Andrei
Initial trimis de Andrei
Raven daca mai tii minte asa mi s`a intamplat si mie .. la faza ca ascult Hi-Q si House ..
Andrei
Initial trimis de bhuttu
Bai Raven, nu sunt foarte sigur, dar am impresia ca 27 de ani a facut Miki. Oricum, n-ai invatat si tu ca nu se intreaba o femei cati ani are?
Initial trimis de bhuttu
Hai flit ca iar ne departam de subiect!
Vesti mari pentru mine! Xkran a promis ca-mi face forum, se intrevede si un fanclub Kpital in curand... Stam bine!
Initial trimis de Andrei
bhuttu ce pot sa iti spun decat FELICITARIsi tine`o tot asa .. bravo`
Andrei
Initial trimis de bhuttu
Hai mersi Andrei! Ia uitati-va nitel aici: http://www.kpital.go.ro/Galeria%20Foto.htm si ziceti-mi cum vi se pare. Mai are ceva bug-uri, da' lucrez!
Initial trimis de bhuttu
Mai mult decat poti sa-ti imaginezi... si zici ca-ti place? Mersi, atunci!
Initial trimis de Serano
Versiunea mea are 6:35 la 192k. Da' sincer eu am auzit-o si am avut "revelatia" la un concert al lu' Blank & Jones (inregistrat, ca n-am avut eu norocu'...).
Cat de mult sunt diferite asta considera fiecare cat vrea dar e pe la mijloc o parte care se repeta si aduce tare mult cu ritmul de la "Visez".
Oricum este o parere subiectiva. Nu ca nu-mi place stilu' lor dar mi se pare naspa muzica romaneasca. Stilu', in general, si Blank & Jones in special, imi plac foarte mult.
Initial trimis de bhuttu
Mdeah, primele 20 de poze din galeria 2. De altfel sunt insemnate cu simbolul Dumars(c). Acu' am pus pana pe ceva fantastic. Niste poze EXCLUSIVE de la un concert mai vechi, din BackStage (cu multe multumiri SOD). Pure gold!
Sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa apuc sa le si uploadez.
Initial trimis de bhuttu
Da, ala! Da si mie cat mai multe detalii, ca n-am televizor, si n-am aflat de el la timp ca sa ajung si eu acolo.![]()
Initial trimis de bhuttu
Gata, bai Serano, s-a studiat! Am facut rost de o versiune 6:44 la 192kbps de la "Fans & Freaks". Verdictu'? Pai sa zicem asa. Exista pe langa mine doi oameni care afirma ca, pe o bucata de cateva secunde, "ritmul e asemanator, dar nu e acelasi sunet". Eu recunosc ca n-am ureche muzicala, da' dupa umila mea parere mi se pare ca nu prea are treaba. Una peste alta, cu mare indulgenta, sa-i spunem "inspiratie". Eu la concluzia asta am ajuns.
Dar de la a spune ca o bucata de cateva secunde dintr-o melodie e inspirata dupa alta, desi nu suna la fel, pana la a afirma ca "Visez" e copiata e un drum cam lung, nu zici?
Eu inteleg ca muzica romaneasca e proasta, ca ti-au placut parerile anti de pe aici, ca ai ceva cu Kpital chiar, da' hai sa ne bastram bunul simt totusi, ce zici? Urat din partea ta ca te-ai apucat sa vorbesti prostii aiurea-n tramvai! Vezi ca acu' doar am latrat, da' data viitoare s-ar putea sa musc! :mad:
Stiam ca daca vrei sa faci muzica house tre' sa asculti multa muzica dar nu stiam ca tre' sa o si copiezi!!!
Intr-adevar nu pot spune ca este "copiata",
Initial trimis de bhuttu
Mady, ma bucur c-ai venit. Daca mai tii legatura cu cei din grupul tau, spune-le sa intre aici, pentru ca in curand o sa avem un intreg forum numai despre Kpital!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator