cyberhmm

ce-a fost pe Muzici o data

cyberhmm

Mesajde manelesux » Sâm Sep 29, 2001 5:56 pm

Intr-un tarziu aflu shi io ca hmm-u s-a transformat in http://www.hmm.ro
Personal o gasesc o varianta mai buna.shi mai cheap.Oricum,nu mai tre sa dau bani ca sa ascult aplecarile intelectuale ale lui Lentzi.
Oricum,din ce spicuiesc acolo mi se pare de mare adevar ca Newsted a devenit producatoru shi bassistu lui Voivod.Am shtiut io ca nu se lasa cu una cu doua.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 01, 2001 7:38 am

Nu am avut timp sa parcurg paginile, merci pt. link, voi studia. Cat despre aceasta pagina, intrebare: cine o realizeaza (si eventual de ce, nu mai au nevoie de bani)?

Cu stima, DANA (fan Megadeth)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde manelesux » Lun Oct 01, 2001 11:08 am

Initial trimis de DANA
Nu am avut timp sa parcurg paginile, merci pt. link, voi studia. Cat despre aceasta pagina, intrebare: cine o realizeaza (si eventual de ce, nu mai au nevoie de bani)?

Cu stima, DANA (fan Megadeth)

Pai nu au avut niciodata nevoie de bani.Adica au avut da de unde? Ca hmm ul a fost din prima la limita falimentului pe principii cost-efect,deci in nici un caz aia de acolo nu s-au imbogatzit,ba de cateva ori li s-a facut de-a dreptu lehamite.Nu e mare lucru sa faci cronicile shi interviurile alea,oricum Lentzi le face pe cheltuiala radioului shi din pasiune,deci varianta electro e cea mai buna,pana cand designerul o sa oboseasca shi o sa inceapa sa faca bani...deshi shtiu destui pasionatzi care ar face-o mocca pana la sfarshitul zilelor.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

critica

Mesajde Vizitator » Mar Oct 02, 2001 12:28 pm

desi nu stiu cat de mult o sa fiu luat in seama, o sa fac cat de curand o critica la adresa sitului hmm.ro si o sa le-o trimit

poate ii invitam pe aici

dana, idee: ce ar fi sa le spui amicilor tai de la activ de siturile si forumul nostru, poate il difuzeaza la radio??????
Vizitator

Mesajde gaga » Mar Oct 02, 2001 4:00 pm

vali, deocamdata e tulbure situatia la postul ala de radio dar retin ideea, e buna
gaga

Re: critica

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Oct 03, 2001 10:39 pm

Initial trimis de vali
desi nu stiu cat de mult o sa fiu luat in seama, o sa fac cat de curand o critica la adresa sitului hmm.ro si o sa le-o trimit

poate ii invitam pe aici

dana, idee: ce ar fi sa le spui amicilor tai de la activ de siturile si forumul nostru, poate il difuzeaza la radio??????

eu am trimis mail de promo la sit la toti cei care-i avea bilig in address book vreo 60-70 toti de la radio-uri si case de productie...
o sa-i mai asasinez sapt viitoare cu un promo...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Oct 05, 2001 10:35 am

Ultimele stiri despre hmm site (mail de la Lenti prin Bestial newsletter):

- pagina se actualizeaza in fiecare joi

- pentru cei ce au idei si vor sa ajute la realizarea paginii, emailati la:

raspunsuri@hmm.ro

- toate trupele romanesti, organizatorii de concerte, casele de discuri care vor sa-si promoveze materialele sunt invitate sa-l contacteze pe Lenti Chiriac (asa zice el, ma intrebam daca e bine sa va dau si nr. lui de mobil?).
gaga

Mesajde Vizitator » Dum Oct 07, 2001 5:36 pm

da telu lu lenti sa il injur putin

ca tot am eu boala pe el
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Oct 08, 2001 8:21 am

Initial trimis de vali
da telu lu lenti sa il injur putin

ca tot am eu boala pe el

Hehehehe! Ce dai mah?
gaga

Mesajde curly » Lun Oct 08, 2001 11:15 pm

Initial trimis de DANA

Hehehehe! Ce dai mah?

TU ma acuzi pe mine ca sunt dupa malai?.......de ce il chinui pe bietul om?ca yo stiu bine ca esti genul de om care face gratuitati!saru'mana!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 09, 2001 8:28 am

Initial trimis de curly

TU ma acuzi pe mine ca sunt dupa malai?.......de ce il chinui pe bietul om?ca yo stiu bine ca esti genul de om care face gratuitati!saru'mana!

O cauti si o vei gasi. Tu ai scapat de tirul meu, ai grija. Sau cum i-am spus domnului manelesux: "am auzit ca daca-ti dai foc mori sufocat"
gaga

Înapoi la De pe muzica