Dak ishi facea cineva iluzii pt sezonul viitor il anuntz k poate sa se culce linishtit intrucat noul antrenor al Stelei este capitanul de la Sevilla, Fane Iovan, nimeni altul decat aghiotantul mult hulitului Victor Pitzurca care ramane astfel omul nr 1 shi arunca praf in ochii suporterilor ramashi fara om caruia sa ii ureze diferite lucruri de "bine".
Pe de alta parte Steaua a facut shi lucruri bune in aceasta pauza dintre sezoane, aterizand in ghencea Bostina shi Ghionea precum shi MM Stoica in functzia de director executiv, totzi de la Otzelul.
Oricum, pacat de jucatori ca nu are cine sa ii antreneze...
Iovan antrenor
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Io l-as fi vrut pe Pitzi cat mai departe de Steaua, cel putin pana ii vine mintea la cap! Nasol ca nu se poate, dar ce sa-i faci... exista un sistem si acesta functioneaza! :mad:
Cat despre Stoica la Steaua... asta acu' o aud prima data! Oricum, banuiesc ca e de bine. Mie mi-a placut de tipu' asta cand era la Otelu'.
Si apropos de Lacatus... stie cineva ce-o sa faca sezonu' asta? Tot la Otelu' ramane?
Cat despre Stoica la Steaua... asta acu' o aud prima data! Oricum, banuiesc ca e de bine. Mie mi-a placut de tipu' asta cand era la Otelu'.
Si apropos de Lacatus... stie cineva ce-o sa faca sezonu' asta? Tot la Otelu' ramane?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
1. MM Stoica a ajuns la Steaua in urma unor negocieri cu Gigi Becali (Laca n-a avut nici o treaba cu chestia asta)
2.Laca va antrena Brasovul in sezonul viitor...
3. M**e astora de la Antena 1 ca azi in Prosport scria k doar se negociaza cu el shi k shi Olaroiu este vazut ca un posibil inlocuitor al lui pitzurca. Pana la urma om trai shi om vedea cine ne-o antrena...
2.Laca va antrena Brasovul in sezonul viitor...
3. M**e astora de la Antena 1 ca azi in Prosport scria k doar se negociaza cu el shi k shi Olaroiu este vazut ca un posibil inlocuitor al lui pitzurca. Pana la urma om trai shi om vedea cine ne-o antrena...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
7 mesaje
• Pagina 1 din 1