Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
shi ca sa fiu ON-topic,mai spun ca azi m-a incantat Nokiutza mea care arata foarte bine in noua husa si ultima piesa a celor de la Bomfunk Mc's,care ma trezeste in fiecare dimineatza( timp de 3 luni de zile!).
U GOTTA LIVE UR LIFE!!!!!!!!!!
U GOTTA LIVE UR LIFE!!!!!!!!!!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
Ma bucur de bucuria dumneavoastra domnule Aliosha, se pare ca starea dumneavoastra de platitudine este direct proportionala cu dizgratia mea pentru forum care S-A STRICAT!
Zgubi mie imi trebuie ceva mai mult decat o conversatie de genul aleia sa fiu bucuros. M-a binedispus dialogul pentru ca este comic dar nu mi-a incantat sufletul(dupa cum ai insinuat) desi postul meu e pe threadul cu acelasi nume.
Si sa stii ca atunci cand Oribilul spune ca este bolnav psihic nu glumeste.
PS: s-a stricat forumul?
:eek:
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Postu' lu' Joao cu gaura din falca de pe thread-ul cu accidente si busituri...Daca in fiecare zi continui sa descopar cate o perla care ma face sa ma stric de ras, inseamna ca totusi forumul asta e bun la ceva!
Ia te uita ca am si ajuns si la postul 100, si nici nu mi-a fost greu. Hai La multi ani!
Ia te uita ca am si ajuns si la postul 100, si nici nu mi-a fost greu. Hai La multi ani!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Am mai luat inca un examen. Am pierdut eu Coreea-Spania..dar sunt bucuros ! E mult mai important un examen !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu am alta solutzie,dragul meu Aliosha ! Sunt cu cutitul la os !
De unde ne scri ? De pe aeroportul din Oslo,unde ai facut escala ?
Momentan ma incanta faptul..ca vine nenea Aliosha ! De'bia il astept sa mergem la cofetarie sa bem suc..si sa mancam amandine !
De unde ne scri ? De pe aeroportul din Oslo,unde ai facut escala ?
Momentan ma incanta faptul..ca vine nenea Aliosha ! De'bia il astept sa mergem la cofetarie sa bem suc..si sa mancam amandine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ha?
bah angus,cum adica perla,tie ti se pare misto sa ai o gaura-n falca?
iti spun eu,nu e!
astazi am sa bag o baie la isalnita impreuna cu biju!
sper sa fie marfa!
iti spun eu,nu e!
astazi am sa bag o baie la isalnita impreuna cu biju!
sper sa fie marfa!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Fiul ratacitor s-a intors inapoi in cartier. Chiar daca are o tunsoare asemanatoare cu cea a lui Nicky Butt de la Manchester si chiar daca a slabit 10 kile....m-am bucurat nespus sa-l revad dupa atata amar de vreme.
De maine vom incepe impreuna obisnuitele peripluri in viatza de jos a mahalalei.
E bine sa-l avem din nou printre noi !
De maine vom incepe impreuna obisnuitele peripluri in viatza de jos a mahalalei.
E bine sa-l avem din nou printre noi !
-
Adineaori m-a incantat postul lui curly de pe "Sex" pentru ca are in el si o gluma buna. La Dana, de exemplu, n-am mai vazut demult asa ceva.
Raspuns: da, n-am ce face si imi pierd vremea pe fanclub. Daca e ceva in neregula, anuntati-ma ca mai exista forumuri si prin alte locuri.
Raspuns: da, n-am ce face si imi pierd vremea pe fanclub. Daca e ceva in neregula, anuntati-ma ca mai exista forumuri si prin alte locuri.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
In ordine cronologica :
1.Aliosha ca e neschimbat
2.Aliosha ca mi-a adus cd-uri bengoase
3.Aliosha ca mi-a adus un hockeyst in miniatura de la Les Canadiens de Montreal
4.ca am cunoscut-o pe Onka....care este cu totul si cu totul altfel decat imi inkipuiam
5.ca afara e luna plina. e mare si galbena. foarte rar se poate vedea prin partzile noastre o asemenea luna.....foarte des intalnita,insa,in zona Caraibeelor
1.Aliosha ca e neschimbat
2.Aliosha ca mi-a adus cd-uri bengoase
3.Aliosha ca mi-a adus un hockeyst in miniatura de la Les Canadiens de Montreal
4.ca am cunoscut-o pe Onka....care este cu totul si cu totul altfel decat imi inkipuiam
5.ca afara e luna plina. e mare si galbena. foarte rar se poate vedea prin partzile noastre o asemenea luna.....foarte des intalnita,insa,in zona Caraibeelor
-
mirosul de tei din curtea mea 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
aseara m-au incantat...
Barcelona ca e superba,mai ales la lumina lunii
ca aseara am stat la fereastra pana la 3 dimineta privind luna plina si orasul adormit,la lumina lumanarilor si ascultand "Elvira Madigan"
Mozart...for being...well,Mozart
2 chitaristi cantand melodii revolutionare latinoamericane in centrul Barcelonei
astazi...ca n-a trebuit sa iau autobuzul de la aeroprt pana la mama naibii in Sandycove,pe malul marii....b0nechino,in urmatoarele zile ma voi trezi in fiecare dimineata respirand aerul Marii Irlandeze....abia acum realizez ce frumos e Dublinul de fapt...
o pizza hawaiiana enorma udata cu un pahar mare de coca cola
ca stateam la televizor si deodata am primit un compliment pe care chiar nu il asteptam
ca viata e frumoasa,ca vineri incepe munca si ca mai e doar o luna si ma intorc acasa in Foshcaniul meu drag:o
Barcelona ca e superba,mai ales la lumina lunii
ca aseara am stat la fereastra pana la 3 dimineta privind luna plina si orasul adormit,la lumina lumanarilor si ascultand "Elvira Madigan"
Mozart...for being...well,Mozart
2 chitaristi cantand melodii revolutionare latinoamericane in centrul Barcelonei
astazi...ca n-a trebuit sa iau autobuzul de la aeroprt pana la mama naibii in Sandycove,pe malul marii....b0nechino,in urmatoarele zile ma voi trezi in fiecare dimineata respirand aerul Marii Irlandeze....abia acum realizez ce frumos e Dublinul de fapt...
o pizza hawaiiana enorma udata cu un pahar mare de coca cola
ca stateam la televizor si deodata am primit un compliment pe care chiar nu il asteptam

ca viata e frumoasa,ca vineri incepe munca si ca mai e doar o luna si ma intorc acasa in Foshcaniul meu drag:o
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Pe seara asta m-a incantat intalnirea cu trei dintre cei mai grei useri ai fanclubului. In special pustiu' ala mic si simpatic venit din Canada. Super-baiat, va spun eu! Asta poa' sa ridice o naveta spatiala cu un singur deget!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Un minunat salam de vara. Dar minunat !!!
Plus ca m-am bucurat sa vad ca a venit anotimpul musonului...cu ploi torentiale. Plus prietenul meu Potbeli...care este sud coreean !
Plus lupul albastru..care e tovarash cu Potbeli !
Plus luna plina de aseara..care s-a vazut in toata emisfera nordica !
Plus ca m-am bucurat sa vad ca a venit anotimpul musonului...cu ploi torentiale. Plus prietenul meu Potbeli...care este sud coreean !
Plus lupul albastru..care e tovarash cu Potbeli !
Plus luna plina de aseara..care s-a vazut in toata emisfera nordica !

-
in ultimele ore...o superba conversatie pe messenger cu o persoana la fel de superba
gandul la patutul mpoale care ma asteapta cu drag
ca e cald si soare in sufletul meu
Hai Brazilia!!!
gandul la patutul mpoale care ma asteapta cu drag
ca e cald si soare in sufletul meu
Hai Brazilia!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
O ciorba de burta...servita in compania unei smantani si a unor ardei iutzi !
Diafana !

-
Maine este praznicul Sfiintilor Apostoli Petru si Pavel. Si ma duc a o petrecere. Si o sa mananc mult ! Si o sa beau mult ! Tra la la la la
-

...cu toate ca am dormit foarte putin in ultimele zile,eu ma simt plina de energie,ce mai,ma simt extraordinar,si asta pentru ca am stat azi pana la 3 dimineata cu urechea langa radio,ca au transmis live un show dintr-un club...
E supercool sa te inchizi noaptea intr-o camera din casa,sa stai pe intuneric si sa lasi muzica sa puna stapanire pe tine....
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
-
Stormy Lady - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma