de baixinho© » Joi Iul 25, 2002 12:11 pm
Mí£i sly, daca ai auzi ce voce superba am, nici nu-ti vine sa crezi. In fiecare zi dau vreo doua mini-concerte. Ce-i drept, nu ma aud decat parintii si din cand in cand vecinii, pentru ca (am uitat sa-ti) spun nu stiu cum se nimereste, dar de fiecare data cand ma apuca cheful de cantat, sunt sub dus. Problema se pune cam in halul urmator. Eu pe Dana (si pe ceilalti membrii ai trupei haichiu, dar despre ea este vorba in acest si anume forum) o apreciez. Nu conteaza cat de mult sau cat de putin si, oricum, nu vad ce efect ar avea asupra ta. Mai departe. Pe cei de la haichiu ii cunosc, i-am vazut la televizor. Serios. Este o fata blonda (Dana) si doi baieti (Mihai si Florin daca nu ma insel). Si mai departe! Esti primul care imi spune sa nu mai vorbesc daca nu ii cunosc, asta in timp ce alte persoane deranjate de cele spuse de mine aici au fost de acord ca oricine (deci si eu) este liber sa-si expuna ideile. Daca nu-ti convine ce scriu, spune-mi, si de maine incep si eu poetii din urma cu 13-14 ani. O sa-i ridic niste osanale de n-ai sa vezi. Serios!
PS: Ca tot esti la mare, saluta-i pe cei de la hachiu din partea mea. Stiu ei cine sunt eu!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)