Parazitii in Germania

ce-a fost pe Muzici o data

Parazitii in Germania

Mesajde Suryia » Sâm Feb 16, 2002 2:33 am

Dupa cum banuiesc ca stiati , trupa Parazitii se afla intr-un turneu in Germania...multe amanunte nu stiu , insa este prima trupa de gen care da concerte in afara tarii , ceea ce inseamna un pas inainte!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Te contrazic

Mesajde Vizitator » Dum Feb 17, 2002 10:49 am

Ganja tata, te contrazic. Sti tu ceva dar nu prea bine. De fapt Au fost prin Austria si Olanda si ar cam trebui sa se intoarca. Despre chiesti asta eu nu pot sa zic decat, bravo lor. Imi pare bine nu a fost vorba de vre-o alta trupa din top caci sigur ar fi facu Romania de ras. Si pentru cei care isi pun intrebari legate de ce au facut ei acolo, va pot spune ca nu au cantat pt. comunitatea romaneasca din acele tari cum fac toti labagii care mai pleaca (danceri). Si tot pentru cei care nu stiau Parazitii sunt singura trupa de HH de la nio cunoscuta peste hotare. Au aparut pe doa compilatii de afara si au cantat si pe coloana sonora a unui film tot de afara. La ora actuala Parazitii sunt numarul unu.

K-gula.

".Dreapta In Univers.Centru In Intuneric."
Vizitator

I know...

Mesajde Suryia » Vin Feb 22, 2002 10:50 pm

...de fapt singurul lucru pe care nu-l stiu e sa scriu...si probabil sa gandesc :) ! Stiam ca au fost in Austria , inca ma intreb de ce am scris Germania...lol...dar seamana tarile , nu?
Ai dreptate , ar fi putut sa fie o trupa care sa faca Romania de ras , dar , ar fi putut sa fie si cineva care sa o reprezinte mai bine!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 4:49 am

am citit ca peste to pe unde au fost au dat peste urmele playback-ului ce se facuse inainte...trist....chiar trist
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mar 08, 2002 10:51 am

http://www.ciup.de/parazitii_articol_rom.htm

Cam asta zice acolo, alaturi de citeva poze:

Insfarsit ! PARAZITII in Germania ! Zvonul de acum o luna a devenit realitate pentru toti cei prezenti vineri 8 februarie 2002 in discoteca E-Hof din Ansbach. Despre ce/cum a fost acolo, fotografiile vorbesc de la sine. Ar fi totusi de adaugat ca show-ul a constituit o premiera din mai multe puncte de vedere:
In primul rand s-a cantat live, un termen absolut nou pentru nomenclatorul concertelor de pana acum. Multi cunosc sau au auzit macar de campania anti-playback initiata de PARAZITII in Romania si care a avut un mare succes prin piesa "Impusca-te". Ce nu stiti e insa faptul ca pregatirile tehnice au luat aproape o jumatate de zi, ceea ce spune multe despre profesionalismul lor si implicit, respectul pe care-l poarta fanilor. Evident, acest lucru nu ar fi fost posibil fara ajutorul organizatorilor locali, carora PARAZITII le multumesc. Un al doilea motiv pentru care n-ar fi trebuit sa lipsiti de la concert il reprezinta genul muzical abordat: hip-hop-ul, o alta premiera pentru serile romanesti din Germania. In ciuda imensei popularitati pe care o au manelele la noi, PARAZITII au reusit sa faca publicul sa cante, desi poate nu toata lumea venise pentru concert. Deasemenea, afland ca au venit fani de la distante mai mari de 400 km, PARAZITII au oferit un show total cu o durata de 75 minute, cu mult mai mult decat trupele de pana acum. Una peste alta, cei trei membri ai trupei au declarat ca s-au simtit minunat la Ansbach. Au cunoscut multi romani, si dintre fani si dintre organizatori, au cantat, au muncit si s-au petrecut, intr-un cuvant s-au simtit ca si acasa.
Multumiri tuturor celor implicati in organizarea acestui concert: Fredy, Christi (Dj Ciup), Vali, Caius, Bica, Eugen si multi altii.
Rolf
Junior Member

Re

Mesajde SHM » Sâm Mar 09, 2002 11:14 am

Beton atmosfera dupa ce se vede in poze.
SHM
Junior Member

Re: Re: Te contrazic!!!

Mesajde gutza36 » Vin Iun 07, 2002 11:34 pm

[quote]Initial trimis de K-gula
[B]Ganja tata, te contrazic. Sti tu ceva dar nu prea bine. De fapt Au fost prin Austria si Olanda si ar cam trebui sa se intoarca. Despre chiesti asta eu nu pot sa zic decat, bravo lor. Imi pare bine nu a fost vorba de vre-o alta trupa din top caci sigur ar fi facu Romania de ras. Si pentru cei care isi pun intrebari legate de ce au facut ei acolo, va pot spune ca nu au cantat pt. comunitatea romaneasca din acele tari cum fac toti labagii care mai pleaca (danceri). Si tot pentru cei care nu stiau Parazitii sunt singura trupa de HH de la nio cunoscuta peste hotare. Au aparut pe doa compilatii de afara si au cantat si pe coloana sonora a unui film tot de afara. La ora actuala Parazitii sunt numarul unu.

K-gula.

Parazitii: #1.. ok! nu te contrazic :p
DAR
Parazitii au concertat NUMAI in Germania (x2 - Ansbach & Augsburg) cu toate ca a fost vorba si de un concert la Viena si prin Olanda (nu stiu exact unde...)
nevermind... ambele concerte au fost excelente!
mfg

check soon http://parazitii.gutza36.de :D
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Re: Te contrazic

Mesajde ckride » Sâm Iun 08, 2002 7:44 pm

Initial trimis de K-gula
Ganja tata, te contrazic. Sti tu ceva dar nu prea bine. De fapt Au fost prin Austria si Olanda si ar cam trebui sa se intoarca. Despre chiesti asta eu nu pot sa zic decat, bravo lor. Imi pare bine nu a fost vorba de vre-o alta trupa din top caci sigur ar fi facu Romania de ras. Si pentru cei care isi pun intrebari legate de ce au facut ei acolo, va pot spune ca nu au cantat pt. comunitatea romaneasca din acele tari cum fac toti labagii care mai pleaca (danceri). Si tot pentru cei care nu stiau Parazitii sunt singura trupa de HH de la nio cunoscuta peste hotare. Au aparut pe doa compilatii de afara si au cantat si pe coloana sonora a unui film tot de afara. La ora actuala Parazitii sunt numarul unu.

K-gula.

".Dreapta In Univers.Centru In Intuneric."

mah io stiu ca subiectu e vechi, da imi poti spune la cine te refereai cand ai zis ca faceau romania de ras? te rog frumos
ckride
Junior Member

Mesajde sica » Mie Iun 19, 2002 12:07 pm

nu-tsi dai deama Neamtzule ce a vrut sa spuna K-gula?
..capu sus
sica
Junior Member

Înapoi la De pe muzica