Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!
cand o sa mergem la altii sa ne hosteze, sau cand o sa dam bani mai multi sau cand o sa facem update la versiunea de vbulletin.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
mica problema
La uituci ca mine li se mai intampla sa intre pe forum ,sa citeasca mesaje si cand sa scrie si ei ups! nu sunt logati. Iar ca sa te loghezi ajungi iar in pagina principala trebuind sa strabati din nou calea spre topicul unde aveai de gand sa postezi(daca merge greu netu te-ai cam ratat).
Nu se poate face vreo smecherie astfel incat sa se revina automat dupa logare acolo unde eram?( am vazut ca pe forum la scooter s-a putut).
Si optiunea de delogat daca ar fi prezenta peste tot ( nu numai in pagina principala sau in pagina de scris mesaje ) ar fi super.
Nu se poate face vreo smecherie astfel incat sa se revina automat dupa logare acolo unde eram?( am vazut ca pe forum la scooter s-a putut).
Si optiunea de delogat daca ar fi prezenta peste tot ( nu numai in pagina principala sau in pagina de scris mesaje ) ar fi super.
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
J.A.Tiranu: Contul personal -> Modifica optiuni -> Vrei sa fii logat automat cand revii in site ? - DA
- Sopra Tutt1
- Junior Member
In seria intrebarilor de incepatori, care probabil ca ti s-au mai pus de j'de mii de ori: unde ma uit daca simt carecumva nevoia acuta sa fac un sondaj? Sau trebuie sa ma cer la moderator?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
@Sopratutt1
Da,dar chestiile astea le poti face daca ai calculatorul tau. Cand te duci la un Internet-Cafe sau stai pe calcu altuia nu prea personalizezi nimic(Oricum forumul e bun si asa, doar ca nu e perfect
)
Da,dar chestiile astea le poti face daca ai calculatorul tau. Cand te duci la un Internet-Cafe sau stai pe calcu altuia nu prea personalizezi nimic(Oricum forumul e bun si asa, doar ca nu e perfect

- J.A.Tiranu
- Junior Member
te uiti sa nu fie mult prea multe mesaje.
1. mr sopra, nu ar fi bine matale sa pui in regulament la cate msguri ai voie in inbox, sent box...?
2. pe forumu de sex, m-au inebunit aurolacii care citeaza mesaul de mai sus. inteleg sa citezi un mesaj mai vechi sau unul din urma, da chiar mesajul de sus??? nu baji si asta in regulament?
1. mr sopra, nu ar fi bine matale sa pui in regulament la cate msguri ai voie in inbox, sent box...?
2. pe forumu de sex, m-au inebunit aurolacii care citeaza mesaul de mai sus. inteleg sa citezi un mesaj mai vechi sau unul din urma, da chiar mesajul de sus??? nu baji si asta in regulament?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de vali
te uiti sa nu fie mult prea multe mesaje.
Ia vali zii si mie unde ai vazut tu chestia asta, ca eu nu tin minte...iar daca e o sa modific eu cum trebe'.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=2767
nu e vina moderatorilor, ca doar nu o sa te pun acum sa modifici toate msgurile.
cine dracu a dat enable la "ignore user" ?
click aici ca sa nu te obosesti
nu e vina moderatorilor, ca doar nu o sa te pun acum sa modifici toate msgurile.
cine dracu a dat enable la "ignore user" ?
click aici ca sa nu te obosesti
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
[quote]Initial trimis de Sopra Tutt1
J.A.Tiranu - personalizezi oriunde, numai sa nu uiti sa dai logout.
Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic, asa ca o sa incerc sa fiu mai explicit:
Gigel, baiat destept, intra pe internet.
De curand a descoperit o chestie bestiala: http://www.fanclub.ro
Pe site-ul ala exista un forum tare de tot si de cand si-a facut cont, orice zi in care nu posteaza e o zi pierduta din viata
Astazi Gigel, insa, e putin distrat (a batut Coreea pe Spania,CUM E POSIBIL???) si parca si netu merge mai prost ca niciodata .
Intra pe fanclub (1 min), pe forumul fanclubului(1min)(uita sa se logheze) si se uita peste thread-urile principale " hmm s-a postat la Animal-X "
Intra la Animal-x (1 min), si intr-adevar subiect nou la A-X "Cum reusesc animalutele sa fie asa de penibile?"
Gigi se ataca (fan infocat A-X) si trebuie sa-l puna la punct pe nemernicu de a facut subiectul(J.A.Tiranu)
Deschide subiectul(1 min) si se apuca sa scrie, termina si hai sa-i dea si "trimite mesaj" (mama lui de nemernic, ii arat eu)
Apasa butonul si surprize, surprize( nu, nu popup cu Andreea Marin) apare un mesaj de genu: Nu sunteti logat, logati-va ptr a putea trimite mesajul "
"Ptiu, da ma, am uitat sa ma loghez"
Se incarca pagina principala(1 min) si se logheaza. Ar vrea sa intre din nou la A-X dar pana se incarca din nou paginile pana acolo, pana rescrie tot(a, scrisese mult, f mult) se face 10 A.M.
si trebuie sa ajunga la scoala
Mahnit iese de la internet si o ia spre liceu
Gandul nu-i sta decat la ce o sa-i zica el lui Tiranu, eh, n-a reusit azi, da maine ga(tiiiiiiiit,scartait puternic de masina)taaAAAAA (PUF,ZBANG) :a :j
Sper ca am fost mai expicit de data asta :o
J.A.Tiranu - personalizezi oriunde, numai sa nu uiti sa dai logout.
Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic, asa ca o sa incerc sa fiu mai explicit:
Gigel, baiat destept, intra pe internet.
De curand a descoperit o chestie bestiala: http://www.fanclub.ro
Pe site-ul ala exista un forum tare de tot si de cand si-a facut cont, orice zi in care nu posteaza e o zi pierduta din viata
Astazi Gigel, insa, e putin distrat (a batut Coreea pe Spania,CUM E POSIBIL???) si parca si netu merge mai prost ca niciodata .
Intra pe fanclub (1 min), pe forumul fanclubului(1min)(uita sa se logheze) si se uita peste thread-urile principale " hmm s-a postat la Animal-X "
Intra la Animal-x (1 min), si intr-adevar subiect nou la A-X "Cum reusesc animalutele sa fie asa de penibile?"
Gigi se ataca (fan infocat A-X) si trebuie sa-l puna la punct pe nemernicu de a facut subiectul(J.A.Tiranu)
Deschide subiectul(1 min) si se apuca sa scrie, termina si hai sa-i dea si "trimite mesaj" (mama lui de nemernic, ii arat eu)
Apasa butonul si surprize, surprize( nu, nu popup cu Andreea Marin) apare un mesaj de genu: Nu sunteti logat, logati-va ptr a putea trimite mesajul "
"Ptiu, da ma, am uitat sa ma loghez"
Se incarca pagina principala(1 min) si se logheaza. Ar vrea sa intre din nou la A-X dar pana se incarca din nou paginile pana acolo, pana rescrie tot(a, scrisese mult, f mult) se face 10 A.M.
si trebuie sa ajunga la scoala
Mahnit iese de la internet si o ia spre liceu
Gandul nu-i sta decat la ce o sa-i zica el lui Tiranu, eh, n-a reusit azi, da maine ga(tiiiiiiiit,scartait puternic de masina)taaAAAAA (PUF,ZBANG) :a :j
Sper ca am fost mai expicit de data asta :o
- J.A.Tiranu
- Junior Member
pai sa fiu si eu mai explicit. Te rog sa salvezi optiunile care iti permit sa folosesti "cuchiurile" si in cazul in care nu folosesti decat un singur computer, sa nu dai logout. Daca se intampla sa intri pe forum, sa scrii un mesaj de 30 randuri si apoi sa iti ceara sa te loghezi, apesi pe butonul Back de 2 ori consecutiv (si repede) si atunci o sa iti apara iar pagina in care ai scris mesajul si ai sa poti sa il selectezi, sa apesi ctrl+c iar dupa ce te loghezi sa apesi ctrl+v si apoi sa "trimiti mesajul"
... altfel nu se poate, nu poti sa te loghezi si apoi sa iti posteze mesajul :cry:... poate o sa se poata in versiunea urmatoare de vbulletin.

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
pai sa fiu si eu mai explicit. Te rog sa salvezi optiunile care iti permit sa folosesti "cuchiurile" si in cazul in care nu folosesti decat un singur computer, sa nu dai logout. Daca se intampla sa intri pe forum, sa scrii un mesaj de 30 randuri si apoi sa iti ceara sa te loghezi, apesi pe butonul Back de 2 ori consecutiv (si repede) si atunci o sa iti apara iar pagina in care ai scris mesajul si ai sa poti sa il selectezi, sa apesi ctrl+c iar dupa ce te loghezi sa apesi ctrl+v si apoi sa "trimiti mesajul"... altfel nu se poate, nu poti sa te loghezi si apoi sa iti posteze mesajul :cry:... poate o sa se poata in versiunea urmatoare de vbulletin.
Vazusem la forumul de la http://www.scootertechno.com ca se poate. Scrii, apesi send si daca nu esti logat te trimite in meniul de logare, iar dupa ce te-ai logat esti redirectionat la mesajul pe care tocmai il scriai(pastrandu-se tot ce scrisesei pana atunci)
Acuma nu stiu cum e cu vbulletin sau daca are rost faza dar a fost sugestie

Aaaa si inca o chestie...gremlinii, se mai pot adauga?(ma gandeam la unul gen jhonny bravo care sa faca schemele alea de karate)
- J.A.Tiranu
- Junior Member
forumul respectiv nu e vbulletin.
Daca ai, trimite la sopra@fanclub.ro si se rezolva.
Initial trimis de J.A.Tiranu
Aaaa si inca o chestie...gremlinii, se mai pot adauga?(ma gandeam la unul gen jhonny bravo care sa faca schemele alea de karate)
- Sopra Tutt1
- Junior Member
forumul respectiv nu e vbulletin.
Pai n-am, dar ma gandeam ca faceti voi

P.S. Sper ca nu te-ai supa cu Q2

- J.A.Tiranu
- Junior Member
nu facem asa ceva
nu prea intzeleg ce treaba are "supa" cu "Q2"?
o sa caut pe net si daca gasesc o sa va trimit( e bine ca se poate)
supa=suparat

- J.A.Tiranu
- Junior Member
Mesaj Off Topik dar cu o importanta majora !
Avertisment pentru Domnu Sopra .. de ce? Deoarece a gresit pe tot acest portal... ce a gresit? ca el are examen din cate am inteles duminika si in lok sa stea si sa invete ca sa il ia cu brio .. el posteaza mesaje pe forum :-) iar acum uite si dovada ( doar asa ne cere adminu` :-) )
http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=107
( Sa nu ve speriati
)
http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=107
( Sa nu ve speriati

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Rog moderatorii de pe kterinca si sex ,in spetza SOD,Joao si Bobo..sa nu mai mute la mine pe generalitatzi subiectele de pe forumurile lor.
M-am trezit cu o gramada de subiecte inchise...la mine pe forum ! Subiecte de care cei numitzi mai sus probabil ca se plictisisera !
Nu inteleg cum a ajuns subiectul "maxi-taxi" pe generalitatzi. Sau ala cu inghetata. Sau toate subiectele de kterinca facute de Sopra ! Erau pe forumul de kterinci ! SOD ?
La fel nu inteleg ce cauta subiectul ala cu "ce vreau de la el " ..pe generalitatzi ! Era pe sex !
Am mutat eu subiectele epuizate de pe generalitatzi la voi pe forum ??????
M-am trezit cu o gramada de subiecte inchise...la mine pe forum ! Subiecte de care cei numitzi mai sus probabil ca se plictisisera !
Nu inteleg cum a ajuns subiectul "maxi-taxi" pe generalitatzi. Sau ala cu inghetata. Sau toate subiectele de kterinca facute de Sopra ! Erau pe forumul de kterinci ! SOD ?
La fel nu inteleg ce cauta subiectul ala cu "ce vreau de la el " ..pe generalitatzi ! Era pe sex !
Am mutat eu subiectele epuizate de pe generalitatzi la voi pe forum ??????
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule eu zic sa le dai un pm sa le zici... si sa raspunda, daca nu raspund o sa le iau posibilitatea de a muta subiecte
Andrei - faci ce faci si iar postezi off topic ;b... plz, sa nu se mai repete.

Andrei - faci ce faci si iar postezi off topic ;b... plz, sa nu se mai repete.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
In acest moment sunt activi 11 membri si 6 vizitatori.
as xxl, Athena, Eagle, Oribilul Mosh, original, sandrino, vladonne
Cei 11 membri activi...sunt 7 ! Ca 4 stau ascunsi ! Rusine !
De ce oare or sta ascunsi ?
Dana ? Ce faci...citesti threadul cu sex anal..si tzie rusine ca te vad eu ?
Angus ? Onk ? Aliosha ?
Bai..Sopra...nu mi separe corect ! De ce unii membrii stau ascunsi ? Hai sa ne punem totzi invisible !
as xxl, Athena, Eagle, Oribilul Mosh, original, sandrino, vladonne
Cei 11 membri activi...sunt 7 ! Ca 4 stau ascunsi ! Rusine !
De ce oare or sta ascunsi ?
Dana ? Ce faci...citesti threadul cu sex anal..si tzie rusine ca te vad eu ?
Angus ? Onk ? Aliosha ?
Bai..Sopra...nu mi separe corect ! De ce unii membrii stau ascunsi ? Hai sa ne punem totzi invisible !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ce-ai ma, Moshule? Daca exista optiunea, de ce sa n-o folosim? Si daca faci un efort de gandire vei descoperi ca s-ar putea sa existe si niste rezonuri pentru care e mai bine asa pentru unii dintre noi, motive care n-au nici o legatura cu tine, care postezi in timpul tau liber...Asa ca nu mai vedea numai conspiratii peste tot.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Da..dar poate vreau sa vad si eu ce lume e pe site ! Poate vreau sa vad daca Angus este prezent sau nu ! Nu tzi se pare corect ?
M-am saturat sa fac tot felul de prezumtzii ! Sa ma gandesc eu ca : aa..este ora 9..a intrat Dana si Onk. Al treilea ascuns ,cine o fi ? Aliosha sau Angus ?
Nu mi se pare fair...fatza de membrii forumului !
M-am saturat sa fac tot felul de prezumtzii ! Sa ma gandesc eu ca : aa..este ora 9..a intrat Dana si Onk. Al treilea ascuns ,cine o fi ? Aliosha sau Angus ?
Nu mi se pare fair...fatza de membrii forumului !
-
Bai Sopra...atunci desfintzeaza draq...sectiunea unde scrie numele membrilor online ! Ce rost isi mai are ? Lasa-ne pe totzi sa stam in anonimat....ca niste bursuci in vizuinele lor ! :mad:
-
Înapoi la Sugestii si reclamatii