bine ca avem Mtv Romania!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 7:22 am

Numai asa puteau cantaretii nostri de cacat sa-si vada chipul pe Mtv.Ca pe Mtv Europe nu e loc pt Xerox'uri.(ha ha)
Eu personal inca mai astept sa vad clipul ala in engleza a lui Costi Costita de care tot latra de un an de zile.(ce vrajeala).Parca pe Mtv Europe e loc pentru prosti ca el.

E asta e

Va pup
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

si exact ce ai vrut tu sa spui prin asta?

Mesajde Zgubilici » Mie Iun 19, 2002 8:14 am

ia mai da si tu perdeaua la o parte ca avem muzica de cacat daca o privim numai pe aia. MTV Romania este o copie fidela a mcm-ului si pana acum nu m-a impresionat cu nimic.
Costi Ionita? Multi vorbesc, putin fac.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Re: si exact ce ai vrut tu sa spui prin asta?

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 11:24 am

Initial trimis de Zgubilici
ia mai da si tu perdeaua la o parte ca avem muzica de cacat daca o privim numai pe aia. MTV Romania este o copie fidela a mcm-ului si pana acum nu m-a impresionat cu nimic.

am vrut sa spun exact ce am scris.nu zic mai sunt si exceptii dar putine si nepromovate.de fapt asta e si chestia care ne calca pe nervi.sunt promovate doar anumite stiluri.asa ca aia care mai au ceva de zis trebuie sa-i cauti in underground.discutia dupa parerea mea e foarte larga si pleaca de la nivelul de TRAI al fiecaruia.

numai bine si respect
dadius

Re: bine ca avem Mtv Romania!

Mesajde K-gula » Mie Iun 19, 2002 11:41 am

Initial trimis de dadius

Numai asa puteau cantaretii nostri de cacat sa-si vada chipul pe Mtv.Ca pe Mtv Europe nu e loc pt Xerox'uri.(ha ha)
Eu personal inca mai astept sa vad clipul ala in engleza a lui Costi Costita de care tot latra de un an de zile.(ce vrajeala).Parca pe Mtv Europe e loc pentru prosti ca el.

E asta e

Va pup

ai mult de asteptat. politica postului este acea de an nu mai promova jeguri. deci care trupa fura de la una de afara si nu are videoclip de rang, adica sa se masoare cu cele de afara, adio. ce mult ma bucur. in sfarsit va incepe trierea muzici romanesti. cine nu este de calitate, sa plece.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Ana_pink » Mie Iun 19, 2002 11:43 am

Mtv romania este o porcarie pe post in care cele mai nashpa melodii sunt difuzate si in care artistii nostri "talentati" au in sfarsit ocazia sa-si vada mutra pe Mtv
Ana_pink
Junior Member

Re: Re: bine ca avem Mtv Romania!

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 2:08 pm

Initial trimis de K-gula

ai mult de asteptat. politica postului este acea de an nu mai promova jeguri. deci care trupa fura de la una de afara si nu are videoclip de rang, adica sa se masoare cu cele de afara, adio. ce mult ma bucur. in sfarsit va incepe trierea muzici romanesti. cine nu este de calitate, sa plece.

K-gula.

da frate ....in teorie toate suna bine.hai sa mai asteptam si mai vorbim peste cateva luni.sper ca tu sa fii cel care a avut dreptate.

Rock'll never die
dadius

Mesajde tre » Mie Iun 19, 2002 4:35 pm

gresit...in afara de faptul ca doar stirile sunt in romana (genericele tot in engleza), singurul clip romanesc pe care l-am vazut pe mtv romania e 'vama veche - betia', clip care arata destul de competitiv, cu tv-u pe mute zici ca-i clip 'de la ei'.

as vrea totusi sa vad un mtv poland sau chiar si india sa vad daca asta-i politica postului (de-a pastra genericele originale in engleza) sau doar pt noi s-a intamplat asa....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Iun 19, 2002 4:57 pm

ei....am mai vazut si iris si krypton, si jais...baga si romanesti
Zgubilici
Junior Member

Mesajde cri-cri » Mie Iun 19, 2002 5:19 pm

eu am vazut si supermarket... si chiar nu mai auzisem de ei de ceva timp... se pare ca au scapat de cacofonii:D
sunt fetita si-s prostuta
cri-cri
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Iun 19, 2002 6:03 pm

supermarket tocmai si-a lansat album, inseamna ca politica Mtv Romania este bazata pe nou.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde cri-cri » Mie Iun 19, 2002 6:07 pm

supermarket tocmai si-a lansat album, inseamna ca politica Mtv Romania este bazata pe nou.

da, asa se pare.... respectiv, mtv-ul se orienteaza spre nou. sper sa se orienteze si spre bun.
sunt fetita si-s prostuta
cri-cri
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 12:41 am

nu m-am uitat destul inseamna... vorba lu cri-cri sper sa nu vedem videoclipuri/formatii gen ramtamtam, candy....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde qeru » Joi Iun 20, 2002 5:32 am

de fapt e vechil mcm (aceiashi oameni, aceeashi aparatura), da' s-a schimbat conducerea. n-am avut timp sa ma uit prea mult la tv in ultimu' timp, asha ca nu pot sa-mi dau cu parerea ce fel de muzica promoveaza. da' avind in vedere ca ei se numesc mtv, (chiar daca prin francisa), baietzii de la mtve n-o sa lase sa se difuzeze furaciuni, nici pe partea de muzica nici pe partea de clip. emisiunile in romana sint in post-productzie (am fost p-acolo sa dau o proba acu' vreo sapt. shi lucrau in draci baietzii)
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii