Dana - Pareri - Critici

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Aham!

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 01, 2002 11:09 pm

Initial trimis de sly

deci ...ma bucur ca imi dai de treaba shi de rasp. la un mesaj lung...mai andrei..am auzit ca dana a fost putin agresata la iasi in disco de un fan shi body guardul discotecii i*a dat un pumn lu ala...stii ceva de asta? ai dreptate ...oricum eu am mai stat de vb cu dana shi la mare la o emisiune shi odata cand a cantat in iasi...dar in general cu fanii care ii stie ..se poarta super!! mie mi-a zis cand am stat cu ea la iasi "TU ESTI SLY?" , "DE ABIA AM ASTEPTAT SA TE CUNOSC" ...etc ..cu ceilalti fani tre sa fie indiferenti deoarece sunt unii care...
no comment!!

Deci sly ..acum imi dai dreptate.. o dat domnu` .. iar cand faci vreo afirmatie de contradictie .. sa imi spui ..

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Aham!

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 01, 2002 11:16 pm

Initial trimis de sly

continuare..ai dreptate andrei..cred shi eu ca are o groaza de mailuri shi majoritatea sunt prostii..dana e ff ocupata shi rasp. numai la mailuri...am vb cu ea vineri shi erau la galati shi mi-a zis ca o mi-a citit mailul shi o sa-mi rasp. ...am ramas surprins deoarece nu cred ca dana poate face asta deoarece nu o pasioneaza nu ca nu ar stii...shi plus ca tre sa recupereze ff mult in viatza personala ...shi eu nu vad de ce ar trebui sa intre aici...mai mult s-ar enerva...

Deci mah sly si aiki imi dai dreptate .. aham .. foarte bine.. next time ..cand mai postezi un mesaj te rog din tot sufletul .. mey .. sa judeci putin de tot.. nu asa.. sa ziki la un mesaj ceva.. iar dupa ce postez eu sa te contraziki de unul singur dandu`mi mie dreptate.. it`s not fair :D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 02, 2002 8:03 am

Fratilor multumiti-va cu cat aveti... bine ca raspunde
macar la mailuri si ca acum mai intra si ea pe
aceasta pagina ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Re: Aham!

Mesajde sly » Lun Iun 03, 2002 9:25 am

Initial trimis de Andrei

Deci sly ..acum imi dai dreptate.. o dat domnu` .. iar cand faci vreo afirmatie de contradictie .. sa imi spui ..

Andrei

ok mai andrei...am inteles...
sly

Upssssss!

Mesajde AnDrEi » Lun Iun 03, 2002 1:15 pm

Initial trimis de sly

ok mai andrei...am inteles...

Mey sly .. sper ca nu te`ai suparat .. dar totusi .. stii tu :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Eu sunt nou pe aici

Mesajde mariusbt » Lun Iun 17, 2002 7:22 pm

Abia mi-am facut si eu cont si am intrat la nimereala pe undeva si am vazut ca aici e interesant.
Ce sa spun, nu o cunosc pe Dana, dar pare sa fie o Super Fata!
mariusbt

Mesajde sandrino » Lun Iun 17, 2002 7:27 pm

Marius.. bine ai venit printrei noi }{muah :PP (noi ne stim doar:P)
simtate ca acasa :)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Cul :) (cool i mean..)

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Iun 17, 2002 7:37 pm

Dana, Dana....:) huh....cul girl.:)....din cate am auzit de super de treaba....mi-e oricum imi place la nebunie:PP
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 18, 2002 9:54 am

toata lumea zice asta .. :) nu esti singurul :)
sandrino
Junior Member

cul :) (cool i mean:))

Mesajde AnDr3y - Radu » Mar Iun 18, 2002 12:44 pm

moaaaaaaaamamma abia ashtept sa vad emisiunile de la mare:)shi in special pe ea:)

Lot`s of }{ `s for DaNa
AnDr3y - Radu
Junior Member

Love her :)

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 12:47 pm

Initial trimis de AnDr3y - Radu
moaaaaaaaamamma abia ashtept sa vad emisiunile de la mare:)shi in special pe ea:)

Lot`s of }{ `s for DaNa

AnDr3y - Radu deci cand mergem la mare ai grija cat timp petreci pe plaja ca poate faci insolatie iar la emisiune deeeh poate nu mai ajungi :)

P.S.Dana i love u sis }{

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 18, 2002 6:24 pm

heheheh ... o sa fiu cu tine Radu.. :P .. o sa ai companie ..
sandrino
Junior Member

Ups

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 10:53 pm

Deci ca sa fim din nou On Topik da sandrino???? sa revenim la subiect si va spun ceea ce cred eu .. despre Dana , Mitza & Florin dupa cum a`tzi vazut nu prea ai ce critica .. so ? Hi-Q are the best!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iun 19, 2002 4:07 pm

gata sefu..
sandrino
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 8:11 pm

Initial trimis de sandrino
gata sefu..

mey sandrino nu eu sunt sefu tau .. :D iar in legatura cu Dana .. spune`ne si noua parerea ta sau una din criticile tale :-)
AnDrEi
Junior Member

nu am ce zice,deoarece nu cunosc realitatea!

Mesajde mirela`Carla_ » Mie Iul 03, 2002 12:19 am

Despre Dana... nu prea pot sa spun multe... ca nu o cun inca personal... asa ca din auzite ,nu are rost sa spun,ca nu stiu eu daca sunt adevaruri sau doar simple vorbe!Dar cand o sa`mi fac o parere personala despre ea,o sa va spun!
mirela`Carla_
Junior Member

Mesajde noky13 » Mie Iul 03, 2002 10:28 pm

pai dana e minunata pur si simplu minunata nu ai ce sa ii reprosezi.Se imbraca super?DA.Stie sa poarte o duscutie normala sa dea un interviu?STIE.Stie sa se distreze?STIE.NU ai ce sa ii reprosezi!!!!!!!!Nu e o pipita care se scutura toata ziua scuturandu-si pieptul si care nu stie nici spune doua cuvinte.Intr-un cuvant e SSSUUUPPPEEERRR!!!!!!!!!!!!!!!
noky13

BaU

Mesajde PreferatA » Joi Iul 04, 2002 4:33 pm

Initial trimis de noky13
pai dana e minunata pur si simplu minunata nu ai ce sa ii reprosezi.Se imbraca super?DA.Stie sa poarte o duscutie normala sa dea un interviu?STIE.Stie sa se distreze?STIE.NU ai ce sa ii reprosezi!!!!!!!!Nu e o pipita care se scutura toata ziua scuturandu-si pieptul si care nu stie nici spune doua cuvinte.Intr-un cuvant e SSSUUUPPPEEERRR!!!!!!!!!!!!!!!

de cand am vazut artikolul acela cu dana si cu acei doi copii o ador si mai mult ... chiar la lansare am vazut`o pe fetitza aceea ka statea pe langa Calin dar am crezut ka e o ruda si in nici un caz niste copii pe kare dana si calin ii ajuta :) orikum Respektele mele Dana pentru cum te descurci in viatza de zi ku zi :) :kiss:
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

hmz

Mesajde AnDr3y - Radu » Vin Iul 12, 2002 11:12 pm

acum ca am cunoscuto personal pe Dana pot spune ca e super de treaba ... arata destul de bine shi in realitate :) ... shi e foarte directa in conversatii adiq... nu te ia cu la la la ca nu shtiu ce pe acolo shi pe dincolo ... direct .. :) niki nu ai timp sa gandesti ca sa`i spui :) ... asta shtiu din experientzle lui Andrei la mare :) ...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 20, 2002 9:02 pm

ca femeie - arata bine, ca si cantareata - merge. Critici - mi se pare prea cu nasul pe sus. Am salutat-o mai demult (nu aiurea in tramvai, ci intr-un context in care putea sa o duca mintea ca nu incerc sa ma iau de ea) si s-a facut ca ploua.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

:P

Mesajde AnDr3y - Radu » Dum Iul 21, 2002 10:42 pm

daca zici tu ... mie nu mi s-a parut asha .. dar in fine fiecare are dreptul la o parere.. sau doua .. chiar mai multe e o tzara libera .. (prea libera... )

Hi-Q :rulz:
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Iul 22, 2002 7:58 am

Am vaga senzatia ca nu ai voie sa zici nimic de rau de Haichiu, Enimí£l ics, Treisudest, etc., etc., etc., pe forumurile dedicate lor. Ma scuzati ca am fost off-topic, dar am ajuns la concluzia de mai sus citind o anumita replica la ce am scris eu cu ceva vreme in urma aici.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sandrino » Lun Iul 22, 2002 8:14 am

Mai.. cine a spus ca nu ai voie.. esti liberi sa spui tot ce vrei.. dar daca fanilor nu le place ce ai spus.. s-ar putea sa ai de aface cu ei... si dupa cum vad eu nu prea mai este mult.. (nu este o amenintare... este o constatare :P ) ...
sandrino
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Iul 22, 2002 8:19 am

Abia i-astept pe fanii haichiu sa stam de vorba. Cred ca in unele cazuri, nu este vorba de fani, ci de fanatici. Fanii ar accepta si criticile. Crezi ca eu nu dezaprobam unele lucruri facute de idolul meu (cand pleca de la echipa aiurea in tramvai, ca era vorba de un fotbalist)? Referitior la prima faza, chiar as fi incantat sa ma vad cu cativa de pe acest forum. Sunt curios cati dintre ei sunt majori. In fine!
ANTI

baixinho©

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Iul 22, 2002 10:18 pm

Initial trimis de petrican
Abia i-astept pe fanii haichiu sa stam de vorba. Cred ca in unele cazuri, nu este vorba de fani, ci de fanatici. Fanii ar accepta si criticile. Crezi ca eu nu dezaprobam unele lucruri facute de idolul meu (cand pleca de la echipa aiurea in tramvai, ca era vorba de un fotbalist)? Referitior la prima faza, chiar as fi incantat sa ma vad cu cativa de pe acest forum. Sunt curios cati dintre ei sunt majori. In fine!

:P conteaza daca suntem majori sau nu!? ce daca tu (probabil eshti major) eshti mai presus decat noi cei care nu suntem..?! cum a zis shi sandrino poti sa`ti exprimi parerea ca doar e o tzara libera .. cum am mai spus shi io ... multumim pentru critici .. poti trece la alt forum de la alta formatzie! :P

AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Iul 22, 2002 10:22 pm

a shi .. cum mi se mai spunea .. sau cum mai spuneam la altii deci te rog sa fii on-topic pe acest "subiect" shi anume Dana - Pareri - Critici .. daca vrei sa mai discutam creeaza un subiect ... in care sa ne spui ce ai pe inima..
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Iul 23, 2002 8:06 am

Vad ca ai argumente foarte puternice. Revenind la mesajul acestui topic (nu stiu cine a inceput sa posteze off-topic, uite-te mai bine), imi permiteti sa o critic? Ea stie sa cante? Live, na refer, dar imi este foarte greu sa scriu "stie sa cante live", deoarece este un pleonasm. Cred ca daca i-ar (le-ar face, dar acum este vorba de ea) cineva o gluma proasta si ar scoate casetofonul din priza in timpul "pestacolului", ar lasa-o cu ochii in ceata!
ANTI

baixinho©

:)

Mesajde AnDr3y - Radu » Mie Iul 24, 2002 11:38 pm

mah .. poate la viatza lor or fi facut shi play-back .. asta este .. dar itzi spun ca la ultimul turneu "Hi-Q Piaggio in turneu" s-a cantat numai live.. iar Dana itzi spun sigur SHTIE SA CANTE! :P ...
PS : ai voie sa o critici :) doar numele subiectului e "Dana - Pareri - Critici"

AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde sly » Joi Iul 25, 2002 10:52 am

auzi mai petrican ...vreau sa iti spun ca dana stie sa cante chiar ieri am stat cu ea shi cu ceilalti din gasca HI-Q la un restaurant in Neptun shi tot timpul canta melodii care se auzeau la radio shi avea o voce superba ...!
shi nu erau melodii romanesti ci straine asha ca nu mai vb daca nu ii cunosti pe cei de la HI-Q!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde baixinho© » Joi Iul 25, 2002 12:11 pm

Mí£i sly, daca ai auzi ce voce superba am, nici nu-ti vine sa crezi. In fiecare zi dau vreo doua mini-concerte. Ce-i drept, nu ma aud decat parintii si din cand in cand vecinii, pentru ca (am uitat sa-ti) spun nu stiu cum se nimereste, dar de fiecare data cand ma apuca cheful de cantat, sunt sub dus. Problema se pune cam in halul urmator. Eu pe Dana (si pe ceilalti membrii ai trupei haichiu, dar despre ea este vorba in acest si anume forum) o apreciez. Nu conteaza cat de mult sau cat de putin si, oricum, nu vad ce efect ar avea asupra ta. Mai departe. Pe cei de la haichiu ii cunosc, i-am vazut la televizor. Serios. Este o fata blonda (Dana) si doi baieti (Mihai si Florin daca nu ma insel). Si mai departe! Esti primul care imi spune sa nu mai vorbesc daca nu ii cunosc, asta in timp ce alte persoane deranjate de cele spuse de mine aici au fost de acord ca oricine (deci si eu) este liber sa-si expuna ideile. Daca nu-ti convine ce scriu, spune-mi, si de maine incep si eu poetii din urma cu 13-14 ani. O sa-i ridic niste osanale de n-ai sa vezi. Serios!
PS: Ca tot esti la mare, saluta-i pe cei de la hachiu din partea mea. Stiu ei cine sunt eu!
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q