furt din muzica...
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
furt din muzica...
sper ca voi fanii vdv sa nu-mi sariti pe chelie (ca o sa alunecati)...
am luat albumu; ultim vdv prin vara ,ascultat para-ascultat ...placu-neplacut....retinut melodia beat mort....bun.....
acu' 3-4 sapt luat albumu' ipr....inceputul piesei 1 de pe fata a seama izbitor de bine cu beat mort.....primele secunde fiind identice..voi ce ziceti?
am luat albumu; ultim vdv prin vara ,ascultat para-ascultat ...placu-neplacut....retinut melodia beat mort....bun.....
acu' 3-4 sapt luat albumu' ipr....inceputul piesei 1 de pe fata a seama izbitor de bine cu beat mort.....primele secunde fiind identice..voi ce ziceti?
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Am ascultat albumul de la implant, dar nu am sesizat asta, Implant a inregistrat un studioul VDV Music si a fost chia produs de VDV. Nu stiu ce o fi cu asemanarea de care zici tu, trebuie sa mai ascult odata, dar oricum, fiind vorba numai de doua secunde nu cred ca poate fi vorba de furt.
Daca vrei sa vorbesti de furt, uite-te la Crize, carecopiaza tot si piesa "Cad" a trupei Crize este "Cad" de pe Fenomental.
Daca vrei sa vorbesti de furt, uite-te la Crize, carecopiaza tot si piesa "Cad" a trupei Crize este "Cad" de pe Fenomental.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
nu e furt, poate imprumut, dar nu cred
ar fi fost culmea ca ipr sa fure si sa inregistreze taman la "pagubiti" in studio. eu n-am inteles daca e vorba de piesa cu ochelari sau nu.
-
nu e vorba de 2 secunde,e rpiam melodie de pe album,n-am habar cum se numeste.....i-am pus melodia ipr unuia care a ascultat mult vdv si el a rpins-o din prima ,pe bune acum,stiam ca albumul s-a tras in vdv,si am vazut pe album cine la- inreg da' nu-mi explic!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
nu cred ca este posibil
o data ce IPR au inregistrat in studio VDV nu cred ca s-ar fi putut intampla asa ceva, mai ales ca inginer de sunet a fost chiar Adi deci nici gand de furt. poate doar imprumut. eu am ascultat si una si alta si nu mi sa parut nimic asemanator. o sa mai ascult o data poate o sa sara calu` de undeva.
K-gula.
K-gula.
-
K-gula - Mesaje: 951
melodia ipr este relativ....iar vdv baet mort ascultati doar inceputurile melodiilor!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
nu e furt....daca era furt se sizau si cei de pe barfe on line...ca furt trebuie 3 note(parca) oricum mie mi se par mai mult de 2 secunde....da' nu asta conteaza...
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
dar de melodia Liber de pe albumul Exxtra? Cam seamana refrenul cu My side of town, am observat... nu-mi sariti in cap, caci eu o consider foarte buna...
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
treaba asta s-a discutat pe la topic-ul deschis de tine cu declaratii din partea formatiei, cu tot, nu e copiata.
n-am mai intrat pe-acolo:D nu mai stiu nimik de ei:)
- Andrada The Dev
- Junior Member
amabil ca deobicei:) Merci:)
- Andrada The Dev
- Junior Member
prima strofa din noua melodie de la ocs ...aduce cu sapa...inca n-am ascultat bine da' la prima auditie asa aduce!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
de inceput n-am sesizat ca ar avea ceva din Sapa dar mi se pare asemanator drumul pe care a mers Omul cu sobolani: cam ce s-a intamplat anul trecut cu VDV apare si la OCS pana si perioada coincide.
VDV Music <> Razna Music: OCS si-a facut propria casa de discuri, VDV a ramas la Mediapro dar si-au facut propriul studio de inregistrari VDV Music -> label mediapro.
Chitaristi noi: Cezar venit nou la VDV dupa plecai Jojo, la OCS tot un Cezar a trecut la chitara dar el era deja in formatie, a schimbat doar basul cu chitara.
Sunetul mai tare <> Mainile sus: Cele doua single-uri promovate intai de pe cele doua albume. VDV a spus ca Sunetul mai tare inseamna ca "nu conteaza ce muzica iti place, important e sa o asculti tare", OCS - "Mainile sus - cine asculta muzica sa ridice mainile sus". Asemanarea asta de mesaj m-a surprins cel mai tare apoi am observat ca sunt mai multe aspecte care se aseamana.
VDV Music <> Razna Music: OCS si-a facut propria casa de discuri, VDV a ramas la Mediapro dar si-au facut propriul studio de inregistrari VDV Music -> label mediapro.
Chitaristi noi: Cezar venit nou la VDV dupa plecai Jojo, la OCS tot un Cezar a trecut la chitara dar el era deja in formatie, a schimbat doar basul cu chitara.
Sunetul mai tare <> Mainile sus: Cele doua single-uri promovate intai de pe cele doua albume. VDV a spus ca Sunetul mai tare inseamna ca "nu conteaza ce muzica iti place, important e sa o asculti tare", OCS - "Mainile sus - cine asculta muzica sa ridice mainile sus". Asemanarea asta de mesaj m-a surprins cel mai tare apoi am observat ca sunt mai multe aspecte care se aseamana.
-
Vita de Vie au furat intotdeauna!
Vita de vie au furat intotdeauna de la: Pearl Jam, Rage Against The Machine, Alice in Chains, Temple of The dog, Pantera,Korn etc.Astia sunt cei cunoscuti.Cat or fi furat din Undergroud cine sa stie?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
...domnule invatat!
De ce nu vii si cu ceva exemple concrete. Ascult si eu trupele amintite mai sus si nu vad asemanarile. Chiar ma calca pe nervi acuzarile astea nefondate, vino si sustine-ti parerea si apoi mai discutam.
-
Re: ...domnule invatat!
De ce nu vii si cu ceva exemple concrete. Ascult si eu trupele amintite mai sus si nu vad asemanarile. Chiar ma calca pe nervi acuzarile astea nefondate, vino si sustine-ti parerea si apoi mai discutam.
Uite nu am vrut sa te supar.Nu am mai ascultat de multca sa-ti spun concret.Am sa caut si am sa deschid un subiect pe tema asta.stiu cand a aparut fenomentalul ala ca am fost intrigat de niste piese care erau pearl jam pe fata.din pacate am dat caseta cadou la cineva.Dar fac eu cumva.Si nu ti se pare ca "Eu nu sunt fraier ca tine" e Rage Against pe fata? Daca ai canta la chitara(nu zic ca nu canti!) ti-ai da seama imediat de la riffuri.Dar oricum si pe stilul de rap seamana muuuuuult de tot.
Chiar daca e trupa ta favorita (nu zic ca ar fi) trebuie sa accepti ca Fura.Si oricum au fost altii inaintea lor in Romania care au cantat hardcoreli.Chiar si Implantii sunt mai vechi si au mai fost: Ura de Dupa Usa, Screaming Heads,Legion.Daca esti in materie tra sa-i stii.
Te pup
-
La "Fraier ca tine", in afara de atitudine nu vad asemanare. Pearl Jam pe fata...m-as mira, cred ca aici incerci sa faci aluzie la un "Ce conteaza" dar e o cu totul alta mancare de peste.
Vii si spui Vita de Vie a furat intotdeauna cand tot ce observ ca ai ascultat tu e o caseta pe care ai dat-o...inseamna ca nu stii foarte multe despre piesele vdv.
Se intample sa semene pe undeva chitarile, etc. O persoana care copiaza face asta probabil din lipsa de inspiratie, ori daca inspiratia lipseste la instrumentatie, lipseste si la versuri, ar fi niste cuvinte puerile, lipsite de sens. Piesele VDV mi se par mie foarte pline de continut, si se leaga foarte bine pe aspectul instrumental.
Vii si spui Vita de Vie a furat intotdeauna cand tot ce observ ca ai ascultat tu e o caseta pe care ai dat-o...inseamna ca nu stii foarte multe despre piesele vdv.
Se intample sa semene pe undeva chitarile, etc. O persoana care copiaza face asta probabil din lipsa de inspiratie, ori daca inspiratia lipseste la instrumentatie, lipseste si la versuri, ar fi niste cuvinte puerile, lipsite de sens. Piesele VDV mi se par mie foarte pline de continut, si se leaga foarte bine pe aspectul instrumental.
-
Re: Re: ...domnule invatat!
[Chiar daca e trupa ta favorita (nu zic ca ar fi) trebuie sa accepti ca Fura.Si oricum au fost altii inaintea lor in Romania care au cantat hardcoreli.Chiar si Implantii sunt mai vechi si au mai fost: Ura de Dupa Usa, Screaming Heads,Legion.Daca esti in materie tra sa-i stii.
Te pup [/B][/QUOTE]
sincer vdv nu mi se pare un hardcore...asa ca nu are sens sa te te dai inpetec ca sti formatii de hardcore ....
iti zic una mai tare ca ale tale....
Lotul National de Hardcore,formatie de care actualii hardcoristi habar n-au!
Te pup [/B][/QUOTE]
sincer vdv nu mi se pare un hardcore...asa ca nu are sens sa te te dai inpetec ca sti formatii de hardcore ....
Lotul National de Hardcore,formatie de care actualii hardcoristi habar n-au!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Re: Re: ...domnule invatat!
Initial trimis de Rockeru'Somer
[Chiar daca e trupa ta favorita (nu zic ca ar fi) trebuie sa accepti ca Fura.Si oricum au fost altii inaintea lor in Romania care au cantat hardcoreli.Chiar si Implantii sunt mai vechi si au mai fost: Ura de Dupa Usa, Screaming Heads,Legion.Daca esti in materie tra sa-i stii.
Te pup
Lotul National de Hardcore,formatie de care actualii hardcoristi habar n-au! [/B][/QUOTE]
ai dreptate pe ei i-am uitat.
-
La "Fraier ca tine", in afara de atitudine nu vad asemanare. Pearl Jam pe fata...m-as mira, cred ca aici incerci sa faci aluzie la un "Ce conteaza" dar e o cu totul alta mancare de peste.
oricum nu ma-i convins.(probabil ca fiecare aude altfel o anumita melodie si o compara cu alta intr-un mod diferit)asa ca mai bine ma voi opri pe acest subiect.Intr-un fel sau altul cred ca suntem pe aceeasi parte a baricadei pana la urma.
-
parerea mea e ca exista doua categorii de oameni care acuza vita de vie de plagiat:cei care asculta rock de foarte mult timp si nu accepta nici o noutate,nu exista pentru ei altceva decat trupele vechi si cei care nu au nici o legatura cu rock-ul,asculta deseuri si alte "muzici" si vor sa puna bete-n roate facand acuzatii de genul "VdV seamana cu Pearl Jam, Rage Against The Machine, Alice in Chains, Temple of The dog, Pantera,Korn",desi n-au ascultat nici 5% din albumele lor.daca ii pui sa spuna ceva concret,dispar.unu mi-a zis ca "basu" e copiat dupa linkin.imi venea sa ma dau cu capu de pereti.
exista o boala generala de a acuza formatiile din romania de plagiat,cateodata inainte de a le asculta.e adevarat ca se copiaza mult,dar totusi nu este ceva universal-valabil.
:a
exista o boala generala de a acuza formatiile din romania de plagiat,cateodata inainte de a le asculta.e adevarat ca se copiaza mult,dar totusi nu este ceva universal-valabil.
:a
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Alin, tu ai ascultat macar 5% din trupele mentionate mai sus? Just curious...
Dadius, personaje din astea care isi infig aratatorul intr-o trupa si arunca cu gunoi am mai vazut, majoritatea sfarsesc prin a inchide discutia pe care singuri au inceput-o, din lipsa de argumente si dovezi. Pana acum, nimic din ce ai scris nu a fost nou, si nici nu se considera important.
Vita de vie, dupa cum singuri au spus, au influente din toate trupele mai sus mentionate. Influente are toata lumea, si nu numai in muzica, pana la urma evolutia "se intampla" din aproape in aproape, si e normal ca trecutul sa-si puna o oarecare amprenta asupra prezentului (al dracu' de frumos ma exprim, pupa-m-as!).
Daca domnia voastra confunda influenta cu plagiatul, asta nu-i vina VdV, mai cercetati, inteleg ca lucrati in domeniu...
PS Da, sunt femeie, deci ai o scuza, domnule Dadius, pentru pseudo-infrangerea pe care o resimti pe campul de batalie.
PPS Te rog, nu ma pupa...
Dadius, personaje din astea care isi infig aratatorul intr-o trupa si arunca cu gunoi am mai vazut, majoritatea sfarsesc prin a inchide discutia pe care singuri au inceput-o, din lipsa de argumente si dovezi. Pana acum, nimic din ce ai scris nu a fost nou, si nici nu se considera important.
Vita de vie, dupa cum singuri au spus, au influente din toate trupele mai sus mentionate. Influente are toata lumea, si nu numai in muzica, pana la urma evolutia "se intampla" din aproape in aproape, si e normal ca trecutul sa-si puna o oarecare amprenta asupra prezentului (al dracu' de frumos ma exprim, pupa-m-as!).
Daca domnia voastra confunda influenta cu plagiatul, asta nu-i vina VdV, mai cercetati, inteleg ca lucrati in domeniu...
PS Da, sunt femeie, deci ai o scuza, domnule Dadius, pentru pseudo-infrangerea pe care o resimti pe campul de batalie.
PPS Te rog, nu ma pupa...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Initial trimis de dadius
oricum nu ma-i convins.(probabil ca fiecare aude altfel o anumita melodie si o compara cu alta intr-un mod diferit)asa ca mai bine ma voi opri pe acest subiect.Intr-un fel sau altul cred ca suntem pe aceeasi parte a baricadei pana la urma.
ma citez pe mine pentru voi toti.
Hai noroc si numai bine
-
Initial trimis de b0nechina
Alin, tu ai ascultat macar 5% din trupele mentionate mai sus? Just curious...
nu prea imi place sa vorbesc despre ceea ce nu stiu.asa ca....io zic ca am ascultat....nu stiu de ce ai pus intrebarea asta!:con:
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Daca tot te-ai citat, dadius, puteai sa-ti corectezi si eroarea de ortografie.
Daca am discuta despre influente, am avea dreptul sa fim subiectivi, dar aici discutam de furt, ceea ce este o acuzatie, iar o acuzatie are nevoie de dovezi. Nu e nimic subiectiv aici, este doar o lipsa de argumente.
Ai dat, cum se spune, cu mucii in fasole si acu' incerci sa nu inghiti. Numa' bine si matale, te asteptam inapoi cand vei fi mai coerent.
Alin, dupa cum spusei, eram doar curioasa. Nu te-am vazut postand prea multe despre TOTD, Pearl Jam si gasca, d-asta m-am intrebat daca i-ai ascultat.
No offence, am eu asa, niste damblale cateodata, si iau lumea la intrebari.
Daca am discuta despre influente, am avea dreptul sa fim subiectivi, dar aici discutam de furt, ceea ce este o acuzatie, iar o acuzatie are nevoie de dovezi. Nu e nimic subiectiv aici, este doar o lipsa de argumente.
Ai dat, cum se spune, cu mucii in fasole si acu' incerci sa nu inghiti. Numa' bine si matale, te asteptam inapoi cand vei fi mai coerent.
Alin, dupa cum spusei, eram doar curioasa. Nu te-am vazut postand prea multe despre TOTD, Pearl Jam si gasca, d-asta m-am intrebat daca i-ai ascultat.
No offence, am eu asa, niste damblale cateodata, si iau lumea la intrebari.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
si inca o data
Initial trimis de b0nechina
Daca tot te-ai citat, dadius, puteai sa-ti corectezi si eroarea de ortografie.
.
1. ma rog..... scuze de gresala de ortografie.Se mai intampla cu butoanele astea.
2. cat despre muci in fasole......It takes one to know one.
3.Ma asteptati inapoi ....unde? eu inca sunt aici si inca nu am murit.
Oricum ceva m-ati convins!Daca nu va explic ca la tampiti nu ma va crede nimeni aici.asa ca pe viitor voi fi mai rezervat in afirmattii.
si pana la urma ma doare capu' pe mine daca vdv fura sau doar se inspira.nu stiu de ce m-oi fi bagat in discutie ...in the first place.
pa pa
-
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2