ca sa nu zica Moshu' ca am uitat-o. Pentru ca, fie vorba intre noi, Moshule, n-ai vrea sa auzi tot ce cred eu despre Mirela. Oricum, imi place de Mirela. Mersu' as vrea sa i-l mai vad, ca dupa mers se cunoaste zeita :D

costasilviu - wow, un intreg elogiu ar trebui sa scriu aici. sau un prohod? Cu siguranta cel mai controversat user. S-ar putea ca la un moment dat sa fi crezut si eu despre costa ca e idiot sau imbecil. Convingerea mea e ca acum nici KickAss nu mai crede. Costa... e un revoltat si el, si un frustrat. Toate bune, numai ca tipu' are si ceva cultura la baza, si nici nu e ignorant. Plus ca talentul de scandalagiu il evidentiaza din orice grup. Si a demonstrat(cum am mai spus) ca poate sa dea si pareri pertinente cand are chef. Una peste alta, imi place din ce in ce mai mult de costasilviu. Sper sa nu fie reciproc. Am auzit ca a fost banat. Asa e? Doamne-Fereste! De ce sa fi fost banat?

dinu - locul lui pe fanclub va fi intotdeauna sub costasilviu. Nu e nimic altceva decat un epigon. Si inca unul renegat. cea mai buna descriere a lui e una clasica: "bagator de seama". Pacat de semnatura aia misto!

Kgula - privit prin prisma a ceea ce e si a ceea ce face, parca nu-mi mai place as mult de Kgula. Nu-i vorba, fantastice posturile alea cu versuri, incredibil de mult bun-gust in materie de muzica, dar... are si scapari. nu e intotdeauna bine sa te ei de ciutanii carora le place AnimalX cu cuvinte grele, ca de... sunt copii, au psihic labil! Si a mai gresit Kgula cand s-a luat de costasilviu. Partea buna, partea buna e ca asta a fost prilej de niste posturi super-misto. Partea rea, partea rea e ca s-a suparat pe costa la modu' "BAN", si asta nu e bine. Take it easy, Kgula. Well, easier, anyway!

zgubilici - care sper sa-si revizuiasca atitudinea in privinta fanclubului. Ok, s-au incalcat niste reguli, i s-a facut o nedreptate, dar ar fi o greseala sa nu se mai intoarca pe fanclub. O chestie supida. In alta ordine de idei, zgubilici care posta era acida. Foarte acida!

Joao - N-am nimic cu faptul ca idolul lui a luat rosu in meciul cu Coreea, n-am nimic cu faptul ca portughezii au plecat acasa ca ultimii ratati, n-am nimic cu faptul ca avatarullui il are si editura Humanitas, dar n-o sa-i iert niciodata faptul ca a zis ca Oana de la Kpital are fata de muista. Pai e frumos bai Joao? Ia te rog sa arunci o privire: http://www.kpital.go.ro/Poze/g1p42.htm si sa-ti revizuiesti atitudinea!

Mig29 - l-am pus special langa Joao, pentru ca se incadreaza in aceeasi categorie: Studentii... au venit pe fanclub... pe care l-au.... baut! A, mai e si Bagheera, fosta colonel. Si el tot in categoria asta intra.

stefanp - cel mai mare fan Beatles pe care am avut onoarea sa-l cunosc. Tot respectul! Ma inclin!

Raven - o asculta el Animal X la 22 de ani, dar e houserul cu cele mai cristalizate gusturi de pe-aici. Pacat ca are unele posturi mai naive ca ale lu' darky, da' banuiesc ca si House-ul e la inceput de drum, nu?

maximus - imi trezeste o mare curiozitate acest "Junior Member" de 35 de ani cu nume de general roman dintr-un film extraordinar. Asteptam mai mult! Stim ca se poate!

Kryszty - caruia i se mai spune si "Dumnezeul muzicii din Buftea". Pe el am cum sa nu-l urasc, pot chiar sa simpatiziez cu unele din gusturile lui muzicale, dar nici pe el nu-l iert pentru ca i-a pus pe Kpital langa Non-Stop. Nu se face, Kryszty! Si el e acid rau. Imi pare rau de ban!

Si la categoria "Copii, de ce nu mergeti sa va jucati in curte", avem si o gramada de nominalizati: Andrei, deedee(care are insa marele merit ca are constiinta valorii sinelui), Gabitzu(care, cu un mic ajutor se poate salva), ^Josefine, Animalutza_XXX(cu intreaga galerie de fani), iuliana, Andrada the Dev(cu mentiunea ca s-ar putea sa nu fie chiar asa) si tot asa (ca-s multi si n-am cum sa-i stiu pe toti. Mai uitati-va si voi pe strada ca vedeti acolo)

Daca mai sunt useri importanti pe care i-am uitat ii rog sa se enerveze si, daca o sa consider necesar, o sa revin!
bhuttu

Mesajde dinu » Vin Iun 14, 2002 8:42 pm

bhuttule multzam de apreciere da... n-ai uitat sa scrii si despre tine ? Ar fi un exercitziu interesant.
dinu
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iun 14, 2002 8:46 pm

Vrei sa mai fiu si obiectiv? Nu de alta, sa stiu...
Cum dracu' sa ma caracterizez pe mine? As fi prea subiectiv!
bhuttu

Mesajde vali » Vin Iun 14, 2002 9:12 pm

Initial trimis de bhuttu

[B]vali
- am impresia ca e un mamut reinviat. Nu stiu ce as zic... un rocker care face siteuri, dar caruia ii place Miki de la Kpital? Hmmm, studiem...
[/B]

lol, imi place ca femeie (numa sa nu ma auda pretena) nu ce canta :D
some people deserve to die
vali

Mesajde bhuttu » Vin Iun 14, 2002 9:40 pm

Mi-am adus aminte:

aphextwinz - despre care, de la o vreme incoace cred ca este un alter ego al Danei, doar asa, sa aiba si ea cu cine sa se certe, ca in "Fight Club". Oricum, cand se apuca sa polemizeze astia doi, sa nu care cumva sa va chinuiti sa pricepeti vreo boaba, ca ar fi o adevarata crima: ati omori niste neuroni care nu au, dealtfel, nici o vina, si care ar fi putut servi unui scop mai nobil. Oricum, e bine ca exista si un aphex la casa omului, ca eu unul nu m-as descurca asa de bine cu Dana.
bhuttu

Mesajde vali » Vin Iun 14, 2002 9:51 pm

n-ai vrea sa fii de fatza la intalnirile dana-aphex...sa vezi vanatai si pumni
some people deserve to die
vali

Mesajde bhuttu » Vin Iun 14, 2002 9:55 pm

Pai aia am zis si eu! :) :D
bhuttu

Mesajde gaga » Mar Iun 18, 2002 10:19 am

bhuttu am citit ce-ai zis.... eshti pe teren minat, ma mai gandesc daca sa zic eu despre tine ce cred sau sa continui sa te pleznesc peste botul ala obraznic. shi te zic shi la afex.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde bhuttu » Mar Iun 18, 2002 4:46 pm

Da' cand te hotarasti ma anunti neaparat, da? :D
bhuttu

Mesajde gabuba » Mar Iun 18, 2002 10:31 pm

Initial trimis de bhuttu -
Gabitzu(care, cu un mic ajutor se poate salva),

[/B]

si in ce ar consta acest ajutor, ce parere ai tu despre mine? lasa faza cu muzica, altceva, sau asta era? dar eu in ce risc sa cad?:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde bhuttu » Mie Iun 19, 2002 12:25 am

Initial trimis de Gabytzu

si in ce ar consta acest ajutor, ce parere ai tu despre mine? lasa faza cu muzica, altceva, sau asta era? dar eu in ce risc sa cad?:D

Gabitzu, cum inghesui toate intrebarile astea in capsorul ala al tau mic?
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 05, 2002 8:39 am

D'asta imi place mie forumul Pentru ca aici sunt tot felul de oameni. In timp ce Mirela probabil se catzara pe stanci undeva la capatul Europei...eu tocmai am venit de la uzina ..unde am facut niste verificari de sunturi.
In acest rastimp..Darky doarme dusa...visand probabil la ce meci va a vea cu mine. Sub patul lui Darky se afla catelushul ce odinioara a fost bolnav..dar acum se simte mult mai bine..pentru ca este hranit cu de toate..de a sa stapana.
Sa va mai spun si de ceilaltzi useri ? Pai Sopra...cred ca isi ia micul dejun la ora ast..si se pregateste de un CS. Aliosha si totzi rockerii cred ca dorm in aburii betziei de aseara.
Stormy Lady si Sly sunt la piatza in Iasi.
Joao..e langa o femeie....se scoala si el acum..si se intinde fericit..cu gandul la ce a fost aseara.
Doar bhuttu e acasa la el..si isi roade manios unghiile ca nu are acces la net.
b0nechina si Rolf sunt la munca.
costasilviu are deja 4 ore de munca..pt. ca in port lucrul incepe inainte de rasaritul soarelui.

Cam asta cred eu ca fac userii la aceasta ora a diminetzii. 9:40 AM ,la Bucuresti !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Iul 05, 2002 8:48 am

crezi prost. io una am fost la concert aseara, da asta nu m-a impiedicat sa ma prezint fromos la 8 am la munca
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 05, 2002 8:54 am

Imi cer scuze ca am uitat de domnitza Onk. Dar pe ea nu o consider ca facand parte din gasca de rockeri. Nici nu are aliura de rocker.
Da...dumneaei a venit constiincioasa la munca,ca de altfel in fiecare zi. E ceva ce se subintelege..d'asta nici nu am mai povestit de domnia sa.

Iar Vali..este un rocker ce nu a fost la concert. Cred ca acum este acasa la el in fatza unui ceai si a unei felii de paine cu unt si branza.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Iul 05, 2002 9:02 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Imi cer scuze ca am uitat de domnitza Onk. Dar pe ea nu o consider ca facand parte din gasca de rockeri. Nici nu are aliura de rocker.

da, asa e , n-am io treaba cu rockul, ce inseamna de fapt pentru domnia voastra aliura de rocker? ca sa stiu si eu de ce nu sunt conforma standardelor...deci va rugam, explicatii, definitii, ce este, cum arata si cum se comporta un rocker in order to look properly....
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 05, 2002 9:14 am

Onk..ia si citeste subiectul cultura muzicala de pe muzica. Daca ai sa ai rabdare...o sa gasesti acolo tot ce trebuie sa stii despre cum arata un rocker (in viziunea mea :p )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Iul 05, 2002 9:25 am

acu n-am timp, da o sa citesc....
da o intrebare, se poa? de exemplu, cu tot cu iconul :p , poti tu sa devii etalonist? in sensul ca dak etichetezi tu o persoana, asa e ea in sistem de valori universal? pai dak e dupa aspect da ce, aliosha e rocker? da ce, manelesux e rocker? da ce, rocaru somer e rocker? da ce, kickass e rocker? da ce, curly e? da cine e? sau Dana? sandale, geanta, etc...
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 05, 2002 9:27 am

Onk..aici imi spun punctul meu de vedere. Spun ce cred ! Nu am spus sa luatzi ca atare ce zic eu.
De exemplu poate Sopra te considera tenismena ,iar Gabytzu dansatoare exotica. Sunt parerile lor.
Asa si eu..cu parerile mele ! Nu mai despica firul in 5 !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Iul 05, 2002 9:31 am

o mah, ce sarisi asa? faceam conversatzie...de protocol, da zi si mie ce e aia rocker, mai pe scurt, ca n-am acu timp sa citesc si imi rod unghiile de curiozitate
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 05, 2002 9:37 am

Ma inebunesti cu conversatzia ta. Am zis ca nu faci parte din gasca de rockeri si ca nu ai aliura de rocker. Nu am zis ca nu esti rocker ! Multumita ?
Rocker ,ce sa fie ? Iubitor al muzicii rock ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Iul 05, 2002 9:44 am

bine domnule, am inteles, sunt iubitor de muzica rock da n-am aliura de iubitor de muzica rock. marfa. (tu ai zis-o, :D )
da sa stii ca am o febra musculara la gat mama, mama, ... si nici voce nu mai am...de la cantat.... :rulz: ;M :rulz: ;a :U
a, si am chef de vorba deci nu te las pana nu renunti tu, da n-ai face asa ceva, sa cedezi in fata unei fete, nu? :rolleyes: :p
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 05, 2002 9:49 am

Onk.. eu sunt iubitor de basket. Si imi place sa joc. Dar sunt gras ca un hipopotam ! Deci nu am aliura de jucator de basket..dar joc basket !
Care e problema ????
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Iul 05, 2002 10:02 am

da ce , exista o aliura standard pentru jucatorii de baschet? :con:
iar aia cu care e problema, eu, onk, n-am inteles-o...:o
onk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma